Benim oglanin pintiligiyle yarışırİyi geceler bacimlar
Gelemedim bugun bi
Koci calisiyordu,oglene kadar yayildik kizla.
Sonra mutfakta yapalim etkinligimizi dedim,hamur boyama yaparken ben de oralari topladim.
Kargolarim vardi onlari hazirladim.
Brokoli hasladim,kuskusla yedi oglen Alya.
Sis tavuk almis metrodan koci,Alya yemiyor tavuk ona et pisirdim.
Kuru kuru tavuk yemiyelim dedim begendi yaptm.
O sirada koci annesine gitti,Alyaya yalvardi gel diye gitmedi.
Bu arada bu cikti evden sadece parka cikmak istiyor.
Bari markete gidelim diyorm sen git diyor banaYalniz kalacakmis o
Zorla cikariyorm evden .Hava almamiz lazim diye.
Babam ceviz getirdi.kpderine ver diye.Alya sen tuttur,verdik ya dedeme bunlar benim diye
Bu kizin genleri oldurcek beni.
Gecen geldiginde verdik bi poset,ama adam ozellikle kvdenlere verin bunu dedi.Zaten cevizim var.
Sen dedim balkona cikar onu o arada ben kapiya koycm.Hemen alirsin dedim oylelikle yolladik.
Kendi evimizden gizli sakli cikariyorz resmn
Valla kiz deli yaBenim oglanin pintiligiyle yarışır
Ohh gule gule kullan abla aldiklariniŞuraya yorgun ama mutlu bir nazenin bırakıyorum bizim zeytinleri topladık hafta sonu bitti yardım gelmeseydi zordu, bir ablamız var eşi ve oğlu ile geldiler Allah razı olsun kendi zeytinleri de var onlar ara vermişler sizinkileri toplayalım dediler topladık ama ben pert. Bu gece yaglar çıkacak fabrika akşam zeytinleri sıraya koymuş adam yarın akşam gelin demiş eşime iş çıkışı eşim gidip alıcak yaglarımızı Allah sağlıklı sıhhatli yemek nasip etsin inşallah. Ben bir süredir o ahşap uzun yemek masalarından bakıyorum internette geçen hafta çarşamba günü eşime söyledim en çok bunu beğendim dedim şimdi bakamam yorgunum dedi tamam dedim sabah bakarız sabah da işe gidiyorum çok mu acil gibi bir cevap alınca cuma akşamı o begendiğim masayı sandalyeleri kızlara kaz tüylü yorgan, uyku setleri, nevresim takımları kendime yazlık ortopedik güzel bir terlik, yazlık hafif topuklu bir ayakkabı döküm tava mutfaga siyah musluk (yazlığa aldım çok güzel duruyor şimdide buraya aldım) eşime de bir çift ayakkabı aldım. 11800 tl kredi kartına 9 taksit yaptım beni kaile almassa böyle olur ama hepsi de ihtiyaç kızların çeyizlik birine ne alırsam ötekine de aynısını alıyorum. Rahatladım resmen alınması gerekenlerdi diyorum kendime. Hafta sonu bize yardıma gelen aileyi bu gece yemege davet ettim ogullarına sordum yemekte ne istiyorsan onu yapıcam dedim kıymalı pide istedi tamam dedim dondurucudan kıymamı çıkardım iç harcını hazırladım, mercimek çorbası yaptım hamuru yoğurdum. Markete gittim yogurt, laktozsuz süt, soğan halkası, salep, nescafe, çikolatalar aldım 132 tl ödedim çiğ süt aldım 3 litre 36 tl. Tatlı olarak da kabak tatlısı var tahinli-pekmezli-cevizli ikram ederim.
Çok teşekkür babym daha güzelleri sana nasip olsun güzel kalplim.Ohh gule gule kullan abla aldiklarini
İnşallah çıkar canım buradan paylaşırsın oldu sevincini hayırlısı olsun babym.Bizimde koci tokiye basvurmustu cekilis bekliyor.
Sabah, cikmazsa 0 araca girelim dedi.
Arabayi verip uzerine 100 bin falan cekeriz kredi dedi.Bakalim hayirlisi.
