- 9 Nisan 2018
- 1.491
- 3.899
- 133
Sigara konusunda çok haklısın o bende de varSelammm
Sabah yine sırt agrisiyla uyandim.
Kas agrisida olabilir bu
Aksam yine babama sinirlendim.
Anneme bisi sormaya gectim o da o ora bize gecti adam gunde 2 pkt sigara iciyo 5dk bize gecti o arada sigara icmeyiver yani 5dk icme.
Hemen mutfakda sigara icmis.
Kokudan anladim tabi hem soylendim hem duvar sildim.
Anlamiyor arkadas anlamiyor.
Cik balkonda ic anlamiyor.
Anlayamiyorum inadina yapiyor sanki.
Duvarlari 1 kat sildim öyle yattim sırtım pert uyandim yine. Ama 1 kat sildigim icin icime asla sinmiyor suan.
Bugurdanligida esans attim evide havalandirdim.
Yaa ben evimde icilmesini istemiyorum adam inadina yapiyor sanki.
Bizde esimden baska hic kimse sigara icmez.
Kardesim girse mesela hemen balkonda icer saygi gosterin ya az.
Arkadaslarimin hic biri kullanmiyor.
Esimde balkonda ya da camda icer.
Tüm duvarlari silesim var sırtim agrimasa silerim.
O derece tiskiniyorum annemlerin evde hep icildiginden bana bir tiskinti geldi o kokudan sarartidan resmen travma oldu bende.
Asla tahammulum yok evde icilmesine.
Ona kalsa cam kapi acik 1 tane icti nolcak.
Hayir yani hayır kavga edicem artık.
Dun kapılarida silmistim bi tülleri yikarim tmm diyorum sonra moralim bozuluyo.
Ben diyorum hep cok temizlik yapiyo gorunuyorum ben titiz degilim takıntılıyım
Bazi böyle takintilarim var.
Tülleride yikicam salonda icilmedi ama olsun kokusu siniyor eve.
Selammm
Sabah yine sırt agrisiyla uyandim.
Kas agrisida olabilir bu
Aksam yine babama sinirlendim.
Anneme bisi sormaya gectim o da o ora bize gecti adam gunde 2 pkt sigara iciyo 5dk bize gecti o arada sigara icmeyiver yani 5dk icme.
Hemen mutfakda sigara icmis.
Kokudan anladim tabi hem soylendim hem duvar sildim.
Anlamiyor arkadas anlamiyor.
Cik balkonda ic anlamiyor.
Anlayamiyorum inadina yapiyor sanki.
Duvarlari 1 kat sildim öyle yattim sırtım pert uyandim yine. Ama 1 kat sildigim icin icime asla sinmiyor suan.
Bugurdanligida esans attim evide havalandirdim.
Yaa ben evimde icilmesini istemiyorum adam inadina yapiyor sanki.
Bizde esimden baska hic kimse sigara icmez.
Kardesim girse mesela hemen balkonda icer saygi gosterin ya az.
Arkadaslarimin hic biri kullanmiyor.
Esimde balkonda ya da camda icer.
Tüm duvarlari silesim var sırtim agrimasa silerim.
O derece tiskiniyorum annemlerin evde hep icildiginden bana bir tiskinti geldi o kokudan sarartidan resmen travma oldu bende.
Asla tahammulum yok evde icilmesine.
Ona kalsa cam kapi acik 1 tane icti nolcak.
Hayir yani hayır kavga edicem artık.
Dun kapılarida silmistim bi tülleri yikarim tmm diyorum sonra moralim bozuluyo.
Ben diyorum hep cok temizlik yapiyo gorunuyorum ben titiz degilim takıntılıyım
Bazi böyle takintilarim var.
Tülleride yikicam salonda icilmedi ama olsun kokusu siniyor eve.
