İnanki çok haklısınız birikim elde var sıfırYa bu arada birikimde pek yapamıyoruz.. gelen gidiyorKızım özel okulda olduğu halde LGS öğrencisi olduğu için ekstra habire kitap alıyoruz.. Servis ücreti 1600 ödüyorum. Zaten geziydi, okul masrafıydı, ekstra çıkan masraflardı derken biraz açılmışız..Büyük kızın kyk sı var ekstra her ay birde kira gibi Valla bu kızımda büyük konuşmayım ama inşallah gerekde olmazsa kyk kredisi alldırmıcam.. İnanın sonra böyle meblağlar ödemek zor geliyor..Fazi afedildi dediler ama bize vurcakamı daha bilmyioruz.. Vursada ne kadar etkilicek bilmem.. Heray 700 de ona ödüyoruz.. Kız evlendi gitti borcu da bize kaldı:)
Kocam beyde kendine Drone almış... Bu adamın fotoğraf hobisi bize baya maliyete patlıyor.. Bakalım keşke bu hobisini mesleğe çeivrip para kazanabilse..
Emekli olunca yapacakmış bişeyler bu konuda da bakalım umarım işe yarar..İşte birikimde olmayınca hevesim olmuyor hiç.. Birikim yapmak bana kendimi güvende hissettiriyor yapamayınca çok büyük eksiklik hissediyorum ben ya.sizde öyle oluyormusunuz;?Yoksa ben mi abartıyorum.
aynen yaEvet ders girişi ve okul çıkışı hep oradalar bazen hava rüzgarlı olurdu o tozu pisliği nasıl çekiyorlardı hala hayret ederim.
Aynen o duyguları ben de yaşıyorum, iki kızımda yaşlarının aralarının sizinki kadar olmasa da benim de araları var iki çocuk servis, gezi paraları dershane etüd masrafları birde devlet okulundaydı benimkiler nasıl dayanmışım diyorum biri dese ki kaybolan yıllarını geri verelim asla kabul etmem. Birimizin maaşı çocukların eğitim giderlerine ve ihtiyaçlarına gidiyordu küçük kızım keman istedi keman aldık, büyük kızım gitar istedi gitar aldık bir yıl gittiler eğitimine şimdi ikisinin de enstüramanları evde yüklük içinde hep masraf diyorum ama iyi ki de gitmişler içlerinde kalmadı diyorum. O zaman ayda tl olarak birikim yapıyordum çok düzenli birikimler değildi onlarla da yaz tatilinde otel tatili yapıyorduk. Turlara gidiyorduk ama insan istiyor biraz elinin altında para olmasını size katılıyorum ben de huzursuz oluyorum. Zulamda biraz para olmayınca.
aynen maalesef öyleİnanki çok haklısınız birikim elde var sıfır
Bende gizlice arada bir yüzlük sıkıştırıyprum oğlanın dişi yapılcak ona para isterlerse diye birikim yapıyorum başka türlü olmayacak az öz biriksin napıyım
Artık birikim hayal gecinsek yeter konumuna geldik yani
Bende ondan habersiz üçbeş biriktiriyim diyorrum bana aylık su kadar yemişiz diye bahsediyor sanki dedim başkasıyla yedim napıyım
yedirenk79
babyloading87
Bereketli olsun kızlar birikimlerinizde daim olsun. Şimdi oturdum, hemen size baktım çayım yanımda arada yudumluyorum. Herkes gidince hemen ortalık toplanıyor, mutfaga gittim köfte istedi kızlar akşam için köfteyi akşam dondurucudan çıkarmıştım yogurdum dolaba koydum. Buzdolabında biberlerim vardı onları akşama bir kısmını kızartmak için bir kısmını da tavada biberli lor yaptım. Akşam yatmadan önce kabak dilimleyip şekere yatırdım sabah onu ocaga koydum tatlı yaptım. Ayva tatlısının az şerbetinden kaldı içine de bir nar sıktım alta sütlü muhallebi döktüm üstünede nar sulu karışıma bir kaşık nişasta atıp kaynayınca üste onu döktüm çok güzel görünüyorlar. Biber turşum vardı bidonda bu hafta havuçu fazla aldım turşuyu