Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnanki çok haklısınız birikim elde var sıfır
Bende gizlice arada bir yüzlük sıkıştırıyprum oğlanın dişi yapılcak ona para isterlerse diye birikim yapıyorum başka türlü olmayacak az öz biriksin napıyım

Artık birikim hayal gecinsek yeter konumuna geldik yani
Bende ondan habersiz üçbeş biriktiriyim diyorrum bana aylık su kadar yemişiz diye bahsediyor sanki dedim başkasıyla yedim napıyım

aynen yaödüm kopuyor ekstra bir masraf daha çıkıcak diyeMaaşlara temmuz’da zam geldi göya inanın gelen zam anca peşinen vergiye gidiyordevlet kendine zam yapıyor:ocağa kadar böyle eksik eksik alıcaz..ama masraflar giç öyle düşmüyor..gelde biriktiranca bir gram alabilirsem artık ona bile sevinicemRabbim yardımcımız olsun
aynen maalesef öylebenimde küçük kızın diş teli takılması gerek büyük ihtimallegeçen tanıdık dişçiye danıştım..19000 fiyatı en az dedi:;(aboo dedim içimdendevletten randevu alıp yaptırmayı düşünüyorum artık..o kadar zor veremeyiz bir diş teline artık..Allahım yardımcımız olsun ne diyim..açlıkla yoklukla sınamasın hiçbir zaman inş

nerde hangisi hesaplı ona göre alış veriş yapıyorum yarın yine gidicem al al bitmiyor.
Bereketli olsun abla

Valla bana 4 koldan destek var,annemler kardesim yine yetmiyor.Koci de aliyor adam simdi hakkini yemiyim ama evde sanki ogutucu var.Ne sebze dayaniyr ne meyve ne kahvaltilik

İyi geceler
Yogun bi gundu
Babam geldi sabah,sut getirmis ceviz,elma,kiza atistirmalik.
Bana da 200 tl birakti
Adam dul kadinim sanki her cuma ugruyor
Kiz pizza istedi 60 tl ona verdim.
Tam bi babsinin giziBozuk paralari topliyor evde,kizim pizzaciya vercz 8 tl ver diyorm bana ne dese?Karnim tok benim,iptal etVeremem diyo el kadr bebe.
58 tl dominos 2 tl yok abla dedi,onlar da bi garip para ustu getir yani.Tmm sorun degil dedim ne diim.
Babam balik almis dilimletmis onu yapcaktim,koci aradi inin gezelim dedi.
Parka gittik kiz 3-4 oyuncaga bindi.
Yemek yedik 300 tl odedi
Macroya girdim 45 tl;miller aldim,mm seker ,sogan tozu.Kendime calistim
Ordan khve icelim dedi,120 tl de orda baymis.
Sonra bi tur daha park yapip eve geldik.
Kizi uyuttum diziye basladim

Off ne çokmu eskiden sahin alıyorduk o paraya
İyice sapıttılar ya nolcak halimiz

Selam kızlar yazamıyorum sürekli bugün erken çıktık işyerinin bir kısmı çalışmıyordu bizim servisle olduğu için yarın gelmeyin denildi işler az diye yıllık izinden yada günlük ücret kesiliyormis valla ayda böyle bir kesintiye sesim çıkmaz ne sevindim yarın biraz kendimle ilgilenirim saçımı kestirmek istiyorum

Dün ilk paramı aldım tatlı marketten biseler aldım 200 verdim bugün oglusa yeşil zeytin 40 verdim kendime aktardan saçım dökülüyor saç yağı acı pul biber 70 aktara verdim yarın kardesimper gelcek akşam çaya kayinvalidem bugun İstanbul'a gittiler biraz mağaza bakarım siyah pantolon istiyorum birde ayakkabı bakmak istiyorum oğlusun saçlarında kesilmesi lazım

Aynen ben de güvende hissediyorum. Yoksa boşlukta gibiyim. 18 yaşımdan bu yana hep zulam da var. Annem öğretti sağolsun.
O müzik eğitimi vs biz de hep biz yapamadık o yapsın diyoruz. Piyanoyu çok istşyorum o da seviyor. Ama eğitim olunca ne olur bilemem. Ablam daha çok dansa yatkın dansı seviyor diyor, kendisine benzetiyor.
O da hep dansa gitti tango falan. Çok seviyor.
Küçüklüğümüzde ablam dans yarışması izlerdi ben şarkı yarışması.
Ama bir güzel sesim yoktu ki :) çok isterdim güzel bir sesim olmasını.

Kız benimki de, bende para yok deyince ben de var anne onunla alırız onu veririz. Diyor.
Aynı babası işte, az parayla çok yağdırmak olsa gerek
Boşver parasının kıymetini bilsin Alyoşum

