- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Aynı kardeşim gibi aynı yeme şekli. Ama şimdi eşi eti çok sever.Al işte benim kızda et yemez asla.Eti döner oalrak ve köfte olrak tüketiyor sadece.. Tavukda çok sevmez..Binde bir yer azcık oda.. Döner olarak yer biraz nugget falan..ciğer bebekken veriyorum yiyordu.. şimdi kokusunda bile midesi kalkıyorSebze olarakda belli başlı bir kaç sebze yer sadece..Yemeklerde kıyma et asla sevmez Varsa trip tar yemek istemez.. OYY ÇOK ZOR ÇOK ..
Valla abla hic anasinin gizi degil fjdkdtr_lelli o güzel insanlar hiç bizi yanlız bırakmasın onlara birşey olunca çok üzülüyorum. Derdimizi anlattığımız güzel insanların olması etrafımızda çoğalması dileğim.
babyloading87 babym kızının maşallahı var inan senin hakkını da çatır çatır alıyor babasından kocaman bir bravo Alyama yaşadıklarınızı yazıyorsun ya sonuna kadar bir solukta okuyorum sonra da gülüyorum. Hep yaz babym. Makinada çok sevindim masraf çıkmadı size.
Bizimki Alyaya giizli gizli yedirirdi cigeri.Siste olunca tmm ama arnavut cigeri alip geliyor.Alyada tamm babasi ,kokorec yyiyor oturup onla vallaAl işte benim kızda et yemez asla.Eti döner oalrak ve köfte olrak tüketiyor sadece.. Tavukda çok sevmez..Binde bir yer azcık oda.. Döner olarak yer biraz nugget falan..ciğer bebekken veriyorum yiyordu.. şimdi kokusunda bile midesi kalkıyorSebze olarakda belli başlı bir kaç sebze yer sadece..Yemeklerde kıyma et asla sevmez Varsa trip tar yemek istemez.. OYY ÇOK ZOR ÇOK ..
Amintr_lelli o güzel insanlar hiç bizi yanlız bırakmasın onlara birşey olunca çok üzülüyorum. Derdimizi anlattığımız güzel insanların olması etrafımızda çoğalması dileğim.
babyloading87 babym kızının maşallahı var inan senin hakkını da çatır çatır alıyor babasından kocaman bir bravo Alyama yaşadıklarınızı yazıyorsun ya sonuna kadar bir solukta okuyorum sonra da gülüyorum. Hep yaz babym. Makinada çok sevindim masraf çıkmadı size.
Canım niloya nasıl bilmiyorum ama biz baby shark a 2 yaşında iki defa götürmüştük çok eğlenmişti. Hiç sıkılmadı.Hayirli cumalar bacimlar
Camasirdan cikip gelemiyordu.
Bize kerevizli pirasa,kociye de seker fasulye yaptm.
Alynin bi dksi bi dksina uymadgi icin yemez belki diye ona kerevizin saplarindan eriste yaptm.Haslama suyuna kereviz saplarini attim,suzup eriste pisirdim.
Oglen bi ara sucuklu gozleme istedi,sonra eristeyi gorunce vazgecti
2.satisim.oldu sabahtan.
Cikamadim valla yarin kargoluycm.İns mng kodu verir gardolaps.Yoksa pazartesiye ptt ye vermem lazim.
Alya niloya seviyor bizde oyuncaklari falan da var.Kardesim 11 nde sinemaya niloya geliyormis dedi.
Gidelim cocuklarla dedi ama oglan oksuruyomus bugun
Biz gorusmeyelim nolur nolmaz dedi.
Belki biz gideriz Alyayla h.ici.
İlkkez sinema gorecwk,durur mu bilmiyorm.
Bide suresine bakmadim,uzunsa gidemeyiz.Uzun sure bakmiyor cunku canim sıkıldı diyor
Ohh ne güzel afiyet olsun kuzuma.Bizimki Alyaya giizli gizli yedirirdi cigeri.Siste olunca tmm ama arnavut cigeri alip geliyor.Alyada tamm babasi ,kokorec yyiyor oturup onla vallaBen agzima surmem.Babam kasaptan aliyor,mangalda yapiyorlar.Benim kiz bi ceyrek yiyoe bide benimki domatessiz olsun diyo
Hamburger mi lahmcun mu deriz lahmacun der
Ay tobeestg. Bu eltiler valla kumadan beter net.Selam kızlar nasilsiniz?
Arada girebiliyorum siteye okuyorum ama çok yazamıyorum.
Gecen sabah telim çaldı kapandı hemen işyerinde çalışıyordum cekmeceyi açtım bir baktım eski elti.Konuyu bilenler biliyor.Normalde engelliydi.Telefonum düşüp kırılınca yeni tel kullanmaya başladım Whatsaptan engeli devam ediyordu megersem arama engeli kalkmis demek.Hemen geri engelledim.Dengesiz halen ne istiyorsa benden.Sabahın 9:45 nde.
Paranoyak mı ne kız bu sende elti bende ablam vakasıSelam kızlar nasilsiniz?
Arada girebiliyorum siteye okuyorum ama çok yazamıyorum.
Gecen sabah telim çaldı kapandı hemen işyerinde çalışıyordum cekmeceyi açtım bir baktım eski elti.Konuyu bilenler biliyor.Normalde engelliydi.Telefonum düşüp kırılınca yeni tel kullanmaya başladım Whatsaptan engeli devam ediyordu megersem arama engeli kalkmis demek.Hemen geri engelledim.Dengesiz halen ne istiyorsa benden.Sabahın 9:45 nde.
Neydi kiz o ;kuma gemisi yurur elti gemisi yurumez miydiAy tobeestg. Bu eltiler valla kumadan beter net.
Bi de ex seninki daha ne derdi var acaba kuyruk acısı
Ahh kuzu gecmis olsun.Gunayyss oglanin kurs var h.sonu da uyku yok yanisi.
Fibromiyaljisi olan var mi bizi okuyan allasen gelin özele anlatin hele.
Tüm gece saat basi agridan uyandım neredeyse.
Yorumda okuyorum, arastiriyorumda.
Ama belirsiz gezen agrilarmis.
Sanki kemiklerinize vurmuslar sopayla gibi bir agri.
Anneme dün diyorum anne benim eklem kemigim kirildi ve ozaman bile bukadar agri cekmedim ben sadece boynumda agri vardi.
Bu degisik bir agrı sirtimin her yeri kollarım vs.
Bisi cikmadikca anlatamiyorsunda derdini kimseye.
Anlaamıyorlar
Mesela sabah iyiydim 5den sonra sirtim pert tutuldu.
Tüm gece agri cektim.
Pazartesi doktora detayli sorucam neler yapmam lazim nasil bi yol izlemem lazim diye.
Esimede patladim hep senin ve o sevimsiz ailen yuzunden stresten vucudum eror veriyor artik.
1 kisi bile benim canımı sıkamaz artık canim hepinizden daha kiymetli yiyin başınızı dedim.
Benden evimden uzak aman aman.
Boyle insanlar icin hep sey derim Allah birbirlerine dusursun ki kimseye musallat olamasinlar.
Birbirlerini yesinler.
Surekli dua ediyorum
Surekli esmalarimi cekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?