- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Beren neden savciliga vermiyorsun kadini?Tarihler yeni mi msjlarin?Selam kızlar bu eski elti durmuyor durmuyor kadın sabah 10 da başlamış akşam 19.30 a kadar kocasının adıyla mesengerdan bana mesajlar yollamis sesli aramalar yapmış görüntülü aramış.Isteklere düşmüş tesadüf gordum arada bakarım isteklere.Kadin kafayı yemiş ya yok Allah benim belamı versinmis, ona nasıl böyle bir şey kondurur muşum.Biz baciymisiz beni çok sevmiş.Hala da seviyormuş yaptıklarımı unutamıyormuş..Yemin ederim x abi (eski eş) beni çok seviyormuş da hep onlara diyormuş beren melek gibi diyormuş da.Kadin kafayı benle bozmuş.
Bir de eski Esin tarafi söyle diyormuş 5 kilo altın alıp gitmişim ayrılırken evi onunla almışım.5 kilo altını nerden aldilarsa3 yil önce 275000 tl ne almıştım evi 250000 tl kredi cektim 25000 tl birikmisim vardi içini de taksitle yaptırdım dolapları vs. Hala 3500 kredi oduyorum .Aman konuşsun dursunlar
Bir de benim eski eş evini satıp.uste ailesi kredi.cekmis. x semtten ev almış.Bu elti diyormuş ki ex kaynanalara bize de kredi çekin biz de x semtten ev alalım diyormuş.Kadin hala.eski.kocamin olduğu semte.gitmek istiyor pes yani
Ayyy korku filmi gibi nasıl takıntılı biriymiş öyleSelam kızlar bu eski elti durmuyor durmuyor kadın sabah 10 da başlamış akşam 19.30 a kadar kocasının adıyla mesengerdan bana mesajlar yollamis sesli aramalar yapmış görüntülü aramış.Isteklere düşmüş tesadüf gordum arada bakarım isteklere.Kadin kafayı yemiş ya yok Allah benim belamı versinmis, ona nasıl böyle bir şey kondurur muşum.Biz baciymisiz beni çok sevmiş.Hala da seviyormuş yaptıklarımı unutamıyormuş..Yemin ederim x abi (eski eş) beni çok seviyormuş da hep onlara diyormuş beren melek gibi diyormuş da.Kadin kafayı benle bozmuş.
Bir de eski Esin tarafi söyle diyormuş 5 kilo altın alıp gitmişim ayrılırken evi onunla almışım.5 kilo altını nerden aldilarsa3 yil önce 275000 tl ne almıştım evi 250000 tl kredi cektim 25000 tl birikmisim vardi içini de taksitle yaptırdım dolapları vs. Hala 3500 kredi oduyorum .Aman konuşsun dursunlar
Bir de benim eski eş evini satıp.uste ailesi kredi.cekmis. x semtten ev almış.Bu elti diyormuş ki ex kaynanalara bize de kredi çekin biz de x semtten ev alalım diyormuş.Kadin hala.eski.kocamin olduğu semte.gitmek istiyor pes yani
Adana yemek icin efsaneydi ya .bugun Mersine gectik.etler tatlilar cok iyi hic bir sey midemizi rahatsiz etmedi ama carsi hayal kirikligi oldu .cok yikik dokuk geldi bize bilmiyorum .Ama orada yasayip zayif olmak mumkun degil ya
Hahah bence de zayıf olmak imkansız gibiAdana yemek icin efsaneydi ya .bugun Mersine gectik.etler tatlilar cok iyi hic bir sey midemizi rahatsiz etmedi ama carsi hayal kirikligi oldu .cok yikik dokuk geldi bize bilmiyorum .Ama orada yasayip zayif olmak mumkun degil ya
Bir rahat vermedi kurtulamadınız şu başbelası kadından.Savcılığa veririm seni beni rahatsız etme diye mesaj atsanız.Baktınız devam ediyor resmi olarakta şikayette bulunun uzaklaştırma vs alın. Kendi düşen ağlamaz.Selam kızlar bu eski elti durmuyor durmuyor kadın sabah 10 da başlamış akşam 19.30 a kadar kocasının adıyla mesengerdan bana mesajlar yollamis sesli aramalar yapmış görüntülü aramış.Isteklere düşmüş tesadüf gordum arada bakarım isteklere.Kadin kafayı yemiş ya yok Allah benim belamı versinmis, ona nasıl böyle bir şey kondurur muşum.Biz baciymisiz beni çok sevmiş.Hala da seviyormuş yaptıklarımı unutamıyormuş..Yemin ederim x abi (eski eş) beni çok seviyormuş da hep onlara diyormuş beren melek gibi diyormuş da.Kadin kafayı benle bozmuş.
