InsAllah.tr_lelli lellim yazdıklarına katılıyorum biz peşinden koşmazsak olmuyor bana da çok evhamlısın diyen mi ararsın, çocugu rahat bırak mı diyen mi ararsın. Ama şimdi benim kızlarım kollarına altın bileziklerini takınca çok hırslıydın böyle olacagı belliydi diyorlar. Asla hırslı biri değilim olmadım, olamamda ama onlarla ilgilenmek hep önceliğimdi, kendimi hep ikinci plana bıraktım çünkü benim bir işim vardı ama onların çok daha güzel meslekleri ve gelir durumları hep iyi olsun istiyordum. Şimdi fark ediyorum insan dogru yolu kendisi çiziyor ama çocuklarımda çok çalıştı bizde esirgemedik özel dersler, etüdler, dershaneler ne gerekiyorsa yaptık çok şükür bin şükür güzel eğitim aldılar lise dahil en iyi okulu kazanıp okudular, masrafı biz yaptıysak onlarda çok çalıştı. Oglunda inşallah emeğinin karşılığını alır istediği mesleği yapabileceği okulu kazanır. Sen de burdan bizimle paylaşırsın.
O kemik agrisi ciddi niye var.Gunaydin bacimlar
Hayiirli cumalar
Ben de gelemiyorm 2 gundur dokuluyorz kociyle.
Dun gittim artik acile cigerler temiz ama kemik agrim var diyosn dedi,covid testi yapalim dedi.
Ben sok kizi biraktim anneme hocam diyirm
Nezamn biraktiniz dedi dedim buraya gelirken,sikayetler pazar baslamis bulas riski azalmistir dedi 5 gunde.Annemi gormedim diye bilirim biz gittik sabahtan ,annem kuafordeymisRofle yaptiriyomus.Anam gibi olamadim bakimlilikta.Kiz en azindan onun evde oyuncaklar degisik vs kendi kendine oynuyor.Vitrini bakir dolu onlari indiriyor falan. Fjfnfn
Neyse 14.00 de annem geldi ben ciktim.
Dedim nolur nolmaz yaklasma yinede.
Gittim girdim bu arada dunden beri verdigim taksi paralariyla yarim gr yapardm fjfnfn
Sadecr anneme gidrtken sabah 120 tl verdim
Hizli test icin gttigim labotuvarda 80 tl taksi verdm
Ama yuruck durumda degilim kemiklerim agriyo.
Neyse verdik testi bikac saatte cikti negatif sukur.
Koci o arada isten cikti aldi beni .
Anneme gittik yemek hazirlamis.
Anam giderken 300 tl verdi nolur nolmaz diye.
Var dedim param olsun dedi.
Babamda aksm 200 kiza verdi
Anam az degil 500 e yaptirmis babam safim bin liraya rofle mi olur koca ev boyuyolar o paraya diyo fkfkfkkf kisa saclari annemin.
Doldurdu yanimiza yine meyve sebze,5 kiloda zeytinyag geldik eve.
Covid degilim ama ne oldugum belli degil
Benim hastalikta oldu ama neden var eksik bi vitamin vs mi?O kemik agrisi ciddi niye var.
Bak dr dr geziyorum bisi cikmayinca fibromiyalji diyip geciyolar.
Benim sırt agrim eskisi kadar diil ama kemiklerim acıyo resmen dokununca.
Saolasin ablababyloading87 geçmiş olsun babym.
Cocuk buyutmek igne oyasi gibi der kvdem.Oyle zahmetli.Ama destek olursan,desteklersen butun cocuklr igne oyasi zatenBu arada sunada deyinecegim cocuk buyuturken lutfen kulaklarinizi kapatın
Her evin dinamigi farklı.
Her ebevyninde..
Ben oglumla oturup ders calisirken (matematigim iyi degildir gidip ogrtm. Ders cikisi hocam bu soruyu nasil cozmeliyiz? Hangi yontemle diye kagit kalem goturup izah almisligim var) onunla sinav calisirken arkadaslarim bana guluyorlardi biliyomusunuz.
Birak cocuk kendi calissin.
Birak kendi ogrensin
Cok uzerine dusuyorsun
Hatta biri bana en sevmedigim veli tipisin dedi.
Ben hic birini dinlemedim.
Benim cikardigim notlarin fotokopisini bile isteyen arkadasim oldu.
Okadar usenmislik ve bezmislik
Ben burda onlarin usendikleri icin ilgilenmediklerinin farkındayım
Bana tabi sende tek cocuk ilgilenirsin dediler
Bana konu atip bundan kompozisyon yazarmisin bile diye arkadasim oldu
Yazdimda.
Ben kimseye boyle laflar edip kirmam mizacimda yok.
Ama mukayese etmek övmek icin soylemiyorum benim oglumun gerek notlari gerek gizlisi saklisi olmamasi vs gibi seylerde hep onlardan daha iyiydi.
Onun girdigi and. Lisesine hic birinin puani yetmedi.
Ilk ve ortaokuldan olan arkadasin ogluyla suan ayni kurstalar, arkadas beni arayip soruyor mesela X etut var dedi yalan mi soyledi bana efeye sorsana diyor gecen mesela.
Yani kendi ogluna guvenmiyor.
Zaten kazanamaz zaten yapamaz bile dedigi oluyor benim oglumu ovuyor.
Ee zamaninda bana sende cok ustune dusuyorsun diyordunuz? Demiyorum yine ben.
Bu sebeple siz yinede elinizi hic cekmeyin ustlerinden.
Emeklerinizin karsiligini alirsiniz.
Kizimda da aynisini yapicam
Oturup onunla beraber sinav calisicam.
Pesinde kosucam tabiri cazise.
Sonra zaten istesenizde onlar istemiyor.
Simdi oglana bende gelim diyorum bisi olunca ben hallederim diyor.
O en guzel zamanlarini birlikde gecirin onun yasina inip onu anlama, onu anladigini ona belli etmek cok önemli diye dusunuyorum.
Benim degerlerimde iyi cikiyor crp falan hepsine bakıldıBenim hastalikta oldu ama neden var eksik bi vitamin vs mi?
AminCocuk buyutmek igne oyasi gibi der kvdem.Oyle zahmetli.Ama destek olursan,desteklersen butun cocuklr igne oyasi zaten
Cogu zaman destegimiz gorulmuyo olsun.
Cocuklar goruyo ya.
Elalem gormese de olur.Bazen baba bile gormuyor.
Herkes Alya babasina cekmis cnm,kafa zehir diyo?Niye anasi salak mi?
Genlerle olmuyo hersey,onun basinda butun gun kim oyun kuruyo?Kim eline tablet verip git odana demiyor da,yerlerde evcilik oynuyor,kitap okuyor.
Allah butun cociklarimiza emeklerinin karsiligini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?