Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben altında cok kazandim uzun vadede.
Zamaninda 575tl aldigim atalar 6000tl gördü.
1.200tl aldigim 13 gr bilezik 13bin tl oldu.
Ama borsa vs anlamiyorum bu sebeple yanlış yönlendirme yapmak istemem.
teşekkür ederim, benim de aklımda altın almak var; gram almayı düşünüyorum. olur da acil bir ihtiyaç olursa gramı bozdurmak daha iyi olur diye... dolar almayı da düşünüyorum ama çok kararsızım dövize yatırım konusunda...

Slmlar
Kizla sabah avm yaptik .
Alyanin dis fircasinin degismesi lazimdi rossmanda mini mouselu begendi 0-4 yas indirimde 35 tldi(78 den dusmus)oralb aldim bu sefer.Bi sonrakinda artik pilli lere geceriz.
Bulasik eldiveni,mm seker aldim(bu da benim batakligim,aldim mi birakamiyorm)55 tl biraktim orda.
Gratiste 22 tl;cantaboy dezenfektan 5 tl,oje,sac maskesi 5 tl.
Migros;muz,oyun hamuru,4lu simli kalem,soda,su 1,5lt,kucuk kefir 75 tl.
Yilbasi agacina sus almamiz lazim.Agaci cikarip yikamam lazim.Alya cok hevesli.
Cocuklara minik hediye kutulari yapacagim yine,gecen sene yapmistik.Cok hoslarina gitmisti.
Bir acilmamis perdem satildi 125 tl.Biz storlari cikarirken 2 paket fazla almisiz.Biri satildi.Bazsn biseyi yukluyorsun 1 sene yuzune bakan olmiyor,sonra birden gidiveriyor

Merhab lelli acaba ne kadar karanfil ne kadar suda kaynatacağız. Tavsiyeni uygulamak istiyorum. Benim de saçlarım ince telli ve çabuk yaşlanıyor.

Aaa ben de yapayım çok basitmiş. Ama benim beyaz saçım çok beyaz saça da iyi gelirmi.
Senin saçların çok maşallah

ben de ceviz kabuğunu kaynatıp, suyu saç diplerine sürmeyi duymuştum ama hiç denemedim.

Biraz ondan biraz ondan deneyebilirsin

Merhab lelli acaba ne kadar karanfil ne kadar suda kaynatacağız. Tavsiyeni uygulamak istiyorum. Benim de saçlarım ince telli ve çabuk yaşlanıyor.
Ben 1 corba kasigi karanfili 2 bardak kadar suda kaynatiyorum.
Zaten 10dk kaynasa yeter.
Sogutup suyunu fısfıslı siseye dolduryorum sac diplerime sıkıyorum.
Bitincr takrarlarsın.
Ama miktari cogaltip uzun surede kullanabilirsin bozulmuyor
Benim banyo dolabinda var mesela duruyo bayadir
Aklima geldikce sıkıyorum.

Çok teşekkür ederim. Aklımıza her geldiğinde mi sıkıyoruz. Belli bir zamanı var mı? Banyo sonrası gibi mesela?

