Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçen kuzenimin kızına elanın küçülen kıyafetleri ayakkabıları gönderdim nihayet. Bayağıdır göndereceğim ya unutuyorum ya kutu bulamıyorum. En son yazlıkları çıkardım. Kışlık ve mevsimlik gönderdim.
Bugüm kargo ulaşmış. Ayy bir mutlu olmuş teyzem bana bunlarımı almış diyot peltek peltek konuşup. Çok mutlu oldum sevinmesine. Bu dünya da çocuk mutlu etmekten daha güzel ne olabilirki.
Meğer 15 kasım da doğum günüymüş onu bilmiyordum. Bilsem doğum günü hediyesi alır gönderirdim.
Bakalım biraz sonra bakacağım hoşuna gidecek birşeyler. Mutlu olsun yeterki.

Selammm yeminle bugun evin yolunu bulamadim 20bin kusur adim yapmışım huh!!
Sabah esimle ciktim meme usg istedi dr
Elle muayine etti bi yorum yapmadi usg bakalim dedi.
Usg icinde diger hastaneye gecmem gerekiyordu bu ek bina
Haydiii baktim kartimda evdeymis.
Eve yürüdüm
Kartimi aldim metroyla diger hast. Geçtim
O da usg gün aralik 2 verdi
Avm hast. 1 durak bedavada kart varya hadi dedim 1 durak geçim az da avm gezim.
Oglana sesli msj attim (kursu vardi 2 de) sen giyin cık dedim ben yetisemem sana.
Onada simit pogaca siparisi vermistim hastaneden.
Kız annemde tabi (annem uzun bir sure hast. Falan yollamaz beni ) avm gezdim bi guzel.
Int alipda icine giremedigim 29 beden pant, 28 beden lcw icine girdim valla.
Hem de 139tl 40tl de lcw kartimda vardi onuda kullandım.
Cocuk reyonuna hic bakamadim saat 3ü geciyordu artık ciktim.

Markete ugradim eve geldim ben disardayken uyg. Satışım olmus.
Dedim anneme ustum giyinikken onuda verim kiz uyumus zaten.
Onu verdim.
Ben eve girdim pesime oglan girdi 5 de ben kotuyum dedi.
Hadi hemen acile bogazlari kotuymus ust solunum yolu enfk. Antibiyotik, c vit falan yazdi esimde hast. Geldi denklestik tam muayine olduk (sırada vardi ) o geldi.
Nöb. Ec ilaclari aldik
Yemek, ıhlamur, tatli, meyve falan derken ancak uzandim.
Ayaklarim aciyo yaw.

Evde hic bisi yapamadim yani yarin hangisine yetisicem suan onu dusunuyorum.
Babamda outlete gidelim yarin diyor
Kiza 2 sweat almis burdaki lcw tanesi 159tl
Gidelim outlete bisiler alalim kiza diyor.
Valla bir süre disari cikmak istemiyorum

Lcw online indirimden kalın hirka tarzi mont gibi bisi almistim.
M beden aldim esimede oglanada uyuyo.
Esim ben giyerim dedi kaptı.
200tl aldim.
Kendimede sweat, tshrt, outdoor sweat aldim 1 tane.
Kargoda gelir yarin.
Tshrt indirimden 59tl yakaladim.
Onceki siparisimde 100tl almistim onu iade edicem.
Bazen böyle yari fiyatina dusuyor anlık.
Outletde okadar cok pant. Cesidi var ki denemekden baydım bugun
Mom jeanlari cok seviyorum ama bence zayiflara yakisiyor.
Kendime yakistiramadim 38 beden oldu ama 36 beden daha guzel durur önu kapanmadi malesef
Zayiflarsam (yani lutfen amin) 1 mom jean alicam kendime hevesim var.
Füme pant yok hic bi ara onun icin gidicem.
Sisme montlar vardi 189tl
2 tane var bende almadim.
Ama bence gayet iyi fiyatlar ya
Int. Bile hic o fiyata görmedim..

