Gecmis olsunMerhaba, belki bilgisi olan vardır diye buraya yazmak istedim
Ben 30 gün önce dış gebelik ameliyatı geçirdim laporoskopi olarak. 40 gün öncede mtx adında iğne yapıldı bebek düşsün diye
Ameliyat olalı 40 gün oldu ama benim geçmek bilmeyen kalp çarpıntım var. Dün fenalaşınca kardiyoloji ye gittik. Ekg ve efor bakıldı birşey çıkmadı. Akciğer filmi çekildi birşey çıkmadı. Kan değerlerime bakıldı birşey çıkmadı çok şükür
Doktor kas gevşeltici verdi ama benim çarpıntım geçmiyor. Yattığım zaman kalbim yerinden çıkıcak gibi ve göğsümün ortasında bir ağırlık var nefes almakta zorlanıyorum
Neden böyle oluyor neden geçmiyor anlamadım. Bir tür iğneler yan etki yapabiliyormuş
Enerjim yerine gelemedi
Böyle bir durum yaşayan varmı
Haydi insAllah bereketli olsunBu ay 10kg bal satışı oldu. Parasına altın/döviz aldım. Bereketli olsun inşaallah .
Balkan Turu ' hayalim için de attım bikaç euro .
Çok saolunGecmis olsun
Siz bu donemde fazlaca gerildiginiz ve kaygilandiginiz icin panik atak olabilir.
Ya da anksiyateniz vardir o ortaya cikmistir (zira böyle donemlerde ortaya cikamayı cok seven hastaliklar bunlar) bunlarin ikiside carpinti, bayilma hissi, nefes darligi yapiyor.
Bazi ilaclarin yan etkisi ve bazi vitamin eksiklikleride carpinti yapabiliyor.
Genel bi kan testide yaptirin ozellikle tsh falan bakilsin.
Kaslarlada alakali olabilirÇok saolun
Genel kan testi yapıldı herşeyime bakıldı birşey çıkmadı çok şükür ama göğsümün ortasındaki sıkışma geçmiyor, bazen kalp atışım hızlanıyor. İçimde hep bir korku var
Nasıl geçicek bilmiyorum
Sağol canım, nasıl gidiyor hayat? AlıştınızmıDoğum günü olan çocuklara nice yaşlar anneleri
Geçmiş olsun canım,Bugun gergindik biraz.
Anneme gitcektik.Kardesimin oglan gece rahatsizlanmis.Dru getirin diyince gitmisler,serum takip bakilmis herseyine.Mideyi bozmus temiz testleri demis dr.
Bizim kizda masallah hersyi koyar durumuna wpda.
Sabah tam gitcez,koci cocik hasta siz nereye gidiyonuz falan basladi.
Dedim mideyi bozmus biseyi yok.İste kiz hasta olursa sen ugrsscan falan basladi.
Olmaz olmaz olcagi tutar,yer bizi gittin hasta oldu diye.Mecbur vazgectik.
Allah bi cene vermis cunku adama,evlerden irak
Saat 13.30 hadi cikalim yemek yiyelim dedi.15.00 de zaten ise gidiyo .
Kalktik avmye gittik.H.ici avmye girmeyin diye tembihledigini hatirlattim hemen .O girince sorun yok,biz girince hasta oluyo cocik
Hayir sen biliyosn bu cocuk hamburger yemiiyor.Alya demis ona bende hamburger yicem.Yemez bliyorm aldik menuleri ona sadece kofte ve ekmegini aldik peynir marul yemiyor diye.Kenarindan yedi ayrani icti patatesi yedi birakti.
Dedim ben sana dedimLahmacun soylesydi yerdi cocuk.
Saat oldu zsten 15.00,d&r a girdiler .Alya almis eline bizdeki kitaplardan,50 tl yaziyo arkasinda.Ben gecen sene3lusuni aldim netten 50 ye dedim.
Aynisi var bide evde.Baska aldirdim icinde 5li pastel boyasi da vardi 30 tl ye.
Koci ise gitti biz migrosa girdik.
Roka,mandalina,bikac paket cikolata ,miller alldim 75 tl biraktik eve geldik.
Alya acikti tabi,spagettti istedi.
Banyosunu yaptirdim spagetti pisti onu yedik.
Boyama yaptik ins gunu bitircez birazdan.
Geçmiş olsun. İlaçlar yan etki yapabiliyor.Merhaba, belki bilgisi olan vardır diye buraya yazmak istedim
Ben 30 gün önce dış gebelik ameliyatı geçirdim laporoskopi olarak. 40 gün öncede mtx adında iğne yapıldı bebek düşsün diye
Ameliyat olalı 40 gün oldu ama benim geçmek bilmeyen kalp çarpıntım var. Dün fenalaşınca kardiyoloji ye gittik. Ekg ve efor bakıldı birşey çıkmadı. Akciğer filmi çekildi birşey çıkmadı. Kan değerlerime bakıldı birşey çıkmadı çok şükür
Doktor kas gevşeltici verdi ama benim çarpıntım geçmiyor. Yattığım zaman kalbim yerinden çıkıcak gibi ve göğsümün ortasında bir ağırlık var nefes almakta zorlanıyorum
Neden böyle oluyor neden geçmiyor anlamadım. Bir tür iğneler yan etki yapabiliyormuş
Enerjim yerine gelemedi
Böyle bir durum yaşayan varmı
Bereketli olsunBu ay 10kg bal satışı oldu. Parasına altın/döviz aldım. Bereketli olsun inşaallah .