Amin ins ablaÇok teşekkür babym daha güzelleri sana nasip olsun güzel kalplim.
İnşallah çıkar canım buradan paylaşırsın oldu sevincini hayırlısı olsun babym.
Agiz tadiyla tuketin hepsi emek.Şuraya yorgun ama mutlu bir nazenin bırakıyorum bizim zeytinleri topladık hafta sonu bitti yardım gelmeseydi zordu, bir ablamız var eşi ve oğlu ile geldiler Allah razı olsun kendi zeytinleri de var onlar ara vermişler sizinkileri toplayalım dediler topladık ama ben pert. Bu gece yaglar çıkacak fabrika akşam zeytinleri sıraya koymuş adam yarın akşam gelin demiş eşime iş çıkışı eşim gidip alıcak yaglarımızı Allah sağlıklı sıhhatli yemek nasip etsin inşallah. Ben bir süredir o ahşap uzun yemek masalarından bakıyorum internette geçen hafta çarşamba günü eşime söyledim en çok bunu beğendim dedim şimdi bakamam yorgunum dedi tamam dedim sabah bakarız sabah da işe gidiyorum çok mu acil gibi bir cevap alınca cuma akşamı o begendiğim masayı sandalyeleri kızlara kaz tüylü yorgan, uyku setleri, nevresim takımları kendime yazlık ortopedik güzel bir terlik, yazlık hafif topuklu bir ayakkabı döküm tava mutfaga siyah musluk (yazlığa aldım çok güzel duruyor şimdide buraya aldım) eşime de bir çift ayakkabı aldım. 11800 tl kredi kartına 9 taksit yaptım beni kaile almassa böyle olur ama hepsi de ihtiyaç kızların çeyizlik birine ne alırsam ötekine de aynısını alıyorum. Rahatladım resmen alınması gerekenlerdi diyorum kendime. Hafta sonu bize yardıma gelen aileyi bu gece yemege davet ettim ogullarına sordum yemekte ne istiyorsan onu yapıcam dedim kıymalı pide istedi tamam dedim dondurucudan kıymamı çıkardım iç harcını hazırladım, mercimek çorbası yaptım hamuru yoğurdum. Markete gittim yogurt, laktozsuz süt, soğan halkası, salep, nescafe, çikolatalar aldım 132 tl ödedim çiğ süt aldım 3 litre 36 tl. Tatlı olarak da kabak tatlısı var tahinli-pekmezli-cevizli ikram ederim.
Ayy insAllah kuzu insAllahBizimde koci tokiye basvurmustu cekilis bekliyor.
Sabah, cikmazsa 0 araca girelim dedi.
Arabayi verip uzerine 100 bin falan cekeriz kredi dedi.Bakalim hayirlisi.
Güle güle yiyin ablacımŞuraya yorgun ama mutlu bir nazenin bırakıyorum bizim zeytinleri topladık hafta sonu bitti yardım gelmeseydi zordu, bir ablamız var eşi ve oğlu ile geldiler Allah razı olsun kendi zeytinleri de var onlar ara vermişler sizinkileri toplayalım dediler topladık ama ben pert. Bu gece yaglar çıkacak fabrika akşam zeytinleri sıraya koymuş adam yarın akşam gelin demiş eşime iş çıkışı eşim gidip alıcak yaglarımızı Allah sağlıklı sıhhatli yemek nasip etsin inşallah. Ben bir süredir o ahşap uzun yemek masalarından bakıyorum internette geçen hafta çarşamba günü eşime söyledim en çok bunu beğendim dedim şimdi bakamam yorgunum dedi tamam dedim sabah bakarız sabah da işe gidiyorum çok mu acil gibi bir cevap alınca cuma akşamı o begendiğim masayı sandalyeleri kızlara kaz tüylü yorgan, uyku setleri, nevresim takımları kendime yazlık ortopedik güzel bir terlik, yazlık hafif topuklu bir ayakkabı döküm tava mutfaga siyah musluk (yazlığa aldım çok güzel duruyor şimdide buraya aldım) eşime de bir çift ayakkabı aldım. 11800 tl kredi kartına 9 taksit yaptım beni kaile almassa böyle olur ama hepsi de ihtiyaç kızların çeyizlik birine ne alırsam ötekine de aynısını alıyorum. Rahatladım resmen alınması gerekenlerdi diyorum kendime. Hafta sonu bize yardıma gelen aileyi bu gece yemege davet ettim ogullarına sordum yemekte ne istiyorsan onu yapıcam dedim kıymalı pide istedi tamam dedim dondurucudan kıymamı çıkardım iç harcını hazırladım, mercimek çorbası yaptım hamuru yoğurdum. Markete gittim yogurt, laktozsuz süt, soğan halkası, salep, nescafe, çikolatalar aldım 132 tl ödedim çiğ süt aldım 3 litre 36 tl. Tatlı olarak da kabak tatlısı var tahinli-pekmezli-cevizli ikram ederim.
