Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecmis olsun
Siz bu donemde fazlaca gerildiginiz ve kaygilandiginiz icin panik atak olabilir.
Ya da anksiyateniz vardir o ortaya cikmistir (zira böyle donemlerde ortaya cikamayı cok seven hastaliklar bunlar) bunlarin ikiside carpinti, bayilma hissi, nefes darligi yapiyor.

Bazi ilaclarin yan etkisi ve bazi vitamin eksiklikleride carpinti yapabiliyor.
Genel bi kan testide yaptirin ozellikle tsh falan bakilsin.

Çok saolun
Genel kan testi yapıldı herşeyime bakıldı birşey çıkmadı çok şükür ama göğsümün ortasındaki sıkışma geçmiyor, bazen kalp atışım hızlanıyor. İçimde hep bir korku var
Nasıl geçicek bilmiyorum

Kaslarlada alakali olabilir
Kasılma oluyor olabilir
Ya safi cekin biraz bende panik atak var anksiyate var.
Esmalar ve dualar bana iyi geliyor yani birsey cikmadigina göre birazda bizim vesvesemizde bunu tetikliyor çünkü
Bende öyle oluyor

Slm bacimlar
Kiz valla masallah guzel is yapiyosunuz.
Ben olmucek kadar djdjdjd
Supurge cok aciliyor bizde,kizdsn oturu.Oyun hamiru ,kinetik kum derken surekli ortada o supurge.
Ama mesela bu hafta bi elim gidip buzdolabini silemedim bosaltip.
Yarin koci evde ilk is onu halletcem.
Hic anamdan el almamisim bu konuda djjdjd

Bugun gergindik biraz.
Anneme gitcektik.Kardesimin oglan gece rahatsizlanmis.Dru getirin diyince gitmisler,serum takip bakilmis herseyine.Mideyi bozmus temiz testleri demis dr.
Bizim kizda masallah hersyi koyar durumuna wpda.
Sabah tam gitcez,koci cocik hasta siz nereye gidiyonuz falan basladi.
Dedim mideyi bozmus biseyi yok.İste kiz hasta olursa sen ugrsscan falan basladi.
Olmaz olmaz olcagi tutar,yer bizi gittin hasta oldu diye.Mecbur vazgectik.
Allah bi cene vermis cunku adama,evlerden irak
Saat 13.30 hadi cikalim yemek yiyelim dedi.15.00 de zaten ise gidiyo .
Kalktik avmye gittik.H.ici avmye girmeyin diye tembihledigini hatirlattim hemen .O girince sorun yok,biz girince hasta oluyo cocik
Hayir sen biliyosn bu cocuk hamburger yemiiyor.Alya demis ona bende hamburger yicem.Yemez bliyorm aldik menuleri ona sadece kofte ve ekmegini aldik peynir marul yemiyor diye.Kenarindan yedi ayrani icti patatesi yedi birakti.
Dedim ben sana dedimLahmacun soylesydi yerdi cocuk.
Saat oldu zsten 15.00,d&r a girdiler .Alya almis eline bizdeki kitaplardan,50 tl yaziyo arkasinda.Ben gecen sene3lusuni aldim netten 50 ye dedim.
Aynisi var bide evde.Baska aldirdim icinde 5li pastel boyasi da vardi 30 tl ye.
Koci ise gitti biz migrosa girdik.
Roka,mandalina,bikac paket cikolata ,miller alldim 75 tl biraktik eve geldik.
Alya acikti tabi,spagettti istedi.
Banyosunu yaptirdim spagetti pisti onu yedik.
Boyama yaptik ins gunu bitircez birazdan.

babyloading87 geçmiş olsun canım yeğenine, ama kızınla ne güzel geziyorsunuz bu yaşları çok zor ama en güzel yıllarınız birlikte zaman geçirmek çok güzel.

I iyikiamaiyiki geçmiş olsun bence tüm kontroller normalse birde psikiyatriye gitmeni tavsiye edicem. Allah acil şifalar versin, iyi olduğunu buradan paylaşırsın inşallah.​

Sahihuban bereketli olsun birikimlerin.