boş bir kaba boşaltıp altına havuçları temizleyip dilimleyip doldurdum üstüne de turşuyu koydum. Geçen yıldan küçük bir bidonun içinde az zeytinim vardı çok yumuşamış bidonu daha kullanırım diye sadece zeytinlerini atmak zorunda kaldım üzülüyorum ama yapacak birşey yok yenecek gibi değil. Mutfak tekrar tekrar toplandı sonra tam hazırlandım bu gün büyük gün altın almaya gidicem küçük kızım mesaj attı watsonsdan alış veriş yapmış o kargosu gelicekmiş tamam dedim bekledim bir saat sonra geldi kargoyu teslim aldım. Doğru çarşıya önce tam altınımı aldım 6650 tl çok şükür bin şükür. Sonra yolda genç bir çocuk keman çalıyor aldığım altının sadakası niyetine az bir miktar para bıraktım teşekkür etti. Ordan carrefoura gittim muz 2 paket 15 li yumurta aldım, ordan migrosa 5 kiloluk un ve tavuk aldım ve bime gittim 5 litrelik ayçiçek yagı aldım 300 tl ile gittim birazdan sayıcam ne kadar kalmış diye. Ayrı ayrı yerlerden almam tabi ki fiyat araştırıyorum önce
Bereketli olsun ablanerde hangisi hesaplı ona göre alış veriş yapıyorum yarın yine gidicem al al bitmiyor.
Valla bana 4 koldan destek var,annemler kardesim yine yetmiyor.Koci de aliyor adam simdi hakkini yemiyim ama evde sanki ogutucu var.Ne sebze dayaniyr ne meyve ne kahvaltilikYa bu arada birikimde pek yapamıyoruz.. gelen gidiyorKızım özel okulda olduğu halde LGS öğrencisi olduğu için ekstra habire kitap alıyoruz.. Servis ücreti 1600 ödüyorum. Zaten geziydi, okul masrafıydı, ekstra çıkan masraflardı derken biraz açılmışız..Büyük kızın kyk sı var ekstra her ay birde kira gibi Valla bu kızımda büyük konuşmayım ama inşallah gerekde olmazsa kyk kredisi alldırmıcam.. İnanın sonra böyle meblağlar ödemek zor geliyor..Fazi afedildi dediler ama bize vurcakamı daha bilmyioruz.. Vursada ne kadar etkilicek bilmem.. Heray 700 de ona ödüyoruz.. Kız evlendi gitti borcu da bize kaldı:)
Kocam beyde kendine Drone almış... Bu adamın fotoğraf hobisi bize baya maliyete patlıyor.. Bakalım keşke bu hobisini mesleğe çeivrip para kazanabilse..
Emekli olunca yapacakmış bişeyler bu konuda da bakalım umarım işe yarar..İşte birikimde olmayınca hevesim olmuyor hiç.. Birikim yapmak bana kendimi güvende hissettiriyor yapamayınca çok büyük eksiklik hissediyorum ben ya.sizde öyle oluyormusunuz;?Yoksa ben mi abartıyorum.
Off ne çokmu eskiden sahin alıyorduk o parayaaynen yaödüm kopuyor ekstra bir masraf daha çıkıcak diye Maaşlara temmuz’da zam geldi göya inanın gelen zam anca peşinen vergiye gidiyor devlet kendine zam yapıyor: ocağa kadar böyle eksik eksik alıcaz..ama masraflar giç öyle düşmüyor..gelde biriktir anca bir gram alabilirsem artık ona bile sevinicem Rabbim yardımcımız olsun
aynen maalesef öylebenimde küçük kızın diş teli takılması gerek büyük ihtimalle geçen tanıdık dişçiye danıştım..19000 fiyatı en az dedi:;(aboo dedim içimden devletten randevu alıp yaptırmayı düşünüyorum artık..o kadar zor veremeyiz bir diş teline artık..Allahım yardımcımız olsun ne diyim..açlıkla yoklukla sınamasın hiçbir zaman inş
Aynen ben de güvende hissediyorum. Yoksa boşlukta gibiyim. 18 yaşımdan bu yana hep zulam da var. Annem öğretti sağolsun.Evet ders girişi ve okul çıkışı hep oradalar bazen hava rüzgarlı olurdu o tozu pisliği nasıl çekiyorlardı hala hayret ederim.