Korku filmi gibi takıntılı galiba şöyle bir daha yazarsan savcılığa veririm diye işi gücü yok insanların nelerle uğraşıyorSelam kızlar bu eski elti durmuyor durmuyor kadın sabah 10 da başlamış akşam 19.30 a kadar kocasının adıyla mesengerdan bana mesajlar yollamis sesli aramalar yapmış görüntülü aramış.Isteklere düşmüş tesadüf gordum arada bakarım isteklere.Kadin kafayı yemiş ya yok Allah benim belamı versinmis, ona nasıl böyle bir şey kondurur muşum.Biz baciymisiz beni çok sevmiş.Hala da seviyormuş yaptıklarımı unutamıyormuş..Yemin ederim x abi (eski eş) beni çok seviyormuş da hep onlara diyormuş beren melek gibi diyormuş da.Kadin kafayı benle bozmuş.
Altin her türlü altindir tabi ve bozdururken illa bir miktar dusuyor(uzun vadede degerlendiginden burasina takilmiyoruz) ama saklama acisindan ata alın derim.Herkese merhaba. Ben size bir konuyu danışmak istiyorum. Çocuklarımın bayram olsun büyük ziyareti olsun verilen harçlıkları hep biriktirdim epeydir. Bunları hemen harcanmaması için en az neye yetiyorsa altın olarak hemen aldım dolayısıyla birçok yarım gr ve gr oldu. Şimdi sizce bunlar bu şekil kalmalı mı yoksa mesela tam altın mı yaptırayım?
Yok artık bu ne kiskanclik yahuuuSelam kızlar bu eski elti durmuyor durmuyor kadın sabah 10 da başlamış akşam 19.30 a kadar kocasının adıyla mesengerdan bana mesajlar yollamis sesli aramalar yapmış görüntülü aramış.Isteklere düşmüş tesadüf gordum arada bakarım isteklere.Kadin kafayı yemiş ya yok Allah benim belamı versinmis, ona nasıl böyle bir şey kondurur muşum.Biz baciymisiz beni çok sevmiş.Hala da seviyormuş yaptıklarımı unutamıyormuş..Yemin ederim x abi (eski eş) beni çok seviyormuş da hep onlara diyormuş beren melek gibi diyormuş da.Kadin kafayı benle bozmuş.
Teşekkür ederimAltin her türlü altindir tabi ve bozdururken illa bir miktar dusuyor(uzun vadede degerlendiginden burasina takilmiyoruz) ama saklama acisindan ata alın derim.
Benim kuyumcuda hep Ata öneriyor
Bugün sabah da instgramdan yazmis.Face instgram ayarlarimi güncelledim artik mesaj atamaz diye umut ediyorumYok artık bu ne kiskanclik yahuuu
Kadinda var bi sıkıntı cidden boyle hastalıklı tiplerden korkarim ben lutfen dikkat et.
Hatta sikayet bildir rahatsiz edildigine dair yarin obur gün bir manyaklik yaparsa bu kayıt olsun elinde.
Bu kadin ne takinti yapmış seni.
Bnm küçük eltimde yani böyle degil ama kıskanç.
Konusmuyoruz ama esime yalakalik yapıyor nerde görse
Abi abi abi bir iyi davranıyor
Hayır niye yani.
Ben kaynımi gorursem merhaba merhaba ne konuscam banane.
Hic isim olmaz
Bunlarin kafası nasil çalışıyor ben anlamıyorum
Ayarlari güncelledim canım artık yazamaz insKorku filmi gibi takıntılı galiba şöyle bir daha yazarsan savcılığa veririm diye işi gücü yok insanların nelerle uğraşıyor
Savcılıkla uğraşmak istemiyorum vaktim yok.Belaya taş atınca üstüne sıçrarBir rahat vermedi kurtulamadınız şu başbelası kadından.Savcılığa veririm seni beni rahatsız etme diye mesaj atsanız.Baktınız devam ediyor resmi olarakta şikayette bulunun uzaklaştırma vs alın. Kendi düşen ağlamaz.
Evet kadın beni aklından cikartamiyor.Hala da beni seviyormuşAyyy korku filmi gibi nasıl takıntılı biriymiş öyle
Tarihler yeni canım dün ve bugünBeren neden savciliga vermiyorsun kadini?Tarihler yeni mi msjlarin?
Kac yil olmus,bitiremiyorsa hala hasta herhalde
Aminn cnm saolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?