Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öğlen yapalim diye düşündük gelenler rahatça evlerine dönsünler diye p.tesi okullar açılacak hazırlık vs işleri vardır
Oturulursa zaten köfte kanat pirzola tavuk aldim hemen hallederim ya firinda yda tavada

Evet eşim yemek olsun diyor , gelenlere mahcup olmak istemiyor bende istemem tabi hazirligimizi yaptık
Yemek işi çok çok yorucu kalabalıkta öyle zor ki olsun ama kizimin canı sagolsun güzel geçer umarım
Zaten gelenlerde yardım ederler sofra ya

Oglen 14.00 deki dogumgunune gelip yemege kalmak da yani ayip artik.Heleki cocuk kucuk ,duzeni kaciyor ,huzursuzlaniyorlar.Ben olsam girmem o topa valla

İyi geceler herkese, tatlı rüyalar
Bugün 11 de uyandık hadi ben geç uyudum ben 10 da uyandım. Ela yine uyanması 11 i buldu.
Öğleden sonra arkadaş geldi çocuklar oynadı. Bir onun çocuk hasta bir benim çocuk hasta görüşememiştik.
Birkaç saat takıldık. Sonra akşamüstü gitti. Eşim ben yemek yemem dedi. Kaç defa sordum, yok yemeyeceğim dedi. Ben de bize göre çorba yapıverdim..zaten ela çorbayla doyan bir çocuk.
Yemektwn sonra ödevlerinden etkinliği yaptık.
Eşim gelince o da yemem derken yedi çorba.
Yemek yapsam kalacak yarına. Sürünecek dolapta. Cumartesi genelde balık yapıyoruz bu mevsimde.
Sonra çay faslı.
Teyzeyi görüntülü aradı,Elaya diyor sen teyzede kal iki gece biz anneyle gideceğiz bir yere. Konyaya gidelim dedi arkadaşla eşi...Ela da diyor annem olmadan kalmam.
Bugün teyze eşime sormuş Elanın doğum tarihi kasımın kaçındaydı diye. Eşimde olmazsa size geliriz pazar günü pasta alırız orada üfletiriz demiş. Kardeşini de çağıracakmış onu söyledi. İşin enteresan yani geçen yılda kardeşi gelir diye duvar süslerini söktürmemişti ve dıvarların boyası söküldü bant izinden dolayı. İki hafta bekletti. Ama tabiki kardeşi gelmedi. Teyze de bir hafta sonu geldi, eşim pasta aldı elaya üfletti teyze gelince.
Teyze neyse o en azından doğum günü için para bırakıyor istediği şeyi alın diyor. Hala kardeşini çağırmayı neden düşünür anlamam. Hem gelir bana kardeşinden yakınır hem kardeşinin evine gitmez, hem de böyle. Hee diyip geçiyorum artık.Dinlemiyorum bile.

Yazdığın yazının saatine baktım da, bizim kahvaltımızın bittiği saat maşallah sana tüm işleri halletmişsin.

Günaydın bize cumartesi fark etmiyor hep erkenciyiz yine 6.30 da uyandık küçük hanımın kahvaltısını hazırladım 2 adet narı sıkıyorum hergün kahvaltısına bugün süzme peynirli-avakodulu üstüne de sany saydam şeklinde yumurta pişirip koyuyoruz çok farklı bir beslenme tarzı var ben de ona ayak uyduruyorum. Biz eşimle kahve içtik sonra onu bıraktık. Bu gün ve yarın yazlığa dahi gitmek istemiyorum bu hafta ilk defa evde kalıcaz çok yorulduk aktif geçti hep tarlaydı-yazlıktı derken hiç dinlenemedik bu gün arabaya yakıt alırız markete gideriz eksikleri alırız oradan pazar yaparız. Yarında evden çıkmak istemiyorum bakalım durabilecekmiyiz. Yemeğim var akşam için yaptığım yemeği diğer kalan yemekler bitmeden sofraya getirmedim hiç gerek kalmadı bu gece yeriz gün içinde zaten istediklerini yapıyorum. Evde temizliğede ihtiyaç yok dünden yapmıştım inşallah bugün dinleniriz.

Merhabalar, bugün gerçekten iş yapmazsanız yazar mısınız? Ben sizin ve lellinin yaptığı işlerin yüzDe ellisini yapsam pertim çıkar çünkü,ve sizin bugün mutlaka kendinize iş çıkaracağınızı düşünüyorum, o yüzden merak ediyorum sonucu Ev o kadar çabucak kirlenmiyor valla bak temizlemeyin artıksevgiler

Oglen 14.00 deki dogumgunune gelip yemege kalmak da yani ayip artik.Heleki cocuk kucuk ,duzeni kaciyor ,huzursuzlaniyorlar.Ben olsam girmem o topa valla
Gorumceler aşağıya kv iner diye düşünüyorum çünkü bnmde dayimlar gelecek bizde varız çok kalabalık olur eve sığmayiz:) kalırsa bnmkiler kalır aslinda bakalım nasıl olcak :)

Ben 1 haftadır bütün evi elden geçirdim misafirler gelecek diye heryerim ağrıyor:) kendime zaman ayiramadigim için de çok mutsuz oldum ( cocuk uyuyunca kitap okuyorum) .

