- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Sağolasın canım.. İşte benimde kafam o yüzden karışık..İçinizden hangisi geçiyorsa onu alın, benim çok samimi bir arkadaşım var bende gördü ama Sem marka dedim eşine söylemiş geçen yıl eşi de pahalı bulmuş ama internetten araştırmışlar Kumtel almışlar çok memnun arkadaşım. Ama Xiamio güzel bir marka eminim Sem den daha fazla artısı vardır. Ama Kumtel de iş görüyor. Size tavsiye edemem ama Semden memnun muyum; evet memnunum akşam pidenin yanına soğan halkası da yaptık çok güzel pişirdi ve sağlıklı yag kullanmadan pişirdik. Hangisine karar verirseniz hayırlısı olsun.
Rica ederim ben smarterin sprey mopunu kullanıyorum instagramda birinin paylaşımında görmüştüm öyle görüp almıştımHic duymadım bakim yorumlarina tesekkurler
Gecmis olsunn bacimRabbim hasta olanlara sifa versin
Ozellikle hastane kapılarinda bekleyenlere icim asiri buruldu.
Doktorlarinda Allah yardımcısı olsun
Esime dedim acile gidelim en azindan 1 igne yaptirim 2 gun rahatlatir beni
Aman Allahım cok aman aman acile gitmisligim yoktur ama ilk defa bukadar kalabalik gördüm.
Rahat 150kisi vardi önumde sira alsaydim
Hemen ciktim
Maskem falan takiliydi zaten esime dedim dön parketme ben duramam burda.
Bos sandalyeyi gectim dikilip beklicek yer yok cok şaşırdım sok oldum.
Esim iceriyi görmedi biliyomusun dikilip beklicem yer yoktu diye öyle bir anlatiyorum ki
Dedim 1 kas gevsetici 1 agri kesici bi de krem sureriz yatarim.
Nolcak böyle nolcaz bilmiyorum ama cidden gidisat cok kötü korktum.
Döndük geldik.
Benim oturup beklicek halim yok zaten
Kardesim gece 3-4 bos oluyo diyordu
Isten cikan acile gelmis sanki
Ictim ilaclari yattim.
Bugun hic bisi yapamadim desem yeri yemekde kahvaltilik menemen falan yedik.
Kızada annem bakiyo gunduz Allah razi olsun sen uzan dinlendir diyo
Ama onada cok eziyet ediyo kız uzuluyorum
Seni kurt yapicam diye kadini boyuyo
Yatagina su dökmüş annemin
Bana anne kurt diyo
Bu ara kurtlara taktı gecen baykusa takmisti.
Annem saklaniyo anneannemi kurt aldi diyo
Kirmizi baslikli kizi anlatmistik bi de izlemisti ordan taktı kurta
Iyilesimde anneme eziyet oluyo böyle bu seferde üzülüyorum
Kız bende anneme bazen soyleniyorum ama masallah annem cok sabirli.Gecmis olsunn bacim
Annen yine masallah okadsr yapiyo Allah razi olsun.
Ben annemi rahat 25 gundur gormedim.Babam cumalari ugruyoe saolsun.
Bizim araba serviste babamda derken,koye de gidemedik.
Her pazar sabahi gitmeyecegimuzi bildigi halde,kizlar kahvaltiya gelin yaziyo.
Babam pazar incez dedi,annem pazar gunu sabah yine yazinca,anne sen inmiyon mi ne kahvaltisi dedik.
Ay yok hava cok guzel burda diyo
Hava guzel dedigi Uludag suan 3-4 derece flandir
Bide gelin diyo.Kardesimle en son anne laf olsun diye yazma artik ,donsun mu cocuklar bu sogukta orda dedik fjfjfjj
Kadin basina cokcez diye kendini daglara vurdu resmen cjfjjfk
Babam da yazik hergun 100 tl mazot yakiyorm. İn cik biktim inmiyo annen dyo
Ay benim de anami gomesim varmis fjfjjfj
Siz anlattıkça sanki kendim diyorum bende aynıyım 31 yaşındayım ama sanki çok yaşlı gibi içim panikatak kaygı mahvetti beni en son yüz felci geçiriyorum sandım o korkuyla panikatak geçirdim hayatımda ilk defa öyle oldum sanki oluyorum dedim ayaklarım yerden kesildi beynim uçuyor gibi oldum kayınvalidem yakın o da geldi hastaneye yalvardım kayinvalideme hemşirelere bişey olmucak bana dimi dedim çok zor birşey erken doğum yaptım kızım kuvozde kaldı erken doğuma bağlı çok sağlık sorunları var epilepsi oldu nöbet gecircek korkusu panikatagimi daha çok tetikliyor bir yakınım öyle olduğunda suyu şişeyle arkandan biri kovalıyor gibi hızlı hızlı iç demişti o rahatlatıyor gerçekten namaz rahatlatıyordu beni elimden geldiğince kiliyordum kızım hiç durmuyor 3.5 yasinda kildirmiyor inşallah başlarım o zaman vicdanım içim rahatlıyor kendimi bu kadar dinlemiyorum kilinca o kadar zor ki Allah yardımcımız olsunEki Görüntüle 3158489
Iste kaygi bozuklugu boyle bisi.
Bir yerin agriyosa icinde sanki biri var olumsuz biri surekli kötü seneryolar yaziyor
Ve sen ona inaniyorsun
Ben dualarla esmalarla panikatagimi yendim.
Ama ara ara nuksediyor tabi anksiyatede var
Disaridan gören cok güçlü falan gibi zannediyor ama icten ice bu endiseler insanı kemiriyor.