Balkan Turu ' hayalim için de attım bikaç euro .
Ben yazayım iş yapmadımMerhabalar, bugün gerçekten iş yapmazsanız yazar mısınız?Ben sizin ve lellinin yaptığı işlerin yüzDe ellisini yapsam pertim çıkar çünkü,ve sizin bugün mutlaka kendinize iş çıkaracağınızı düşünüyorum, o yüzden merak ediyorum sonucu Ev o kadar çabucak kirlenmiyor valla bak temizlemeyin artık sevgiler
İş yapmak istedikten sonra her saniye evde iş oluyor. Ev işi nankör dedikleri kadar var.İnan rahat bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki, ben her zaman arkadaşlarıma da söylüyorum ben temizliği asla misafir için yapmam içimden geldiği için yaparım. Çekirdek bir aileyiz, herkesin bir eksiğini tamamlamaya çalışıyorum sanki evde onun için kızlarımın üzerineden çıkardıklarını anında toplamazsam kendime kızıyorum. Kızlarım yapma ben yaparım anneee diyorlar arada bırakıyorum inan canları ne zaman isterse ozaman topluyorlar. Kızlarım kendi dolaplarını temizlerler düzenlerler ama kendilerini hazır hissettiklerinde yaparlar benim kızlar büyük tabi. Merak ettiğin için yazıcam kahvaltı sonrası ben mutfağı toplamaya başladım eşimde arabanın direksiyonu için kılıf almış sanayiye gitti. Mutfagı topladım ocağı sildim elimde yıkanacakları topladım yarın için dondurucudan tavuk fileto çıkardım az bir hamurum vardı onu da çıkardım buzdolabına koydum. Yeni aldığım masanın üzerini detaylı sildim yerleştirdim kendi komidinimi boşalttım sadece iç çamaşırım ve çoraplarım var içinde yatak odasının tozunu aldım, dış kapının tozunu, banyo ve tuvalette bulunan aynaların tozunu aldım lavaboları sildim. Az önce de meyve yıkadım hazırladım bir ara yeriz. Tırnaklarıma oje sürdüm tv açtım eşimi bekliyorum sonra dışarı çıkıcaz malum alışveriş. Yapmadan olmuyor sevgili @Tutunamayanlar777 inan abartılı bir temizlik yaptığımı düşünmüyorum. Ama şunu iyi biliyorum iş bitmiyor.
Lellim hoş güzel temiz olsun istiyorsun. Ben de severim temiz olmasını, keşke hergün temizlik yapan olsa da temiz olsa. Ama nacizane fikrim kendini işle yıpratma İnan ileride çıkar acısı. Özellikle kolum bacağım diyebilirsin. İnşallah olmaz tabi de yine de kendini yıpratmamaya çalış.Ben supurge yaptigim icin extra yoruluyorum bunuda dillendiriyorum senin robot oldugundan kendin supurup yorulmadigin icin göze gelmiyor olabilir.
Benimde robotum olsaydi bugun soyle supurdum böyle sildim diye yazmazdim.
Cunku robot yapmis oluyor
Kurutmamda olmadigindan ve camasirlar bos odada kuruyor bunlar hep extra is ve toz.
Banyo duvarlarini evet bazen 2 haftada 1 bazen ayda 1 mutlaka siliyorum. O an ki ruh halime göre
Banyo-wc 1 ve kucuk.
Benim 15dk ancak aliyor ve sık sildigimden kolay kirlenmiyor. Bez temiz oluyor.
Sadece su kirec izi oluyor ozellikle kabin bölgesi.
Klozet bolg. Duvarina illa el suruluyordur parmak izi goruyorum.
Koridor ve mutfak duvarlarinida siliyorum (duvar silmeyi sevmem) ama babam geldiginde mutfakda sigara icmek istiyor nekadar dirensemde yas almis insanlar malesef anlamiyorlar bu sebeple silmek durumunda kaliyorum sigara kokusundan nefret ediyorum cunku.
Koridora tum kapilar acildigindan el izi falan oluyor banyodan cikip mesela islak dokunuyorlar.
Kiz kalem izi yapiyor.
Belki siz bu gibi seyleri takilmiyor olabilirsiniz.
Mesela mutfakda 2 sigara icildi nolduki diyebilirsiniz ama beni rahatsiz ediyor.
Bu da yapı meselesi.
Sabah 4 cam sildigimi, 2 korkuluk sildigimi oglanin nevresimlerini degistigimi, balkonu yikadigimi, kabini porcozle fosurttugumu hic yazmim ben ozaman
Icim almiyo bende böyleyim iz, leke gorunce duramiyorum evhamli bi tipim zaten ondan panik atak ve anksiyatem de mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?