Güle gule kullanın insallah.Günaydın, biraz geç oldu ama ben ancak gelebildim. Çok çok üzüldüm masum insanlar vefat etti Allah rahmet eylesin hepsine benimde bir gün İstanbula gidersem gitmek istediğim yerler arasında Taksim. Kızlar masam geldi ama çok agır içeriye alamam eşim gelince alırız. Akşam koltuk olayına son verdim Vivense de indirim varmış çok değil ama olsun dedim vade farkını indirimden çıkarırım dedim köşe takıma tövbeli olan ben köşe takımı ve iki berjer aldım. Yaşlanıyorum diyorum eşime asla-olmaz-hayır dediğim ne varsa yapmaya başladım. Yıllar önce eşim istemişti köşe koltuk takım ne çocuklar ne ben istemedik o koltuk takımı evin suçlusu muamelesi gördü ve ikinci ele sattık. Evdekiler hala şaşkın aldığıma çok sade ve şık duruyor salon için yeterli dedim. Temizliği yaptım saat 7.30 da başladım tuvaletler, banyolar, aynalar her yeri ovdum yıkadım. Elektrikliye tuttum, paspas çektim toz aldım ama kapılara gücüm kalmadı onlarıda yarın hallederim inşallah. Yemeğimi akşamdan yaptım güveç, pirinci ıslattım pilav yapıcam turşu ayran kabak tatlısı yeter. Markete gittim migrosa tavuk fileto ve ciğer aldım 81 tl kredi kartı geçtim. Çayımı içip az dinlenicem.
Adrasan muhteşem bi yer. geçen myaıs ordaydık. ama kasaba güzel . denizine girmedim. akrablarımıza gitmiştik. her yer sera.. bitki...ağaç.. dağlar.. insanı sıcak samimi..Kız seren yine adrasandaydi ay bu da baska yer bilmiyo valla
Bu havada napio orda yaKız seren yine adrasandaydi ay bu da baska yer bilmiyo valla
Benim de çocuktan sonra başladı. Şimdi yine iyi halim. İşte o ev dağınıklığı inanılmaz vakit alıyor. Ela küçükken saldım çayıra olmuştumSagol kuzu hepimizin bereketli olsun
Kiz olmadan yatiyordum en azindan öglene kadar keyif yapiyordum
1 den sonra yemek temizlik hallediyordum evde dagilmayinca.
Ama yok anacım hamilelikle basladi o sürec hic bir seye yetisememe gidiyor bakalım
Güzel Ela'nın doğum gününü kutlar daha nice güzel yaşları olsun pastasının üzerinde üfleyeceği bir sürü mumu olsun öpüyorum Ela yı teyzesi olarak.İyi geceler herkese
Bugün evde değildik tabiki :)
Sabah kıza tost yaptım. Arkadaş sabah mesaj göndermiş.dönüşte avm ye geçebilirim diye. Dün kızın uyku durumuna göre bakacğım demişti.
Biz de saat 2 de oradaydık.
Çocukları oyun yerine soktuk. Tabi onun küçük kız iki yaşında, o oyun yerine girdi. Sen gir ben gezme keyfi yapayım dedimzamanında o gezme keyfi yapıyordu.ela küçüktü onun kızı büyüktü tabi.
Gittim gözlük baktım. Çocuk için neler var sinema tiyatro ona baktım
Oyun yeri çıkışı onlar eve kaçtı. Biz Elayla kaldık. Aratatil eğlencesi vardı oraya götürdüm. Luna parka götürdüm. Sonra tren vs. Sinemaya girdik. Filmi kendi seçti. Mısır istedi, mısırsız da sinema keyfi yapsa olmazdıneyse aldık girdik.,
Çıkışta eşimle konuştuk. Metrobüs durağında beklerim sizi benim kartı basIp geçersin dedi. :) vayy be eşimi de böyle gördüm ya, gözüm açık gitmez. Eskiden derdi 10 liranın hesabınımı yapıyorsunGerçi dün de taksiyle gidersin avm ye metrobüsle uğraşma dedi gitmedim.
