Küçük Düşün Büyük Olsun!

Güle gule kullanın insallah.
Bende öyle oldum zevklerim degismeye basladi.
Hep krem, bej, kahve tonlarini severim esyada ama gittim gri koltuk aldim.
O an o gözume cok guzel geldi.
Iyikide almışım cok seve seve kullanıyorum mesela.
Köseyi bende kullanissiz buluyorum ama benim gibi evi olanlara yani küçük aslinda en iyisi.
Alandan tasarruf.
Ust kat icin bende dusunuyorum sekline göre bakicam artik

Babam gitmis koltuk bakmis ama böyle kaya rengi cok acık bi renk.
Baba siz salonda sigara iciyorsunuz bu koltuklar cok acik renk diil mi dedim ben beğendim diyo.
Tabi annemin haberi yok.
Sende bak gidelim diyo kullanacak olan sizsiniz annemle gidin bakin dedim.
Annem olmaz dicek ya benle gidecek ihale bana kalacak.
Hic o toplara giremem.
Bi de acik renk halı begenmis annem koltuk silen biri diil ki hangi akla hizmet anlamadim.

Valla benim bir tanesi acik renk onu bile surekli silmekden yetti canıma yani.
Kız surekli bisi dokuyo suruyo bende örtu sericem ona artik.
Acik renk koltuk pismanlikdir.
Ama kari koca calisiyosundur cocuk falan yoktur bak ideal böyle aileye
Boyle aileler alsın oturmalik diil izlemelik koltuk onlar.

Kız seren yine adrasandaydi ay bu da baska yer bilmiyo valla
Adrasan muhteşem bi yer. geçen myaıs ordaydık. ama kasaba güzel . denizine girmedim. akrablarımıza gitmiştik. her yer sera.. bitki...ağaç.. dağlar.. insanı sıcak samimi..
Seren '' oraya ortak mı bilemedim :)

Slmlar bacimlr
Bugun evi topladim valla.
Dun dandini biraktik.
Ekmek almya ciktim bi ara,hashasli lokum aldim kahvaltiya.
Bimden balon seti,sirke,krema aldim.
Balon seti su cicek bocek yapilanlardan,kiz babsiyla yapti sabah
Yemegim var.
Kizla dunku aldikalri oyuncaklarla oynuyorz.Keyif yapiyomusuz

Bugün güzel birgündü evden çıkmak iyi geldi, günümüzü yaptık arkadaşlarımla hazırlanmış sağolsun. Arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bankaya gittim kiracı parayı yatırmış 200 dolar aldım üzerine para ekledim. Ordan milyoncuya gittim alış veriş yaptım ertelediğim ihtiyaçlarımı aldım bir tane yuvarlak plastik leğen, bir tane de dikdörtgen kap, süpürge araç içi bağaj kemeri 88 tl, carrefoursa dan sebze aldım pırasa 9 tl. bimden günlük ped 9.75 tl a 101 den dut pekmezi 30 tl eve geldim aldıklarımı yerleştirdim teldeki çamaşırları topladım şimdi bir makina daha çamaşır yıkanıyor onları sererim koltukları eşim işyerinden bir arkadaşına vermiş çok sevindim yoksa amcama götürecektik parçalanıp yakıcaktı.

Benim de çocuktan sonra başladı. Şimdi yine iyi halim. İşte o ev dağınıklığı inanılmaz vakit alıyor. Ela küçükken saldım çayıra olmuştum sen yine maşallah çok iyi yetişiyorsun.
Benim hiç gücüm yok çol çabuk yoruluyorum. Şuan evi normal süpürgeyle süpürmeyi bile cesaret edemiyorum. Akşama pertim çıkar net!
Süpürmem lazım çoook oldu robotla süpürtüyorum. Artık yapmalıyım ama işte zor.,keyfi geçtim istediğim işleri yapamıyorum.
Alyanın erken uyanması ve gece uyku sıkıntısı da yoruyordur seni. En zor dönemler. Allah hepinize güç kuvvet versin

İyi geceler herkese
Bugün evde değildik tabiki :)
Sabah kıza tost yaptım. Arkadaş sabah mesaj göndermiş.dönüşte avm ye geçebilirim diye. Dün kızın uyku durumuna göre bakacğım demişti.
Biz de saat 2 de oradaydık.
Çocukları oyun yerine soktuk. Tabi onun küçük kız iki yaşında, o oyun yerine girdi. Sen gir ben gezme keyfi yapayım dedim zamanında o gezme keyfi yapıyordu.ela küçüktü onun kızı büyüktü tabi.
Gittim gözlük baktım. Çocuk için neler var sinema tiyatro ona baktım
Oyun yeri çıkışı onlar eve kaçtı. Biz Elayla kaldık. Aratatil eğlencesi vardı oraya götürdüm. Luna parka götürdüm. Sonra tren vs. Sinemaya girdik. Filmi kendi seçti. Mısır istedi, mısırsız da sinema keyfi yapsa olmazdı neyse aldık girdik.,
Çıkışta eşimle konuştuk. Metrobüs durağında beklerim sizi benim kartı basIp geçersin dedi. :) vayy be eşimi de böyle gördüm ya, gözüm açık gitmez. Eskiden derdi 10 liranın hesabınımı yapıyorsun Gerçi dün de taksiyle gidersin avm ye metrobüsle uğraşma dedi gitmedim.
Gerek yok iki durak ötesi. Ve Ela da görsün bilsin öğrensin. Bugün babasına metrobüste tehlike anında ne yapmamız gerektiğini anlatıyordu :)
Neyse indik bizim arabaya geçtik. Dışarda yemek yedik eve gel uyut.
Bugün sabah ona ‘ doğum gününde okul olduğu için ona bugün sürpriz yaptığımı özellikle doğum günü için bugünü eğlence günü yaptığımı‘ söyledim. Avm den çıkarken, bana çok teşekkür ettiğini,sürprizimden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Babam da doğum günümde akşam pasta getirir mum üflerim diyor babasının sürprizini o planladı bile

