- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Maşallah alyoşuma demek kendi yatıp uyyor..maşallah maşallah canım.. inşallah böyle düzen oturtursunuz..Selamm
Sabah iade kargolarimi verdim arasa ciktim
Kendimi iyi hissediyoken Allahim o aras ne öyle
Iceride adim atilcak yer yok hep kargo.
Kapinin onune arabalari dayamislar pardonda ben nasil iceri giricem dedim ucacakmiyim.
Iceri ulasmanin imkani yok
Hallettim donerken bime girdim.
Eve geldim kiz annemdeydi baktim kapida bekliyor kiyamadim yavruma hadi giydirim seni parka cikalim dedim.
Parkda oynamak istemedi.
Markete gidelim dedi.
Iyi dedim market arabasina oturmayı cok seviyor
Pirasa , havuc, salatalık, ayva falan aldik patlamis misirli gevrek ve kagit helva istedi.
Sakız istedi bide arabadan gösteriyor onlarida aldik.
91tl.
Ordan yolu uzattik dedim yürüsün biraz havada
guzeldi
Neler aldik onlari sayiyo bana
Havuc yiyelim gidince diyorum oomaz tavsanlar yer diyo
Butun marketleri gezelim istiyo bak elim dolu diger elimlede senin elini tutuyorum tasiyamam dedim.
Tamam dedi.
Pilavla salata yedi karistirdim seviyor kendi kendine gitti yatagina uyudu
Alisti artik uykusu gelince gidip yatiyor.
Evi supurdum
Sadece pilav ve mercimek corbasi var
Araya bisi uydurmam lazim
Pırasayi benden baskasi yemeZ
Oglanda gec gelecek kursu var lavasda almistim belki siste köfte falan gibi bisi yaparim.
Lavas salata tursu falan derken öyle yenir.
Kalabalık artik cok bunaltiyor beni mıy mıy yuruyen insanlar, sacma sapan park edilen arabalar, trafik
Gelirken lcw önunden gectim hic girmek icimden gelmedi.
Önceden gezmeyede olsa girerdim sırf dolasim diye istemiyorum.
Kafalar bimilyon
Ahh keske ekurim.Maşallah alyoşuma demek kendi yatıp uyyor..maşallah maşallah canım.. inşallah böyle düzen oturtursunuz..
Kalabalık benide benden alıyor.. aynen katılıyorum sana canım.. yolda mıymıy yürüyüyenler sağını solunu yolun neresinden yürüneceğini bilmeyenlere ifrit oluyorum bendeİstanbul beni çok yoruyor ama işte iş iş tek derdimiz o İnan emekli olmuş olsak bir dakika durmak istemiyorum bu şehirde artık..
Ohh miss gule gule kullan cnmGünaydın herkese.. Evet robotumunda siparişini vermiş buunuyorum:)Battı balık yan gider:)Alınmış alınmıştır dedim aldım bakalım..
Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah:)
Benim bu konuda kurtaricim smoothie makinasi.Bebekken sebze yiyen cocuuum sebzeyi bıraktı. Ispanak ve kerevizi zaten hiç yediremedim. Paça avakado lahana karnıbahar yerdi. Artık yemiyor. Lahana karnıbaharı turşusunu yiyor evde özel olarak onun için yapıyorum. Havucu kıtır kıtır sever. Ispanağı azcık çiğ yer.,
Salatalık vazgeçilmezi.
Benim makinayı da yapsınİyi geceler bacimlar
Koci inat etti yapti kiz makinami fjdkdj
Sıkmıyodu cmasir makinasi,bugun komple sokti ama ne ici kaldi ne disi oyle bi sokmek.
Hee dedim hayatta toplayamaz bu bunu.Topladi ya la
Komiru bitmis makinanin gitti aldi 50tl ye makinam oldi
4 makina yikadim sukur.Asmaya yer kalsa daha da yikicam.
Aksm yemegine sis yaptik ama adam butyn gun ugrastigindan bi yatti hala uyuyo,gece ise gitck ellemdim.
Alya cok fena ,tam babssi kilikli.Markete gitcem bugun babssinin elinden kap 100 tl.Veermem de vermem.Yirtti kendini.
Koci mecbur kartini vrrdi markete gittim
Yag cozucu,buzdolabi poseti,soda,sut ,browni falan aldim 85tl.
100lirayi da kaptik fkfkfk
Evde cidden agza atmaya bisey yok,yapacak insan da yok
Yarin cikarsam ekler flaan alcam.
Farklı şeyin tadına asla bakmaz.Benim bu konuda kurtaricim smoothie makinasi.