Ben mesela bu anlatilani cok iyi anliyorun yasadigimdan mutevellit.
insanin hamuruyla alakalı bu bencede naparsan yap bir yere kadar gelip kaliyosun.
Anladım canım.. Çok sağolasın.. Bende işte çok marka varda kafama karıştı.. ne gibi fark var acaba diye düşündüm.. Philips bence çok pahalı. Değmez diye düşünüyorum.. Bende işte pratikik ve sağlık açısından almak istiyorum.. Bneim kızda çok yemek seçiçi.. En azından ona da pratik bişiler yaparım kısa süre içinde diye düşünüyorum almak istiyorum.. Bakalım hayırlısı inşalllah..:)Yerim Alyoşu da yirim.. O pattisi yesin ben onu:)KIZLARIMCANLARIM ekurim baska marka kullanan hic tanidigim yok ama guzeldir yani o da.
Philips cok revacta
Aralarinda lezzet, süre vs fark olacagini sanmiyorum
Ama SEM digital gostergeli falan degil.
Onlar o anlamda daha gelişmiş olabilir ama süre, kizartma tat aynidir sanirim.
Ben hala cok cok memnunum.
Alyos patatis patatis diye geziyo evde
Yapiyorum sık sık
Dun aksam soslu kanat yaptim mesela bi pilav salata mis
Geçmiş olsun canım.. Sıcak havlu falan yap kas gevşetici falan. Rabbim şifa versin inşallah..Rabbim hasta olanlara sifa versin
Ozellikle hastane kapılarinda bekleyenlere icim asiri buruldu.
Doktorlarinda Allah yardımcısı olsun
Esime dedim acile gidelim en azindan 1 igne yaptirim 2 gun rahatlatir beni
Aman Allahım cok aman aman acile gitmisligim yoktur ama ilk defa bukadar kalabalik gördüm.
Rahat 150kisi vardi önumde sira alsaydim
Hemen ciktim
Maskem falan takiliydi zaten esime dedim dön parketme ben duramam burda.
Bos sandalyeyi gectim dikilip beklicek yer yok cok şaşırdım sok oldum.
Esim iceriyi görmedi biliyomusun dikilip beklicem yer yoktu diye öyle bir anlatiyorum ki
Dedim 1 kas gevsetici 1 agri kesici bi de krem sureriz yatarim.
Nolcak böyle nolcaz bilmiyorum ama cidden gidisat cok kötü korktum.
Döndük geldik.
Benim oturup beklicek halim yok zaten
Kardesim gece 3-4 bos oluyo diyordu
Isten cikan acile gelmis sanki
Ictim ilaclari yattim.
Bugun hic bisi yapamadim desem yeri yemekde kahvaltilik menemen falan yedik.
Kızada annem bakiyo gunduz Allah razi olsun sen uzan dinlendir diyo
Ama onada cok eziyet ediyo kız uzuluyorum
Seni kurt yapicam diye kadini boyuyo
Yatagina su dökmüş annemin
Bana anne kurt diyo
Bu ara kurtlara taktı gecen baykusa takmisti.
Annem saklaniyo anneannemi kurt aldi diyo
Kirmizi baslikli kizi anlatmistik bi de izlemisti ordan taktı kurta
Iyilesimde anneme eziyet oluyo böyle bu seferde üzülüyorum
Amin..Siz anlattıkça sanki kendim diyorum bende aynıyım 31 yaşındayım ama sanki çok yaşlı gibi içim panikatak kaygı mahvetti beni en son yüz felci geçiriyorum sandım o korkuyla panikatak geçirdim hayatımda ilk defa öyle oldum sanki oluyorum dedim ayaklarım yerden kesildi beynim uçuyor gibi oldum kayınvalidem yakın o da geldi hastaneye yalvardım kayinvalideme hemşirelere bişey olmucak bana dimi dedim çok zor birşey erken doğum yaptım kızım kuvozde kaldı erken doğuma bağlı çok sağlık sorunları var epilepsi oldu nöbet gecircek korkusu panikatagimi daha çok tetikliyor bir yakınım öyle olduğunda suyu şişeyle arkandan biri kovalıyor gibi hızlı hızlı iç demişti o rahatlatıyor gerçekten namaz rahatlatıyordu beni elimden geldiğince kiliyordum kızım hiç durmuyor 3.5 yasinda kildirmiyor inşallah başlarım o zaman vicdanım içim rahatlıyor kendimi bu kadar dinlemiyorum kilinca o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun
Muhtemel tutuldu boynumda sıkıntılı malumGeçmiş olsun canım.. Sıcak havlu falan yap kas gevşetici falan. Rabbim şifa versin inşallah..
Tabi tabi kendide yaparAnladım canım.. Çok sağolasın.. Bende işte çok marka varda kafama karıştı.. ne gibi fark var acaba diye düşündüm.. Philips bence çok pahalı. Değmez diye düşünüyorum.. Bende işte pratikik ve sağlık açısından almak istiyorum.. Bneim kızda çok yemek seçiçi.. En azından ona da pratik bişiler yaparım kısa süre içinde diye düşünüyorum almak istiyorum.. Bakalım hayırlısı inşalllah..:)Yerim Alyoşu da yirim.. O pattisi yesin ben onu:)
Cok memnun kalacaksin canım güle güle kullanınEvet airfryerımı aldım kızlar.. Yorumlar ve işyerinden bizzat kullanan arkadaşlarında tavsiyesiyle ve indirim yakalamam sebebiyle xiaomi airfryer aldım .. Hayırlı uğurlu olsun inşallah diyelim:)Darısı da almak isteyen herkese :)Deneyimlerimi ara ara yazarım inşallah..Darısı robota inşallah.. bugün yarında onu almak istiyorum. İnşallah onuda hallederiz..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?