İyi gecelermi desem iyi sabahlarmı bilemedim
Dün sabah 7 de Ela uyandı beni yanına çağırdı. Geçtim odasında uyumuşum. Saat 11 de uyandık. Sonra eşim uyandı.
Kahvaltı hazırladım.
Kahvaltı yap. Sonra filtre kahve falan toparla vs. Akşamüstü pazara çıktık,
Balık bu defa çinekop aldık. Biraz da palamut alıp buzluğa attım. Bu yıl iyi palamut çıktı. Bu mevsimde balık en sevdiğimiz. Turşu da oh miss.
Pazardan alacaklarımızı aldık. Eve geldik. Dolabı temizle yerleştir, eşim balığı temizledi. Pişirdi. Ben salata yaptım.
Sonra mutfak toparla sil temizle. Eşim maç izliyordu. Ela hemen formasını giydi topu aldı. Ne futbol sevdası
Sonra onunla odasında oturup,birlikte boncuklarla kolye bileklik yaptık.
Birdaha gitseymişiz eminönüne ( evinönü diyor ona )
Çocuğu da Eminönücü yaptım ya
İki defadır koci diyor, Elanın doğum gününü teyzedemi yapsak. Zaten doğum günü telaşı istemedim ondan da bu yıl yapmak istemedim. Çözüm olarak da oradamı yapsak oldu. Yani bizbize yapsak konusu..Zaten yapmak isteyen ne bileyim sürpriz yapar mesela bir pasta alır gelir vs. Kardeşim öyle yaptı. Tam Elanın doğum günü olunca geldi pasta hazırladı.
Doğum günü için teyzeyle dayı da para veriyor ama mesela geçen yıl bir iki hafta duvarda durdu süsler. Sırf kardeşi ve teyze gelsin diye bekletti. Kardeşi zaten gelmedi.
Teyze gelince de eşim pasta aldı.
Ben anlamadım Elaya bak teyze senin doğum gününde pasta alıyor falan imajımı vermeye çalışıyor valla ben anlamadım.
Bir yaşına gireceğinden iki gün önce teyze bizdeydi. Tam gidecekti. Eşim göndermedi. Doğum günü var ( pastayı parçalatmıştım evde ) nereye gidiyorsun diye mırıldandı. Kadın da kaldı bir gece daha.
İki yaşı zaten dışarıda kutladık. Ona bile geç geldiklerine homurdandı.
Üç yaşında pandemiydi kardeşimle yeğenim geldi okul tatiliydi. Kardeşim pasta yaptı.Evde 4 kişi mum üflettik. Geçen yıl da arkadaşlar istedi, hevesi var Elanın ben pasta yaparım ona çocuklar eğlenir dedi arkadaş. Yine pandemi diye kalabalık istemedik. Siteden üç aile kutladık.
Bu yıl hiç niyetim yok. Zaten çabuk yoruluyorum.
Eşime sen bilirsin dedim, oralı olmadım pek.,
Bir yıl da kızımızla başbaşa kutlayalım ne olcak.
Her yıl diyor, bu yıl kızımıza şöyle şurda doğum günümü yapsak vs vs o paraya git tatil yap 2 gün öyle değilmi :)
Ben her yıl doğum günü partisini sevmiyorum.Doğum gününü standarda bağlamak hiç bana göre değil.
Az kaldı doğum gününe şimdi hediye düşünüyorum. Belki çiçek gönderirim, değişik olur kızıma... Bir de kitap istiyordu.
Ya da istediği pahalı birşeyi alabilirim çiçek yerine.

Geliyorum bi yazamadım
Cuma arkadasla koruya ciktik hava mis gibi geldi
Dün dr randevum vardi
Bu sefer degisik bi mezoterapi yapti sonrasin yuzume bisiler surdu maske yapti yarim saat bekletti falan 11.30 da girdim 13.00 da ciktim.
Gezeriz falan diyordum ama yok yuzum ordan cikinca kötü oluyor genelde gezemedik
Igne izleri kızarıklık vs
Bugunde igne izleri var mesela minik minik
Ayy sukadar çabalıyorum insallah sifa bulurum
Bi daha subatda gidicem

Esime yine bozugum bu ara adama hep bozduğum
Kendime 1 sneaker daha aldim adama kizdikca aliyorum sonu yok kızlar bunun almanın etmeyin siz.
Benim almam gerek o sebeple aliyorum
Olaylar karisiyor çünkü
Hala almanciyi niye evime almamisim da agirlamamisim orda adam iyi yapmisim yazin gelsin daha beterini yapıcam dedim artık
Bunlara az bi sicak yuzunu goster tepene cikiyolar net.
Gardimi aldim artık hic umrum diil
Artik has etmisim daha beterini yapicam diyip geciyorum.
Izin verirsem devami geliyor cunku ve benim ugrasmam gereken insan sayisi 1 degil.

