Küçük Düşün Büyük Olsun!

Zaten 6 - yasında gidiyor babyyy
Benim kız 5.5 yasında gitti hatta suan 4 e gidiyor
Ben vermeyecektim öğretmen bakayım bi dedi hatta ana okuluna filanda gitmedi
İyi dedi ver verdim şükür sorun yok
Benim kardesimin buyuk kiz 2015 dogumlu suan 2.sinif ben istege bagli saniyordm ondan sasirdim.2,5 yasinda krese basladgi icin.Ogretmenleri cocuk kac senedir okulda,baslasin daha ne yapacak okul oncesinde demislerdi.Ondsn gonderdi.Bu haberin anlami ne ki ozman

Kendi kendine onlarla oynamasını hiç denedinmi. Bazen gerekiyor bu.
Yalniz Oynamamasini gectim bana yaptiriyorciftlik hayvanlari yapiyorz gecn.O birtane sekil cikarana kaadr ,tavuk yapar misin anne?Ordegi de yapar misin?Dur ben iceri bakip gelcem diyip bana kitliyor

Suan tek merakli oldugunu konu İngilizce ,ingilizce sayilari ,renkleri biliyordu okuldan zaten.Kelimeleri soyluyoruz konusurken.Bisey alirken thank you falan diyor.My names Alya ?what your name diyormeyveleri sebzeleri soruyir herseyin ingilizcesini soruyor su donem.Bi inglizce set almayi dusunuyorm ordan ilerlemk icin.

Nihayet gelebildim :) biraz annemle oturduk. Kekik çayı içtik.eşimin teyzesiyle de ada çayı faslımız oluyor. Herkes uyuyunca çekiliyoruz mutfağa. Aynı oldu şimdi annemle de.
Kardeşlerle de çocuklar ve kocalar uyuyunca gece kahvesi faslımız oluyordu.
Üzüm vardı annem şipşak pekmez yaptı.,
Sabah da erken kalkacağım. Annem bizde geliriz dedi de aileleri bu bayram almayacaklarmış.bayramlardan en sevdiğim bir bayram 29 ekim
Babam yarın eminönüne gidelimmi dedi İşte bir tane daha eminönü sevdalısı. Eşim dedi çocuklamı hem de yarın cuma ve yarım gün tatil ve bedava yol dedi ama bence cumartesi bedavadır. 29 ekim cumartesi.
Kalabalık falan dedi de. Bakarız bakalım. Duruma göre takılırız.

Hayatımda yapamayacagim yapmak istemeyecegim tek meslek sanirim.
Valla suan 15bin bile verseler asla yapmam.
Sabrım sıfır
Ruh sagligimi kaybettikden sonra napim parasini.
Özellikle kres donemi ogretmenleri ciddi sabırlı insanlar sanırım.
Hic de tanidigim yok ama benim cok cocuga tahammulum yok.

Benimkide tv de eybisidi ac diyo
Evde eybisidiiyefci diye geziyo sarkiyla

O zaman o konuyla ilerleyebilirsin. İngilizce oyun kartları var ilgisini çekebilir.

Tabi canım herkes aynı değil.
Hayalimdi benim, çünkü keyif alıyordum. Şuanki enerjim asla yetmez.
Ama hala da çocukları seviyorum.
Ama hep tek çocuk istedim
Benim tanıdığım en yakınım ; kardeşim anaokulu öğretmeni

Biz de cikardik.gecen kis kizlarla.Koci kizla avmye gidip geziyodu yemek yiyodu bdn de arkadaslarla takiliyodm.Benim kiza babanla mi kalcan annenle mi de babamla der zaten
Benimki annemle der kesin, arkadaşlarım var bekar onlarla Elayı da alıp görüşüyorum.
Çünkü Elayı da görmek istiyorlar. Diğerleri de evli zaten ailecek görüşüyoruz ya da çocuklarla birlikte görüşüyoruz.

Bizim çocukla ilgili mahkeme bitince patronuna benim çıkışımı verin eşimi sigortalı yapın demeyi düşünüyordu. Çünkü eşimin günü çoktan doldu.
Fakat patronu tedirgin bu konuda.
Eşimin evraklarda imzası var banka vs işleri eşimin üzerine. Pek yanaşmıyorlar. Tazminat isterim diyor. Zam gelince isteyeyim çok olsun tazminatım diye espri yapıyordu dün.
Ama bir şekilde doldurmam lazım.
Eyt olsa da olmasa da Doldursam 2030 da emekliyim.
48 yaş gayet iyi 5 sene var neden olmasın :)

Benim de eşim de bırakmıyor. Tatili de çocuğa en uygun şeylere bakarak yer ayarlıyor.,
Ama yeni evliyken, çocuğumuz olunca teyzelere bırakırız biz tatile gideriz diyordu
Bende diyorum
Hatta tur olsaydi alyasiz gidecektik
Surekli nolcak ben taşırım, nolcak arabada uyur, nolcak yorulur zaten uyur diye yol yapiyordu kizida goturelim diye.

Hadi insAllah kuzu

Bende diyorum
Hatta tur olsaydi alyasiz gidecektik
Surekli nolcak ben taşırım, nolcak arabada uyur, nolcak yorulur zaten uyur diye yol yapiyordu kizida goturelim diye.
Biz de karadeniz turuna gitmeyi hep istedik gidemedik, çok istediğimiz şey ama çocukla zor olur.

Selammm
Paraları saca saca geliyordu dersiniz.
Bim de gozumu actim bulut mavi yumusatici en sevdigim koku.
Ondan almaya gittim patates 24.90a dusmus dondurulmus aldim 2 pkt
Patlican, elma, marul, biber, limon, sarimsak aldim az az.
Ayran, yogurt, kahve, tam bugday ekmegi (ton balikli sandvic yapcaz oglanla)
251tela

Evde kasar yok yine 3 blok kasar bitti yine 1 ayda.
Bizim eve peynir dayanmiyo anacim
Ezine falanda yok.
Peynir, kasar siparis girdim online kasar 69.90dı
130tl öyle gitti.

Lcw iadelerimi verdim.
1 tane bol kesim esofman aldim lcw olaysss
Aldiklarimin en iyisi diyebilirim 90tl falan geldi hem indirim hem kupon uygulandi.
Ama akiyo esofman bol kesim ben bunla tüm yazi geciririm.
Yani cok soğukta giyilmez ince ama bugun onu giydim mesela.
Formam olur artik.
Kısa kollu beyaz tshrt ihtiyacim var 99.90tl lcw
Int. 60tl düşürürüm ben onu kuponla cektim barkodunu almadim denedim sadece.

Kız bebek dedi ya herkes bebek yagdiriyor.
Babam almis iseyen konusan falan 200tl vermism
Esim almis masal anlatiyo 150tl baymis.
Kardesim almis o da biberonu emzigi falan var o kac para vermis bilmiyorum.
Her yerden bebek topluyorum valla cildircamm
Esim bilmem ne bebegi gormus onu alcam diyo hala.
Büyük bebek al diyo kizda gazlıyo

Yemek yok
Oglan erken geldi 4 de kursa gidecek tonbalikli sandvic yicez onunla.
Kiza corba yemek var.
Esime sote yapicam galiba kandirmaca
Ev öylece duruyo

Anasiniflarina isteğe bağlı gönderiliyordu sanırım o zorunlu kılındı yani gondermeme gibi lüksümüz yok ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…