Selam canlar
Gelemiyorum işlerden kayınvalidem Sakarya tarafına gitti dün bu gece yada sabah döner artık benimde işler az üretim kısmında hafta sonu çalışma yok ddiler evdeyim sabah kahvaltı edip topladım ortalığı oglusu öğlen parka çıkardim iyiydi hava oynadı a101 e grdik geldik puding oyuncaklı kutu süt aç bitir salam kedilere 45 verdik valla iki elimle taşıyacağım şeyler yani 50 gidiyor direk geldik cici bebe almışlar geçen onunla buskivi pastası yaptım kıyma çıkarmıştım patlıcanda vardı karnıyarik yaptım mercimek çorbası salata yetti oglusu yıkadım yemek yiyp çay yaptım pastayla yiyoruz yarın AVM ye gidebiliriz oglusu goturces oyun parkı istiyor

Ayyyyyyyyyyy ne gündü, eşimle saat 15 e geliyordu evden çıktık önce markete gittik. 2 koli yumurta, 2 kilo tereyag, 2 paket peynir, 1 kilo tam bugday unu aldık kredi kartı geçti eşim 300 küsur tuttu dedi. Arabaya yakıt aldık 400 tl verdi. Sonra pazar yaptık. 2 tane beyaz lahana, 1 tane mor lahana, 2.5 kilo havuç, 1.5 kilo limon, 5 demet yeşillik, 1 taze sağon, 1 marul, 1 tane karnıbahar, 2 kilo elma, 2 kilo armut, 2 kilo mandalina, 1 kilo pancar, 1 kilo ezine peynir, yarım kilo lor, 1 kilo brokoli hatırlayamadıklarımda var 380 tl yi geçik pazarda harcadık.İyi ki yemeğim varmış evde, eve geldik önce marketten aldıklarımızı yerleştirdik sonra pazardan aldıklarımızı yerleştirdik dondurucuda buzdolabıda doldu çok şükür. Sonra lahanaları, havuç ve pancarı hazırladık bir büyük bir küçük bidon turşu kurduk eşimle sonra yeşilliklerden tere-rokayı suya bastım lahana kaldı onlardan iki poşet dondurucuya koydum birazını da kapuska yaptım pişiyor. Mutfak defalarca toplandı defalarca kullanılan kaplar yıkandı elim ayagım titredi yordunluktan sonra sofrayı hazırlayıp yemek yedik ama nasıl yorulmuşum brokolileri de sirkeli suya bastım birazını dondurucuya koyucam kızlar çok fazla tüketemiyorlar. Şimdi oturdum dinleniyorum.

Selammm iyi geceler,
Bugün sabaha doğru Ela yanımıza geldi.
Eşim diyor yine hafta sonu gece uyandı çocuk, ben de dedim hafta sonu genelde yatak odasında yattığım için olabilirmi
Sonuçta hafta içi de uyandığı olabiliyor su istiyor bazen tuvalete gidiyor. Bir de Ela kendi anlatıyordu, gece uyanıp bakıyormuş beni odasında görünce geri uyuyormuş.
Valla insanların çocuğun odasında yatma alışsın artık vs vs bıdıbıdı yorumları hiç dinlemek istemiyorum. Çünkü ben Elayı 4 aylıkken 3 yaşına kadar aman alışsın sonra zorlanmayayım vs diye odasında yatırdım. Ben haftada bir odasında yattığım oldu. Taaaaki beşiğini yatağına çevirene kadar odasında yattı. Sonra pıtır pıtır gelip anne gel yanımalar başladı. Bir süre bizimle yattığı oldu ama az. Sonuç olarak kendi yatağımda yatacağım diyor ama sende odamda yat oluyor. Büyüyünce zaten sen gelme yatma odamda diyecek şimdinin tadını çıkartalım ne yapalım. Eşim de zaten diyor sen uyanma sesimden sabah. Kızım yalnız kormasın. Öyle gidiyor bakalım süreç.
Neyse sabah 10 da uyandık. Eşimin kardeşi aradı, niye pazar geliyonuz teyzeye bugün gelin diye. Eşim de, kardeşi için bugün işe gidiyor yarın zahmet olmasın gelmeyi istemiyor ondan uyanıklık yapıyor diye yorum yaptı oralı olmadım.
Birkaç defa üsteleyince yorumlarını, ben de geçen yılda iki hafta geçti gelmedi. İstemiyorsa gelmesin dedim.
Zaten dayı yok dedi eşim. Bence dayısının olmasını daha dikkate alırım.
Neyse Elaya kahvaltı sözü vermişti dışarda kahvaltı yaptık. Oradan gittik ona tablet aldık.gözlük bakmaya gittik aldım gözlük. Sonra Elayı avm de ara tatil tiyatro ve slime yapımı etkinliğine götürdük. Eğlendi iyi oldu.
Birara tiyatro izlerken ayakta onu gözetiyordum o da beni görüyordu. Sonra eşim dedi gel otur illa, geçtim ailelerin oturma yerine oturdum. Bir baktım ayağa kalkmış bakınıyor gözleri doldu beni göremeyince el salladım, geldi sarıldık.
Hergün aklıma geldikçe şükrediyorum,iyiki hayattayım iyiki sağlığıma kavuştum diye.
Ve tüm çocuklar için de dua ediyorum.

