- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Olabilir canım.Engelimi kaldirmismi diye kontrol ediyordur
Teşekkür ederim canım
Kızının doğum günü kutlu olsun Sitare kutlayacak nice güzel yaşları olsun pastasının üzerinde üfleyecek çok mumu olsun güzel kızının.Çocuktan pek fırsat bulamıyorum artık
Özledim buraları
Bugun bnmde kuzumun doğum günü:)
Kızının doğum günü kutlu olsun Sitare kutlayacak nice güzel yaşları olsun pastasının üzerinde üfleyecek çok mumu olsun güzel kızının.
Saat kaçta olucak ki? Bence yemek işine girmeyin ikramlar yeter yemek gibi. İsterseniz bir de hazır yufka alın sarıverin börek( ben pasta aldığım yerden börek ve poğaça siparişi de veriyorum kendim uğraşmamak için) bence siz yemek işine gerçekten girmeyin hatta madem aile sadece gelenler ikramları ile gelsinKızın doğum gününü pazar günü kutlayacağız pasta siparisi verdik resimli 650 tl tuttu
ben kendi ailemden çağırdım eşime sende istiyorsan çağır dedim ablanlardan aradı oda çağırdı
Pasta yanına poğaça kisir makarna salatası sarma yapmayı düşünüyorum ben
Eşimde yemek olmazsa olmaz diyor yemeklik de aldim da hangisi önce olacak yemek mi pasta mi nasil olur sizce fikirlerinizi beklerim canlar
Cok teşekkür ederimSaat kaçta olucak ki? Bence yemek işine girmeyin ikramlar yeter yemek gibi. İsterseniz bir de hazır yufka alın sarıverin börek( ben pasta aldığım yerden börek ve poğaça siparişi de veriyorum kendim uğraşmamak için) bence siz yemek işine gerçekten girmeyin hatta madem aile sadece gelenler ikramları ile gelsinbizim menü, pasta,börek ,sarma,kısır, kek,iki çeşit kurabiye idi. Börekle pasta hazır diğerlerini gelenler getirdi nice güzel sağlıklı yaşları olsun çocuğunuzun. Bence ideal saat de 2 gibi, ikramlar pasta yenir sonra herkes evine
Bence alıştırmayınCok teşekkür ederim
Mahcup olmak istemiyorum bu defa daha kalabalık olacağımız için :)
Kisir makarna salatası sarma poğaça doğum günü pastası da olacak masada
2 gibi kutlarız zaten ondan sonra oturanlar olursa yemek hazirlariz diye düşündüm zaten köfteyi hazır aldim tavuk vs aldim soslanir döküm bir tavam var mangal gibi oluyor onda pisirince kalanlara da öyle yaparız yanına pilav olur
Gecen sene direk yemekli yapmıştık önce yemek yendi , sonra çay çerez elmali pasta yapmıştım bu sene de çerez vs aldim yine
Bnm anneannem dayım annem babam olcak diğer taraftan da 3 yda 4 görümce olcak sanırım zaten kutlamadan sonra bence onlar aşağı inerler kv yanına kalabalık olur çünkü durmazlarBence alıştırmayınvalla ben tembelim galiba bizde kalırsa geriye gençler kalıyor,bu yıl acıkmadık dediler, geçen sene lahmacun söylemiştik.çok güzel geçsin doğum gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?