Amin canım sağolasın. İnşallah kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım inşallah.:)İnşallah sizde alırsınız robot herkes alsın inşallah.. gereçktende de kullananların yorumları hep kendine yaptığım en büyük iyilik diye:)inşallah bizde kendimize şöyle güzel bir iyilik yapalım ama dimi .. :)Cok memnun kalacaksin canım güle güle kullanın
Robota bende amin suan en istedigim
yerim onu yaa.. anne kurt baba kurt:)Bugun daha iyiyim cok şükür
Tavuk attim ocaga biraz suyunu ceksin baharatlayip kizartcam
Pilav yaparim nohutlu
Mercimek corbasida yaparim az bisi iyi hissediyorken yapim ciksin
Evi topladim.
Yine 3. Makine yikaniyor
Bulasik mak. Bosalttik kizla doldurdum.
Anne kurt diye cagiriyo beni hala
Baba kurt aksam gelecek diyo
Biraz fincanlari aldi misafircilik oynadik
Kahve ictik güya mutfakda
Evide supurursem ben tamamım
Çok şükür birşey cikmamasina sevindim. Bende yüz felci geçiriyorum sanıp acillik olunca orada panik atak olduğunu öğrendim hayatımda hiç bu kadar ağır gecirmemistim her zan yapamasamda gecicek bak olumlu düşün diyip dikkatimi dagitmaya çalışıyorum şurada şu eşya var aa orada su renk var diyorum odak noktamo degistirmeye çalışıyorum ilaç bir gün denedim kafamı kaldıramadım kitaplarda pek etki etmedi düşüncem değişiyor gibi oluyor tekrar başa dönüyorum bu yaşımda insülin direnci boyun fıtığı var guatr çok yüksek ama yine de çok şükür diyip güçlü durmaya çalışıyorum çok insan panikatakla kaygıyla savaşıyor ama herkesin kaldırma gücü farklı işteAmin..
Bende namazima duzen oturtamiyorum ama gercekden ferahlik onda.
Esmalarimi hic birakmiyorum ama
Bu cok bet bir hastalık sanki icinde ikinci biri var ve hep olumsuz.
Sanki surekli karsinda oturuyor ve olumsuz ne varsa siraliyor o anlarda.
Ben doktorlara bile inanmiyordum bazen bisi var bulamiyorlar diyordum.
Surekli diger doktora gidiyordum.
En son hatta gecen yaz bende şu var bu var diye kendime teshis koyup doktora anlatmaya basladim.
Bu anlattigin belirtiler dedigin hastalikla uyusmuyor yinede yapalim ama test diye 1 ay sonra sonucu cikan testler yapti bana.
Bisi cikmadi şükür ama kafamin rahatlamasi icin yaptırmam lazimdi.
Allah sifa versinÇok şükür birşey cikmamasina sevindim. Bende yüz felci geçiriyorum sanıp acillik olunca orada panik atak olduğunu öğrendim hayatımda hiç bu kadar ağır gecirmemistim her zan yapamasamda gecicek bak olumlu düşün diyip dikkatimi dagitmaya çalışıyorum şurada şu eşya var aa orada su renk var diyorum odak noktamo degistirmeye çalışıyorum ilaç bir gün denedim kafamı kaldıramadım kitaplarda pek etki etmedi düşüncem değişiyor gibi oluyor tekrar başa dönüyorum bu yaşımda insülin direnci boyun fıtığı var guatr çok yüksek ama yine de çok şükür diyip güçlü durmaya çalışıyorum çok insan panikatakla kaygıyla savaşıyor ama herkesin kaldırma gücü farklı işte
Bi de seyi ogrenmism elleriyle kalp yapmayiyerim onu yaa.. anne kurt baba kurt:)
yaaa yesinler onun minik eliyle yaptığı kalbi:)Zamane çocikleri işte.. Zeka son seviyede maşallah şimdikilerde .. GÖrsel hafızaları falan maşallah yani:)Rabbim korusun :)Bi de seyi ogrenmism elleriyle kalp yapmayi
Herkes biz ogretmedik diyo sanirim tv de falan gördü
Seviyorum diyo eliyle kalp yapiyo
Bende sol kolum agridiginda bile kalbimde sorun mu var bişey mi olcak diyorum eşime ve benim eşim o kadar rahat biridir ki o bile sana belli etmiyorum ama covid asisindan sonra herşeye panik olmaya başladım uykudan sicriyorum diyor ne kadar doğru bilemem tabi Allah yardımcımız olsun kötü insanlardan kötü düşüncelerden uzak tutsun bizleri inşallahAllah sifa versin
Panikatak icin bi doktor beynin sana oyun oynuyor demisti
Var olmayan biseyi var gibi algiliyorsun
Mesela benim carpintim yokken kalbimi dinliyordum carpintim var sanki diyordum ve carpintim basliyordu
Kotü olucam simdi nefes alamicam diye diye diye kendimi nefesimi daraltiyordum.
