Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maşalllaaaahhh

Biz de babyloading gibi her doğum gününde tatile gidiyoruz,kutlamayı da sadece eşim ve benim ailelerimiz ile yapıyoruz, tabi her şeyi onlar hazırlıyor bu sene tatile gidemedik tarihler uymadı ,ben de ona özel bir gün hazırladım sadece pankek yapan bir mekanda kahvaltı,sonra oyuncak müzesine ve planetaryuma gittik,sonra avmlerdeki büyük şekerciler oluyor ya oradan şeker seçti(normalde hiç almıyoruz çünkü) sonra bowling oynadık(ilk kez götürdük çok hoşuna gitti),. Böyle daha önce yapmadığı etkinlikler,gitmediği yerlerden ailenize özel bir gün yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Ay valla cok rahat oluyor.Bizimkinin kis olsaydi mesela biriktirrdim 1 gece de olsa Uludagda kalirdim otelde o gun.Alya kar hic sevmiyor ayni benYoksa istiyorm biraz daha buyuyunce gidelim kalmali Uludaga.Ama suan odadan cikmaz butun gun ,bizi de tikar odaya

Benim elti beni takıntı yaptı galiba

Ay tobeestg. Bu eltiler valla kumadan beter net.
Bi de ex seninki daha ne derdi var acaba kuyruk acısı
Ekmeği kesildi.Eski eşimi yiyordu.Demek uzaklastilar yiyemiyor galiba.Duyduguma göre.Eski elti ve Kayinvalideler görüşmüyorlarmis.Küsmüsler.Beter olsunlar.Eski kayinvalide kızmissa oğlunun yuvası bu kadın yüzünden yıkıldı.Tepki gösteriyorlarsa demek.

Hafta içine geliyor, 22 kasım. Tatil değil de, anlattığına benzer birkaç şey aklımdan geçti. İstediği tiyatro vs gibi. O gün okul da var ama bakalım birşeyler ayarlarım.
Benim ailem burada değil.
Kaç yıl küçük kardeşim küçük yeğenimi aldı geldi kendi aramızda kutladık.
Ben genelde her yıl farklılığı seviyorum. Sizin çok güzel olmuş.
Heryıl stadart aynı şekilde doğum günü kutlamalarını sevmiyorum. ( parti süs kalabalık vs gibi şeyler her yıl aynı olması )
Elaya geçen söyledim. Bu yıl ailecek baban sen ben kutlayalım diye. Bana ; ama 6 yaşımda büyüyeceğim ya daha büyük doğum günü yaparız daha çok kişi olur diyor

Valla ben de sevmem kar. Kış mevsimi. Ağustos kızlarıyız biz Alyoşumla. Benim için Kar yağmasının en güzel yanı şömine başında kar izlemek, ohhh gel keyfim gel.
Bundan güzel ne olabilirki.

Bu sizin aranızın bozulmasına sebep olan eltinmi? O ise şimdi ne cesaret arıyor

Bugün itibariyle, eşim 15 bini geçik kar etti borsadan. Benimki de 900 ü geçti.
Altın var biraz ve dolar var onlara dokunmadım. Bilmiyorum yatırım yapsamıydım. Tek çeşit yatırım olmasa daha iyi sanki. Altında da artış var. Bir de borsa belki yılbaşı sonrası düşer. Bilmiyorum.
Bitcoinde birara çok kazanç veriyordu ama sonra çöktü.

Bugün sabah 9:30 a saat kurdum. Geç uyumuştum.
Hastaneden randevular artık saat 10:00 da açılıyormuş. 182 yi aramıştım cumartesi sabah saat 10 da randevu oluşturun dedi. Kontrol süresi 17 kasımda dolacaktı.
Mecbur kalktım dakikasında aldım randevuyu 28 kasıma. Bir baktım 3 dakikada çocuk immünoloji ve alerji bölümü randevusu doldu
Akşamüstü de kendime randevu aldım 28 kasıma, ortopedi bölümüne. Hastaneye gitmişken ben de kontrol ettireyim dedim.
Dirsek ağrım belimin alt kısında bir tarafta ağrı var. Bacaklarımı saymıyorum neremi desem bilemedim.
Spor şart aslında, her hastalığın ilacı.

Ahh kuzu gecmis olsun.
Nafi cek hastalik icin.
Ben bugun bin tane okudum kardesim bi bebek icin Yasin topluyodu,Nafi okduum.Tum hastalara sifalar olsun inss
Sagol kuzu amin
Safi cekiyorum
Ya insanin bir yeri kırılır tmm agrir.
Ama bu degisik mesela tüm gece agriyi sanki ben cekmemisim gibi gündüz kendimi gayet iyi hissediyorum.
Ama belli bi saat sonra birden o agri giriyo ve kaliyo.
Sanki gunduz ki ben gidiyorum 70 yasindaymisim gibi off uff diye elim belimde geziyorum agridan.

