- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Bereketli olsun canım. Aminn çok çok aminYatamiyordum.
Mutfagi sil, yıka.
İhlamur faslı sonra meyve falan derken uykum iyice kacti.
Sabah kargolarim var gelecek ögleden sonra kosturmali olcak.
Aras ve ptt ugricam.
Iadelerim var ve satisim oldu onu kargolicam.
Lcw iadem var onu vericem.
Saatciye ugricam.
Arkadasin kizina hediye bakıcam.
Aksama girerim artik eve.
Oglanin parayla dolar alcaktik gr istedi.
Yarin ona gr alıcam.
Parami cekebilirsem yani vakit bulup ugrayabilirsem atm bende alirim 2 gr.
(Yine elim dolara gitmiyo döviz aldim ama yinede sogugum altıncıyım ben)
Oglumun ilk altını olacak harcligiyla aldığı
Rabbim kendi kazandigiylada emeğiyle helal parasiylada yatirim yaptığı gunleri görmeyi nasip etsin insAllah.
Umarım daha cokları, icinden istedikleri hayal ettileri onun ve tüm isteyenlerin olur.
Geçmiş olsun canım, yediğin birşey de dokunmuş olabilir. Kusma ishal diyorsun. Midenin toparlaması birkaç gün sürer sanırım. Probiyotik iyi gelirBirikim yapanlar daim olsun artsın çoğalsın, hastalara da geçmiş olsun. Ben yoğun günlerden geçiyorum bu aralar, bir de bir gece çok kötü fenalaştım çok afedersiniz hem kusma hem ishal aynı anda bir gecem böyle geçti çok şükür atlattım yeni salgınmış beni de pas geçmedi çok şükür iyiyim şimdi sağlık herşeydir derim yeterli. Bu ay kredi kartları patladı, yapıcak birşey yok yeni yılda da arabanın sigortası vergisi var arabanın lastiklerini değiştirdik Allahım bitmiyor. Kredi kartı yarın gece 24 de kesiliyor kesildiği gibi alıncaklar var. Sadece cumartesi günü market ve pazar yaptık tam 600 tl gitti sadece bitenleri ve kredi kartı kesilinceye kadar ihtiyaç dahilindekileri aldık hepsi yemek için. Bu gün eşim dışarıya kahvaltıya götürdü, hasta oldum ya ben hasta iken evde kahvaltı yapamadılar çünkü hazırlayacak gücüm kudretim yoktu kendime bile kraker, galeta ile baktım midem çok kötüydü. Neyse bu gün kahvaltıya gitmek iyi oldu inanın belediyenin yeri hesaplıydı ama tabakta istedik hepsi şeker bal, tahin-pekmez-reçel-çikolata ben bunların hiç birini yemedim sadece çeyrek simit, bir yumurta, 5 zeytin, peynir-domates yedim çünkü o gece birazda yediklerimin kurbanı oldum. Cumartesi günü de kızlarım hazırladı kahvaltıyı iyi ki varlar. Bu gece de ben balık kızarttım kızlar istemediler onlara eşim pide söyledi eşimle gömdük balıkları ama kendime söz verdim tatlıyı asgariye indiricem çünkü çok tüketiyorum bu da kilo almama sebep, az yemek koyucam tabagıma böyle böyle kararlar alıyorum yapmam lazım kendime sözüm olsun. Kusura bakmayın uzun yazdım.
Lellim keskin burunlu olmak da zormuşSelamm genşler.
Oglanın bugun gec kurs gunu 7 de gelir..
Kız uyuyo
Hakmar yaptim geldim domates, salatalik, patates, sogan krema falan aldim.
Allahdan a101, hakmar mahallenin basinda.
Evı supurdum.
Camasir katla,as kaldı ütü
Bugun toz almadim, aklim tozlarda
Ugrasamicam cunkusukizarticam mutfak batacak
Mutfagi silcem malum enerjimi oraya saklıyorum suan.
O dolap dislari, davlumbaz, camların cerceveleri fln hep silerim.
Koku baska turlu gitmiyo
Evde kimse yokken kizda uyurken resmen aylaklık yapıyorum ruhen buna ihtiyaci var.
