- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Maşalllaaaahhhİyi geceler
Ev halki uyudu geldim.
Sabah koci babama ugradi,annem lahana sarmasi yollamis bana.Sut falan yollamis saolsun.
Yemek yapmadim kiz da yiyor ,herkesin anasi yollasin yemegini valla dedim fjdkdkd
Koci sabah isten geldi,15.00 gibi uyudu zaten.
Alya ses atiyo ananesine,canim da cok dolma cekiyodu anane diyo
Benim kiz lohusa mubarek,cani hep bisey cekiyo.
Bugun de pizza soyleyelim ,kofte yiyelim,10 dk sonra waffle yemistik dimu biz cadirda anne diyo.
Ehh dedim ben hamilelikde asermedim bukadar arkadas jdjdjjd
Biz de babyloading gibi her doğum gününde tatile gidiyoruz,kutlamayı da sadece eşim ve benim ailelerimiz ile yapıyoruz, tabi her şeyi onlar hazırlıyorKızlar selam,
Böyle insanları hayatımızdan uzak tutmak tek çare. Ama malesef olmuyor.
Belki de çok düşünmemek lazım.
Bu arada bizim de kaç gün oldu eşim dedi kardeşi pazar günü bizi kahvaltıya çağıracakmış. Eltimin beni arayacağını söyledi. Aaa ben şooook.nasıl oldu çağırmak aklına geldi.
Ama beni hala arayan yok. Eşim hergün soruyor aradımı seni yok diyorum. muhabbeti hergün geçiyor. Ama gece oldu hala eltim aramadı. Eltisizlikten kaynanasızlıktan görümcesizlikten içim kan ağlıyor
Bugün evde takıldık. Sonra da avm ye gittik. Doğum günü için kıza tablet hediye alacakmış. Tableti çok eskiydi artık hiç birşey yüklenmiyor. Netfix i bile açamıyor tabletten. Geçen gün de düşürdü ekran yoğun çatladı.
Ben ne alsam kızıma bilemedim. Geçen okuldan karanfil istemişlerdi. 10 kasım içindi. Eşim de çiçek getirmiş. Ela da diyor babam hep sanamı çiçek getirecek şimdi de bana çiçek getirdiO bile çok hoşuna gitmişti. Ya çiçek ya daa istediği birşeyi alırım.
Bu defa teyzeyle dayıyı da çağırmayacağım. Her yıl doğum gününden bir hafta önceki hafta sonu çağırıyordum. Bu defa düşünüp gelirlerse gelsinler.
Zaten doğum günü de yapmayacağım. Çok çabuk yoruluyorum o sebeple uğraşacak halim yok. Kaç yıl kardeşim geldi sağolsun. Bu yıl da çok istemiş ara tatilde gelmeyi. Geçen yıl da gelemedi. Düğün öncesi tatillerde hazırlıklar çeyiz vs. Bu yıl da kocayı ikna edememiş. Biraz da ekonomiktir tabi. Yeni evlendiler masraf ev geçindirme vs.iş başa düştü tabi.
Diğer ara tatilde belki diğer kardeşimle birlikte gelme gibi planları var.
Ben de dedim evlilik böyle işte, iki kişilik karar veriyorsunsorumluluk artıyor. Acelen neydi diyecektim de neyse lafımla etkilemeyeyim
Ay valla cok rahat oluyor.Bizimkinin kis olsaydi mesela biriktirrdim 1 gece de olsa Uludagda kalirdim otelde o gun.Alya kar hic sevmiyor ayni benBiz de babyloading gibi her doğum gününde tatile gidiyoruz,kutlamayı da sadece eşim ve benim ailelerimiz ile yapıyoruz, tabi her şeyi onlar hazırlıyorbu sene tatile gidemedik tarihler uymadı ,ben de ona özel bir gün hazırladım sadece pankek yapan bir mekanda kahvaltı,sonra oyuncak müzesine ve planetaryuma gittik,sonra avmlerdeki büyük şekerciler oluyor ya oradan şeker seçti(normalde hiç almıyoruz çünkü) sonra bowling oynadık(ilk kez götürdük çok hoşuna gitti),. Böyle daha önce yapmadığı etkinlikler,gitmediği yerlerden ailenize özel bir gün yapabilirsiniz
Benim elti beni takıntı yaptı galibaParanoyak mı ne kız bu sende elti bende ablam vakası
Annemi arıyomuss citl gitme ee kocası çantayla para getiriyor kaybolur filan paraları diyormus
Ula ben görmedimki hiç 11 senedir çantayla para dedim
Evrak getirir keşke para olsa dedim
Ekmeği kesildi.Eski eşimi yiyordu.Demek uzaklastilar yiyemiyor galiba.Duyduguma göre.Eski elti ve Kayinvalideler görüşmüyorlarmis.Küsmüsler.Beter olsunlar.Eski kayinvalide kızmissa oğlunun yuvası bu kadın yüzünden yıkıldı.Tepki gösteriyorlarsa demek.Ay tobeestg. Bu eltiler valla kumadan beter net.
