Öğlen yapalim diye düşündük gelenler rahatça evlerine dönsünler diye p.tesi okullar açılacak hazırlık vs işleri vardır_Sitare_ gündüzmus d.gunu
Aslinda aksam 8 gibi kutlamak daha mantikli ya cay pasta borek corek olur biterdi.
Oglen kutlama olursa aksam gec saate kadar oturulursa evet yemekde yenir.
Corba, firinda soslu patates tavuk kizart bide pilav salata yeter bence
Evet eşim yemek olsun diyor , gelenlere mahcup olmak istemiyor bende istemem tabi hazirligimizi yaptık_Sitare_ Canım eğer eşin illaki yemek diyorsa bence bu kadar ikramdan sonra tavuklu-nohutlu pirinç pilavı ayran bana göre yeterli olur mangal işine girişirsen çok yorulursun sen birşey anlamazsın yemek olayı çok teferruatlı olur yine de sen bilirsin ya da kıymalı iç hazırla eşin pide yaptırsın canını üzme sen de güzel anılar biriktirmeye bak. Kimseyi memnun etmeye uğraşma.
Oglen 14.00 deki dogumgunune gelip yemege kalmak da yani ayip artik.Heleki cocuk kucuk ,duzeni kaciyor ,huzursuzlaniyorlar.Ben olsam girmem o topa vallaCok teşekkür ederim
Mahcup olmak istemiyorum bu defa daha kalabalık olacağımız için :)
Kisir makarna salatası sarma poğaça doğum günü pastası da olacak masada
2 gibi kutlarız zaten ondan sonra oturanlar olursa yemek hazirlariz diye düşündüm zaten köfteyi hazır aldim tavuk vs aldim soslanir döküm bir tavam var mangal gibi oluyor onda pisirince kalanlara da öyle yaparız yanına pilav olur
Gecen sene direk yemekli yapmıştık önce yemek yendi , sonra çay çerez elmali pasta yapmıştım bu sene de çerez vs aldim yine
Ben de girmemOglen 14.00 deki dogumgunune gelip yemege kalmak da yani ayip artik.Heleki cocuk kucuk ,duzeni kaciyor ,huzursuzlaniyorlar.Ben olsam girmem o topa valla
Yazdığın yazının saatine baktım da, bizim kahvaltımızın bittiği saatAkşam koltukları gelip aldılar çok şükür birde bazanın içinde halım vardı yıkamıştım temizdi oturduğumuz odanın halısını değişitirince onu kaldırmıştım alan genç çocuk çok tok gözlü ihtiyacın var ise verebilirim dedim kibarca teşekkür etti abla halı aldım dedi diğer arkadaşı yenge sen onu bana ver belediyenin sosyal yardımlaşmaya götürüp bırakırım hayrına dedi nasıl iyi geldi Allah razı olsun hepsinden. Bugün evin temizlik günüydü elektrikliye tutup paspas çektim toz aldım mutfak dolaplarının üstlerini sildim. Yemek olarak domates soslu patlıcan ve biber kızarttım az biberim vardı buzdolabında onlarıda lorlu biber yaptım mutfagı topladım. Yemeklerde tamam dedim evde küçük kızım sadece süzme peynir ve kaşar peyniri yiyor süzme peyniri bitmiş bimden süzme peynir aldım kredi kartı geçirdim 36 tl, carrefourdan muz 15 tl avakado da alıcaktım ama çok kötüydüler a 101 den de avakado 15 tl aldım geldim eve aldıklarımı yerleştirdim kendime yeşilçay yaptım size geldim.
