Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maşallah alyoşuma demek kendi yatıp uyyor..maşallah maşallah canım.. inşallah böyle düzen oturtursunuz..
Kalabalık benide benden alıyor.. aynen katılıyorum sana canım.. yolda mıymıy yürüyüyenler sağını solunu yolun neresinden yürüneceğini bilmeyenlere ifrit oluyorum bendeİstanbul beni çok yoruyorama işte iş iştek derdimiz oİnan emekli olmuş olsak bir dakika durmak istemiyorum bu şehirde artık..

Selamm
Yarin sabah randevum var bakim ne dicek.

Yarin bi de hasta ziyaretine gidicem.
Bana hakkı geçen, ölene kadar her daim halini hatrini sormak istedigim bir abla.
Ameliyat oldu Allah sifa versin
Kek ve kurabiye yapicam.
Bana dediki bi defa lelli biliyomusun ben keki hic sevmem ama senin yaptigin niye bukadar güzel dedi.
Ne zaman kek yapsam hep aklima gelir firsatim olursada kosar götürürüm.
Ne istiyosun dedim kek dedi
Onu zaten yapicam baska bisi iste dedim sen dedi.
İhlamurda koyarim birazda corba yapim diyorum kızı bakiyo.
Kizininda biraz rahatsizligi var ama masallah annesine bakiyo
Seviyorum onuda hep gel der nezaman gitsem
Onada kahve alicam 3ü1 arada cok seviyor.

Iyi insanların iyilikleri hic unutulmuyor be.
Kac sene de gecse bende hatrı sonsuz insanlar var.
Iyiki varlar hep var olsunlar

Ahh keske ekurim.
Sadece iyi insanlarin oldugu.
Kapisini calipda 2 kelam edebilecegimiz 3-5 evlik bir kasabada olsak.
Kiskanclik, fesatlik, kin, nefret olmayan.
Bisi olsa koşan, sebepsiz nedensiz sarip sarmalayan
Keske
Keske..

Benim bu konuda kurtaricim smoothie makinasi.
Renkli seyleri seviyr,cilek ozellikle .Onim icine atiyorm sebzeleri iciyor oyle.Cilegini bi tik fazla atiyorum.
Cennet hurmasi falan milkshake yaptm sana diyorum.Bi saat ugrasiyrm ama disardaki gibi istuyor kopuklu sut.Onu kopurtuyorm kahve makinasinda,cennet hurmasini ayri yapiyorm.Mutfak savas alanina donuyor falan
Enginari bi yiyo bi yemiyor.Yemediyse pilav yapiyorm enginarli.
Anasi kilikli domates yemiyor,bnde hic sevmem Allah affetsin
Kisir seviyor bide benim gibi.Ozmanda taze sogan falan yemis oluyir normalde yemez.

İyi geceler bacimlar
Koci inat etti yapti kiz makinami fjdkdj
Sıkmıyodu cmasir makinasi,bugun komple sokti ama ne ici kaldi ne disi oyle bi sokmek.
Hee dedim hayatta toplayamaz bu bunu.Topladi ya la
Komiru bitmis makinanin gitti aldi 50tl ye makinam oldi
4 makina yikadim sukur.Asmaya yer kalsa daha da yikicam.
Aksm yemegine sis yaptik ama adam butyn gun ugrastigindan bi yatti hala uyuyo,gece ise gitck ellemdim.
Alya cok fena ,tam babssi kilikli.Markete gitcem bugun babssinin elinden kap 100 tl.Veermem de vermem.Yirtti kendini.
Koci mecbur kartini vrrdi markete gittim
Yag cozucu,buzdolabi poseti,soda,sut ,browni falan aldim 85tl.
100lirayi da kaptik fkfkfk
Evde cidden agza atmaya bisey yok,yapacak insan da yok
Yarin cikarsam ekler flaan alcam.

Selam kızlar,
İki satır yazayım dedim fırsat bulmuşken. Kesin uyuya kalırım diye ama yazıyordum yarım kaldı.
Çok uykum vardı kaçtı, üstelik 10:30 da uyandım. Ela da 11 de
Sabah simit börek poğaça falan okulun karşısındaki cafede kahvaltı yaptık kızcağızımın isteği üzerine....
Sonra o okula girince, ben doktora gittim. Yakını görmekte bazen zorlanıyorum. Gözlük yazdı doktor. Yakını görememe başlamış. Tabi yaş 43 oldu başlamasınmı :)
Gitmişken beyin hastalıkları doktoruma uğradım. Biraz bozulmuştu pek soğuk buldum. Nasıl oldun dedi. İyiyim dedim.,kısa kesti. Ameliyatı başka doktora olmam sanırım biraz bozulmasına sebep oldu. Neyse sonuçta o doktor hassas bölgeyi temizleyemem demişti, diğer doktorum temizledi. Önemliydi benim için bu konu.,
Sonra kolumu soruyorum ortapediye git diyor. Allahım ya ben zaten genel rahatsızlığım kolumdu onun için gittim. O süreçte mr çekildi vs. Sonra sorduğumda onu sonra konuşalım beyin öncelikli denişti. Ben de sanıyorum kolumun mr ı çekildi. Meğer çekilmemiş. Hala ağrı oluyor kolumda. Mr cd sini aldım. Devlet hastanesind gidicem ya. Valla paracılık var özellerde.bugün de göz için kaç tane işlem yapıldu baktım çok gerekli değildi.
Eşim zaten o hastaneye gitme demişti. Adamın psikolojisi ne yapsın tüp bebek için ilk oraya gittik sonra elayı götürdük serum için elinde yer bulamadılar sonra benim hastalığım çıktı vs hastane konusunda bir soğukluk girdi adama :)
Neyse yani doktora da ayrıca teşekkür etmiştim hastalığımı ortaya çıkardığı için.
Çıktım hastaneden, yürüdüm bayağı yol. Okuldan aldım Elayı. Eşim bugün de yemek yemem dedi. İki gündür yorgun düştüğümü farketti sanırım. Yese evde yemek kaç çeşit var ama yemedi. İlla yeni yemek insanı yoruyor. Bugün hiç yapamazmışım.bacaklarım ağrımış. Yığıldım kaldım. Elaya yemek verdim ben de yedim.
Çok şükür bu gece de gereksiz aburcubur yemedi.
Ama yatınca başladı öksürük. Babası da diyor ne var o odada öksürüyor yatınca. Ben de dedim, ben de yatınca öksürüyorum geniz akıntım artıyor. Tabi alrjik astım bizde var onda yokki bilsin
Bir de bence geç saatte birşeyler yemek de sağlıksız. Bu ne olursa olsun tetikliyor diye düşünüyorun. Tam uyutacağım meyve istedi, eee kızda yedi. Yattı başladı öksürüğü. İnşallah geçer.,
Eşim geldi sarma yoğurt yedi ardından kuruyemiş kaç çeşit tatlı şeyler yedi. Ardından meyve valla iyi mide var. Ben hiç yiyeniyorum. Ve nasıl ben kilo alıyorum onu da bilmiyorum

