- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Ben Allah'a havale ettim.Allah sorsun canimKac senede geçse kimsenin ahı kimsede kalmıyor net.
Allah çıkarıyor.
Kaynanam benim basim acik diye laflar etti benim yuvami yikmaya calisti.
Kendi kızı yani gorumcem kocasindan ayrildi kapalıydı açıldı
Kimseye karismican, kimsenin yuvasini yikmican Allah var Allah yâr cok şükür elhamdülillah.
Evet o canım.Demekki tel çalıyor mu diye bakiyor.Ya da yanlış mı bastı.Vardir bir planı.Bu sizin aranızın bozulmasına sebep olan eltinmi? O ise şimdi ne cesaret arıyor
Kolojen alimi cilt icin yeterli degilmis.Hangi krem canım o, ben de 25 yaşında başladım kırışık kremlerine. Tabi sonra çocuk telaş vs saldım çayıra mevlam kayıra. Şimdiki tek çözüm botoks galiba.,o da süreklilik gerektiren birşey. Kolojen de gerekli ama biraz tedirginim çünkü tüp bebek tedavisinde bana Q10 ilacı verdiler bir gün kullandım bıraktım. İnanılmaz çarpıntı yaptı. Kolojenden ondan dolayı tedirgin oldum kullanmadım.
Yaşlanınca beyaz yaşla gezmek için and içtimbıktım saç boyasından. Genç yaşta beyazladı..
İki ay olacak adet olmadım. Geçen ayda 50 günü buldu. Yaşlanmayayım da ne yapaaam.menopoz korkutucu geliyor tabi kemik erimesi falan bahsediyorlar. Hiç iç açıcı değil. Ama erken menopozdan bahsetmişti doktorlar. İnan 40 yaş sonrası psikoloji daha da farklı.
Otellere bakamiyorum artikYine gümbür gümbür bir gün oluyor, bir insanın işi hiç mi bitmez, evet bitmiyor. Akşam eşim masayı kurdu çok beğendi sandalyeleri de birleştirdi. Ama ter içinde kaldı ben de temizlik yaptığım evi bir daha temizledim neyse, odanın şekli değişecek hem kullanışlı hem sade olsun diye planlamalar yapıyorum. Koltuklarım gelince karar vericez artık nasıl olucağına. Balkonum öyle kötü olmuş ki gelen kolileri oraya koyduk akşam da eşim birleştirince onları toplayıp sabah attık eşimle. Balkonu yıkadım bir makina çamaşır astım, ıspanak yaptım dondurucudan çıkardım dondurucu candır. Anneme babama gideceğiz bu akşam onlara bir tepsi peynirli poğaça, bir tepside cevizli-tarçınlı kurabiye yaptım. Mutfak 19283773 toplantı, yerlerini sildim. Az önce de fırını temizledim. Eşimin maaş günü ödemeleri yapmış kalan parayı çekicek, akşama biraz bana gönderir ya da elden verir. Bu aydan sonra sanırım altın alamam ne olmuş öyle piyasalar birde maaştan kalanla nasıl yapabilirim bakıcaz artık. Akşam erken rezervasyon otellerine baktım malesef bizi çok aşıyor, neyse dönem dönem bakıcam gidebilirsek, gidemezsek de seneye gideriz diye avuturuz kendimizi.
Engelimi kaldirmismi diye kontrol ediyordurEvet o canım.Demekki tel çalıyor mu diye bakiyor.Ya da yanlış mı bastı.Vardir bir planı.
Gule gule kullan ablaGünaydın, biraz geç oldu ama ben ancak gelebildim. Çok çok üzüldüm masum insanlar vefat etti Allah rahmet eylesin hepsine benimde bir gün İstanbula gidersem gitmek istediğim yerler arasında Taksim. Kızlar masam geldi ama çok agır içeriye alamam eşim gelince alırız. Akşam koltuk olayına son verdim Vivense de indirim varmış çok değil ama olsun dedim vade farkını indirimden çıkarırım dedim köşe takıma tövbeli olan ben köşe takımı ve iki berjer aldım. Yaşlanıyorum diyorum eşime asla-olmaz-hayır dediğim ne varsa yapmaya başladım. Yıllar önce eşim istemişti köşe koltuk takım ne çocuklar ne ben istemedik o koltuk takımı evin suçlusu muamelesi gördü ve ikinci ele sattık. Evdekiler hala şaşkın aldığıma çok sade ve şık duruyor salon için yeterli dedim. Temizliği yaptım saat 7.30 da başladım tuvaletler, banyolar, aynalar her yeri ovdum yıkadım. Elektrikliye tuttum, paspas çektim toz aldım ama kapılara gücüm kalmadı onlarıda yarın hallederim inşallah. Yemeğimi akşamdan yaptım güveç, pirinci ıslattım pilav yapıcam turşu ayran kabak tatlısı yeter. Markete gittim migrosa tavuk fileto ve ciğer aldım 81 tl kredi kartı geçtim. Çayımı içip az dinlenicem.