Ev kirlenmiyor mu? Buna katilamicam.
Bebekli ev kirleniyor net.
Benim aynalarim, tv her gün parmak izi bana göre bu kirlenmislik mesela.
Salonda aksam cay yani olan seyleri yemeyi seviyorlar.

Her aksamda cay, cerez, cips, meyve faslı yapan bi aileyiz. Illa biri mutlaka yenir.
Ve illa dökülüyor koltuklara halıya bu kirlenmek bana gore.
Bunu 2 gün supurme +2 gunluk kir temizlemek.
Banyo neredeyse 2gunde1 mutlaka dus alinir bizde.
Ve yerler sac, kıl oluyor mutlaka.
Bu da kirlenmek bana göre

Mutfagi hic saymiyorum bile yemek yapiyorsun, masada yemek yiyorsun illa bi pirinc tanesi, ekmek kirintisi dokuluyor kirleniyor neticede.
Ben uzerinden atlayamam yani atlayanlarin kendi tercihi tabiki.
Hergun o supurge acilir, o toz bezleri illa hergün yikanır bende.
Cam önlerinin tozunu 3 gün almayin ve beyaz temiz bir bezle silin ve görün biriken tozu.
O tozlar nasil uçuşuyor oralara ve soluyoruz bunu.
Yok yani elimden geldigince hergun camlarin onunun tozunu dahi aliyorum ben.
Yerden isitmali olsa evim halı bile sermicem asla.
Halilar surekli toz cikariyor.
Siz mi o tozlari gormuyorsunuz bilemedim.
Ben miyopum bi de oysa.

Ben bir cok seyide yazmiyorum haftalik kizimin oyuncaklarini siliyorum.
Ozellikle buyuk oyuncaklarını.
Cok kucukleri kovada yikiyorum.
Koltuk aralarindaki bosluklari her supurge yapmamda supurgenin ucunu cikarir iyice alırım berjerlere kadar
Oradan elime minik kirinti gelse dahi rahatsiz oluyorum.
Masanin altini silip supururken sandalyelerin hepsini cikaririm oyle ustun körude silemem asla icim rahat etmez.
Cam kapilarin ara bolmeleri dahi toz oluyor, priz ustleri onlarida duzenli siliyorum.
Tv arkasinida siliyorum gorunmemesi orada toz oldugunu bildigime engel olmuyor malesef.
Celik kapiyi her hafta mutlaka silerim.
Supurgelikleri elimle silerim yine belli araliklarla

Temizlik hastasi ya da fazla titiz oldugumu dusunmuyorum.
Tozu enaza indirgemeye calisiyorum.
Evdeyiz ve surekli soluyoruz bunu.
Ben oralari silmedikce daha cok toz birikecek hem goruntu olarak, hem daha cok toz olmasi hos bisi degil.

Pislikte yaşamıyoruz bence ama valla ben sizin kadar çok yapmıyorumbelki bölgedendir valla pencerenin önü öyle 3 günde toz olmuyor biz de ya da dediğin gibi ben görmüyorum bende robot var her gün o çalışıyor zaten,kurutma makinesi de olduğu için kıyafet tozu da olmuyor. Belki ondandır. Benim robot her gün süpürüp siliyor, ben haftada iki kere toz alıyorum ama ben de vitrin falan yok,orta sehpa yok. Bir tv ünitesi ile küçük sehpanın tozu yetiyor 1dk bile sürmüyor yani. Evdeki kapılar ayda bir silinir ancak bende. Lavabo,klozet her gün ovuluyor hijyen için ama banyonun duvarlarını falan senin kadar sık silmiyorum mesela. Benim eşimde arkasını pis bırakmaz,yemekten sonra mutfağı falan toplar ondan belki de birikmiyor işler. Ben sizin kadar yapmıyorum dedim sadece,yoksa önemli olan iç rahatlığı herkes nasıl mutlu ve rahatsa öyle yapar önemli olan o Nazenin ablaya takılmak istedim sadece,sevgiler