Akşam koltukları gelip aldılar çok şükür birde bazanın içinde halım vardı yıkamıştım temizdi oturduğumuz odanın halısını değişitirince onu kaldırmıştım alan genç çocuk çok tok gözlü ihtiyacın var ise verebilirim dedim kibarca teşekkür etti abla halı aldım dedi diğer arkadaşı yenge sen onu bana ver belediyenin sosyal yardımlaşmaya götürüp bırakırım hayrına dedi nasıl iyi geldi Allah razı olsun hepsinden. Bugün evin temizlik günüydü elektrikliye tutup paspas çektim toz aldım mutfak dolaplarının üstlerini sildim. Yemek olarak domates soslu patlıcan ve biber kızarttım az biberim vardı buzdolabında onlarıda lorlu biber yaptım mutfagı topladım. Yemeklerde tamam dedim evde küçük kızım sadece süzme peynir ve kaşar peyniri yiyor süzme peyniri bitmiş bimden süzme peynir aldım kredi kartı geçirdim 36 tl, carrefourdan muz 15 tl avakado da alıcaktım ama çok kötüydüler a 101 den de avakado 15 tl aldım geldim eve aldıklarımı yerleştirdim kendime yeşilçay yaptım size geldim.

Selamm resmen kazinarak uyandim yatakdan.
Hemen c.mak calistirdim 3.calisiyor
Daha 2 mak caliscak.
Bulasik mak bitti bosalcak.
Erbaslar mercimek corbasi iciyo kiz icmiyo ona tarhana yaptim.
Evi supurup pilav ve musakka yapicam.
Oglan kursa gitmedi yani gitme dedim yatiyo

Bugun sey okudum instada (rivayet olabilir ama bence gayet gercek hepimi biraz böyleyiz cunku)
Ölmeden once anne sey diyor kizina.
Ben hep baskalarini daha cok onemsedim hep onlarin gönlu olsun diye cabaladım
25 sene boyunca her gun pilav oldu yaptim evde ama sehriyeli, ama tavuklu ama bulgur ama hep oldu.
Ben aslinda pilavi sade severdim ama siz nasil seviyorsaniz hep öyle yaptim.
Kendini onemse diye bi yazi cikti.
Sonra yine annesini kaybeden biri yorum yazmis annem hep etleri bizim tabagimiza koyardi ama bilirdim eti nasil sevdigini.
Hep kaldirim tarafina bizi gecirir kendi yol tarafina gecer elimizi tutardi (anaclik iste bende hep yaparim)
Ama bize hep baskasi daha önemliyi ögrettiler böyle rol model olarak gibi seyler yazmisti.
Bir cocugun gozunden bakinca ciddi kendini önemsemeyen bir anne bir kadın gibi mi görünüyor acaba?
Ben simdi onlarin sevdigi corbayi yaparken yaparken kendimi önemsemiyormuyum diye dusundurdu bana (ben fedakar anne olarak düşünürüm.)
Ama yapmasam yemeyecekler bunada icim el vermez
Ben zaten seçmem.
Burdan ironi yapmak lazım tabiki corba, pilav isin en kucuk ayrıntısı ama çocuklarımdan ziyade cevreme karsi artik öyleyim.
Benci'yim önce ben..