Kızlar bugün konumuz temizlikse ben de yazayım,

hiç sıksık cam silen biri olamadım. Camlarımı şuan hiç görmeyinYa da ne bileyim sürekli toz alamadım. Ya da herşeye yetişemedim. Bir işe başlasam biri kalıyor. Mesela bir camı silmiştim kaldı öyle. Gerisini silene kadar o da pisleniyor benim iş sürecim bu. Ama yaptımmı da detaylı yapmadan edemiyorım.
Bekarken daha iyiydim bu konuda. Evlendim yerden eğilip eğilip ufacık şeyleri toplardım. Evi toplu tutardım sonra eşimin yeter demesiyle biraz saldım. Çocuk olunca da dağınıklık konusunda saldım.
Şimdi de çabuk yoruluyorum. Eskisi kadar da yapamıyorum.
Yapabilen herkese maşallah

Geçmiş olsun canım,
Allah sabırlar versin sana. Seni çok iyi anlıyorum aynı şekil ben de var :) biliyon

Geçmiş olsun. İlaçlar yan etki yapabiliyor.
Ama bazen de panikten dolayı olabiliyor.ben de ameliyattan sınra yaşadım. Sadece gece uyku öncesi oluyordu bir kaç defa oldu. Biraz ilaca bağladım. Eve gelince de az hisseder gibi oldum. Ölçtük nabız gayet normaldi. Sonra kendimi rahatlattım.
Çoğunlukla da yüksek yastıkta yattım. Çok şükür ondan sonra yaşamadım. Sanırım içten içe panik yaptığımdanmış. Sizin de öyle olabilir belki.

Ben yazayım iş yapmadım yemek ve kahvaltı dahi hazırlamadığım bir güne denk geldi yazın
Oturup filmmi izliyorum keyifmi yapıyorum uzun zamandır yapamadığım şeyler bunlar da. Ama yine de zaman yetiremiyorum.
Akşam çayında oturuyorum. O zaman da internette takılıyorum fiyat araştırıyorum bir iki whatshapta yazışıyorum

İş yapmak istedikten sonra her saniye evde iş oluyor. Ev işi nankör dedikleri kadar var.
Ama o arada o ojeyi de sürebiliyorsun ya sana buradan 10 puan valla yaşımız aynı sanırım ama ben yetemiyorum çabuk yoruluyorum.

Lellim hoş güzel temiz olsun istiyorsun. Ben de severim temiz olmasını, keşke hergün temizlik yapan olsa da temiz olsa. Ama nacizane fikrim kendini işle yıpratma İnan ileride çıkar acısı. Özellikle kolum bacağım diyebilirsin. İnşallah olmaz tabi de yine de kendini yıpratmamaya çalış.
Lekeyi gördüğün an kafanı dağıt birşeyle
Relaxxxx!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…