- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Namaz benim de içimi rahatlatıyor. İnanılmaz derecede huzur veriyor. Yıllar önce kılıyordum zamanla bıraktım. Yeniden o isteği bulmak istedim, bulamadım. Çok dua ettim yeniden eskisi gibi isteğim olsun hiç yorulmadan kılayım diye. Arada kılıyordum ama her kıldığımda bedenim yorgun hissediyordum.Siz anlattıkça sanki kendim diyorum bende aynıyım 31 yaşındayım ama sanki çok yaşlı gibi içim panikatak kaygı mahvetti beni en son yüz felci geçiriyorum sandım o korkuyla panikatak geçirdim hayatımda ilk defa öyle oldum sanki oluyorum dedim ayaklarım yerden kesildi beynim uçuyor gibi oldum kayınvalidem yakın o da geldi hastaneye yalvardım kayinvalideme hemşirelere bişey olmucak bana dimi dedim çok zor birşey erken doğum yaptım kızım kuvozde kaldı erken doğuma bağlı çok sağlık sorunları var epilepsi oldu nöbet gecircek korkusu panikatagimi daha çok tetikliyor bir yakınım öyle olduğunda suyu şişeyle arkandan biri kovalıyor gibi hızlı hızlı iç demişti o rahatlatıyor gerçekten namaz rahatlatıyordu beni elimden geldiğince kiliyordum kızım hiç durmuyor 3.5 yasinda kildirmiyor inşallah başlarım o zaman vicdanım içim rahatlıyor kendimi bu kadar dinlemiyorum kilinca o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun güle güle kullan canımEvet airfryerımı aldım kızlar.. Yorumlar ve işyerinden bizzat kullanan arkadaşlarında tavsiyesiyle ve indirim yakalamam sebebiyle xiaomi airfryer aldım .. Hayırlı uğurlu olsun inşallah diyelim:)Darısı da almak isteyen herkese :)Deneyimlerimi ara ara yazarım inşallah..Darısı robota inşallah.. bugün yarında onu almak istiyorum. İnşallah onuda hallederiz..:)
Burayı okumadan önce tesadüfen A101 in robot kampanyasını gördüm. Sana gönderdim whatshaptan :)Cok memnun kalacaksin canım güle güle kullanın
Robota bende amin suan en istedigim
Benim keppra ilacına başladığım ilk günlerde birkaç defa yaşadığım olay da işte buydu. Ölçtük nabız normal. Ama çarpıntım var deyip uyuyamıyordum. Sonra kendimi ılık suyun altına sokuyordum rahatlıyordum.Allah sifa versin
Panikatak icin bi doktor beynin sana oyun oynuyor demisti
Var olmayan biseyi var gibi algiliyorsun
Mesela benim carpintim yokken kalbimi dinliyordum carpintim var sanki diyordum ve carpintim basliyordu
Kotü olucam simdi nefes alamicam diye diye diye kendimi nefesimi daraltiyordum.
Yani insanın elinde değil
Hala gece uykumdan sicrarsam yani biri uyandirirsa falan oluyorum.
O an hemen su ic demisti biri bana
Inan aklıma su icmek bile gelmiyor o an acile mi gitsek diye başlıyorum
Bu cocuklara aburcubur dayama olayina acayip sinir oluyirm.Kızı uyuturken uyuyakalan ben, iyi sabahlar.
Hiç bakamıyorum okuyamıyorum yazamıyorum. Şu yemek işi gerçekten çok zaman alıyor. Okul işi de öyle. Okula bırak gel iş yap vs. Git okuldan al. Günü yetiremiyorum.
Bu tempoya zamanla alışacağım inşallah.
Kargolarım geldi. Akıllı kumbaramız geldi. Bayıldı ela. Habire benden para istiyor
Dinliyor konuşmaları.Kumbara Ailen seninle gurur duyuyor deyince ; evet benimle gurur duyuyor ailem iyiki onların kızı olmuşum diyor. Allahım dedim.
Dün kumbaranın anahtarını kaybetmiş. O an mutfakta yemek için koşturuyordum. O ara almış. Gece buldum. Üzülmüş sabah ilk sorduğu oydu.
Kitaplarımız da geldi.
Uyku saati sabah 11 lere uzadı. Zor yetişiyoruz okula. Bir düzen şart.
Bugün eşim sabahtan kıza soruyor anne ne yemek yaoacakmışAllahım dedim sabahtan yemek düşünüyor..Neyseki içimi okumuş, bugün yemek yemeyeceğim dedi. Hastaneye arkadaşının yanına uğradı.,
Elaya ayrı yemek ona ayrı yemek. İki yemek seçen insan zor işim.,
Bir de bugün bana mesaj yazmış tam okula bıraktığım saatte; bugün keyif yap diye. Ben de dedim keyif yap diyorsun yemeği kim yapacakbenden bugün dedi. Neyseki sonra yemeyeceğim dedi de ayrıca bir de ona yemek yapmadım. Elaya sulu köfte yaptım..evde kalanlar ve o yetti ikimize.
