Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selammm
Kızımın uyku duzeni yine yeniden
Gece 2 de zor bela uyuttuk.
Ben kosim siz beni yakalayın diyo bize diyo gece 2 de diyo koşmuyoruz diyede bi ton agladı
Sonra biberon verdim yeterki uyusun diye sonra babasi kucaginda gezdirdi sonra hayır anne ayağında sallicak diye indi
Kabus gibi bir gece ruyamiydi neydi
Gece 2 de evin icinde koşup uçan bebe
Bi de bu ara seye takti pilates topunu getiriyo baba uçur.
Yukari yukari diye diye ziplattiriyo uzerinde kendini trambolin gibi.
Adamin perti cikiyor sakliyo topu simdi sey ogrenmis baba sooon baba sonn diyo ama o son hic son olmuyo

Kahve icerek gune baslamam ama icerek basladim kafam kazan.
Sirtim kötü cuma sabahi dr. Gidicem.

8 kasimda trendyol indirimleri varmis
Allahım sen bana mukayet ol diyorum artik bu ara elimin ayarı falan yok
2 tane kot begendim bakalım hayırlısı gülüm

Ev heryer her yerde uykum var
Yemegimi yapimde bismillah diyip gerisi hak getire

Benim oglanin pintiligiyle yarışır

Kız tv bisi surmus esimde islak mendille silmis mafetmisler tv
Bu tv bisi oldu diyo cikmiyo diyo
Ilbays bezle nemli nemli sildim hic bisi kalmadi.
Su bezlerden daha cok almadigima pisman oldum.
59tl kadar dusmustu 4lusu.
Valla indirim yakaladigim an alırım hemen ne toz birakiyo ne iz.
Bezler buyukler anneme 2'ye boldurdum makinede öyle dikkatli kullaniyorum gözüm gibi bakiyorum.
Temizlikde bez takıntılıyım
Her bez guzel olmuyo
Rossman bezleride guzel onlardanda alip koycam kenara.
Mutfakda cok sık degisiyorum
Kalip sabunlarda sodalarda bekletiyorum onlari haftada 1

Hava nasıl serinlemis balkona ciktim az üşüdüm.
Daha da ısınmaz sanırım

Şuraya yorgun ama mutlu bir nazenin bırakıyorum bizim zeytinleri topladık hafta sonu bitti yardım gelmeseydi zordu, bir ablamız var eşi ve oğlu ile geldiler Allah razı olsun kendi zeytinleri de var onlar ara vermişler sizinkileri toplayalım dediler topladık ama ben pert. Bu gece yaglar çıkacak fabrika akşam zeytinleri sıraya koymuş adam yarın akşam gelin demiş eşime iş çıkışı eşim gidip alıcak yaglarımızı Allah sağlıklı sıhhatli yemek nasip etsin inşallah. Ben bir süredir o ahşap uzun yemek masalarından bakıyorum internette geçen hafta çarşamba günü eşime söyledim en çok bunu beğendim dedim şimdi bakamam yorgunum dedi tamam dedim sabah bakarız sabah da işe gidiyorum çok mu acil gibi bir cevap alınca cuma akşamı o begendiğim masayı sandalyeleri kızlara kaz tüylü yorgan, uyku setleri, nevresim takımları kendime yazlık ortopedik güzel bir terlik, yazlık hafif topuklu bir ayakkabı döküm tava mutfaga siyah musluk (yazlığa aldım çok güzel duruyor şimdide buraya aldım) eşime de bir çift ayakkabı aldım. 11800 tl kredi kartına 9 taksit yaptım beni kaile almassa böyle olur ama hepsi de ihtiyaç kızların çeyizlik birine ne alırsam ötekine de aynısını alıyorum. Rahatladım resmen alınması gerekenlerdi diyorum kendime. Hafta sonu bize yardıma gelen aileyi bu gece yemege davet ettim ogullarına sordum yemekte ne istiyorsan onu yapıcam dedim kıymalı pide istedi tamam dedim dondurucudan kıymamı çıkardım iç harcını hazırladım, mercimek çorbası yaptım hamuru yoğurdum. Markete gittim yogurt, laktozsuz süt, soğan halkası, salep, nescafe, çikolatalar aldım 132 tl ödedim çiğ süt aldım 3 litre 36 tl. Tatlı olarak da kabak tatlısı var tahinli-pekmezli-cevizli ikram ederim.

İyi haftalar
Sabah kizi kitledim kociye kargoya kactim
Kargolari verdim markete girdim;dondurlmus bezelye,popcorn,zuber,soda aldim.
Firindan cevizli lokum aldim 25 tl(13 e aliyoduk sunu ya gecen sene)
Bezelye aksma yaptm
Kiz kapidan girdim,babasiyla yatiyodu lap dustu yataktan kosarken bana
Okadar bagimliyiz ki,beni neden biraktin diye agliyor dustugune degil

Ohh gule gule kullan abla aldiklarini

Bu gün temizlik yapamadım çok yorulmuşum vücudum kaldırmıyor böyle ağır işleri ama olsun bitti diyorum. Sadece evi topladım çamaşır ve bulaşık makineleri çalıştı onları boşaltım temizlik yarına artık. Sabah sabah güzel bir kahve ile güne başladım şimdi de çayımı yudumluyorum valla keyif yapmak istiyorum azıcık ütüm var ama ne yok bende derman yok biraz istirahat edicem bu hafta performans haftası olmasın diyorum. Eşime sadece pazardan lor sipariş ettim yarım kilo, buzdolabını bir düzenlemem lazım. Bu arada da trenyoldan almak istediklerimi favorilerime atıyorum bakalım ne kadar daha canını yakıcam kredi kartının.

