Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz de sevmiyoruz içmiyoruz da. Benim babamda saniye beklemez yakar. Geçen tam giderken küllüğü boşalttım camı açtım. Hoop bir tane daha yaktı.Hayy Allahım dedim.
Öyle duvar silme vs takıntılarım yok. Hiç o kadar olamadım. Oda kokusu zaten kullanamıyorum. Ela ve beni öksürük tutuyor. Çok özeniyorum mis gibi kokan kokulu evlere.
Bir deterjanla toz alsam ocak silsem ellerim inanılmaz derece de kuruyor.
O sebepten de hiç uğraşmıyorum.
Sadece camları açıp havalandırıyorum.
O kadar uğraşsam ellerim kesin egzama olurdu lellim. Eskiden bulaşık deterjanına bile eldivenle deyiyordum. Şimdi çok şükür elimde egzama yok.

Anamlar dun istanbula gitti gwzmeye.Viaport varmis.Anam kendine bot almis 2 bin tl
İstanbullular ne var kiz viaportta?Beraber gidelim diyo da,yanimiza nekadr alalimCok mu pahali
Orası çok pahalı yer değildi aslında.ama özelliklemi aramış o botu. Gerçi ayakkabı fiyatlarından da haberim yok. yıllardır eşimin işyerinden ayakkabılarım.
Annene para çok geliyorsa zorluya gitsin

Ahahahaaa lelli valla gülmek istemem ama bizim babalardan biri geldi sabah daha kahvaltı hazırlamadan çay olmadımı çay çay, diğeri geldi sen bana önce bir nescafe yap nescafe..ikisi de 70 yaşını geçti. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylüyorlar. O yaşlara bizde gelirsek tabi şükür. Ama zor insan oluyorlar

Heryerde hissedilmiş galiba, ben uyuyalı 1 saat olmuştu. Duymamışım o derece 18. Katta. Eşim uyandırdı..uyku sersemi sallanışı hatırlıyorım sadece son dakika kalbim hızlandı. Sı içtim. Tabi Elayı da uyandırıp mutfağa geçtik. Rüya gibi şükür ya. İnşallah çok kötü şey olmamıştır amiiiiin

Gunaydinlar
Ay resmen uykudan uyandim
Koci duymamis senin basin donuyodur diyo,dedim bak lamba sallaniyo hala ne bas donmesi.
Bide hastayiz ailecek olu gibi uyumusum ilaclardan.
Allahim sen koru
Surundum dun resmen butun kemikelrim agriyo,kiz iyi skur ama basimda oyun oynayalim diye.
Allah beterinden koruusn ama kabus bi gundu.
Atesim 37.5 falan gezdim.
Bide uyumusum sortla,depreme uyandim ,az dahs surse cikcam bu havada sortla sokaklara

Bizim evde icen anneemle kardesimin esi.Annem kar kis cikar balkonda icer,evinde kendi bile icmez.Koyde de burdaki evinde terasin bi kismi kapali teras,onda bile icmez cikar aciik tarafinda icerEvi kokmasin diye.
Ben cocuk parklarinda icene acayip uyuz oluyorm bide.
Bizim evde icilmediginden Alya bilmiyor,annem gelince balkona cikar,arkani don ic diyirm valla
Benim cocugum sigarayi cekisini falan niye gorsun.Malak gibi yatiyorlar parklarda aileler.Kac kere kavga ettim cocik parki burasi diye.Sinir oluyorm.

Bu hastalik sirtta kemiklerde cok agri yapiyo
Gecmis olsun beybim

Gunaydın
Zaten 2 de uyumustum 4.30da uyan bi daha 6 da uyudum 7.30da uyan sersem gibiyim.
Bayada artci olmus tabi hissetmedik
Geride uyumam daha kargo gelecek
Kiz uyanir
Su hic kalmamis siparis vericem.
Daha uyku yok bana

Biz aksamda Duzcede kaldigimiz konagin sahibi amcayı anmistik.
70 yasindaydi acaba nasillar acaba falan diye konustuk.
Uzerine orda deprem oldu umarım iyilerdir.

Okadar cok depreme dayaniksiz ev var ki kentsel dönüşüme daha fazla ağırlık verilmesi lazim sanırım.

Günyadın kızlar..
Hepimize çok geçmiş olsun.. Uykudan uyandık depremleRabbim azametini bir kez daha hatırlattı.. Yatağin ve gardolabın sallantı sesine kalktım. İnsan ne kadar aciz bir varlık.. Eşim yataktan kalkmadı bile.. N yapab,ilirz ki dedi. zaten en üst kattayız .. kaçaçcak bir durumumuz yok.. Sonrasında hemen uyuyamadım bende tabi..Uyuduktan sonrada karışık saçma sapan rüyalar..Sadece kızı yanımıza aldık tekrar yattık.. annemlere falan mesaj attım.. Onlar sakaryadalar.. Dünde köye inmişlerdi.. Baya korkmuş baya hissetmişlerAnnem bir daha yatamamış bile.. salona geçtik orada kaldık dedi.. Rabbim esirgesin bir daha yaşatmasın beterinden korusun inşallah

Hepimize geçmiş olsun, ben hiç hissetmedim. Bizde son kattayız kaçma gibi bir çabamız olamaz. Ençok sevindiğim kızlarımda hissetmemiş. Allahım esirgesin, korusun, kollasın bu kış kıyamette zaten dünden beri gözyaşıma hakim olamıyorum Karkamışta vefat eden 5 ve 22 yaşında ki iki masuma aklıma geldikçe aglıyorum ben tanımadığım halde böyleysem aileleri nasıl diyorum Rabbim rahmetleriyle muamele etsin. Kızlar dışarıda bir türlü yagmayan yağmur bu gün başladı çok şükür bin şükür bir süre yagmuru seyrettim Rabbime şükürler ederek afetsiz versin. Sabah evi topladım bir makina çamaşır astım, mutfagı bu gün kaç kez topladım hatırlamıyorum kışın hep böyle oluyor akşam yemeğinden sonra topluyorum arkasından mısır istiyorlar kızlar ya da cips yiyorlar, sabah sabah iki kez elimde tencere büyük kaselerden oluşan bulaşıklarını yıkadım. Sonra annemle babam için mayalı poğaça ve tahinli-cevizli-tarçınlı-kuruüzümlü kurabiye yaptım kızlarıma da kepek-tam bugday ve normal undan oluşan karışımdan ekmek yaptım. Pişirdiklerim dinleniyor şimdi fırını temizledim. Biraz dinlenip paketleri hazırlarım eşim gelince götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…