- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Benim kardesimin buyuk kiz 2015 dogumlu suan 2.sinif ben istege bagli saniyordm ondan sasirdim.2,5 yasinda krese basladgi icin.Ogretmenleri cocuk kac senedir okulda,baslasin daha ne yapacak okul oncesinde demislerdi.Ondsn gonderdi.Bu haberin anlami ne ki ozmanZaten 6 - yasında gidiyor babyyy
Benim kız 5.5 yasında gitti hatta suan 4 e gidiyor
Ben vermeyecektim öğretmen bakayım bi dedi hatta ana okuluna filanda gitmedi
İyi dedi ver verdim şükür sorun yok
Yalniz Oynamamasini gectim bana yaptiriyorKendi kendine onlarla oynamasını hiç denedinmi. Bazen gerekiyor bu.
Suan tek merakli oldugunu konu İngilizce ,ingilizce sayilari ,renkleri biliyordu okuldan zaten.Kelimeleri soyluyoruz konusurken.Bisey alirken thank you falan diyor.My names Alya ?what your name diyorHer çocuk farklı, Ela çok seviyor etkinlik yapmayı. Son zamanlarda Ela diyordu etkinlik yapalım diye. Ama benim zamanım kalmıyordu.
Belki de ondan zorlanmadım bilmiyorum ama genel olarak o tür şeyleri ben de seviyorum. Bazı şeyleri oyuna çevirmeyi de seviyorum. Mesela evde çamaşır katlarken bile oyuna çevirdim hep.
Şuan o enerjide değilim ama zamanında anaokulu öğretmeni olmak için ne yollar aşındırdım da kısmet değilmiş.
6 ay çalıştım bıraktım.sebebim maaş konusuydu malesef. O maaşla geçinmem çok zordu.
Hayatımda yapamayacagim yapmak istemeyecegim tek meslek sanirim.Her çocuk farklı, Ela çok seviyor etkinlik yapmayı. Son zamanlarda Ela diyordu etkinlik yapalım diye. Ama benim zamanım kalmıyordu.
Belki de ondan zorlanmadım bilmiyorum ama genel olarak o tür şeyleri ben de seviyorum. Bazı şeyleri oyuna çevirmeyi de seviyorum. Mesela evde çamaşır katlarken bile oyuna çevirdim hep.
Şuan o enerjide değilim ama zamanında anaokulu öğretmeni olmak için ne yollar aşındırdım da kısmet değilmiş.
6 ay çalıştım bıraktım.sebebim maaş konusuydu malesef. O maaşla geçinmem çok zordu.
Benimkide tv de eybisidi ac diyoSuan tek merakli oldugunu konu İngilizce ,ingilizce sayilari ,renkleri biliyordu okuldan zaten.Kelimeleri soyluyoruz konusurken.Bisey alirken thank you falan diyor.My names Alya ?what your name diyormeyveleri sebzeleri soruyir herseyin ingilizcesini soruyor su donem.Bi inglizce set almayi dusunuyorm ordan ilerlemk icin.
O zaman o konuyla ilerleyebilirsin. İngilizce oyun kartları var ilgisini çekebilir.Suan tek merakli oldugunu konu İngilizce ,ingilizce sayilari ,renkleri biliyordu okuldan zaten.Kelimeleri soyluyoruz konusurken.Bisey alirken thank you falan diyor.My names Alya ?what your name diyormeyveleri sebzeleri soruyir herseyin ingilizcesini soruyor su donem.Bi inglizce set almayi dusunuyorm ordan ilerlemk icin.
Aynı bizim o yaş dönemleriBenimkide tv de eybisidi ac diyo
Evde eybisidiiyefci diye geziyo sarkiyla
Tabi canım herkes aynı değil.Hayatımda yapamayacagim yapmak istemeyecegim tek meslek sanirim.
Valla suan 15bin bile verseler asla yapmam.
Sabrım sıfır
Ruh sagligimi kaybettikden sonra napim parasini.
Özellikle kres donemi ogretmenleri ciddi sabırlı insanlar sanırım.
Hic de tanidigim yok ama benim cok cocuga tahammulum yok.