Bi de ex seninki daha ne derdi var acaba kuyruk acısı
Hafta içine geliyor, 22 kasım. Tatil değil de, anlattığına benzer birkaç şey aklımdan geçti. İstediği tiyatro vs gibi. O gün okul da var ama bakalım birşeyler ayarlarım.Biz de babyloading gibi her doğum gününde tatile gidiyoruz,kutlamayı da sadece eşim ve benim ailelerimiz ile yapıyoruz, tabi her şeyi onlar hazırlıyorbu sene tatile gidemedik tarihler uymadı ,ben de ona özel bir gün hazırladım sadece pankek yapan bir mekanda kahvaltı,sonra oyuncak müzesine ve planetaryuma gittik,sonra avmlerdeki büyük şekerciler oluyor ya oradan şeker seçti(normalde hiç almıyoruz çünkü) sonra bowling oynadık(ilk kez götürdük çok hoşuna gitti),. Böyle daha önce yapmadığı etkinlikler,gitmediği yerlerden ailenize özel bir gün yapabilirsiniz
Valla ben de sevmem kar. Kış mevsimi. Ağustos kızlarıyız biz Alyoşumla. Benim için Kar yağmasının en güzel yanı şömine başında kar izlemek, ohhh gel keyfim gel.Ay valla cok rahat oluyor.Bizimkinin kis olsaydi mesela biriktirrdim 1 gece de olsa Uludagda kalirdim otelde o gun.Alya kar hic sevmiyor ayni benYoksa istiyorm biraz daha buyuyunce gidelim kalmali Uludaga.Ama suan odadan cikmaz butun gun ,bizi de tikar odaya
Bu sizin aranızın bozulmasına sebep olan eltinmi? O ise şimdi ne cesaret arıyorEkmeği kesildi.Eski eşimi yiyordu.Demek uzaklastilar yiyemiyor galiba.Duyduguma göre.Eski elti ve Kayinvalideler görüşmüyorlarmis.Küsmüsler.Beter olsunlar.Eski kayinvalide kızmissa oğlunun yuvası bu kadın yüzünden yıkıldı.Tepki gösteriyorlarsa demek.
Sagol kuzu aminAhh kuzu gecmis olsun.
Nafi cek hastalik icin.
Ben bugun bin tane okudum kardesim bi bebek icin Yasin topluyodu,Nafi okduum.Tum hastalara sifalar olsun inss
Kac senede geçse kimsenin ahı kimsede kalmıyor net.Ekmeği kesildi.Eski eşimi yiyordu.Demek uzaklastilar yiyemiyor galiba.Duyduguma göre.Eski elti ve Kayinvalideler görüşmüyorlarmis.Küsmüsler.Beter olsunlar.Eski kayinvalide kızmissa oğlunun yuvası bu kadın yüzünden yıkıldı.Tepki gösteriyorlarsa demek.
Bizde bakicaz ust kat icin yaza almak lazim en azindan diyorun koltuk tkm alalim salonu mutfagi kullaniriz ama okadar pahalanmis mi ya.Cumamız mübarek olsun kızlar. Herkes evden gidince mutfagı toplamadan akşamdan ıslattığım kuru fasulyeyi ocaga koydum bulaşıkları da makineye yerleştirdim evi topladım nevresim değiştirdim makinayı hazırladım yarın sabah çalıştırırım. Evi süpürüp pas pas çektim toz aldım lavaboları aynaları sildim havlu değiştirdim, Sonra üstümü değiştirip doğru kasaba önce bankaya ugradım hesabımda az bir para kalmıştı malum ayın 15 geliyor onu çektim. Kasaptan 200 tl kıyma 200 tl kuşbaşı ve 200 tl sucuk aldım. Dönüşte carrefourda muzun kilosu 12.99 dan satılıyordu bir poşet muz aldım 2506 gram gelmiş 32.5 tl ödedim lahana da güzeldi ama alamadım çünkü eve zor geldim. Bu günde çok şükür parayı harcadım.Ama hepsi mutfağa gidiyor paranın. Trendyola iadem vardı kargoya verdim yemek tamam, mutfak toplandı ev temizlendi şimdi çay içiyorum. Market listesini de hazırladım eşim almış marketten 567 tl tuttu eşimin iş çıkışı gidip alırız oradan da annemi-babamı görmeye gideriz biraz otururuz sonra eve döneriz bu günde böyle biter. Koltuk baktım bu gün esnaftan nubuk bakıyorum çok güzel bir takım vardı 38000 tl demezmi araba almıyorum demişim marka da değil esnaf satıyor ama yani burası da Paris değil düğüncülere satıyorlardır ama ben o kadar para vermem.
He ya yurumuyo cidden.Neydi kiz o ;kuma gemisi yurur elti gemisi yurumez miydi
Bereketli olsun canım.Selam kızlar bende okuyup yazamiyorum her zaman ev işi işyeri derken geçiyor günler başlayalı 3 hafta bitti iki haftadır ctesi yok kesiliyormus maaş yada yıl tatilinden işler az herkes merak ediyor piyasalar çok durgun asgari ücret belirsizliği vs dolayı ilk aldığım paradan pek bişe kalmadi birikimde yok 1 haftalık ücretim di zaten darısı maaş zamanına altın alırım diyorum bakımoğlusun servis ücreti yatacak okul tatili bitince 550 oda
Bana uludag cok kalabalık geldiAy valla cok rahat oluyor.Bizimkinin kis olsaydi mesela biriktirrdim 1 gece de olsa Uludagda kalirdim otelde o gun.Alya kar hic sevmiyor ayni benYoksa istiyorm biraz daha buyuyunce gidelim kalmali Uludaga.Ama suan odadan cikmaz butun gun ,bizi de tikar odaya
Kiz felaket oluyo inis h.sonuBana uludag cok kalabalık geldi
Kartepe daha iyi sanki bilemedim.
Ama tabi uludag daha büyük alan daha geniş
Ama trafiği kitleniyor haftasonu.
Ben erciyesi merak ediyorum bi orayida goreydim
(Cok kayarım ya bakıp doncem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?