- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
SaolunGeçmiş olsun. İlaçlar yan etki yapabiliyor.
Ama bazen de panikten dolayı olabiliyor.ben de ameliyattan sınra yaşadım. Sadece gece uyku öncesi oluyordu bir kaç defa oldu. Biraz ilaca bağladım. Eve gelince de az hisseder gibi oldum. Ölçtük nabız gayet normaldi. Sonra kendimi rahatlattım.
Çoğunlukla da yüksek yastıkta yattım. Çok şükür ondan sonra yaşamadım. Sanırım içten içe panik yaptığımdanmış. Sizin de öyle olabilir belki.
Saolasin bacim.Cenesiyle saglam adami gomer bunlarGeçmiş olsun canım,
Allah sabırlar versin sana. Seni çok iyi anlıyorum aynı şekil ben de var :) biliyon
Canımsın ojeyi çok seviyorum. Saçımı boyamak belki aksar ama ojeyi aksatmamaya çalışıyorum.İş yapmak istedikten sonra her saniye evde iş oluyor. Ev işi nankör dedikleri kadar var.
Ama o arada o ojeyi de sürebiliyorsun ya sana buradan 10 puanvalla yaşımız aynı sanırım ama ben yetemiyorum çabuk yoruluyorum.
Geçmiş olsun Alyama.Gunaydinn
Dun aksmdan beri tetikteyiz.Evde duran cocugu hasta ettik
Lodos var Bursada ,sanirim ruzgar carpti,oksuruyor ara ara,yada gunduz ictgi ayran soguk geldi anlamadim,Sesi de catallo cunku
enerjini seveyim abla 4 yildir falan oje surmemis olabilirim oyle bi hayattan bezmislik var bendeCanımsın ojeyi çok seviyorum. Saçımı boyamak belki aksar ama ojeyi aksatmamaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun Alyama.
Zaman zaman hepimize oluyor tükenmişlik sendromu diyorlar değil mi ama olsun hayata bağlayan engüzel hediyelerimiz var çocuklarımız beni öyle ellerim ojeli elim yüzüm düzgün görünce çok mutlu oluyorlar artık onların mutluluğu benimde mutluluğum oluyor. Sür kardeşpayım bak bir kaç kez tekrarlayınca rutinin oluyor sonra sende ellerine bakıyorsun hoşuna gidiyor.enerjini seveyim abla 4 yildir falan oje surmemis olabilirim oyle bi hayattan bezmislik var bende
Saolasin ablaCanımsın ojeyi çok seviyorum. Saçımı boyamak belki aksar ama ojeyi aksatmamaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun Alyama.
Geçmiş olsun kuzu havalar çarpıyor çocuklarıGunaydinn
Dun aksmdan beri tetikteyiz.Evde duran cocugu hasta ettik
Lodos var Bursada ,sanirim ruzgar carpti,oksuruyor ara ara,yada gunduz ictgi ayran soguk geldi anlamadim,Sesi de catallo cunku
sekretercim yeni gordum hayatindaki degisikliklerin hepsi sana huzur mutluluk getirsinGeçmiş olsun kuzu havalar çarpıyor çocukları
cok hakli kizlarin aslinda insan kendine ozen gosterince daha bir mutlu oluyorZaman zaman hepimize oluyor tükenmişlik sendromu diyorlar değil mi ama olsun hayata bağlayan engüzel hediyelerimiz var çocuklarımız beni öyle ellerim ojeli elim yüzüm düzgün görünce çok mutlu oluyorlar artık onların mutluluğu benimde mutluluğum oluyor. Sür kardeşpayım bak bir kaç kez tekrarlayınca rutinin oluyor sonra sende ellerine bakıyorsun hoşuna gidiyor.
Hoşgeldin çocuklu ev hanımlığı kadrosunaBizim burda meshur bi tahinlici var,kociyi ona yolladik sabah,pirasali borek,patatesli borek tahinli almis.Ben yarinlar yokmuscasina yiyorum bu araKendi kendime evdeki en buyuk beden 36 .Yeni dolap yapacak paran yok yeme diyorm djdjdjd
Aynı benim ruh hallerim.ama daha oje olayına geçmedik canım.Zaman zaman hepimize oluyor tükenmişlik sendromu diyorlar değil mi ama olsun hayata bağlayan engüzel hediyelerimiz var çocuklarımız beni öyle ellerim ojeli elim yüzüm düzgün görünce çok mutlu oluyorlar artık onların mutluluğu benimde mutluluğum oluyor. Sür kardeşpayım bak bir kaç kez tekrarlayınca rutinin oluyor sonra sende ellerine bakıyorsun hoşuna gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?