- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
teşekkür ederim, benim de aklımda altın almak var; gram almayı düşünüyorum. olur da acil bir ihtiyaç olursa gramı bozdurmak daha iyi olur diye... dolar almayı da düşünüyorum ama çok kararsızım dövize yatırım konusunda...Ben altında cok kazandim uzun vadede.
Zamaninda 575tl aldigim atalar 6000tl gördü.
1.200tl aldigim 13 gr bilezik 13bin tl oldu.
Ama borsa vs anlamiyorum bu sebeple yanlış yönlendirme yapmak istemem.
Merhab lelli acaba ne kadar karanfil ne kadar suda kaynatacağız. Tavsiyeni uygulamak istiyorum. Benim de saçlarım ince telli ve çabuk yaşlanıyor.Bereketli olsun kuzum
Kuzu o yaglara hic para verme dediklerimi yap hem dokulmen duracak hem sacin hacim kazanacak hemde surekli kullanimda bebek saclarin cikacak.
Karanfili aliyorsun 1 corba kasigi kadar suda kaynatiyosun 7-10dk kadar.
Sonra bunu fisfisli siseye koyuyorsun sac diplerine sıkıyorsun(yıkama kalsin kokusu yok kalmiyo sacta)
Aklina geldikce sık
(O siseye koydugunu tüm hafta kullanabilirsin bitene kadar bittikce yap bulunsun elinin altinda)
Bir de (suan bunu yine yapmaya basladim guzel hacim veriyor)
1 tutam Isirgan otunu(kuru) suda kaynat yine 7-10dk
Süz ılısın kacini yika normal sampuaninla durula sık saclarinin suyunu.
En son bu suyu dök saçlarına (basin öne egik yavas yavas her yerine diplerine dök) sık sacini cık
Kalsın bu suda sacinda bak nasıl hacimlenecek.
Bunlari düzenli yap sacların 2 ayda bak nasıl toparlaniyo ama devam et yapabildikce.
Ben sana eski saçlarımın halini ve sonrasini aticam.
Kedi kuyrugu kadar kalmisti resmen toparladim.
Doktoralara bile gitmistim care bulamamistim.
Aaa ben de yapayım çok basitmiş. Ama benim beyaz saçım çok beyaz saça da iyi gelirmi.Bereketli olsun kuzum
Kuzu o yaglara hic para verme dediklerimi yap hem dokulmen duracak hem sacin hacim kazanacak hemde surekli kullanimda bebek saclarin cikacak.
Sonra bunu fisfisli siseye koyuyorsun sac diplerine sıkıyorsun(yıkama kalsin kokusu yok kalmiyo sacta)
Aklina geldikce sık
(O siseye koydugunu tüm hafta kullanabilirsin bitene kadar bittikce yap bulunsun elinin altinda)
En son bu suyu dök saçlarına (basin öne egik yavas yavas her yerine diplerine dök) sık sacini cık
Bunlari düzenli yap sacların 2 ayda bak nasıl toparlaniyo ama devam et yapabildikce.
ben de ceviz kabuğunu kaynatıp, suyu saç diplerine sürmeyi duymuştum ama hiç denemedim.Bereketli olsun kuzum
Aklina geldikce sık
Biraz ondan biraz ondan deneyebilirsinteşekkür ederim, benim de aklımda altın almak var; gram almayı düşünüyorum. olur da acil bir ihtiyaç olursa gramı bozdurmak daha iyi olur diye... dolar almayı da düşünüyorum ama çok kararsızım dövize yatırım konusunda...
Toparladım canım bakımlarla cok şükür bir dönem aşırı takıntı yapmıştım avuc avuc dokuluyorduAaa ben de yapayım çok basitmiş. Ama benim beyaz saçım çok beyaz saça da iyi gelirmi.
Senin saçların çok maşallah
Ben 1 corba kasigi karanfili 2 bardak kadar suda kaynatiyorum.Merhab lelli acaba ne kadar karanfil ne kadar suda kaynatacağız. Tavsiyeni uygulamak istiyorum. Benim de saçlarım ince telli ve çabuk yaşlanıyor.
Çok teşekkür ederim. Aklımıza her geldiğinde mi sıkıyoruz. Belli bir zamanı var mı? Banyo sonrası gibi mesela?Ben 1 corba kasigi karanfili 2 bardak kadar suda kaynatiyorum.
Zaten 10dk kaynasa yeter.
Sogutup suyunu fısfıslı siseye dolduryorum sac diplerime sıkıyorum.
Bitincr takrarlarsın.
Ama miktari cogaltip uzun surede kullanabilirsin bozulmuyor
Benim banyo dolabinda var mesela duruyo bayadir
Aklima geldikce sıkıyorum.
Ben yaparken haftanin 3 gunu bunu sıkıyordum 1 gun isirgani yapiyordum.Çok teşekkür ederim. Aklımıza her geldiğinde mi sıkıyoruz. Belli bir zamanı var mı? Banyo sonrası gibi mesela?
mezoterapiden memnun kaldınızmı . fiyatı ne kadar acabaGünaydınn
Haftasonu gezmelerinin sonucu olarak dag gibi biriken işlerle bakışıyoruz
Nerden baslicam hiç bir fikrim yok
Aç Bi çöp poşeti at hepsini diyor şeytan
Cumartesi sabah 10 da dr randevum vardi
Mezoterapi yaptı yüzümde belki 30 iğne iziyle kac semt gezdimaiyy ucunda gezme olunca
Eyupsultan,Pierreloti,emirgan,sariyer sahil ordan uskudar falan derken asiri yorulduk.
