- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
valla dunyaya yemek icin gelecek olsan Adana ya gelmek dogru tercihOfff ne yenir orda da beAfiyet olsunnn
esin nasil babyim ?Slm bacimlar
Ordan oraaya savruluyordu
Dun aksm gorumceme gittik.Balik yapmislar cagirdilar.
23.00 gibi donduk eve.
Alya bayildi orda.
Sabah kahvalti ettik,kargoya ciktim.
Markete girdim 75 tl;kremsanti,islak mendil,soda,kefir,dondurulmus bezelye.
Dun et cikarmistim.
Hunkar begendi yaptim bugun onla.
Koci kizin akiki kesti sonunda,kpder geldi bugun.
Aradan cikmis oldu.
Halilar yok,ev yangn yeri.
Huniyi takip gezesim var dkdkdkk
Adana şarkısını da severimvalla dunyaya yemek icin gelecek olsan Adana ya gelmek dogru tercih
Anaaa gidiyormuşsunuzz, iyi yemeler o zamanvalla dunyaya yemek icin gelecek olsan Adana ya gelmek dogru tercih
Ayyy hiç öyle olamadımBu ne guzel bisiymis hatta sans bu bacim. SANSLISIN
Koku hassasiyetim var.
Girdigim o evin kokusunu bile alirim anında
KÜf, rutubet kokusumu, yemek kokusumu, oda parfumumu, yumusaticimi anında
Bir de koku zaafım var (astım olmimde nolim ben)
Oda kokulari, esanslar, kokulu mumlar seviyorum.
Eve girdigimde aldigim o koku, yeni nevresim kokusu falan gibi seyler aşırı mutlu ediyor beni hassas noktalarimdan.
Her balik kizarttigimda tüm mutfagi silip duş almazsam asla rahat edemem.
Dun kizarttim ama suan asla koku yok evde olsa ben duramam rahatsiz eder beni.
Ama naptim gece yasirina kadar havalandirdim, komple sildim dolap, cam cerceve, yerleri bile sildim elimle.
Buhurdanligida esans attim hic koku kalmadi.
Esim kizartmayi seviyor mecbur arada kizartiyorum
Balkonda kucuk tupte kizartirim aslinda ama etrafina koli cekmem lazim yerlere sicrar yoksa.
Kendini hisse alip satmaya verdiesin nasil babyim ?
saol canim benimAnaaa gidiyormuşsunuzz, iyi yemeler o zaman
beybi cok guldum ya huzurunuz bol olsunKendini hisse alip satmaya verdi
Valla ins bi ara ise gireyim der.Cok memnun suan halinden yandik
Canım vakti varsa, hisse borsa hakkında biraz izleyip takip edip bilgi edinsin. Evde boş durmasın. En azından seninle uğraşmaz.Kendini hisse alip satmaya verdi
Valla ins bi ara ise gireyim der.Cok memnun suan halinden yandik
Dantel örtü hiç kullanamadımBir pazartesi temizlik klasiğini de çok şükür hallettim. Vitrindeki dantelleri sehpa, masanın örtülerini topladım makinaya attım yıkanıyorlar. Örtü çok seviyorum hala evimde var yarında vitrinleri hem toz alır hem dantellerimi yerleştiririm yarının işi bu günden hazır. Yemek kızlara taze fasulye eşimle benim için nohut yaptım bizim için dolapta yemek var nohutu yarın için pişiriyorum. Kremalı balkabağı çorbası da var, salata-turşu yeter yoruldum. Sabahları herkes gidince kombiyi kapatıp evi güzelce havalandırıyorum, sonra gelsin işler yine dolapları elden geçiricem, kızlar çok alıyor giymediklerini dolap düzenlemesi yaparken çıkarıyorum giymiyorsanız vericem deyince ben onu giyiyorum diyorlar neyse en azından dolapların tozunu almış oluyorum. Bu ara eşimde çok alış veriş yapıyor az önce yine aradı beğendiği bir spor ayakkabı indirime girmiş alsammı diyor alma desem sanki almıcak al dedim ergen gibi. Bende tencere ve tavalarımı değişitireceğim günlerdir bakıyorum sepete attım yarın alırım yazlığa da dışarıya duvara monteli ayakkabılıktan istiyorum. Hep istiyoruz, yok almıcam dediğim günlerde gelicek inşallah.
Bereketli olsun.Eşimin harcırahı yattı , 2 gr altın aldım.
Amin kuzu cumlemizinbeybi cok guldum ya huzurunuz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?