Biz yine glambinge gidecegiz kismetse.Cok memnun kaldik ordan.Oteller gidilcek gibi degilYine gümbür gümbür bir gün oluyor, bir insanın işi hiç mi bitmez, evet bitmiyor. Akşam eşim masayı kurdu çok beğendi sandalyeleri de birleştirdi. Ama ter içinde kaldı ben de temizlik yaptığım evi bir daha temizledim neyse, odanın şekli değişecek hem kullanışlı hem sade olsun diye planlamalar yapıyorum. Koltuklarım gelince karar vericez artık nasıl olucağına. Balkonum öyle kötü olmuş ki gelen kolileri oraya koyduk akşam da eşim birleştirince onları toplayıp sabah attık eşimle. Balkonu yıkadım bir makina çamaşır astım, ıspanak yaptım dondurucudan çıkardım dondurucu candır. Anneme babama gideceğiz bu akşam onlara bir tepsi peynirli poğaça, bir tepside cevizli-tarçınlı kurabiye yaptım. Mutfak 19283773 toplantı, yerlerini sildim. Az önce de fırını temizledim. Eşimin maaş günü ödemeleri yapmış kalan parayı çekicek, akşama biraz bana gönderir ya da elden verir. Bu aydan sonra sanırım altın alamam ne olmuş öyle piyasalar birde maaştan kalanla nasıl yapabilirim bakıcaz artık. Akşam erken rezervasyon otellerine baktım malesef bizi çok aşıyor, neyse dönem dönem bakıcam gidebilirsek, gidemezsek de seneye gideriz diye avuturuz kendimizi.
Bizim geçen yıl 8 bine gittiğimiz otele 49 bine yakın fiyat çekmişlerBiz yine glambinge gidecegiz kismetse.Cok memnun kaldik ordan.Oteller gidilcek gibi degil
Allah afiyetle yemeyi nasip etsin. Bereket versin.Selamm
Annem 2kilo kadar kiyma, kanat, 1kilo kusbası, kaşar, tereyag, kahvaltilik yağ verdi.
Babamda 5lt yag, un, toz seker 3kilo, kahve falan almisti.
Valla kart kesilince kasap yapcaktik ama buzluk doldu elhamdulillah. Annem daha vercem dedi doldu dedim kalsın getirme daha.
Sucuk alırız kasap sucugunu seviyoruz 2 kangal aliriz.
Kiza ilikli kemik siparis vericem.
Ilikleri iyice sıyırıp mis gibi yayla corbasi yaptim
Oglanda yedi kizda yedi sifa olsun.
Yarinda mercimek corbasi yapicam ona atarim birazda.
Kahvaltilik eksiklerimiz var
Buzlukda eski kasar ve tulum vardi onlari cikardim.
Fazla alip buzluga atinca iyi oluyor.
Pirinc ve toz deterjan alicam.
Domates soslarim ilac gibi geldi elime valla.
Mis gibi menemen yiyoruz, yemeklere corbalara koyuyorum.
20 kavanozdan fazla koymustum hatta yaparken hep daha yapmicam yaziyordum
Mis gibi kokuyor açınca
Tursular falan yaza kismet olursa hic usenmicem.
Kavanozlari sakliyoruz hemen bosaldikca.
Buzlukda kunefem varmis serbet attim ocaga kunefe yapicam cayin yanina
Dün kek vardi
Yarinda biskuvi pastasi yaparim.
Bizim cay yanlari hic bos geçmiyor her aksamda cay, ıhlamur, kahve illa olacak.
Meyveleri ayri
Kestane zamani artik kestane yaparim
Keyifci benim tayfa
Yıllaaaaaaar oldu yatmayalıGünaysss
Oglanda kursa gitti babayla cıktı
Kızcagzım uyuyo aman uyusun az daha.
Sessiz sakin ben saati.
Dün mutfakfan çıkamadım ama bugune yemek yok.
Babama kek yaptım eve kek yaptim.
Milföyüydü tavuguydu derken fırında bos kalmadı mutfakda.
Aksam uzeri ameliyat olan ablama yine 1 tabak yaptım bıraktım.
Aiy gelini gitmis kizina, kadin zaten yürüyemiyor kizida biraz sakat akıl olarak yani engeli var yemek falan yapamıyor o haldede kadın birakilir mi ya (ayni binada oturuyorlar birlikde diil ama yemek yapiyordu onlara) diger kizi gelecekmis yemek falan yapmaya. Uzakta o da ama napsın
Valla iyi insanlara böyle insanlar denk geliyo.
Hayir bari yemek birak isitip yerler dimi yazik kadina. Kız diyoki yemek yapamiyorum ben beceremiyorum patates kizarttik yedik diyo
Dedim ben gelir yaparım kızın gelmezse haber ver bana.
Kızı bekliyorlardı.
Yine corba falan yapıp bırakcam.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kiza ilikli kemik suyuna yayla corbasi yapicam.
Orman kebabi, pilav yaparim.
Oglan öglen gelir yemegi erkenden yapmam lazim.
Nevresim degisicem daha
Tüm gün battaniyenin altına girip yatasım var ama bana lux oldu artık.
Yatabilenler kıymetini bilin
Sagol kuzu hepimizin bereketli olsunAllah afiyetle yemeyi nasip etsin. Bereket versin.
Ben de alışveriş yaptım kaç günlerdir hiç bahsedemedimartık harcamadan ne harcadığımı unutur oldum habire kampanya takip ediyorum.
Bizim de sucukları eşim kayseriden sipariş etmiş. Kargo ücreti varmış. Onu da pazarlık yapmış. Kayserililerin yanında çalışa çalışa kayserili oldun dedim
Kiz olmadan yatiyordum en azindan öglene kadar keyif yapiyordumYıllaaaaaaar oldu yatmayalı
Bir film keyfi bile yapamadım. Kitap okuyordum birara o da gitti. Yarım kalan üç kitabım var.
Niye artık zamanı yetiremiyorum ben de anlamadım. Biraz daha fazla uyumaktan belki. Ama yine gece uyuyorum. Zaman ne çabuk geçiyor yetişemiyorum
Kız seren yine adrasandaydi ay bu da baska yer bilmiyo vallaBiz yine glambinge gidecegiz kismetse.Cok memnun kaldik ordan.Oteller gidilcek gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?