Merhabalar, bugün gerçekten iş yapmazsanız yazar mısınız?Günaydın bize cumartesi fark etmiyor hep erkenciyiz yine 6.30 da uyandık küçük hanımın kahvaltısını hazırladım 2 adet narı sıkıyorum hergün kahvaltısına bugün süzme peynirli-avakodulu üstüne de sany saydam şeklinde yumurta pişirip koyuyoruz çok farklı bir beslenme tarzı var ben de ona ayak uyduruyorum. Biz eşimle kahve içtik sonra onu bıraktık. Bu gün ve yarın yazlığa dahi gitmek istemiyorum bu hafta ilk defa evde kalıcaz çok yorulduk aktif geçti hep tarlaydı-yazlıktı derken hiç dinlenemedik bu gün arabaya yakıt alırız markete gideriz eksikleri alırız oradan pazar yaparız. Yarında evden çıkmak istemiyorum bakalım durabilecekmiyiz. Yemeğim var akşam için yaptığım yemeği diğer kalan yemekler bitmeden sofraya getirmedim hiç gerek kalmadı bu gece yeriz gün içinde zaten istediklerini yapıyorum. Evde temizliğede ihtiyaç yok dünden yapmıştım inşallah bugün dinleniriz.
Gorumceler aşağıya kv iner diye düşünüyorum çünkü bnmde dayimlar gelecek bizde varız çok kalabalık olur eve sığmayiz:) kalırsa bnmkiler kalır aslinda bakalım nasıl olcak :)Oglen 14.00 deki dogumgunune gelip yemege kalmak da yani ayip artik.Heleki cocuk kucuk ,duzeni kaciyor ,huzursuzlaniyorlar.Ben olsam girmem o topa valla
Ben 1 haftadır bütün evi elden geçirdim misafirler gelecek diye heryerim ağrıyor:) kendime zaman ayiramadigim için de çok mutsuz oldum ( cocuk uyuyunca kitap okuyorum) .Merhabalar, bugün gerçekten iş yapmazsanız yazar mısınız?Ben sizin ve lellinin yaptığı işlerin yüzDe ellisini yapsam pertim çıkar çünkü,ve sizin bugün mutlaka kendinize iş çıkaracağınızı düşünüyorum, o yüzden merak ediyorum sonucu Ev o kadar çabucak kirlenmiyor valla bak temizlemeyin artık sevgiler
Annemde var yardım eder yemeğeYani doğum günü olunca zaten insan doyuyor sonrasında yemeği ilk defa duydum. Hiç kendini yorma ya da hızlı birşey yap ya da gelenler yapıp getirsin_Sitare_
Ev kirlenmiyor mu? Buna katilamicam.Merhabalar, bugün gerçekten iş yapmazsanız yazar mısınız?Ben sizin ve lellinin yaptığı işlerin yüzDe ellisini yapsam pertim çıkar çünkü,ve sizin bugün mutlaka kendinize iş çıkaracağınızı düşünüyorum, o yüzden merak ediyorum sonucu Ev o kadar çabucak kirlenmiyor valla bak temizlemeyin artık sevgiler
Pislikte yaşamıyoruz bence ama valla ben sizin kadar çok yapmıyorumEv kirlenmiyor mu? Buna katilamicam.
Bebekli ev kirleniyor net.
Benim aynalarim, tv her gün parmak izi bana göre bu kirlenmislik mesela.
Salonda aksam cay yani olan seyleri yemeyi seviyorlar.
Her aksamda cay, cerez, cips, meyve faslı yapan bi aileyiz. Illa biri mutlaka yenir.
Ve illa dökülüyor koltuklara halıya bu kirlenmek bana gore.
Bunu 2 gün supurme +2 gunluk kir temizlemek.
Banyo neredeyse 2gunde1 mutlaka dus alinir bizde.
Ve yerler sac, kıl oluyor mutlaka.
Bu da kirlenmek bana göre
Mutfagi hic saymiyorum bile yemek yapiyorsun, masada yemek yiyorsun illa bi pirinc tanesi, ekmek kirintisi dokuluyor kirleniyor neticede.
Ben uzerinden atlayamam yani atlayanlarin kendi tercihi tabiki.
Hergun o supurge acilir, o toz bezleri illa hergün yikanır bende.
Cam önlerinin tozunu 3 gün almayin ve beyaz temiz bir bezle silin ve görün biriken tozu.