Aynen o duyguları ben de yaşıyorum, iki kızımda yaşlarının aralarının sizinki kadar olmasa da benim de araları var iki çocuk servis, gezi paraları dershane etüd masrafları birde devlet okulundaydı benimkiler nasıl dayanmışım diyorum biri dese ki kaybolan yıllarını geri verelim asla kabul etmem. Birimizin maaşı çocukların eğitim giderlerine ve ihtiyaçlarına gidiyordu küçük kızım keman istedi keman aldık, büyük kızım gitar istedi gitar aldık bir yıl gittiler eğitimine şimdi ikisinin de enstüramanları evde yüklük içinde hep masraf diyorum ama iyi ki de gitmişler içlerinde kalmadı diyorum. O zaman ayda tl olarak birikim yapıyordum çok düzenli birikimler değildi onlarla da yaz tatilinde otel tatili yapıyorduk. Turlara gidiyorduk ama insan istiyor biraz elinin altında para olmasını size katılıyorum ben de huzursuz oluyorum. Zulamda biraz para olmayınca.
Kız benimki de, bende para yok deyince ben de var anne onunla alırız onu veririz. Diyor.İyi geceler
Yogun bi gundu
Babam geldi sabah,sut getirmis ceviz,elma,kiza atistirmalik.
Bana da 200 tl birakti
Adam dul kadinim sanki her cuma ugruyor
Kiz pizza istedi 60 tl ona verdim.
Tam bi babsinin giziBozuk paralari topliyor evde,kizim pizzaciya vercz 8 tl ver diyorm bana ne dese?Karnim tok benim,iptal et Veremem diyo el kadr bebe.
58 tl dominos 2 tl yok abla dedi,onlar da bi garip para ustu getir yani.Tmm sorun degil dedim ne diim.
Babam balik almis dilimletmis onu yapcaktim,koci aradi inin gezelim dedi.
Parka gittik kiz 3-4 oyuncaga bindi.
Yemek yedik 300 tl odedi
Macroya girdim 45 tl;miller aldim,mm seker ,sogan tozu.Kendime calistim
Ordan khve icelim dedi,120 tl de orda baymis.
Sonra bi tur daha park yapip eve geldik.
Kizi uyuttum diziye basladim
Ayy cok fenaKız benimki de, bende para yok deyince ben de var anne onunla alırız onu veririz. Diyor.
Aynı babası işte, az parayla çok yağdırmak olsa gerek
Boşver parasının kıymetini bilsin Alyoşum
Biz şimdilik hisse senedi alıyoruz. Eşim 11 bin karda şuan. Ama ilerleyen süreç ne olur bilmiyoruz.selamlar, 40 bin kredi çektim. aklımda bir yatırım planlsması var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz 40 bin tl'yi?
Ayy hosgeldin ❤Kızlar müsaadenizle sizi takip edebilrmiyim..
Ben altında cok kazandim uzun vadede.selamlar, 40 bin kredi çektim. aklımda bir yatırım planlsması var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz 40 bin tl'yi?
Yaa hayirli olsun senin isinde birikim niyetinde.Bir 10 dolarda olsa almak istiyorum 1 haftalık ücretim yattı henüz asgarinin biraz üzerine başladım zam zamanı bir düzenleme olacak bakalım inşallah güzel birikimler yaparım
Bereketli olsun kuzumDün ilk paramı aldım tatlı marketten biseler aldım 200 verdim bugün oglusa yeşil zeytin 40 verdim kendime aktardan saçım dökülüyor saç yağı acı pul biber 70 aktara verdim yarın kardesimper gelcek akşam çaya kayinvalidem bugun İstanbul'a gittiler biraz mağaza bakarım siyah pantolon istiyorum birde ayakkabı bakmak istiyorum oğlusun saçlarında kesilmesi lazım
maşallah, daha da bereket versin inşallahBiz şimdilik hisse senedi alıyoruz. Eşim 11 bin karda şuan. Ama ilerleyen süreç ne olur bilmiyoruz.
Bu konuda bilgili olmak şart.ve zaman ayırıp takip etmek gerekiyor. O da bizde yok.
Çevreden duyduklarımızı aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?