Ohh gule gule kullan abla aldiklarini
Çok teşekkür babym daha güzelleri sana nasip olsun güzel kalplim.
Bizimde koci tokiye basvurmustu cekilis bekliyor.
Sabah, cikmazsa 0 araca girelim dedi.
Arabayi verip uzerine 100 bin falan cekeriz kredi dedi.Bakalim hayirlisi.
İnşallah çıkar canım buradan paylaşırsın oldu sevincini hayırlısı olsun babym.

Agiz tadiyla tuketin hepsi emek.

Güle güle yiyin ablacım
Gecen sene al mıstık bizimde bitti dibinde azcık var yağ onada sarmaya koycam bu hafta ucmus yağlar

Gunduz yine daha iyiydim
Evi supurdum
Aynalari sildim
Kabini sildim
Klozet falan derken 3 mak camasir astım.
Yemeklerimi yaptim ama kardesim balik tutmus taze taze kizartim bari
Yemek yarina kalsin
Salata falan yaptim kizartmaya esimi bekliyorum.
Ilac ictim yine aksam olunca daha cok agriyo cuma olsada gitsem doktora.
2 tane iadem var Aras'a da cikmam lazim
Bakicaz artik

Bende pella kullanıyorum ilbays alıp yedeklemiştim ama ikisini hediye verdim ilbayslarin sonrada zamlandi tabi smarter markası da çıkarmış aynı bezlerden ben 85 TL'ye almıştım trendyoldan şuan 95 TL olmuş belki almak istersiniz haber vereyim dedim :)

Hic duymadım bakim yorumlarina tesekkurler

Selamlarr..
Okuyamadım işler yoğunsize danışmaya geldim kısa namaz molasında:)
Arkadaşlar özellikle airfryer olanlar:) tr_lelli ve nazenin9320 :)
Almayı düşünüyorum 3 günlük indirimlerdede:)Sanırım sizin SEM marka idi..
Bne şuan araştrıyorum bir haftadır da. Xiaomi ve Sem arasında kaldım..
Aralarında en az 1000 civarı bir fiyat farkı mevcut.. Sizce 1000 lira farkla xiaomi mi Sem mi diye sorsam)?
Robotta xiaomi alacağımda.. almışken ikisini de alcam çıkartayım aradan diyorum.. İnanın artık zamandan ne kadar tasarruf edebileceğim şeyler varsa hayatıma katmak istiyorum.. Yoksa zamanı yetiremiyorumÇalışınca maalsefe zaman çok kıymetli.. onda ev işiyle çok geçirmek istemiyorum artık..Airfryer i de sağlık açısından ve yine zaman açısından praitklik oalrak düşündüğüm için almak istyiyorum. Ne yapayım o kadar çalışıyorum o kadar da olsun dimi ama..
;

Bugün evi temizledim misler gibi oldu bende de bir huzur içim rahatladı kargolarım geliyor. Sabah sabah trendyolda 558 tl bıraktım. Kızımın kremi sadece 208 tl diğerleri de deterjan, biraz daha kozmetik aldık yapıcak birşey yok Cuma günü ve gecesinden korkuyorum ellerinde telefon hep kızların. Bende market listesi hazırlıyorum eksikleri, eksilenleri yerine koymak için kredi kartı kesilince hemen başlıyorum almaya yoksa erteleyince daha da liste uzuyor. Bu akşam için akşamdan az pide ve çorbam var biraz da tavuk yemeğim var ayran salata onlar yensin bitsin yarın günüm var diye karnıyarık yaptım yanına da pilav yaparım yeter. Yogurt mayaladım hazır da aldım kızlar yemiyor ev yoğurdunu. Az önce hesap kitap yaptım eşimin maaşını çok şükür yettiriyoruz, az miktar da hem el harçlığı, hemde birikime ayırırsam çok mesudum diyorum. Kasaba gitmem gerek yarın olmaz ama öbür gün gideyim çünkü kıymam az kaldı sucuk son kangal, kuşbaşı da az kaldı tavuk ve balık var. Eksikleri alırım.

İçinizden hangisi geçiyorsa onu alın, benim çok samimi bir arkadaşım var bende gördü ama Sem marka dedim eşine söylemiş geçen yıl eşi de pahalı bulmuş ama internetten araştırmışlar Kumtel almışlar çok memnun arkadaşım. Ama Xiamio güzel bir marka eminim Sem den daha fazla artısı vardır. Ama Kumtel de iş görüyor. Size tavsiye edemem ama Semden memnun muyum; evet memnunum akşam pidenin yanına soğan halkası da yaptık çok güzel pişirdi ve sağlıklı yag kullanmadan pişirdik. Hangisine karar verirseniz hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…