Selammm
Aksam muteahhit gelecek ust katı konuscak seklini surekli kafalarda planlar degisiyor
Simdi buyuk terastan vazgectim cunku ayni balkonun yerine balkon koyariz yine demis daha kucuk bir kapali terasa karar verdik.(okadar cam sil surekli supur toz al acikcasi gozumde buyuyordu)
Daha cok kışın oturmalik gibi yapicaz. Daha kucuk ama ben onu gzl dizayn ederim berjerli falan.
Ama 2+1 olacak ve amerikan mutfak kafamdaki simdilik bu
Aksam tekrar fikir degismessek bakalim muteahhit ne dicek
Babamda yemek yapma palamut aldim dedi
Isime geldi valla.
Hamur tuttum annem gozlemeyi hamurisini seviyor aksam gözleme yapicaz biz kendimize kardesimle oglanda seviyor.
Patates , ıspanak ic yaptim.
Seytan kulagina kendimi cok iyi hissediyorum bugun demeye korkuyorum gerci aksam gunduz ki ben gidiyorum agridan mafoluyorum.

Yine duramadim annemin salonu supurdum sildim
Toz aldim.
Bu kadinla temizlik konusunda napcaz bilmiyorum.
Klimayi bile 1 senedir silmemis anne allasen dedim bak silmek 5dk bile almadi sapsarı olmus.
Fransiz camı hic soylemiyorum bile yaz basi benim sildigimle duruyor
Oraya girecek kadar iyi diilim ruzgar yerim diye korktum.
Ama nasil silincek bilmiyorum yine onlerinin tozunu aldim.
Kendi evimi süpürdüm
Toz aldim
Battaniye yikaniyordu onlari astim.
Vileda suyu yaptim daha silmedim
Sonra kizi uyuttum oglan kursda
Bi kahve icip az sessiz sessiz oturcam

Kac senede geçse kimsenin ahı kimsede kalmıyor net.
Allah çıkarıyor.
Kaynanam benim basim acik diye laflar etti benim yuvami yikmaya calisti.
Kendi kızı yani gorumcem kocasindan ayrildi kapalıydı açıldı
Kimseye karismican, kimsenin yuvasini yikmican Allah var Allah yâr cok şükür elhamdülillah.

Bizde bakicaz ust kat icin yaza almak lazim en azindan diyorun koltuk tkm alalim salonu mutfagi kullaniriz ama okadar pahalanmis mi ya.
Biz 11 bine almistik 2 tane 3lü 2 berjeri
Guzelde ciktilar cok şükür
Ama bu sefer bursaya inegöle falan bakarım galiba eger 35-40bin derlerse.

Bereketli olsun canım.
Kendi emegin baska olur

Bana uludag cok kalabalık geldi
Kartepe daha iyi sanki bilemedim.
Ama tabi uludag daha büyük alan daha geniş
Ama trafiği kitleniyor haftasonu.
Ben erciyesi merak ediyorum bi orayida goreydim
(Cok kayarım ya bakıp doncem)

Bu aralar zevklerim acayip degismeye basladi
Oversize hic sevmezdim
Boyle cok emanet duruyor bu ne bee cuval gibi falan derdim kuzenim giyerdi.
Kızım sisko gosterir bu ne beğ para mı veriyon bunlara derdim.
Simdi hosuma gitmeye basladi.
1 oversize sweat 1 de triko aldim.
Yani rahatmış yaw.
Kıza okadar doseniyordum asddfgg kız rahatlığı biliyormus.
Ozellikle dar pant. Falan baya sık duruyormus ya la bu.
Du bakim devamı gelir mi bilmiyorum.
Yüksek tabanda sevmezdim önceden simdi 5-6 cm sneakerler aliyorum hosuma gidiyor.
Daha cool duruyor
Benim yas aldikca zevklerim degismeye basladı
Bilemedim.
Etek elbise giyemezdim hep bu yaz baya giydimm
Alirken ne de olsa giymem demistim ama defalarca kombinledim rahatda ettim.
Yaza 2 etek daha aldım 2 tane daha alirim gibi
Suan yazlik etekler baya indirime giriyor almak isteyen varsa sezonda 129-159tl goruyordu 82tl aldim.
Boyle yakalarsam alirim yine.
Tek eksisi bazilari astarsiz ve ince malesef.
Kalın olanlara astar gerekmiyorda inceler malesef.

Bana uludag cok kalabalık geldi
Kartepe daha iyi sanki bilemedim.
Ama tabi uludag daha büyük alan daha geniş
Ama trafiği kitleniyor haftasonu.
Ben erciyesi merak ediyorum bi orayida goreydim
(Cok kayarım ya bakıp doncem)
Kiz felaket oluyo inis h.sonu

Eşimle yazlığa gittik, arabayı yıkadı eşim araba değişti resmen çok pisti tarlaya onunla gidiyoruz. Bir nescafe içtik bahçe deki mandalinamızdan 12 tane olmuş onları topladık. Sonra markete girdik sardalye vardı 2 kilo sardalye, 1 kova yogurt, muz ve bir de lahana aldık eşim ödedi. Eve geldik önce aldıklarımızı yerleştirdim, balığın bir kilosu doğru dondurucuya koydum, lahanayı haşladım sarmalık ve kapuskalık ayırdım 4 poşet yaptım. Balıkları temizledim kızarttım marul salatası hazırladım küçük bir kavunumuz vardı onu kestim tahin helvası yedik. Yarın için güveç pişiyor ocakta malum yarın temizlik günüm. Bu gün 2 bluz aldım çok severek içime sinerek aldım inşallah güzel durur üzerimde. Paraları harcıyoruz eşime verdim yaptığım ödeme listesini. Yine yeni yeniden koltuk bakıyorum inşallah gönlüme ve cebime göre bir takım bulup alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…