Bir de çayın yanına illa yiyor birşey., yemek ardından yarım saat sonra aburcubur tatlı kuruyemiş, dedim ; millete diyorsun ama seninde maşallahın var
Akşam Ela tutturdu sütburger yiyeceğim. Bir yandan öksürüyor.astım için hava veriyorum alerjisi yoğun. Bir de aburcuburlar mahfeder.
Geçmeyen öksürük.yani hem sağlıksız şeyler hem geç saatte birşey yemek, öksürtmezmi.
Söylendim eşime çocuk abur cubur yiye yiye ne hale geldi diye. Hergün jelibon renkli şeker vs vs Daha küçükken böyle alıştı çocuk., Akşam yese gece öksürükten uyuyamayacak.
Böyle söylenince eşimde diyor; bendenmi alıştı yoksa annene gidincemihemen oraya yüklenmese olmaz. Allahım ya.
Evet kardeşim de yeğenime çok aşırı abur cubur yediriyor. Geçen doktor demiş gelişimi 8 yaş gelişimi sağlıklı şeyler yesin sağlıksız şeyleri abartmayın diye.
Ama ne alaka eşim kendi alıştırdı.yok cipsler yok şekerler yok çikolatalar. Hergün alıp gelinirmi poşet poşet.
1 yaşına kadar şekerli şey vermedim diye adamın içine dert oldu. 1 yaşına girdiği gün çocuğa nutella yedirdi içi rahatladı.
Ben diyorum ben çayla kahveyle illa birşey yemeye alışkın değildim sen alıştırdın. Tatlıyı ye ye diye ağzıma sokardı zorla.,
Bana diyor annenlerde çıkarıyor aburcubur sen niye alışkın değilsin. Ben de dedim sen sevdiğin için çıkartıyor. Gerçekten de öyle. Her zaman yemezler.
Çocuğun öksürüğü olduğunda Allahtan dikkat ediyor. Ama tatlı krizi tutuyor. Şekerin bağımlısı olmuş.
Bir şekilde Elaya da şekerli şeyleri az vermem lazım. Akşam meyve yedi çok şükür. Bu gece bir kere bile öksürmedi.
Allah kabul etsin İnşallah bende tekrar baslayabilirim kızım çok zorluyor ben namaz kılarken başka odalara gidiyor en azından o uyurken kılmaya çalışsam yada geçen vakitlerin kazasını kilsam çok güzel olur çalışırken eve gelince yetistigim vakitleri kiliyordum şimdi o fırsatı yaratmak zor geliyor dediğiniz gibi dünya telaşı banada nasip olur inşallahNamaz benim de içimi rahatlatıyor. İnanılmaz derecede huzur veriyor. Yıllar önce kılıyordum zamanla bıraktım. Yeniden o isteği bulmak istedim, bulamadım. Çok dua ettim yeniden eskisi gibi isteğim olsun hiç yorulmadan kılayım diye. Arada kılıyordum ama her kıldığımda bedenim yorgun hissediyordum.
Şimdi yeniden başladım. Aksine namaz kılınca dinlendiğimi hissediyorum. Ne garip.
Allah bir şekilde bir şeyleri vesile etti o hissi verdi şükür.
Bazen özellikle yemek yapma telaşımda namazı kaçırdığım oluyor. Sonra aklımdan geçiriyorum; dünya telaşından unuttuğumu
Amin canım teşekkürler..Hayırlı olsun güle güle kullan canım
Hayırlısı olsun robotunuz güzel günlerde kullanın. İstediklerinizi aldınız ne mutlu size.Günaydın herkese.. Evet robotumunda siparişini vermiş buunuyorum:)Battı balık yan gider:)Alınmış alınmıştır dedim aldım bakalım..
Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah:)
Çok teşekkür ederim canım.. Sağolasın.. Daha iyileri isteyen herkese ve sizlere olsun..Hayırlısı olsun robotunuz güzel günlerde kullanın. İstediklerinizi aldınız ne mutlu size.
Bağımlısı olmaları beni kasıyor.Bu cocuklara aburcubur dayama olayina acayip sinir oluyirm.
Bizim iki tarafta da cocuklar aburcuru cok fazla tuketiyir.
Suan ev tam takir kurubakir o konuda
Gecen soyleniyor,bu evde niye hic agza atmalik bisey yok diye?Cocuk alismasin diye dedim.
Kardesim poset poset yolluyir,valla sakliyorm.
1 tane yediriyosam.10 tanesini dagitiyorm,kociye sen ye diyorm.
Bizimki salatalik delisi,dun cilek aldirdi babasina.Valla salatalik olayi bitmis tad tuz yok,havuc yesin alma salatalik dedim.
