Küçük Düşün Büyük Olsun!

esin nasil babyim ?

Selamm kızlar, çayımı aldım geldim. :)
Naptınız, dün uykudan yarım bakabildim.
Sabah da güya 8 e kurdum saati erken uyandırıp erken uyutacaktım. Oldumu tabiki olmadı. Ben kalkamadımki. Elayı da defalarca uyandırmaya çalıştım zor ayıldı.
Sonra kahvaltı yap topla. Biraz oyun oynadık. Hazırlanıp çıktık. Az geç kaldık.
Onu bıraktım ben çıktım. Eşim sabah yatağı toplamış. Dün kızdığımımı düşündü nedir bana mesaj yazmış. Sana para gönderdim git kuaföre istediklerini yaptır :) bakarız dedim. Dün saçımı boyacaktı da geç döndü ya. Ben de kızı banyo yaptırdım ondan boyatmadım.
Git kuaföre yaptır dedi eşim.
Siteden arkadaş evde kesim boya vs yapıyor. Ona gittim kaş, saç kesim, boyayı ben götürüp boya da yaptırdım. 160 tl verdim. 40 tl de Elaya toka aldım.
Eşim tabi niye eve gidiyorsun kızı okula bırak kuaföre git deyip duruyordu. Ona kuaföre gittim İçin rahatladımı dedim
Ne kadar verdin dedi eve gelince 600 mü dedi 500 dedim.harcadım diye içi rahatlasın. Ben de kenara atarım :)
Gençleştim yavv. Ama yaşlı nine olunca bembeyaz saçla gezmek hala tercihim.

Ayyy hiç öyle olamadım
Bende mis gibi koksun istesem de oda kokusu kullanamıyorum. Nefesim daralıyor öksürük başlıyor. Eskiden biraz kullanıyordum. Ela da da koku alerjisi olunca temelli bıraktım. Yumuşatıcı bile sadece havlulara. Geçen Elanın yastık kılıfını değiştirdim. Deterjan kokuyor mis gibi.baktım ben rahatsız oluyorum hemen onun yastığına da başka bir kokusuz bez örttüm
Ne yapayım özeniyorum mis kokan evlere yerlere güzel kokulu herşeye ama sağlığım daha önemli.
Yemek kokusuna hiç takılmam. Eşim misafir gelirken börek kokuyor fırında pişiyor diye mutfağın kapıyı kapatır. Ben de diyorum yiyecekler bu böreği koksa ne olur diyorum :) ama mutfakta balık ve yemeği rahatça yaptığı için çok mutlu. Teyzesinin evinde hep balkonda yapılıyordu.
Evde barbekü bile yapmışlığı var. Yapmayı sevdiği için de hiç ses etmiyorum.

Kendini hisse alip satmaya verdi
Valla ins bi ara ise gireyim der.Cok memnun suan halinden yandik
Canım vakti varsa, hisse borsa hakkında biraz izleyip takip edip bilgi edinsin. Evde boş durmasın. En azından seninle uğraşmaz. Bana eşim dedi de benim vaktim olmuyor.
Geçen o işteeindeyken bakmış. Bana sasayı sat dedi.sattım iyiki satmışım. Ettiğim kar da gidecekti. Bayağı düşmüş.

Dantel örtü hiç kullanamadım annem çeyizime neler yaptırmış almadım bile evlenirken. Yıka ütüle uğraş geliyor bana nerde kolayı orada ben
O dantelleri de kardeşimle duvar süsü yaptık. O hoşuma gitti.

Kızı uyuturken uyuya kaldım, klasik eşim de odada uyuya kalmış
Her yaş atladığı dönemde uyku saati farklılaşıyor. Bu arada bayağı gecikti uyuması. Toplam 10-11 saat uyuyor. Hatta bıraksam 11 saati geçer belki.
5 yaş uyku saatine baktım. Toplam 11 saat uyku yeter yazıyor. Akşam 21:00 sabah en geç 8 de kalkılacakmış. Bebekliğinde en erken 8 de uyanıyordu.
Gece uykum kaçıyor tekrar uyumam zaman alıyor. nasıl uyanayım 8 de.
Öyle bir düzensiz gidiyor. Ama ihtiyacı olan uyku saati kadar uyuyor. Önemli olan o.
Diğer düzeni de birara inşallah oturttururuz. Zor ama bakalım.