Selamm,
Bugün kahvaltı yapmadan evi toparladım. Kız 11 e doğru uyandı. Sabaha doğru ateşi vardı ilaç vermiştim.
Sonra kahvaltılık hazırlayıp çantaya koydum. Aile hekimine gidene kadar öğle tatili geldi.
Yürüyerek parka gittik. Masalarda oturduk birşeyler yedik. Giderken markete uğradık. Simit meyve suyu limonata vs. Parkta kimse yoktu. İyi oldu bizim için. Oyalandı az. Sonra hastaneye geçtik. İlacımı yazdırdım.
Bir baktım Elanın elinde nokta nokta kızarmalar var. Oradan Özel hastaneye geçtim. Devlet hastanesinde çocuk bölümü oldukça yoğun. Göğüs hastalıklarında sıra beklemiyorum.
Özel hastanede doktora anlattım burun akıntısı ile başladı öksürüğe çevirdi sonra boğaz ağrısı başladı antibiyotıik içtiği halde öksürük arttı. Ateş oldu ve üstüne kızarıklık.
Ayağına da baktı. El ayak hastalığı olabilir dedi. Belki ilaç da alerji yapmıştır. Bebekken de öyleydi. İburamini alerjik bünyesi olanlar kullandığında vücut tepki verebiliyormuş.
Bu ara salgın olan hastalıklar öksürük ateş ve el ayak hastalığı.
Çıktık eczaneden ilaçları aldım. 120 tl. 45 tl benim ilacım. Biraz rahatlattı şükür ilaç beni.
Gün geçtikçe daha da rahatlatır.
Eve döndük yemek yap vs. Meyve verdim.
Eşim de bir tedirgin oldu el ayak duyunca. Daha kesin değil. Doktor ihtimal söyledi.
Tedirginliğinden üzülmüş, kıza akıllı kumbara alacağım diyor. Avm ye uğrama dedim. Dün Ela anneannemin verdiği parayla alacağım demiş, o da başka parayla alırız onunla değil demiş. Bana dedi bankaya at. Yahu daha dün teyzesi para verince biz okul çantası aldık, bunu teyzenin parayla aldık diyordu. Teyzeyi arattırıp teşekkür ettiriyordu.Bu ne şimdi. Annem akıllı kumbaranı al bu parayla doğum günü hediyem olsun ne istiyorsan alsın annen bu parayla dedi verdi.
Ben de söyledim anneannesinin verdiği parayla alacakmış alma sen dedim.
Geldiğinde kıza soruyor sen böylemi dedin diye. Ela da evet öyle dedim dedi :)
Ben aaa şunu şu aldı falan hiç abartarak anlatmıyordum.Aksine parasını birikime koyuyordum.Bu defa ben de içinden geleni alsın istedim.
İnternetten sipariş geçeceğim. Pembe renk istiyormuş.
Akşam okulda yapılan etkinlikleri yaptık.
Öğretmen sormuş, kalbinizi ne kırıyor diye. Çocukların çoğu oyun oynanılmamasından şikayetlenmiş :)
Ben de sordum, insanların birilerine vurması ve küsmesi dedi. Öğretmeni de hassas kızım benim diyor
Kırılan bir kalp nasıl iyileşir resmini yaptırdım. gökkuşağı çizmiş.Gökkuşağını görünce iyileşirmiş
Nedense o da benim gibi gökkuşağına bayılıyor. Yedirenk ismimde oradan geliyor :)

Kız benimki de, bende para yok deyince ben de var anne onunla alırız onu veririz. Diyor.
Aynı babası işte, az parayla çok yağdırmak olsa gerek
Boşver parasının kıymetini bilsin Alyoşum
Ayy cok fena Birinin yaninda yapinca hele cidden fenalik basiyo bana

selamlar, 40 bin kredi çektim. aklımda bir yatırım planlsması var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz 40 bin tl'yi?

selamlar, 40 bin kredi çektim. aklımda bir yatırım planlsması var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz 40 bin tl'yi?
Biz şimdilik hisse senedi alıyoruz. Eşim 11 bin karda şuan. Ama ilerleyen süreç ne olur bilmiyoruz.
Bu konuda bilgili olmak şart.ve zaman ayırıp takip etmek gerekiyor. O da bizde yok.
Çevreden duyduklarımızı aldık.

Ben altında cok kazandim uzun vadede.
Zamaninda 575tl aldigim atalar 6000tl gördü.
1.200tl aldigim 13 gr bilezik 13bin tl oldu.
Ama borsa vs anlamiyorum bu sebeple yanlış yönlendirme yapmak istemem.

Bir 10 dolarda olsa almak istiyorum 1 haftalık ücretim yattı henüz asgarinin biraz üzerine başladım zam zamanı bir düzenleme olacak bakalım inşallah güzel birikimler yaparım
Yaa hayirli olsun senin isinde birikim niyetinde.
Bolca görürüz insallah birikimlerini❤

Bereketli olsun kuzum
Kuzu o yaglara hic para verme dediklerimi yap hem dokulmen duracak hem sacin hacim kazanacak hemde surekli kullanimda bebek saclarin cikacak.

Karanfili aliyorsun 1 corba kasigi kadar suda kaynatiyosun 7-10dk kadar.
Sonra bunu fisfisli siseye koyuyorsun sac diplerine sıkıyorsun(yıkama kalsin kokusu yok kalmiyo sacta)
Aklina geldikce sık
(O siseye koydugunu tüm hafta kullanabilirsin bitene kadar bittikce yap bulunsun elinin altinda)

Bir de (suan bunu yine yapmaya basladim guzel hacim veriyor)
1 tutam Isirgan otunu(kuru) suda kaynat yine 7-10dk
Süz ılısın kacini yika normal sampuaninla durula sık saclarinin suyunu.
En son bu suyu dök saçlarına (basin öne egik yavas yavas her yerine diplerine dök) sık sacini cık
Kalsın bu suda sacinda bak nasıl hacimlenecek.

Bunlari düzenli yap sacların 2 ayda bak nasıl toparlaniyo ama devam et yapabildikce.
Ben sana eski saçlarımın halini ve sonrasini aticam.
Kedi kuyrugu kadar kalmisti resmen toparladim.

Doktoralara bile gitmistim care bulamamistim.

maşallah, daha da bereket versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…