İnan rahat bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki, ben her zaman arkadaşlarıma da söylüyorum ben temizliği asla misafir için yapmam içimden geldiği için yaparım. Çekirdek bir aileyiz, herkesin bir eksiğini tamamlamaya çalışıyorum sanki evde onun için kızlarımın üzerineden çıkardıklarını anında toplamazsam kendime kızıyorum. Kızlarım yapma ben yaparım anneee diyorlar arada bırakıyorum inan canları ne zaman isterse ozaman topluyorlar. Kızlarım kendi dolaplarını temizlerler düzenlerler ama kendilerini hazır hissettiklerinde yaparlar benim kızlar büyük tabi. Merak ettiğin için yazıcam kahvaltı sonrası ben mutfağı toplamaya başladım eşimde arabanın direksiyonu için kılıf almış sanayiye gitti. Mutfagı topladım ocağı sildim elimde yıkanacakları topladım yarın için dondurucudan tavuk fileto çıkardım az bir hamurum vardı onu da çıkardım buzdolabına koydum. Yeni aldığım masanın üzerini detaylı sildim yerleştirdim kendi komidinimi boşalttım sadece iç çamaşırım ve çoraplarım var içinde yatak odasının tozunu aldım, dış kapının tozunu, banyo ve tuvalette bulunan aynaların tozunu aldım lavaboları sildim. Az önce de meyve yıkadım hazırladım bir ara yeriz. Tırnaklarıma oje sürdüm tv açtım eşimi bekliyorum sonra dışarı çıkıcaz malum alışveriş. Yapmadan olmuyor sevgili T Tutunamayanlar777 inan abartılı bir temizlik yaptığımı düşünmüyorum. Ama şunu iyi biliyorum iş bitmiyor.

Ben supurge yaptigim icin extra yoruluyorum bunuda dillendiriyorum senin robot oldugundan kendin supurup yorulmadigin icin göze gelmiyor olabilir.
Benimde robotum olsaydi bugun soyle supurdum böyle sildim diye yazmazdim.
Cunku robot yapmis oluyor
Kurutmamda olmadigindan ve camasirlar bos odada kuruyor bunlar hep extra is ve toz.

Banyo duvarlarini evet bazen 2 haftada 1 bazen ayda 1 mutlaka siliyorum. O an ki ruh halime göre
Banyo-wc 1 ve kucuk.
Benim 15dk ancak aliyor ve sık sildigimden kolay kirlenmiyor. Bez temiz oluyor.
Sadece su kirec izi oluyor ozellikle kabin bölgesi.
Klozet bolg. Duvarina illa el suruluyordur parmak izi goruyorum.

Koridor ve mutfak duvarlarinida siliyorum (duvar silmeyi sevmem) ama babam geldiginde mutfakda sigara icmek istiyor nekadar dirensemde yas almis insanlar malesef anlamiyorlar bu sebeple silmek durumunda kaliyorum sigara kokusundan nefret ediyorum cunku.
Koridora tum kapilar acildigindan el izi falan oluyor banyodan cikip mesela islak dokunuyorlar.
Kiz kalem izi yapiyor.
Belki siz bu gibi seyleri takilmiyor olabilirsiniz.
Mesela mutfakda 2 sigara icildi nolduki diyebilirsiniz ama beni rahatsiz ediyor.
Bu da yapı meselesi.

Sabah 4 cam sildigimi, 2 korkuluk sildigimi oglanin nevresimlerini degistigimi, balkonu yikadigimi, kabini porcozle fosurttugumu hic yazmim ben ozaman
Icim almiyo bende böyleyim iz, leke gorunce duramiyorum evhamli bi tipim zaten ondan panik atak ve anksiyatem de mevcut.

Selammm evet yukarida yazdigim uzere temizlik perilerim (malum hic gitmiyorlar) geldi camlari sildim kaldi yine 2 cam
Arkalar hep en sona kaliyor cunku o bolgede insaat yok suan ön cephede 2 insaat yapılıyor arkasi daha temiz geldi gozume ama dinlenim orayida silcem.
4 cam, 2 de korkuluk sildim.
Mis oldular
Toz aldim.
Kabini mavigücledim cok guzel kirec lekelerini cikariyor nazenin9320 sayesinde tanistim onunlada tesekkur ederim.
Ozellikle kabin ve bataryalarda muthis.
Hatta bataryalarada sıktım beklesin az yikicam
Supurge yapip silicem.
Oglanin nevresimi degistim, karartma kullaniyoruz onun odasinda cok ışık aliyo yikaniyo onlarda asicam direk.
Hasta ya odasi bi havalansin temizlensin dedim.
Balkonu yikadim
Yemekde dünden var bugun baska isim yok

Bizde tek sikinti oyuncaklar
Onada sabrediyorum artık
Esimede surekli rica ediyorum alma diye ama dinleyen kim.

Merhaba, belki bilgisi olan vardır diye buraya yazmak istedim
Ben 30 gün önce dış gebelik ameliyatı geçirdim laporoskopi olarak. 40 gün öncede mtx adında iğne yapıldı bebek düşsün diye
Ameliyat olalı 40 gün oldu ama benim geçmek bilmeyen kalp çarpıntım var. Dün fenalaşınca kardiyoloji ye gittik. Ekg ve efor bakıldı birşey çıkmadı. Akciğer filmi çekildi birşey çıkmadı. Kan değerlerime bakıldı birşey çıkmadı çok şükür
Doktor kas gevşeltici verdi ama benim çarpıntım geçmiyor. Yattığım zaman kalbim yerinden çıkıcak gibi ve göğsümün ortasında bir ağırlık var nefes almakta zorlanıyorum
Neden böyle oluyor neden geçmiyor anlamadım. Bir tür iğneler yan etki yapabiliyormuş
Enerjim yerine gelemedi
Böyle bir durum yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…