Bizimki peppa ya merakli.kitaplari var evde sen jorch olaarsin diyo banaBenimkide tv de eybisidi ac diyo
Evde eybisidiiyefci diye geziyo sarkiyla
Benim de eşim de bırakmıyor. Tatili de çocuğa en uygun şeylere bakarak yer ayarlıyor.,Deli ya Biz birakip gidemiyoruz babası birakmiyo onu napcaz
Bebek kartlarinda renklilere gectigimizde arkalarinda nesnelerin inglizceleri de vardi onlarla basladik.Ama kartlar 40 tane zatn.Bi set lazim evt.O zaman o konuyla ilerleyebilirsin. İngilizce oyun kartları var ilgisini çekebilir.
Benimki annemle der kesin, arkadaşlarım var bekar onlarla Elayı da alıp görüşüyorum.Biz de cikardik.gecen kis kizlarla.Koci kizla avmye gidip geziyodu yemek yiyodu bdn de arkadaslarla takiliyodm.Benim kiza babanla mi kalcan annenle mi de babamla der zaten
Bizim çocukla ilgili mahkeme bitince patronuna benim çıkışımı verin eşimi sigortalı yapın demeyi düşünüyordu. Çünkü eşimin günü çoktan doldu.Ben çalışırken öyle yapıyordum dağıtıyorum bana kalmıyodu
Ablamın ev çocuklara başkalarına vrriyodum
Param azdı maasım ama bereketliydi
Üstüne birikim bile yaptım
Girişin 1999 yılında yani haziran öncesi olcak
Sonra yaş 48 kadınlarda erkeklerde 50 sınır bunu diyorlar sanki çıkacak eyt için seçim öncesi çıkacak herkes onu bekliyor aralıkta dediler
Sen beklersin seni tutmuyo
Doğum borçlanması yapabilirsin işte prim yetmeyincen
Kocan biryerden yatıramıyomu işçi olarak
Valla suan asgari ücretten benimkini yatırıyor
Çıkışı verecek aralıkta baya zam gelecek diyolar asgari den yatan suan 2100 düşün baya pahalı
Eşimin primi dolunca benimkini yatırcak
Kız lelli kocan yası gelmiş
Zaten seni sigortalı yaptırsın ilerde iyi olur
Suan tek maasla gecim zor su devirde ondan dolayı yapıyo benimki
Bide asgari ücret bi 7000 olacak bi 9000 olacak lafı dolanıyor ortada
Bizde esnaf zor diyor işçi çıkartırız diyorlar benim koca da işçiye vermeyelim diye zaten gelen gideni karsılamaz diye bende çalışıyorum
Akşam hatta konustuk dedim ne gelen belli ne giden ortak oldukta dedim en azından ne harcadığımız biliyorduk maaslıyken
Bende diyorumBenim de eşim de bırakmıyor. Tatili de çocuğa en uygun şeylere bakarak yer ayarlıyor.,
Ama yeni evliyken, çocuğumuz olunca teyzelere bırakırız biz tatile gideriz diyordu
Hadi insAllah kuzuBizim çocukla ilgili mahkeme bitince patronuna benim çıkışımı verin eşimi sigortalı yapın demeyi düşünüyordu. Çünkü eşimin günü çoktan doldu.
Fakat patronu tedirgin bu konuda.
Eşimin evraklarda imzası var banka vs işleri eşimin üzerine. Pek yanaşmıyorlar. Tazminat isterim diyor. Zam gelince isteyeyim çok olsun tazminatım diye espri yapıyordu dün.
Ama bir şekilde doldurmam lazım.
Eyt olsa da olmasa da Doldursam 2030 da emekliyim.
48 yaş gayet iyi 5 sene var neden olmasın :)
Biz de karadeniz turuna gitmeyi hep istedik gidemedik, çok istediğimiz şey ama çocukla zor olur.Bende diyorum
Hatta tur olsaydi alyasiz gidecektik
Surekli nolcak ben taşırım, nolcak arabada uyur, nolcak yorulur zaten uyur diye yol yapiyordu kizida goturelim diye.
Anasiniflarina isteğe bağlı gönderiliyordu sanırım o zorunlu kılındı yani gondermeme gibi lüksümüz yok ben öyle anladımBenim kardesimin buyuk kiz 2015 dogumlu suan 2.sinif ben istege bagli saniyordm ondan sasirdim.2,5 yasinda krese basladgi icin.Ogretmenleri cocuk kac senedir okulda,baslasin daha ne yapacak okul oncesinde demislerdi.Ondsn gonderdi.Bu haberin anlami ne ki ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?