Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saolun
Ben ameliyat olalı 30 gün oldu yapılan iğneyle beraber 40 gün
Hafif değil devamlı oluyor hem göğsümde ağırlık hem kalp tarafıma bıçak sağlanır gibi sancı
Panik atak nasıl oluyorki

Canımsın ojeyi çok seviyorum. Saçımı boyamak belki aksar ama ojeyi aksatmamaya çalışıyorum.
Gunaydinn
Dun aksmdan beri tetikteyiz.Evde duran cocugu hasta ettik
Lodos var Bursada ,sanirim ruzgar carpti,oksuruyor ara ara,yada gunduz ictgi ayran soguk geldi anlamadim,Sesi de catallo cunku
Geçmiş olsun Alyama.

Hepimize en güzelinden Günaydın. Canlar akşam erkenden uyuya kalmışım sabah 5 de uyandım sonra ara ara uyumuşum 8.30 kalktık eşime dedim dolap üstlerine sandalye ile de yetişemiyorum birde kapıların üzerlerinde ki taçlar da zorluyor beni kapılarla birlikte silermisin biraz zoruna gitti ama tamam dedi çünkü kolum agrıyor. Bende mutfaga geçtim çay suyu koydum brokolilerin bir kısmını haşladım kalanını da az az iki poşet yapıp donduruya koydum. Hamurumu çıkardım dolaptan maydanoz-dereotu akşamdan doğradım saklama kabına koymuştum lorla birlikte onlarıda çıkardım hamurumu dört parçaya böldüm tava böreği yaptım. Çay demlendi, brokoliler pişti, böreği de ocaga koydum dolaba koyduğum filetoyu çıkardım bir patates ve bir çay bardağı da bezelye ekleyerek yemek yaptım. Güzel bir pazar sabahı kahvaltısı yaptık. Sonra mutfak toplandı duşumu aldım. Biraz dinleneyim mutfağa geçicem yerleştirmek için ayırdıklarım var. Hava kapalı tam uyku havası şimdi uyursam akşama uyuyamam birazdan bir kahve yaparım kendime açılırım.

enerjini seveyim abla 4 yildir falan oje surmemis olabilirim oyle bi hayattan bezmislik var bende
Zaman zaman hepimize oluyor tükenmişlik sendromu diyorlar değil mi ama olsun hayata bağlayan engüzel hediyelerimiz var çocuklarımız beni öyle ellerim ojeli elim yüzüm düzgün görünce çok mutlu oluyorlar artık onların mutluluğu benimde mutluluğum oluyor. Sür kardeşpayım bak bir kaç kez tekrarlayınca rutinin oluyor sonra sende ellerine bakıyorsun hoşuna gidiyor.

Selam kızlar iyi pazarlar
Sabah kahvaltı fasli topla kaldır kayinvalidemi köyden almaya gitti kayinpederim bizde avm ye çıktık oyun parkına girdi oglus o sırada ben dolaştım biraz fiyatlar uçmuş tavuk dünyasına girdik oglus bişe yememisti eşimde az yedim ddi ikisi yedi ben oglustan kalanları bitirdim GS store girdik bir t-shirt 97 ye inmiş aldık oglusa 400 TL'lik olduk geldik az dinlendim çay iciyorum şimdi akşam oglysun çantaları formaları hazirlarim yarın iş var