Benim makinayı da yapsın valla gitti gidecek bir tangır tungur kısa 15 dk lık programa atarsam sıkmıyor.Tüm programlarda da aşırı ses yapıyor.. Yakındır bozulması nasıl yaptı youtube da paylaşsın da öğrenelim biz de fenomen olur.
Paraları bizde dün kaptık. Karanfil aradı bugün için. Bulamamış. Başka çiçek yaptırmış. Gelmiş diyor benim kızımın çiçeği daha güzel daha pahalı olsundu falan.
Ben de dedim yine havalanma çok paran varsa dök paracılkları 200 bana verdi 50 de Elaya verdi kumbarası için.
Yani öyle hava atmayla olmuyor bu işler. bu yanını hiç sevmiyorum

Farklı şeyin tadına asla bakmaz.
Cennet hurması bebekken deli gibi yerdi. Şimdi hiç ağzına koymuyor.
Biz anne kız domatesciyiz. Vazgeçilmezim. Kış yaz kahvaltıda yerim.
O da yer. Ama melemenin tadına bakmış çocuk değil.
Et tavuk balık yiyor çok şükür. Bugün diyor babamın yaptığı eti çok seviyorum. Kuzu pirzoladan bahsediyor
Balık da hep yedi hep sevdi şükür.
Lahmacun pizza Pide kısır mercimek köftesi çiğ köfte İçli köfte sarma vs vs hiç yemedi.

Al benden de o kadar. İstemediğim şehire geldim ve istemediğim şehirde kaldım. Saplandık buraya. Hedefimiz emekli olup gitmek.

Zorla yemek yediren anneleri çok kınardım başıma bitti
Benim 23 yaşında kardeşim de öyle.
Hala da yemiyor herşeyi. Yok ben et yemem. Ciğerciye götürüyoruz tavuk yiyor. Pişmiş biber yemem. Et yemiyor köfte yiyor
Karnıbahar yemez. Yeni çağın çocukları işte. Bizde bulduğumuzu yerdik. Karnımızı doyurduğumuza bakardık

Benim kızada babam aliyo
Annem oturuyo sonra kendi yiyo
Misir patlagi, misir patlakli gevrek falan alsin bari dedim
Onlara alisti misir patlagi alalim diyor.
Keşke zarar vermese de yeseler. Benim en rahatsız olduğum konu öksürük krizi ve o aburcubura güvenip yemek yememesi.
Bugün okuldan gelince acıkmadım ben dedi. Ben de ; ben acıktım masayı kuracağım yemezsen de sonra masa kurulmayacak dedim. Tamam acıktım acıktım dedi. Çünkü iki gündür aburcubur verilmiyor bunun farkında. :)
Eşim de bana diyor cips alırdım ama neyse

Amin canım teşekkürler..
Sanada robotu sorayım madem.. canım senin vardı dimi robot? yanlış hatırlamıyorsam??Xiaomi mi.. Bende aldım bugün artık .. Hayırlısı olur inşallah..
Evet var. Moplu. Bana ilaç gibi oldu.
İyiki dediğim en önemli şey. Allah herkese versin

Amin canım teşekkürler..
Sanada robotu sorayım madem.. canım senin vardı dimi robot? yanlış hatırlamıyorsam??Xiaomi mi.. Bende aldım bugün artık .. Hayırlısı olur inşallah..
Aa hayirli olsun sana da yorum sorarim ozaman☺

Al işte benim kızda et yemez asla.Eti döner oalrak ve köfte olrak tüketiyor sadece.. Tavukda çok sevmez..Binde bir yer azcık oda.. Döner olarak yer biraz nugget falan..ciğer bebekken veriyorum yiyordu.. şimdi kokusunda bile midesi kalkıyorSebze olarakda belli başlı bir kaç sebze yer sadece..Yemeklerde kıyma et asla sevmezVarsa trip tar yemek istemez.. OYY ÇOK ZOR ÇOK ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…