- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Gule gule kullan kuzuSelam kızlar maaş alanların birikim yapanlarin birikimleri bereketli olsun
Dün bizim maaslarda yattı kendime bileklik yaptırdım 1850 verdim ceyrekli alışveriş yaptım biraz oğlusun servis parasıni ayırdım faturalari ben hallettim bu ay idare ederim gerisi ile umarım asgari ücretle maaşım biraz düzelir rahatlarim
Güle güle kullanSelam kızlar maaş alanların birikim yapanlarin birikimleri bereketli olsun
Dün bizim maaslarda yattı kendime bileklik yaptırdım 1850 verdim ceyrekli alışveriş yaptım biraz oğlusun servis parasıni ayırdım faturalari ben hallettim bu ay idare ederim gerisi ile umarım asgari ücretle maaşım biraz düzelir rahatlarim
Benim hiç sevmediğim isim bu eski eltinin adıBisi soylim mi insan unutuyor biliyomusun
Ben daha önce yasadigimdan seninki gibi bisi bi zaman sonra o rahatligs alismistim esimide unutmaya baslamistim.
Cunku zaman gercekden ilac.
Zamanla duygular eskiyor
Malesef ki yaslandikca daha cok huysuzlasiyorlar sekil A babam
Artik annem agri kesici diye antidepresan tutturuyor arada (bilse icmez) uyusunda sussun diye.
Adam asla susmuyor.
Herkesle kavga ediyor herkese bulasiyor
Dun aksam adam araba park etmis kapiya adamla yukaridan asagi birbirlerine girdiler.
Yahu adam misafir gelmis ne laf ediyosun.
Ne bilim birakip gidiyorlar diyo.
Yahu sanane
Malesef koca iyi bisi olsa adi Gonca olurdu annemin babannesinin lafı dogruymus.
Gecmis olsun cnmÇarşambadan beri pertim nolcak bu halım
Koroona olmadık ama bu ne
Töbe yarabbim kollar bacaklar öksürük beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyor
Gögsüm taş gibi ağrıyo kemiklerim sızlıyor o derece çocuklarda aynı cuma günü doktora gitmiştim çok fena antibiyotik verdi
Tek kocam sağlam oda yemek yapıyo yaada alıp geliyo sağolsun
Yatak döşek ev darma duman
Bu evi toplayan senmişsin diyo bana
Ya dedim akşama kadan yatıyorum al sana yatmak
Ev göçüyo resmen
Saol canim geçmiş olsun sanadaGüle güle kullan
Saolun kızlarcanim kizlar gunaydin
3 gun yillik izin aldik esimle basbasa Adana turu yapmaya gidiyoruz yani insallah gidebiliriz .yillar sonra basbasa ilk kez olucak
T thesekreter maasin bereketli olsun sekretercim
tr_lelli kizlar cok fena cok .bizim kiz da oyle
Keyfiniz bol olsun canimcanim kizlar gunaydin
3 gun yillik izin aldik esimle basbasa Adana turu yapmaya gidiyoruz yani insallah gidebiliriz .yillar sonra basbasa ilk kez olucak
T thesekreter maasin bereketli olsun sekretercim
tr_lelli kizlar cok fena cok .bizim kiz da oyle
Canim üzme kendini. Zaman zaman herkesde olan seyler. Söylenenlerde hep ayni laflar. Birsey bulamayinca tertip düzenden vurmaya basliyorlar, sanki o evin katjasiyiz.İnsanin bi dayanma siniri var.
Herseye soylen herseye soylen yeter yani.
Stres atmak icin soyleniyo evde artik.
Otur duvarlara soylen simdi.
Kendi yaptigi yarim isleri anlatmadik biz,1 sene storlari cikaramadi odalardan.Sokmuyosn kriiriyorim hepsini dedim de soktu.
Mutfaga yaz basi macun atti kis geldi
Ardiyeden bi civi alsa burasini ahir yaptiniz,bi toplayin diyo sen topla.
Yani 10 sene sonra tertip duzen ogreteck bana abla .
Biyerden bissy bulmasi lazim.Bu deli niye soyleniyo der yani insanlar .
Saol cnmGecmis olsun cnm
Insallah daha iyi bir yer bulur canimSlm bacimlar
Hayatimizda aksiyon bitmiyirdu
Ani kararla eve donduk,koci geldi aldi .Cunku kociyi ve yaklasik 100 kisiiyi bugun isten cikarmislarSok olduk.
Yani su durumda gelmiyirm diyemezdim,zsten morali bozuk adamin.
Hayirlisii artik.
150 bine yakin tazminat alckmis en azinddan,bide issizlik kisi cikaririz en kotu.
Cok geçmis olsunBirikim yapanlar daim olsun artsın çoğalsın, hastalara da geçmiş olsun. Ben yoğun günlerden geçiyorum bu aralar, bir de bir gece çok kötü fenalaştım çok afedersiniz hem kusma hem ishal aynı anda bir gecem böyle geçti çok şükür atlattım yeni salgınmış beni de pas geçmedi çok şükür iyiyim şimdi sağlık herşeydir derim yeterli. Bu ay kredi kartları patladı, yapıcak birşey yok yeni yılda da arabanın sigortası vergisi var arabanın lastiklerini değiştirdik Allahım bitmiyor. Kredi kartı yarın gece 24 de kesiliyor kesildiği gibi alıncaklar var. Sadece cumartesi günü market ve pazar yaptık tam 600 tl gitti sadece bitenleri ve kredi kartı kesilinceye kadar ihtiyaç dahilindekileri aldık hepsi yemek için. Bu gün eşim dışarıya kahvaltıya götürdü, hasta oldum ya ben hasta iken evde kahvaltı yapamadılar çünkü hazırlayacak gücüm kudretim yoktu kendime bile kraker, galeta ile baktım midem çok kötüydü. Neyse bu gün kahvaltıya gitmek iyi oldu inanın belediyenin yeri hesaplıydı ama tabakta istedik hepsi şeker bal, tahin-pekmez-reçel-çikolata ben bunların hiç birini yemedim sadece çeyrek simit, bir yumurta, 5 zeytin, peynir-domates yedim çünkü o gece birazda yediklerimin kurbanı oldum. Cumartesi günü de kızlarım hazırladı kahvaltıyı iyi ki varlar. Bu gece de ben balık kızarttım kızlar istemediler onlara eşim pide söyledi eşimle gömdük balıkları ama kendime söz verdim tatlıyı asgariye indiricem çünkü çok tüketiyorum bu da kilo almama sebep, az yemek koyucam tabagıma böyle böyle kararlar alıyorum yapmam lazım kendime sözüm olsun. Kusura bakmayın uzun yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?