O tozlar nasil uçuşuyor oralara ve soluyoruz bunu.
Yok yani elimden geldigince hergun camlarin onunun tozunu dahi aliyorum ben.
Yerden isitmali olsa evim halı bile sermicem asla.
Halilar surekli toz cikariyor.
Siz mi o tozlari gormuyorsunuz bilemedim.
Ben miyopum bi de oysa.
İnan rahat bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki, ben her zaman arkadaşlarıma da söylüyorum ben temizliği asla misafir için yapmam içimden geldiği için yaparım. Çekirdek bir aileyiz, herkesin bir eksiğini tamamlamaya çalışıyorum sanki evde onun için kızlarımın üzerineden çıkardıklarını anında toplamazsam kendime kızıyorum. Kızlarım yapma ben yaparım anneee diyorlar arada bırakıyorum inan canları ne zaman isterse ozaman topluyorlar. Kızlarım kendi dolaplarını temizlerler düzenlerler ama kendilerini hazır hissettiklerinde yaparlar benim kızlar büyük tabi. Merak ettiğin için yazıcam kahvaltı sonrası ben mutfağı toplamaya başladım eşimde arabanın direksiyonu için kılıf almış sanayiye gitti. Mutfagı topladım ocağı sildim elimde yıkanacakları topladım yarın için dondurucudan tavuk fileto çıkardım az bir hamurum vardı onu da çıkardım buzdolabına koydum. Yeni aldığım masanın üzerini detaylı sildim yerleştirdim kendi komidinimi boşalttım sadece iç çamaşırım ve çoraplarım var içinde yatak odasının tozunu aldım, dış kapının tozunu, banyo ve tuvalette bulunan aynaların tozunu aldım lavaboları sildim. Az önce de meyve yıkadım hazırladım bir ara yeriz. Tırnaklarıma oje sürdüm tv açtım eşimi bekliyorum sonra dışarı çıkıcaz malum alışveriş. Yapmadan olmuyor sevgili T Tutunamayanlar777 inan abartılı bir temizlik yaptığımı düşünmüyorum. Ama şunu iyi biliyorum iş bitmiyor.Merhabalar, bugün gerçekten iş yapmazsanız yazar mısınız?Ben sizin ve lellinin yaptığı işlerin yüzDe ellisini yapsam pertim çıkar çünkü,ve sizin bugün mutlaka kendinize iş çıkaracağınızı düşünüyorum, o yüzden merak ediyorum sonucu Ev o kadar çabucak kirlenmiyor valla bak temizlemeyin artık sevgiler
Ben supurge yaptigim icin extra yoruluyorum bunuda dillendiriyorum senin robot oldugundan kendin supurup yorulmadigin icin göze gelmiyor olabilir.Pislikte yaşamıyoruz bence ama valla ben sizin kadar çok yapmıyorumbelki bölgedendir valla pencerenin önü öyle 3 günde toz olmuyor biz de ya da dediğin gibi ben görmüyorum bende robot var her gün o çalışıyor zaten,kurutma makinesi de olduğu için kıyafet tozu da olmuyor. Belki ondandır. Benim robot her gün süpürüp siliyor, ben haftada iki kere toz alıyorum ama ben de vitrin falan yok,orta sehpa yok. Bir tv ünitesi ile küçük sehpanın tozu yetiyor 1dk bile sürmüyor yani. Evdeki kapılar ayda bir silinir ancak bende. Lavabo,klozet her gün ovuluyor hijyen için ama banyonun duvarlarını falan senin kadar sık silmiyorum mesela. Benim eşimde arkasını pis bırakmaz,yemekten sonra mutfağı falan toplar ondan belki de birikmiyor işler. Ben sizin kadar yapmıyorum dedim sadece,yoksa önemli olan iç rahatlığı herkes nasıl mutlu ve rahatsa öyle yapar önemli olan o Nazenin ablaya takılmak istedim sadece,sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?