Bende var ikiside benim kazadan sonra kemigin kaynamasi sebebiyle dedi dr. Mr sonuclarima göreLelli merhaba
Sırt ağrısı/ fibromiyalji için bazı onerilerim olacak
Hastalığın özü vücutta belli yerlerde toksik birikmesinden kaynaklanıyor
Ya iyi uyuyacağız ya iyi terlemeye çalışacağız
Akşam 2 saat kala sıvı alimi 6dan sonra yemek kesiliyor
Düzenli spor tempolu yürüyüş çok iyi geliyor
Bende başlangıç seviyesinde bir dönem olmuştu değişik bir ağrı ve arkadaşım bu alanda çalışıyordu onunla çökmüştür
İlacı vs yok ya derin uyku ya terleme başka birsey çare olmuyor. Ben tansiyon aleti de kullandım o gece asla derin uyku yoktu. Dolayısıyla gerekli temizlik yapılıyordu
Bende ileri derece düzlesme ve hafif skoyloz da var ama o ağrı başka biliyorum
Evime gelen saygi gosteriyor kardesim icer hemen balkona cikar mesela.Sigara konusunda çok haklısın o bende de varbizim ailede kimse içmiyor bi kayınvalidem içiyor o da balkonda içer,gelen arkadaşlarda öyle. Balkonun bile en ucunda içirtiyorum ben,balkon kapıları da kapalı oluyor
Bende var ikiside benim kazadan sonra kemigin kaynamasi sebebiyle dedi dr. Mr sonuclarima göre
Fizik tedavi dr. Anlattigin sikayetler fibromiyalji dedi genel cerrahide kas agrisi gibi dedi sikayetlerime.
Uzun uyku uyuyamiyorum aksam 12den önce malesef mumkun diil uyumam falan 1 i geciyor sabahda 7 de kalkmam gerekiyor.
Dr. Pilates ve egzersiz onerdi.
Hacamata bile bakiyorum cesaretim yok.
Mesela sabah okadar kötü uyandim ki felç geldi sandim tòvbe estagfurullah sirtimi hissetmiyordum o derece agriyla inleyerek uyandim.
Ama yurudukce açıldı sırtım suan hic agrim yok mesela.
Cok ilginc bir hastalik bu sabahnki ben ile suanki ben asla ayni degil gibi
Hareketsizlikde iyi gelmiyor bana anlamadım
Terleyende bir tipimdir 2 ev supurim terlerim hemen degisirim uzerimi oysa.
Dikkate alicam sanada geçmiş olsun
Malesef surekli doktor gezmekden (dahiliye, beyincerrahi, romotoloji, fizik tedavi, genel cerrahi butun bolumlere gittim) bende usandım.Aslinda fibromiyalji ve arkadaşımın anlattıklarına çok uyuyor. Uyku temel demişti, 12den önce uyumak çok önemli demişti
Evde leslie de iyi geliyor bana, yabancı bir kadın var YouTube videoları var değişik değişik çok keyifli
Kas kemik sistemi sorunları birseye benzemiyor miden bulanır basın ağrır gezersin ama bunda muhtaç kalıyorsun o yüzden yazmak istedim çok geçmiş olsun
Estagfurullahtr_lelli lellim bizde de evde sigara içen yok ama ben iki arkadaşım gelse hemen yakarım 3-5 içerim mutfakta balkon kapısını açarım tütsü ve mum yakarım çünkü çocuklarım hiç sevmiyorlar kokusunu çöpü bile onlar gelmeden izmaritler kokmasın diye hemen atarım. Senin hassasiyet gösterdiğin bir konuda babanla konuş bence seni rahatsız ettiğini Alya nında rahatsız olduğunu söyle belki en azından uzun süre kalmaz evinde. Yanlış anlama asla akıl vermek değil amacım, kızlarım sigara içenlerin yanında asla durmazlar. Dayılarını çok severler ama sigara içmeye başlayınca dayko bana müsade deyip odalarına giderler.
Ben sildigimde hemen bi kahve icip oturup izliyorum temiz camlarimi öyle keyif veriyorBizim buralara yağmur hiç uğramıyor çok üzülüyorum, yağmurda ki toprak kokusunu özledim.Camları sildim çok rüzgarlı hava oluyor deli deli esiyor toz toprak camlar öyle kötü olmuş ki zor temizledim ama oh mis gibi oldular. Oturdugumuz odanın koltuklarını sildim. Makyaj aynasının büyük çekmecesi ıslak mendil, saç boyaları, rolon, kremlerle dolu hem azalanları görmek hem düzenleyip silmek için temizledim bir çöp poşeti atılacak çıktı. Sonra kendi dolabımı düzenledim atılacak olanları ayırdım, verilecek olanlarıda bir poşete koydum kızların da var hepsini götürür veririm ihtiyaç sahibi öğrencilere. Kızlar brokoli yemek istediler haşladım bizim için de az bulgur pilavı yapıcam kavurmada koyarım üzerine yemeğim var salata yaparım yeter. Trendyoldan uzak durmak istiyorum ama bu gün yine 4 parça aldım. İçimden geliyor bu ara öyle çok alış veriş yapan biri değilim kendime almak hoşuma gidiyor.