cok hakli kizlarin aslinda insan kendine ozen gosterince daha bir mutlu oluyor

İyi geceleeer, gece kuşu geldi :)
Bugün ailecek 11 de uyanmışız
Kalktık çıktık yola, babası dedi kızım hangi pastayı beğenirsen onu alacağım. Girdik eve yakın pastaneye kız beğendi babacığı beğenmiyor. Sonra gittik ikinci pastaneye yine o beğenmedi sonra bizi hacıbozana götürdü güzel modeller oluyor dedi. Onu da beğenmedimi. Güya kıza beğen dedi
Güya pastanede börek falan kahvaltı yapacaktık. Acıktık saat 12:30 u geçti daha kahvaltı yapmamışız. En son teyzenin evin yakınında Elayla ben indim beğendiğini aldım bir de simit poğaça aldım çıktık. İyiki araba park etmeye yer bulamadı da gelmedi bizimle
Sonra gittik teyzeye. Eşimin kardeşi de teşrif etmiş nihayet.büyük kızı dün gece de teyzede kalmak istemiş mecbur geldi tabi. Bugün onu almaya gelecekti zaten.
Simit poğaça yedik. Mum üflettik. Pasta yedik çıktık, onlar da çıktı. Yolda başladı eşim, yok işte gitmişiz acıkmışız almışız birşeyler gitmişiz bir çay bile demlememiş teyze, yanına birşeyler çıkartmamış. İşte insan hiç birşey yapmasa pastanın yanına bir kısır yaparmış. Annene gitsek kadın sarma sarar çerezinden şusunu busunu çıkarırdı dedi. Ben de dedim sana teyze doğum günü yapalım dedimi demedi. Sen kendin plan yaptın gidelim orada mum üfletelim doğum günü yapalım vs vs niye şimdi yakınıyorsun dedim. Aslında her gittiğimizde benzer muhabbet.
Sonra bir daha da gitmem vs. Ardından işte çocuğa daha hediye bile almamış bir hafta oldu konuşalı insan alır falan dedi.
Galiba teyze telefonda Elaya para vereceğim sana demiş. Ela da teyze sen bana para verecektin dedi. Aslında hiç sevmediğim davranış, ve uyardım Elayı. Onlara da kaç defa dedim eline para vermeyin sürekli alışmasın diye. Ama dinleyen kim.
Kadın 200 tl verdi daha ne söyleniyorsun dedim.Ayrıca ablam kıza bana harcama yapınca yok para verseydi ne gerek vardı diyordun şimdi teyzen para verince de yok hediye alsaydı diyorsun dedim. Ben öyle demedim ablana diyor. Bir de sinirlendi niye hemen ablamla ilgili konuyu açıyormuşum niye teyzesine laf söyleyince ailemden konu açıyormuşum.
Lafı sokmasam olmazdı bence tam yeriydi
Eskiden olsa gerilirdim, ben de söylenirdim. ohh rahatça söyledim gönülden kopmuş para veya hediye ne önemi var dedim. Relaxx ben Çekildim kenara. Bu ilaç sanırım sinirlerimi aldı :)
Öyle aksiyonlu geçti benim kocinin doğum günü planı. Bazı konularda haklı olabilir ama hediye/para konusunda saçmalıyor bence. Öyle değilmi sizce.
Salı günü kızıma o okuldayken güzel bir masa hazırlayıp okul dönüşü sürpriz yapmaya niyetim var bakalım ayarlayabilirsem.
Uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin kızlar, aksiyon bol uzun sürdü :)

Bu gece geç uyudu ödevlerimizi tamamladık. Bugün ilk defa ismini yazdı.
Yapmış olduğumuz etkinliğin içine ne yazmak istersin dedim. İsmimi yazacağım dedi.

Eklentiler

• 48EBE572-576F-4CAD-B7C1-6F462244FF4A.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 70578DD5-D933-4DF3-951E-14A75EB0A264.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 61
Bizim burda meshur bi tahinlici var,kociyi ona yolladik sabah,pirasali borek,patatesli borek tahinli almis.Ben yarinlar yokmuscasina yiyorum bu araKendi kendime evdeki en buyuk beden 36 .Yeni dolap yapacak paran yok yeme diyorm djdjdjd
Hoşgeldin çocuklu ev hanımlığı kadrosuna hayatımdaki en yüksek kiloma işi bırakıp çocuğumla evde durmaya başlayınca ulaşmıştım.

Aynı benim ruh hallerim.ama daha oje olayına geçmedik canım.
K kardespayi benim de ojeyi en son sürdüğüm zaman kardeşimin düğünüydü. Ondan öncesi de galiba kardeşimin nişanıydı
Kızlarımız büyüsün bize oje sürer artık. Oje sürmek niye bana zor geliyor anlamış da değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…