Masasiyla taburesini cok sevdi ama yaa
Hep orda yiyo iciyo oynuyo artık bal kuzum pismanim daha erken almadigima.
Cerez getiriyorum masaya koy diyo
Ne getirsem masaya
Kalkamda balik kokusu falan olmadan bir kahve icem.
Sunun kokusuna bilim bir care bulsa ya keşke
Bu ne guzel bisiymis hatta sans bu bacim. SANSLISINLellim keskin burunlu olmak da zormuşbenim burnum çok iyi koku almaz hatta sabah uyanınca hiç almaz. Solunum yollarım zaten sıkıntılı.
Ondan sanırım ne balık kokusuna ne mutfak kokusuna takılmıyorum. Ama bizim bu mutfak lavabosundan sabah suyu açınca bir koku geliyor onu es geçemiyorum. Ona çare ne bulabilirim. Bu ara ona takıldım.
Sagol canımBereketli olsun canım. Aminn çok çok amin
çok geçmiş olsunBirikim yapanlar daim olsun artsın çoğalsın, hastalara da geçmiş olsun. Ben yoğun günlerden geçiyorum bu aralar, bir de bir gece çok kötü fenalaştım çok afedersiniz hem kusma hem ishal aynı anda bir gecem böyle geçti çok şükür atlattım yeni salgınmış beni de pas geçmedi çok şükür iyiyim şimdi sağlık herşeydir derim yeterli. Bu ay kredi kartları patladı, yapıcak birşey yok yeni yılda da arabanın sigortası vergisi var arabanın lastiklerini değiştirdik Allahım bitmiyor. Kredi kartı yarın gece 24 de kesiliyor kesildiği gibi alıncaklar var. Sadece cumartesi günü market ve pazar yaptık tam 600 tl gitti sadece bitenleri ve kredi kartı kesilinceye kadar ihtiyaç dahilindekileri aldık hepsi yemek için. Bu gün eşim dışarıya kahvaltıya götürdü, hasta oldum ya ben hasta iken evde kahvaltı yapamadılar çünkü hazırlayacak gücüm kudretim yoktu kendime bile kraker, galeta ile baktım midem çok kötüydü. Neyse bu gün kahvaltıya gitmek iyi oldu inanın belediyenin yeri hesaplıydı ama tabakta istedik hepsi şeker bal, tahin-pekmez-reçel-çikolata ben bunların hiç birini yemedim sadece çeyrek simit, bir yumurta, 5 zeytin, peynir-domates yedim çünkü o gece birazda yediklerimin kurbanı oldum. Cumartesi günü de kızlarım hazırladı kahvaltıyı iyi ki varlar. Bu gece de ben balık kızarttım kızlar istemediler onlara eşim pide söyledi eşimle gömdük balıkları ama kendime söz verdim tatlıyı asgariye indiricem çünkü çok tüketiyorum bu da kilo almama sebep, az yemek koyucam tabagıma böyle böyle kararlar alıyorum yapmam lazım kendime sözüm olsun. Kusura bakmayın uzun yazdım.
Sagolasintr_lelli oğlunun birikimi bereketli olsun lellim. Benimde elimde az birikmişim var altın çok yüksek gidiyor elim gitmiyor almaya az düşsün diye bekliyorum. Küçük kızımda harçlıklarını biriktirmiş ona da gram alıcam az düşsün dedim. Ben düşmesini beklerken yükseliyor. Bende evin temizlik kokusunu, kitap kokusunu, alınan yeni mobilya kokusunu çok severim.
Amin cnm insallahInsallah daha iyi bir yer bulur canim
Bereketli olsun kuzuOglumun ilk altını olacak harcligiyla aldığı
Offf ne yenir orda da becanim kizlar gunaydin
3 gun yillik izin aldik esimle basbasa Adana turu yapmaya gidiyoruz yani insallah gidebiliriz .yillar sonra basbasa ilk kez olucak
@thesekreter maasin bereketli olsun sekretercim
tr_lelli kizlar cok fena cok .bizim kiz da oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?