Renkli seyleri seviyr,cilek ozellikle .Onim icine atiyorm sebzeleri iciyor oyle.Cilegini bi tik fazla atiyorum.
Cennet hurmasi falan milkshake yaptm sana diyorum.Bi saat ugrasiyrm ama disardaki gibi istuyor kopuklu sut.Onu kopurtuyorm kahve makinasinda,cennet hurmasini ayri yapiyorm.Mutfak savas alanina donuyor falan
Enginari bi yiyo bi yemiyor.Yemediyse pilav yapiyorm enginarli.
Anasi kilikli domates yemiyor,bnde hic sevmem Allah affetsin
Kisir seviyor bide benim gibi.Ozmanda taze sogan falan yemis oluyir normalde yemez.
En özlediğim..Ahh keske ekurim.
Sadece iyi insanlarin oldugu.
Kapisini calipda 2 kelam edebilecegimiz 3-5 evlik bir kasabada olsak.
Kiskanclik, fesatlik, kin, nefret olmayan.
Bisi olsa koşan, sebepsiz nedensiz sarip sarmalayan
Keske
Keske..
Al benden de o kadar. İstemediğim şehire geldim ve istemediğim şehirde kaldım. Saplandık buraya. Hedefimiz emekli olup gitmek.Maşallah alyoşuma demek kendi yatıp uyyor..maşallah maşallah canım.. inşallah böyle düzen oturtursunuz..
Kalabalık benide benden alıyor.. aynen katılıyorum sana canım.. yolda mıymıy yürüyüyenler sağını solunu yolun neresinden yürüneceğini bilmeyenlere ifrit oluyorum bendeİstanbul beni çok yoruyor ama işte iş iş tek derdimiz o İnan emekli olmuş olsak bir dakika durmak istemiyorum bu şehirde artık..
Zorla yemek yediren anneleri çok kınardım başıma bittiBenim küçük kızda canım..küçükken neler yedirirdim.. Şimdi inan ne yedireceğimi bilemiyorum.. o kadar seçiçiki
Deliriyorum ona yemek yedirmek için.. sevmediği bişi varsa asla bizle masaya bile oturmak istemiyorZorla oturtuyoruz ama yemiyor sadece sohbete Büyüdükçe damak tadı çok değişti .. ama olumsuz yönde.. beni çok zorluyor bu durum Napacağımı bilmiyorum artık..
Keşke zarar vermese de yeseler. Benim en rahatsız olduğum konu öksürük krizi ve o aburcubura güvenip yemek yememesi.Benim kızada babam aliyo
Annem oturuyo sonra kendi yiyo
Misir patlagi, misir patlakli gevrek falan alsin bari dedim
Onlara alisti misir patlagi alalim diyor.
Evet var. Moplu. Bana ilaç gibi oldu.Amin canım teşekkürler..
Sanada robotu sorayım madem.. canım senin vardı dimi robot? yanlış hatırlamıyorsam??Xiaomi mi.. Bende aldım bugün artık .. Hayırlısı olur inşallah..
Aa hayirli olsun sana da yorum sorarim ozaman☺Amin canım teşekkürler..
Sanada robotu sorayım madem.. canım senin vardı dimi robot? yanlış hatırlamıyorsam??Xiaomi mi.. Bende aldım bugün artık .. Hayırlısı olur inşallah..
Tabiki canım..Sağolasın.. Gelsin de bir yazarım yorumlarımı inşallah:)Darısı sana da isteyen herkese de olsun inşallah..Aa hayirli olsun sana da yorum sorarim ozaman☺
Al işte benim kızda et yemez asla.Eti döner oalrak ve köfte olrak tüketiyor sadece.. Tavukda çok sevmez..Binde bir yer azcık oda.. Döner olarak yer biraz nugget falan..ciğer bebekken veriyorum yiyordu.. şimdi kokusunda bile midesi kalkıyorZorla yemek yediren anneleri çok kınardım başıma bitti
Benim 23 yaşında kardeşim de öyle.
Hala da yemiyor herşeyi. Yok ben et yemem. Ciğerciye götürüyoruz tavuk yiyor. Pişmiş biber yemem. Et yemiyor köfte yiyor
Karnıbahar yemez. Yeni çağın çocukları işte. Bizde bulduğumuzu yerdik. Karnımızı doyurduğumuza bakardık
Teşekkür ederim canım.. Darısı sizlere de olsun inşallah..Ohh miss gule gule kullan cnm
Güle güle kullan canım.. Herkesin ortak yorumu iyi ki almışım.. Kendime yaptığım en büyük iyilik:))Evet var. Moplu. Bana ilaç gibi oldu.
İyiki dediğim en önemli şey. Allah herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?