Bende pella kullanıyorum ilbays alıp yedeklemiştim ama ikisini hediye verdim ilbayslarin sonrada zamlandi tabi smarter markası da çıkarmış aynı bezlerden ben 85 TL'ye almıştım trendyoldan şuan 95 TL olmuş belki almak istersiniz haber vereyim dedim :)Kız tv bisi surmus esimde islak mendille silmis mafetmisler tv
Bu tv bisi oldu diyo cikmiyo diyo
Ilbays bezle nemli nemli sildim hic bisi kalmadi.
Su bezlerden daha cok almadigima pisman oldum.
59tl kadar dusmustu 4lusu.
Valla indirim yakaladigim an alırım hemen ne toz birakiyo ne iz.
Bezler buyukler anneme 2'ye boldurdum makinede öyle dikkatli kullaniyorum gözüm gibi bakiyorum.
Temizlikde bez takıntılıyım
Her bez guzel olmuyo
Rossman bezleride guzel onlardanda alip koycam kenara.
Mutfakda cok sık degisiyorum
Kalip sabunlarda sodalarda bekletiyorum onlari haftada 1
Hava nasıl serinlemis balkona ciktim az üşüdüm.
Daha da ısınmaz sanırım
Hic duymadım bakim yorumlarina tesekkurlerBende pella kullanıyorum ilbays alıp yedeklemiştim ama ikisini hediye verdim ilbayslarin sonrada zamlandi tabi smarter markası da çıkarmış aynı bezlerden ben 85 TL'ye almıştım trendyoldan şuan 95 TL olmuş belki almak istersiniz haber vereyim dedim :)
İçinizden hangisi geçiyorsa onu alın, benim çok samimi bir arkadaşım var bende gördü ama Sem marka dedim eşine söylemiş geçen yıl eşi de pahalı bulmuş ama internetten araştırmışlar Kumtel almışlar çok memnun arkadaşım. Ama Xiamio güzel bir marka eminim Sem den daha fazla artısı vardır. Ama Kumtel de iş görüyor. Size tavsiye edemem ama Semden memnun muyum; evet memnunum akşam pidenin yanına soğan halkası da yaptık çok güzel pişirdi ve sağlıklı yag kullanmadan pişirdik. Hangisine karar verirseniz hayırlısı olsun.Selamlarr..
Okuyamadım işler yoğunsize danışmaya geldim kısa namaz molasında:)
Arkadaşlar özellikle airfryer olanlar:)tr_lelli ve nazenin9320 :)
Almayı düşünüyorum 3 günlük indirimlerdede:)Sanırım sizin SEM marka idi..
Bne şuan araştrıyorum bir haftadır da. Xiaomi ve Sem arasında kaldım..
Aralarında en az 1000 civarı bir fiyat farkı mevcut.. Sizce 1000 lira farkla xiaomi mi Sem mi diye sorsam)?
Robotta xiaomi alacağımda.. almışken ikisini de alcam çıkartayım aradan diyorum.. İnanın artık zamandan ne kadar tasarruf edebileceğim şeyler varsa hayatıma katmak istiyorum.. Yoksa zamanı yetiremiyorumÇalışınca maalsefe zaman çok kıymetli.. onda ev işiyle çokavsiye geçirmek istemiyorum artık..Airfryer i de sağlık açısından ve yine zaman açısından praitklik oalrak düşündüğüm için almak istyiyorum. Ne yapayım o kadar çalışıyorum o kadar da olsun dimi ama..
;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?