Güzel Ela'nın doğum gününü kutlar daha nice güzel yaşları olsun pastasının üzerinde üfleyeceği bir sürü mumu olsun öpüyorum Ela yı teyzesi olarak.
Selam:) nasılsınız canlar uzun zaman oldu gelemedim herkes iyidir umarım
Aleyküm selam Sitare. Çok şükür bin şükür iyiyiz. Arada yaz T thesekreter de sende yokluğunuzu belli etmeyin, gelin arada.

Slm gençler kaç gündür işteyim bugün evde olayım dedim
Ben hergün işe gitsem benim ev nanay yani darma duman eve kendimi zor atıyorum yemek pişirdim oturdu
Yemek yicez çocuklarla
Salon çamaşırhane gibi
Katlanacak ütülecek serilcek
O biçim.,

Bugün sabah sabah herşey çok normal gidiyordu evi topladım temizlik yapıcakdım akşam koltukları almaya gelicek kişi araç bulamamış taşımak için bu güne kaldı. Bir ablam var İstanbulda kızının çocuguna bakıyor sana bir kahve içimlik uğramak istiyorum dedi buyur gel dedim. Neyse saat 10.30 da torunuyla geldi kahve, çay kuru incir çikolata meyveler birde kuruyemiş çıkardım oturduk sohbet ettik uçagı akşammış saat 14.20 de gitti hemen ortalığı topladım torunu çok tatlı bir kız çocugu 5 yaşında dünya tatlısı öptüm sevdim etrafımda dönüyor sorular soruyor güzel vakit geçirdim. Doğru mutfaga geçtim domatesli şehriye çorbası, ciğer sote ve havuç tarator menüm ciğerleri doğradım akşama doğru tavada çeviririm zaten çabuk pişiyor taratoruda-çorbayıda pişirdim tekrar mutfak topladım birşeyler yedim size geldim. Hava nasıl rüzgarlı yağmur var dediler sarı alarm dediler sadece rüzgarı çekiyoruz güzel bir yagmur yagmadı mayıs ayından bu yana şöyle bereketli bir yagmur yağsa kokusunu içime çeksem.

Çocuktan pek fırsat bulamıyorum artık
Özledim buraları
Bugun bnmde kuzumun doğum günü:)

Slm bacimalr
Bebelerin dogum gunu kutlu olsunNice saglikli yillari olsun insallah _Sitare_ yedirenk79
Havadan mi ne benimde bugun hic halim yoktu.
Kiz bide 6,30 da dikildi
Kahvtiya firinda yumurtali ekmek yaptm,baska turli yemiyor yumurta
İlikli kemik hasladim,et didikleyip corba yaptm.Kemik suyuna kereviz,havuc falan da attim.
Alyaya firinda et pisirdim yine havuclu kereviizli falan .
Annem sonunda inmis sehre
Yarin kahvaltiya cagirdi.
Kargom vardi onu verdim.
Takma tirnak,tirnak susu almistim onlar geldi
Alya bana niye kargo yla gelmedi dedi
Saat aldim ona da spidermanli istedi
Abisinde var onunki de spidermanli olsnmis.

Yaaaaaa bir teyzesi daha oldu nasıl mutlu oldum anlatamamçok teşekkür ederim canım benim.

Çok sağol canım babyciiim hepsinin inşallah

Teşekkür ederim canım

İyi akiamlar kızlar,
Bugün erkenciyim. Kız 10 a doğru uyudu. Aslında sabah 10:15 de uyanmıştı. Demekki geç uyuması geç kalkması ile alakalı değil. Babasıyla alakalı. Çünkü geldi yemek yedik topladım oturduk çay faslı tabi uyku hazırlığıydı uyumasıydı saat 11 i buluyor hergün. Böyle olunca ben de geç uyuyorum. Ya da uykuya dalıp uyanıyorum sonra da yeniden uyuman zaman alıyor
Bugün eşim geç geleceğini söyledi. Arkadaşın eşiyle ney hocasının yanına gideceklerdi. Ben de arkadaşı çağırdım.
Erken geldi.zaten dışarıdaymış. Kızı da hemen gidelim dedi. Gelin o zaman yemek mantı falan var yeriz dedim. Buzlukta mantım içli köftem vardı. Çorba da vardı. Yemek yedik. Çay içtik falan. 21:00 gittiler.,
Odayı topladık. Uyku hazırlığı ve kitap okudum uyudu.
Hergün böyle olsa keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…