Kızın doğum gününü pazar günü kutlayacağız pasta siparisi verdik resimli 650 tl tuttu
ben kendi ailemden çağırdım eşime sende istiyorsan çağır dedim ablanlardan aradı oda çağırdı
Pasta yanına poğaça kisir makarna salatası sarma yapmayı düşünüyorum ben
Eşimde yemek olmazsa olmaz diyor yemeklik de aldim da hangisi önce olacak yemek mi pasta mi nasil olur sizce fikirlerinizi beklerim canlar

Hayirli cumalar bacimlar
Durup dururken kasindim 300 luk oldum bugun
Hava guzel ben bi cikip yurucem dedim kociye.
Saat 12 ye dogru,yok cumaya gittcem sen,yok gelmezsin sen simdi 1 saat derken kizi da kitledi bana
Asla yalniz kalamayrummm
Hadi ciktik lcwden home bolumune bakayim dedim.
Kendimizi cocuk reyonunda bulduk
Ben ayakkabi alcm spidermanli diye basladi bakinmaya,ben daha ne ayakkabissi evde dolu varya derken kendimi kasada buldum
200 tl kirmizi spor ayakkabi aldi.
Deterjanim azdi,marketten domestos,deterjan 1,5 kglik,soda,patlatmalik misir derken 94 tl orda biraktim geldim.
Alirim dedim 200 tlmi kociye.
Pazartesi verecekmis ins.
400 tl param vardi 90 tl param kaldi kiz ayak ustu.
Kkni birakti bisey lazim olursa al burdn diye.Hosgeldin dedim

Saat kaçta olucak ki? Bence yemek işine girmeyin ikramlar yeter yemek gibi. İsterseniz bir de hazır yufka alın sarıverin börek( ben pasta aldığım yerden börek ve poğaça siparişi de veriyorum kendim uğraşmamak için) bence siz yemek işine gerçekten girmeyin hatta madem aile sadece gelenler ikramları ile gelsin bizim menü, pasta,börek ,sarma,kısır, kek,iki çeşit kurabiye idi. Börekle pasta hazır diğerlerini gelenler getirdi nice güzel sağlıklı yaşları olsun çocuğunuzun. Bence ideal saat de 2 gibi, ikramlar pasta yenir sonra herkes evine

Cok teşekkür ederim
Mahcup olmak istemiyorum bu defa daha kalabalık olacağımız için :)
Kisir makarna salatası sarma poğaça doğum günü pastası da olacak masada
2 gibi kutlarız zaten ondan sonra oturanlar olursa yemek hazirlariz diye düşündüm zaten köfteyi hazır aldim tavuk vs aldim soslanir döküm bir tavam var mangal gibi oluyor onda pisirince kalanlara da öyle yaparız yanına pilav olur
Gecen sene direk yemekli yapmıştık önce yemek yendi , sonra çay çerez elmali pasta yapmıştım bu sene de çerez vs aldim yine

Bence alıştırmayın valla ben tembelim galiba bizde kalırsa geriye gençler kalıyor,bu yıl acıkmadık dediler, geçen sene lahmacun söylemiştik.çok güzel geçsin doğum gününüz

_Sitare_ Canım eğer eşin illaki yemek diyorsa bence bu kadar ikramdan sonra tavuklu-nohutlu pirinç pilavı ayran bana göre yeterli olur mangal işine girişirsen çok yorulursun sen birşey anlamazsın yemek olayı çok teferruatlı olur yine de sen bilirsin ya da kıymalı iç hazırla eşin pide yaptırsın canını üzme sen de güzel anılar biriktirmeye bak. Kimseyi memnun etmeye uğraşma.

_Sitare_ gündüzmus d.gunu
Aslinda aksam 8 gibi kutlamak daha mantikli ya cay pasta borek corek olur biterdi.
Oglen kutlama olursa aksam gec saate kadar oturulursa evet yemekde yenir.
Corba, firinda soslu patates tavuk kizart bide pilav salata yeter bence

Bence alıştırmayın valla ben tembelim galiba bizde kalırsa geriye gençler kalıyor,bu yıl acıkmadık dediler, geçen sene lahmacun söylemiştik.çok güzel geçsin doğum gününüz
Bnm anneannem dayım annem babam olcak diğer taraftan da 3 yda 4 görümce olcak sanırım zaten kutlamadan sonra bence onlar aşağı inerler kv yanına kalabalık olur çünkü durmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…