Eşofmanın linkini istesem:) sen beğendiysen güzeldir kumaşı falan,hem de indirimdeymiş mademSelammm
Bende trendyol batagina dustum yine.
Su rahat esofmanimdan 1 dene daha aldim.
Kendisi uniformam olur resmen yok gibi indirime girmisken yedeklim dedim.
Su havada bile hala giyiyorum bi karda giymem galiba ince gelir gerisi banamisin demez
Kız yine gec uyudu.
Gece yine uyumicak aksam bir enerji geliyor duvara tirmanacak elinden gelse o derece tutamiyoruz.
Aman hasta olmasin aman söyle böyle diye sinemize cekiyoruz kafamizin uzerinde ziplamasinida artik.
Dün tuttugunu bi firlatiyo ben atamam öyle kizim sen erkek olcagmisin yanlis olmusunuz siz dedim.
Oglan hala agir kanlıdir kız onu kudurtuyo abi hadi koşalım diyo dersin yasiti sanki
Bugun disari cikmak istedi semsiye acip suya ziplicakmis ama öyle ruzgar vardiki hasta olur diye korkuma cikarmadim.
Zira kiminle konussam hasta
Allah sifa versin tüm hastalara
Çok çok geçmiş olsun benim esimdede iltihaplı romatizma var aynı sizin gibi iki büklüm kalkıyor sonra açılıyor ama acısı agrisi fena onu öyle görunce çok üzülüyorum Rabbim şifa bekleyen bütün kullarına şifa versin insanın neresi ağrirsa canı ordaBende var ikiside benim kazadan sonra kemigin kaynamasi sebebiyle dedi dr. Mr sonuclarima göre
Fizik tedavi dr. Anlattigin sikayetler fibromiyalji dedi genel cerrahide kas agrisi gibi dedi sikayetlerime.
Uzun uyku uyuyamiyorum aksam 12den önce malesef mumkun diil uyumam falan 1 i geciyor sabahda 7 de kalkmam gerekiyor.
Dr. Pilates ve egzersiz onerdi.
Hacamata bile bakiyorum cesaretim yok.
Mesela sabah okadar kötü uyandim ki felç geldi sandim tòvbe estagfurullah sirtimi hissetmiyordum o derece agriyla inleyerek uyandim.
Ama yurudukce açıldı sırtım suan hic agrim yok mesela.
Cok ilginc bir hastalik bu sabahnki ben ile suanki ben asla ayni degil gibi
Hareketsizlikde iyi gelmiyor bana anlamadım
Terleyende bir tipimdir 2 ev supurim terlerim hemen degisirim uzerimi oysa.
Dikkate alicam sanada geçmiş olsun
Benim annemlerdeki durumun aynısı lellim. Bize rahat olan, babamın yukarı katta takılması yoksa sigaradan boğulurum heralde. Zaten alerjik astımım var.Estagfurullah
Aslinda cok durmuyor gelince toplasan 10dk ama 2 sigara iciyor kesin o 10dk da gunduz gelmez esime bisi sormaya falan gelir bazen fatura yatirtiyor int.den falan.
Evdede öyle salonda iciyor salona kimse girmiyor
Kapisi hep kapali.
Kardesim zaten gec geliyor odasina geciyor direk
Yemek yiyip annemde mutfakda takilir hep
O salonun parkeleri bile sararmis halde
Alyos da bos oda var oyuncaklari orda da var
mutfakda ve o odada oynuyor gittiginde.
Salonun kapisinin altina sunger dahi yapistirdi annem iceri koku gelmesin diye
Annemde kardesimde sigara icer mesela ama evde icmezler.
Dedigin gibi ya mutfakda balkon kapisinin onunde içerler ya da balkonda.
Esim camda iciyor simdi hava soguk diye koku gelmiyor ben almiyorum.
Camin onunde icse yine bir nebze yok oturuyor masaya kullugde aliyor ben evde kullukde tutmam camin onundedir disarida.
Kül varsa su koyuyoruz ucmasin diye gunluk bosaltiyoruz.
Icenler içmeyenlere saygi duysa keske.
Ben de isteyecektim de geç saat diye yazmadımEşofmanın linkini istesem:) sen beğendiysen güzeldir kumaşı falan,hem de indirimdeymiş madem
Ben bu ara hisse senedi alıyorum geçen hafta sonu düşüş olmuştu. Şimdi ereğli yüksekmeye başlamış sasa da tekrar az yükselmiş. Başka da birikimim şimdilik yok.Birikim yapan var mı bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?