Fazla samimiyet karsindaki insanin haddini asmasina sebebiyet veriyor, hadsizlestirmeyelim ozaman

mezoterapiden memnun kaldınızmı . fiyatı ne kadar acaba

Selam kankişler
Bugün erken yazayım dedim.
Elayı uyuttum duş aldım. Akşam yemeği ben yaptım. Bana kitledi bu defa kociş.
Film izlemeye çekildi.
İki gündür kahvaltı hazırlarken yatıyor normalde bir ucundan tutardı.
Kahveler ondan olurdu. Allahtan bir bardak çay verdi Allah razı olsun
İki gün annemlerle biraraya geliyor, herşeyi ayağına istiyor paşam.
Neyseki kendi ailesi gelince işe girişiyor
Bugün evde takıldık.
Akşamüstü Elayla markete gittim. Kedilere mama verdik.
Eşim meyve alın meyve suyu yapalım demişti.
Un, nar, portakal, greyfurt, kivi, havuç, ıspanak Patates Çikolata aldım. 168 tl.
Harcama bitmiyor.Onur markette meyve Sebze indirimi vardı iyi oldu.
Yemek patates köfte yoğurt yetti.
Eşim meyve suyu yapmıştı onu içmiştik şifa niyetine. Elaya zor içirdik. Nerde zararlı şey orada Ela.
Dolap sildim. Meyve sıkma makinasını alt dolaba yerleştirdim. Kavanozları üst dolaba.
Çikolata sos yaptım. Pankek muz ceviz çikolata sos. Tam bizimkilerin ağzına layık.
Tam masayı topluyorum. Yoğurt döküldü heryer yoğurt sildim komple terledim.Duş alacaktım alamadım. Sonra çay içmeye oturdum. Sırtım buz gibi oldu.,Elayı uyuttum girdim duşa.
Bugün Elanın akıllı kumbarasını ve üç tane kitabını aldım. Akıllı kumbara yarı fiyatına saatlik %50 indirim denk geldi. Tesadüf işte, kısmet. Çok şükür
Alıyordum. Ela babasına söylüyor.anneannemin verdiği parayla alıyoruz diye sevinçle. O da diyor ben para veririm onunla alın. Ela da dedi; hayır senin verdiğinle değil anneannemin verdiğiyle alacağım. Doğum günü hediyesi onun dedi :) Neyse bir alışveriş daha yaptım. Darısı sırada bekleyen alışverişlerime.

Bana bu sene Alya zorla yaptirdiAma yine rutini bozmadik dogumgununde tatile gittik.Bence en guzeli o paraya tatile gitmek.

İyi geceler bacimlar
Gelemedim bugun bi
Koci calisiyordu,oglene kadar yayildik kizla.
Sonra mutfakta yapalim etkinligimizi dedim,hamur boyama yaparken ben de oralari topladim.
Kargolarim vardi onlari hazirladim.
Brokoli hasladim,kuskusla yedi oglen Alya.
Sis tavuk almis metrodan koci,Alya yemiyor tavuk ona et pisirdim.
Kuru kuru tavuk yemiyelim dedim begendi yaptm.
O sirada koci annesine gitti,Alyaya yalvardi gel diye gitmedi.
Bu arada bu cikti evden sadece parka cikmak istiyor.
Bari markete gidelim diyorm sen git diyor bana Yalniz kalacakmis o
Zorla cikariyorm evden .Hava almamiz lazim diye.
Babam ceviz getirdi.kpderine ver diye.Alya sen tuttur,verdik ya dedeme bunlar benim diye
Bu kizin genleri oldurcek beni.
Gecen geldiginde verdik bi poset,ama adam ozellikle kvdenlere verin bunu dedi.Zaten cevizim var.
Sen dedim balkona cikar onu o arada ben kapiya koycm.Hemen alirsin dedim oylelikle yolladik.
Kendi evimizden gizli sakli cikariyorz resmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…