Gerek yok iki durak ötesi. Ve Ela da görsün bilsin öğrensin. Bugün babasına metrobüste tehlike anında ne yapmamız gerektiğini anlatıyordu :)
Neyse indik bizim arabaya geçtik. Dışarda yemek yedik eve gel uyut.
Bugün sabah ona ‘ doğum gününde okul olduğu için ona bugün sürpriz yaptığımı özellikle doğum günü için bugünü eğlence günü yaptığımı‘ söyledim. Avm den çıkarken, bana çok teşekkür ettiğini,sürprizimden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Babam da doğum günümde akşam pasta getirir mum üflerim diyorbabasının sürprizini o planladı bile
Aleyküm selam Sitare. Çok şükür bin şükür iyiyiz. Arada yaz T thesekreter de sende yokluğunuzu belli etmeyin, gelin arada.Selam:) nasılsınız canlar uzun zaman oldu gelemedim herkes iyidir umarım
Çocuktan pek fırsat bulamıyorum artıkGüzel Ela'nın doğum gününü kutlar daha nice güzel yaşları olsun pastasının üzerinde üfleyeceği bir sürü mumu olsun öpüyorum Ela yı teyzesi olarak.
Aleyküm selam Sitare. Çok şükür bin şükür iyiyiz. Arada yaz T thesekreter de sende yokluğunuzu belli etmeyin, gelin arada.
Yaaaaaa bir teyzesi daha oldu nasıl mutlu oldum anlatamamGüzel Ela'nın doğum gününü kutlar daha nice güzel yaşları olsun pastasının üzerinde üfleyeceği bir sürü mumu olsun öpüyorum Ela yı teyzesi olarak.
Aleyküm selam Sitare. Çok şükür bin şükür iyiyiz. Arada yaz T thesekreter de sende yokluğunuzu belli etmeyin, gelin arada.
Çok sağol canım babyciiimSlm bacimalr
Bebelerin dogum gunu kutlu olsunNice saglikli yillari olsun insallah _Sitare_ yedirenk79
Havadan mi ne benimde bugun hic halim yoktu.
Kiz bide 6,30 da dikildi
Kahvtiya firinda yumurtali ekmek yaptm,baska turli yemiyor yumurta
İlikli kemik hasladim,et didikleyip corba yaptm.Kemik suyuna kereviz,havuc falan da attim.
Alyaya firinda et pisirdim yine havuclu kereviizli falan .
Annem sonunda inmis sehre
Yarin kahvaltiya cagirdi.
Kargom vardi onu verdim.
Takma tirnak,tirnak susu almistim onlar geldi
Alya bana niye kargo yla gelmedi dedi
Saat aldim ona da spidermanli istedi
Abisinde var onunki de spidermanli olsnmis.
Teşekkür ederim canımSlm bacimalr
Bebelerin dogum gunu kutlu olsunNice saglikli yillari olsun insallah _Sitare_ yedirenk79
Havadan mi ne benimde bugun hic halim yoktu.
Kiz bide 6,30 da dikildi
Kahvtiya firinda yumurtali ekmek yaptm,baska turli yemiyor yumurta
İlikli kemik hasladim,et didikleyip corba yaptm.Kemik suyuna kereviz,havuc falan da attim.
Alyaya firinda et pisirdim yine havuclu kereviizli falan .
Annem sonunda inmis sehre
Yarin kahvaltiya cagirdi.
Kargom vardi onu verdim.
Takma tirnak,tirnak susu almistim onlar geldi
Alya bana niye kargo yla gelmedi dedi
Saat aldim ona da spidermanli istedi
Abisinde var onunki de spidermanli olsnmis.
Kasımda aşk başkadırÇocuktan pek fırsat bulamıyorum artık
Özledim buraları
Bugun bnmde kuzumun doğum günü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?