Kız da gezenti Allahdan ayak uyduruyor bize
Biz avrp. Yakasını pek bilmiyoruz yani eşimde bilmiyor işimiz olmadıkça gitmiyoruz
Ama bir kaç yer daha var görelim bari gidip dedik vakit yetmedi çünkü
Tekne turu istiyorduk zaman kalmadı
Dünde hobbit köyüne gectik aiy millet sahile masa atmis denize oturuyordu.
Biz geç gittik çok takılmadık konser falanda vardi.
Haftaya gidelim kiz oynar denizin kenarında diyoruz bakalım
Mum yakmış oturuyorlar valla miss.
Ibb yeri var sahilde yemek yedik orada da dün yemekten yırttım.
Bugün biriken işlerle başbasayim
Süpürge yapicam ama temizliği oda oda yapicam günlere bölüp.
Kendimi yormicam sonra ağrıdan acillerde kıvranıyorum.
Canımı kıymetini bilmedim bu anlamda
Gelene çeşit çeşit pişir, her gün sil süpür kendime eziyet ettim bolca.
Artık önce canım kendim diyorum.
Ben normalde evi bu halde bırakıp cikamazdim cikiyorum gayetde.
Böyle böyle asicam
Birde şu şehir dışından buraya tasincak olan elti kızi sarmaya başladı bana
Tasinmasi yakın sanırım bilgim yok merak etmiyorum.
Ama böyle bi emoji atmalar bisiler aramaz sormaz normalde.
Yol yapıyor zannımca onunda biletini kestim bosuna yani debelenmesi.
Benim evime girecek gelecek sonra oturup anasıyla ablasıyla dedikodumu yapacak yeek ya
Yemezler daha.
Cvp fln bile atmiyorum
Kapılar kapandikca delikten bakmaya meyleden çok olurmuş.
Bunlar öyle
Ozelden yazicammezoterapiden memnun kaldınızmı . fiyatı ne kadar acaba
Bana bu sene Alya zorla yaptirdiİyi gecelermi desem iyi sabahlarmı bilemedim
Dün sabah 7 de Ela uyandı beni yanına çağırdı. Geçtim odasında uyumuşum. Saat 11 de uyandık. Sonra eşim uyandı.
Kahvaltı hazırladım.
Kahvaltı yap. Sonra filtre kahve falan toparla vs. Akşamüstü pazara çıktık,
Balık bu defa çinekop aldık. Biraz da palamut alıp buzluğa attım. Bu yıl iyi palamut çıktı. Bu mevsimde balık en sevdiğimiz. Turşu da oh miss.
Pazardan alacaklarımızı aldık. Eve geldik. Dolabı temizle yerleştir, eşim balığı temizledi. Pişirdi. Ben salata yaptım.
Sonra mutfak toparla sil temizle. Eşim maç izliyordu. Ela hemen formasını giydi topu aldı. Ne futbol sevdası
Sonra onunla odasında oturup,birlikte boncuklarla kolye bileklik yaptık.
Birdaha gitseymişiz eminönüne ( evinönü diyor ona)
Çocuğu da Eminönücü yaptım ya
İki defadır koci diyor, Elanın doğum gününü teyzedemi yapsak. Zaten doğum günü telaşı istemedim ondan da bu yıl yapmak istemedim. Çözüm olarak da oradamı yapsak oldu. Yani bizbize yapsak konusu..Zaten yapmak isteyen ne bileyim sürpriz yapar mesela bir pasta alır gelir vs. Kardeşim öyle yaptı. Tam Elanın doğum günü olunca geldi pasta hazırladı.
Doğum günü için teyzeyle dayı da para veriyor ama mesela geçen yıl bir iki hafta duvarda durdu süsler. Sırf kardeşi ve teyze gelsin diye bekletti. Kardeşi zaten gelmedi.
Teyze gelince de eşim pasta aldı.
Ben anlamadım Elaya bak teyze senin doğum gününde pasta alıyor falan imajımı vermeye çalışıyor valla ben anlamadım.
Bir yaşına gireceğinden iki gün önce teyze bizdeydi. Tam gidecekti. Eşim göndermedi. Doğum günü var ( pastayı parçalatmıştım evde) nereye gidiyorsun diye mırıldandı. Kadın da kaldı bir gece daha.
İki yaşı zaten dışarıda kutladık. Ona bile geç geldiklerine homurdandı.
Üç yaşında pandemiydi kardeşimle yeğenim geldi okul tatiliydi. Kardeşim pasta yaptı.Evde 4 kişi mum üflettik. Geçen yıl da arkadaşlar istedi, hevesi var Elanın ben pasta yaparım ona çocuklar eğlenir dedi arkadaş. Yine pandemi diye kalabalık istemedik. Siteden üç aile kutladık.
Bu yıl hiç niyetim yok. Zaten çabuk yoruluyorum.
Eşime sen bilirsin dedim, oralı olmadım pek.,
Bir yıl da kızımızla başbaşa kutlayalım ne olcak.
Her yıl diyor, bu yıl kızımıza şöyle şurda doğum günümü yapsak vs vs o paraya git tatil yap 2 gün öyle değilmi :)
Ben her yıl doğum günü partisini sevmiyorum.Doğum gününü standarda bağlamak hiç bana göre değil.
Az kaldı doğum gününe şimdi hediye düşünüyorum. Belki çiçek gönderirim, değişik olur kızıma... Bir de kitap istiyordu.
Ya da istediği pahalı birşeyi alabilirim çiçek yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?