Yani insanın elinde değil
Hala gece uykumdan sicrarsam yani biri uyandirirsa falan oluyorum.
O an hemen su ic demisti biri bana
Inan aklıma su icmek bile gelmiyor o an acile mi gitsek diye başlıyorum
Çok teşekkürler canım.. Darısı robot isteyen herkese olsun:)
Cok tesekkur ederik vicks de annemin aklina gelditr_lelli geçmiş olsun lellim vıcks de sür çok iyi geliyor benim büyük kızımda boyun fıtığı var fizik tedavi aldı ama yine de zaman zaman ağrıları çok fazla oluyor. Geçmeyen bir rahatsızlık Allah şifa versin. Alya yı da öpüyorum nasılda dillenmiş maşallah.
Valla koyde bi imam bi korucu bide annemlerGidipde her günmü cokeceniz kadin Robinson gibi
Gule gule kullan cnmEvet airfryerımı aldım kızlar.. Yorumlar ve işyerinden bizzat kullanan arkadaşlarında tavsiyesiyle ve indirim yakalamam sebebiyle xiaomi airfryer aldım .. Hayırlı uğurlu olsun inşallah diyelim:)Darısı da almak isteyen herkese :)Deneyimlerimi ara ara yazarım inşallah..Darısı robota inşallah.. bugün yarında onu almak istiyorum. İnşallah onuda hallederiz..:)
Haşhaşlısı vazgeçilmezim. Ben istanbulda yedim yok oradakinin tadını tutmuyor. Burada şekerli satıyorlar.İyi haftalar
Sabah kizi kitledim kociye kargoya kactim
Kargolari verdim markete girdim;dondurlmus bezelye,popcorn,zuber,soda aldim.
Firindan cevizli lokum aldim 25 tl(13 e aliyoduk sunu ya gecen sene)
Bezelye aksma yaptm
Kiz kapidan girdim,babasiyla yatiyodu lap dustu yataktan kosarken bana
Okadar bagimliyiz ki,beni neden biraktin diye agliyor dustugune degil
Canından da öte sevmek dedikleri bu olsa gerek, gerçekten anne olunca anladım.Kız resmen gunler sonra ilk defa erken uyudu direndim gunduz uyutmadim.
Dün aksam banyoda yaptirdigimiz halde yine uyumamisti.
2 gundur gunduz cok oynayamadim uyurken vicdan yaptim simdide.
Normalde annemde durdugunda falan böyla olmazdim ama cidden Allah hic bir cocugu annesinden ayrı koymasin.
Gelip siner o gogsume hemen
Ben malum panikatak, anksiyate falan hastada olunca duygusala bagladim yine
Kendime teshisler koydum.
Insan anne olunca hep evladini dusunuyor hastada olsa ne tuhaf bi duygu.
Dusununce degisik.
Bi de instada yine anksiyatesi olup annesini kaybeden bir hesap gordum kendime cok benzettim.
O da oyle hemen bir yeri agrisa kendine teshis koyarmis.
Iste hep kaygı bozuklugu endiseden.
Gerçekten zor işleri annelerimizin.Kız bende anneme bazen soyleniyorum ama masallah annem cok sabirli.
Gık demiyo kıza
Kadinin tüm yuzunu gunlerdir boyuyo hic ses etmiyo birak oynuyo o diyo oturup evcilik oynuyo onunla
Ne isterse yapiyolar
Corba istiyo diye dün corba yapmis hemen.
Olsun yedi ama diyo.
Anneme babam cok eziyet ediyor birazda kadin ondan yorgun artik anliyorum onuda.
Babam hep ayagina hizmet bekler hep öyle bencildi hala òyle.
Kardesim 35 yasinda bekar o yemek bekliyo utusu camasi bilmem nesi
60 yasina geldi artik annemde sey diyorum bir gün olmicak
Yani Allah gecinden versin ama hepimiz olucez ama bir gün kapiyi acicam o olmicak.
Ve hic olmicak.
Sitem ettigim gunler icin kendime cok kizicam diyip oturup agliyorum bu seferde
Senin anne bazı konularda idolum ama okadarda diil yaw.
Gidipde her günmü cokeceniz kadin Robinson gibi kaldı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?