Bebekken sebze yiyen cocuuum sebzeyi bıraktı. Ispanak ve kerevizi zaten hiç yediremedim. Paça avakado lahana karnıbahar yerdi. Artık yemiyor. Lahana karnıbaharı turşusunu yiyor evde özel olarak onun için yapıyorum. Havucu kıtır kıtır sever. Ispanağı azcık çiğ yer.,Ay dun bide kereviz alalim dedim.Alya yiyomu kereviz dedi?Alya ben yiyorum dedi.Cocugu da kendine benzettin diyoAlya kereviz gorse domates zanneder ne bilsin kerevizi fkfjjfjf
Hala en rahat kıldığım namaz yatsı namazı. Eskiden de arada kılardım.Allah kabul etsin İnşallah bende tekrar baslayabilirim kızım çok zorluyor ben namaz kılarken başka odalara gidiyor en azından o uyurken kılmaya çalışsam yada geçen vakitlerin kazasını kilsam çok güzel olur çalışırken eve gelince yetistigim vakitleri kiliyordum şimdi o fırsatı yaratmak zor geliyor dediğiniz gibi dünya telaşı banada nasip olur inşallah
Benim kızada babam aliyoKızı uyuturken uyuyakalan ben, iyi sabahlar.
Hiç bakamıyorum okuyamıyorum yazamıyorum. Şu yemek işi gerçekten çok zaman alıyor. Okul işi de öyle. Okula bırak gel iş yap vs. Git okuldan al. Günü yetiremiyorum.
Bu tempoya zamanla alışacağım inşallah.
Kargolarım geldi. Akıllı kumbaramız geldi. Bayıldı ela. Habire benden para istiyor
Dinliyor konuşmaları.Kumbara Ailen seninle gurur duyuyor deyince ; evet benimle gurur duyuyor ailem iyiki onların kızı olmuşum diyor. Allahım dedim.
Dün kumbaranın anahtarını kaybetmiş. O an mutfakta yemek için koşturuyordum. O ara almış. Gece buldum. Üzülmüş sabah ilk sorduğu oydu.
Kitaplarımız da geldi.
Uyku saati sabah 11 lere uzadı. Zor yetişiyoruz okula. Bir düzen şart.
Bugün eşim sabahtan kıza soruyor anne ne yemek yaoacakmışAllahım dedim sabahtan yemek düşünüyor..Neyseki içimi okumuş, bugün yemek yemeyeceğim dedi. Hastaneye arkadaşının yanına uğradı.,
Elaya ayrı yemek ona ayrı yemek. İki yemek seçen insan zor işim.,
Bir de bugün bana mesaj yazmış tam okula bıraktığım saatte; bugün keyif yap diye. Ben de dedim keyif yap diyorsun yemeği kim yapacakbenden bugün dedi. Neyseki sonra yemeyeceğim dedi de ayrıca bir de ona yemek yapmadım. Elaya sulu köfte yaptım..evde kalanlar ve o yetti ikimize.
Bir de çayın yanına illa yiyor birşey., yemek ardından yarım saat sonra aburcubur tatlı kuruyemiş, dedim ; millete diyorsun ama seninde maşallahın var
Akşam Ela tutturdu sütburger yiyeceğim. Bir yandan öksürüyor.astım için hava veriyorum alerjisi yoğun. Bir de aburcuburlar mahfeder.
Geçmeyen öksürük.yani hem sağlıksız şeyler hem geç saatte birşey yemek, öksürtmezmi.
Söylendim eşime çocuk abur cubur yiye yiye ne hale geldi diye. Hergün jelibon renkli şeker vs vs Daha küçükken böyle alıştı çocuk., Akşam yese gece öksürükten uyuyamayacak.
Böyle söylenince eşimde diyor; bendenmi alıştı yoksa annene gidincemihemen oraya yüklenmese olmaz. Allahım ya.
Evet kardeşim de yeğenime çok aşırı abur cubur yediriyor. Geçen doktor demiş gelişimi 8 yaş gelişimi sağlıklı şeyler yesin sağlıksız şeyleri abartmayın diye.
Ama ne alaka eşim kendi alıştırdı.yok cipsler yok şekerler yok çikolatalar. Hergün alıp gelinirmi poşet poşet.
1 yaşına kadar şekerli şey vermedim diye adamın içine dert oldu. 1 yaşına girdiği gün çocuğa nutella yedirdi içi rahatladı.
Ben diyorum ben çayla kahveyle illa birşey yemeye alışkın değildim sen alıştırdın. Tatlıyı ye ye diye ağzıma sokardı zorla.,
Bana diyor annenlerde çıkarıyor aburcubur sen niye alışkın değilsin. Ben de dedim sen sevdiğin için çıkartıyor. Gerçekten de öyle. Her zaman yemezler.
Çocuğun öksürüğü olduğunda Allahtan dikkat ediyor. Ama tatlı krizi tutuyor. Şekerin bağımlısı olmuş.
Bir şekilde Elaya da şekerli şeyleri az vermem lazım. Akşam meyve yedi çok şükür. Bu gece bir kere bile öksürmedi.
Benim küçük kızda canım..küçükken neler yedirirdim.. Şimdi inan ne yedireceğimi bilemiyorum.. o kadar seçiçikiBebekken sebze yiyen cocuuum sebzeyi bıraktı. Ispanak ve kerevizi zaten hiç yediremedim. Paça avakado lahana karnıbahar yerdi. Artık yemiyor. Lahana karnıbaharı turşusunu yiyor evde özel olarak onun için yapıyorum. Havucu kıtır kıtır sever. Ispanağı azcık çiğ yer.,
Salatalık vazgeçilmezi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?