Akşam kredi kartı kesilince sabah sabah alışverişe başlamış bulunduk. Hepsi ihtiyaçtı, market listeside hazır ama eşimle gidip almam lazım erkek kardeşim yurt dışından yetiyor. Sadece bize değil diğer kardeşlerime de, eşiyle ayrılma aşamasında ayrı yaşıyorlar artık bir araya gelmek istemiyor. Evin banyosu kırılıyor, fayanslarını, dolaplarını, lavabolarını bana havale etti parasını yolluyor asla paradan şikayet etmiyorum gönderir ama araştırıp onun gönlüne göre olması konusunda beni çok zorluyor. Kızlarıma da yatak odası takımını havale etmiş minimal olucak şekilde velhasıl hepimizi kendisine kilitledi. Anneme de 22 ayar boynuna zincir yapmamı istiyor eşime dedim boz dövizide yapalım çıksın aradan. Lafıda biliyor senden başka kimseye güvenemem diyor. Sabah sabah dantelleri ütüledim vitrinleri sildim yerleştirdim. Pencerelerin sinekliği olan camlar çok kötü olmuş onları sildim. Mutfak topladım düzenledim eşim mezelerinin bu akşam daha yeteceğini söyledi yani meze yapmamı istedi çiğ köfte yaptım. Akşama nohut, çorba, salata var zeytinyaglı taze fasulye de var yeter. Kızlar bu arada Cuma gününden itibaren tatlı ile olan ilişkimi askıya aldım uzak duruyorum kararlıyım inşallah kendime verdiğim sözümü tutarım. Markete gittim süt (laktozsuz prenseslere) nescafe (2 si birarada) diş fırçası (4 adet) yaş hamur mayası, kabartma tozu, 87 tl bıraktım.

Selammmm genşler
Sabah dedim ki kızda gec uyaniyo yat be kızım dunyayı sen mi kurtarcan bırak yapma is bugunde 1 bardak bile ellemedim.
Noolduu annemin kuzeni aradı canım sıkılıyo gelim mi diye (cok da severim o kiziyo siz gelin diyo bebeli ben gidemiyorum)
Ayy gel tabi dedim ama o an ünitenin uzerindeki aksamdan kalan bardak, meyve tabagiyla falan bakisiyordum kızda pacamda kuymak diyordu.
Yataklar bile kapali diildi
Saat 11.10 falandı.
kizi doyur ust degis, yatakları kapa, supurge,klozet -lavabo ov, bulasik topla yıka (makinede temiz doluydu bosaltmaya usendim elimde yikadim bi de)
O gelincede aksama kadar oturur oglu evlendi kocasiyla yalniz kaldi öyle tek.
Ortalik daginikda olsa gerci yabanci diil ama ben rahat edemiyorum öyle.

Buzlukdan borek cikardim.
Patates salatasi yaptim
Kremalı milföy yaptim
Buzlukda kekim vardi cikardim cozdurdum hemen kremaya cikolata erittim truff yaptim.
O da hashasli corek almis oturduk yedik
5 gibi o gitti.
1 tabak yaptim kek seven ablama goturdum (bu sefer keksiz olsundu)
Son yemegide oglan yedi esime yumurta kırcam.

Yarın arkadasima gidicem oglan disardan alacak yemek ne isterse alsin esime yine uydurcam bisi
Cuma gunude baska arkadasima gidicem
Bu hafta böyle biter.

Sabah 1000tane esmalarimi cektim.
Esimi falan doyurimde 500 daha cekicem insallah.
Erken uyurum sabah aras kargoya cikmam lazim yine kız uyanana kadar gider gelirim banada yuruyus oluyor git gel 5000adım kesin oluyo.

İyigceler
Anca uyuttum kizi.
Uyumuyo ya deli mi ne
Bugun annem aradi ig girmiyo benim diye
Allahim ne dertler ne dertler.
Kalktik gittik anamin ig i yapmaya.
Simit tahinli falan aldik,izmir bomba aldik giderken,annemde cay demlemis yedik ictik aksm ustu donduk eve.
Aksm otururken cv guncelledim,7 sne oncesinde girmisim en son kariyer nete.2 yere basvuru yaptm.
Bugun aradi biyer yarin gorusmeye cagirdu,
Anama nasil aciklariz dedim kociye.
Ben evdeyim bisy demez diyo.
Gozun tutarsa girersin dedi .
Hayirlisi artik.

Selam kızlar bu eski elti durmuyor durmuyor kadın sabah 10 da başlamış akşam 19.30 a kadar kocasının adıyla mesengerdan bana mesajlar yollamis sesli aramalar yapmış görüntülü aramış.Isteklere düşmüş tesadüf gordum arada bakarım isteklere.Kadin kafayı yemiş ya yok Allah benim belamı versinmis, ona nasıl böyle bir şey kondurur muşum.Biz baciymisiz beni çok sevmiş.Hala da seviyormuş yaptıklarımı unutamıyormuş..Yemin ederim x abi (eski eş) beni çok seviyormuş da hep onlara diyormuş beren melek gibi diyormuş da.Kadin kafayı benle bozmuş.

Bir de eski Esin tarafi söyle diyormuş 5 kilo altın alıp gitmişim ayrılırken evi onunla almışım.5 kilo altını nerden aldilarsa 3 yil önce 275000 tl ne almıştım evi 250000 tl kredi cektim 25000 tl birikmisim vardi içini de taksitle yaptırdım dolapları vs. Hala 3500 kredi oduyorum .Aman konuşsun dursunlar

Bir de benim eski eş evini satıp.uste ailesi kredi.cekmis. x semtten ev almış.Bu elti diyormuş ki ex kaynanalara bize de kredi çekin biz de x semtten ev alalım diyormuş.Kadin hala.eski.kocamin olduğu semte.gitmek istiyor pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…