Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beren neden savciliga vermiyorsun kadini?Tarihler yeni mi msjlarin?
Kac yil olmus,bitiremiyorsa hala hasta herhalde

Ayyy korku filmi gibi nasıl takıntılı biriymiş öyle

babyloading87 canım Rabbim güzel kapılar açar inşallahhh

K kardespayi adana gezisi nasıl gidiyor
Adana yemek icin efsaneydi ya .bugun Mersine gectik.etler tatlilar cok iyi hic bir sey midemizi rahatsiz etmedi ama carsi hayal kirikligi oldu .cok yikik dokuk geldi bize bilmiyorum .Ama orada yasayip zayif olmak mumkun degil ya

Adana yemek icin efsaneydi ya .bugun Mersine gectik.etler tatlilar cok iyi hic bir sey midemizi rahatsiz etmedi ama carsi hayal kirikligi oldu .cok yikik dokuk geldi bize bilmiyorum .Ama orada yasayip zayif olmak mumkun degil ya
Hahah bence de zayıf olmak imkansız gibi
Evet çarşımız çok eski

Herkese merhaba. Ben size bir konuyu danışmak istiyorum. Çocuklarımın bayram olsun büyük ziyareti olsun verilen harçlıkları hep biriktirdim epeydir. Bunları hemen harcanmaması için en az neye yetiyorsa altın olarak hemen aldım dolayısıyla birçok yarım gr ve gr oldu. Şimdi sizce bunlar bu şekil kalmalı mı yoksa mesela tam altın mı yaptırayım?

Bir rahat vermedi kurtulamadınız şu başbelası kadından.Savcılığa veririm seni beni rahatsız etme diye mesaj atsanız.Baktınız devam ediyor resmi olarakta şikayette bulunun uzaklaştırma vs alın. Kendi düşen ağlamaz.

Korku filmi gibi takıntılı galiba şöyle bir daha yazarsan savcılığa veririm diye işi gücü yok insanların nelerle uğraşıyor

Altin her türlü altindir tabi ve bozdururken illa bir miktar dusuyor(uzun vadede degerlendiginden burasina takilmiyoruz) ama saklama acisindan ata alın derim.
Benim kuyumcuda hep Ata öneriyor

Yok artık bu ne kiskanclik yahuuu
Kadinda var bi sıkıntı cidden boyle hastalıklı tiplerden korkarim ben lutfen dikkat et.
Hatta sikayet bildir rahatsiz edildigine dair yarin obur gün bir manyaklik yaparsa bu kayıt olsun elinde.
Bu kadin ne takinti yapmış seni.

Bnm küçük eltimde yani böyle degil ama kıskanç.
Konusmuyoruz ama esime yalakalik yapıyor nerde görse
Abi abi abi bir iyi davranıyor
Hayır niye yani.
Ben kaynımi gorursem merhaba merhaba ne konuscam banane.
Hic isim olmaz
Bunlarin kafası nasil çalışıyor ben anlamıyorum

Beren naz yazinca ben gercekden boyle insanlarin gozlerinden, niyetlerinden korkuyorum.
Bizde yazin bir yere gidiyorduk ben arabadan indim bisi almak icin esim dediki X gecti bana selam verdi hayirli olsun dedi falan dedi (arabayi yeni almistik)
Demek benim inip markete girdiğimi gördü ve geldi esimle konuştu
Ben inmeseydim konusmicaktı demek ki
Ya da konuscaktı niye inmemi bekledi gelip konussaydı cok konusasi vardı .
Ben marketde 5dk bile durmadim ben iceri girer girmez arkamdan gelmis(esim sen indin o geldi dedi) demek gordu bizi izledi yani yolda ben gormedim bekledi inmemi.

Ben art niyet ariyorum arkadaş
Ben kaynimi arabada gorsem selam vermem cok yan yana degilsek yan yana geceriz selam verir gecerim ne konuscam kaynimla Allah aşkına (ki arkadan gelmis gec karsiya git yani) esime selam vermese gormezdi bile esim.

Mesela esim bu sene köye gitse kaynım eltimi yollicaktı esimle.
Esimin agzini aradi esim gitmicem dedi.
Bunada sinir oluyorum ne isi var esimle 10 saat yola gidecek niye?
Ben kimseye guvenmiyorum.
Oyle kardesler yok bacı, yok abi benim midemi bulandirir.
Kimse benim abim degil bacimda degil.
Kaynimlada asla bir yere gitmem.
Ben kabul etmiyorum anamdan babamdan dogmayan kimseyi.
Bu benim dogrum kimse beni ilgilendirmez tabi

Bi de bayramda gorumcemde denk gelmistik esime abi nasilsin iyi bayramlar falan dedi beni yok saydı.
Konusmuyo olabiliriz ya gelmezsin odaya gormezsin ya da ortaya iyi bayramlar dersin esim bile o neydi simdi dedi sasirdi
Ya böyle ariza ciksin,tahrik edim, ortam gerim diye yapiyorlar ya da cidden niyetler farkli ar damarları catlamis

Son düzenleme:
Bugün sabah da instgramdan yazmis.Face instgram ayarlarimi güncelledim artik mesaj atamaz diye umut ediyorum

Savcılıkla uğraşmak istemiyorum vaktim yok.Belaya taş atınca üstüne sıçrar
Isler büyüsün istemiyorum.Bir yandan da üzülüyorum kadının haline bir yuvanın yıkılmasına sebep oldu millete karşı da kötü durumda kaldı.Kendini aklamaya calisiyor galiba.Mesaj ayarlarimi değiştirdim artık yazamaz ins

İyi geceler bacimlar
İs gorusmesine gittim.Olumlu gecti ,kurumsallasan bi sirket.Ama soyle metroyla 4-5 duraklik mesafe.Ama.metrodan inip 15 fdk falan yurumem lazim.
Otobus vardir dediler ama ben otobus sevmiyorm.Aksm trafiginde 10 dklik yol oluyo 1 saat.Bide metro kacirdin 10 dk da bir var,otobus 40 dk da oluyo,yarim saatte.
Koci hergun hem gidis hem donus 15 dk yurucen bunun kari var kisi vr,sen bilirsin dedi.
Bide yol uzerinden yuruyeceksin ,otoban kenari gibi.
Cok icime sinmedi bu konu.
Suan acil ihtiyacimiz yok,kendini zorunlu hissetme dedi koci.
Bide sey dedi,ise ihtiyaciimiz yok ama sana var jxjfndn
Kocamdan beklenmeyen laflar duyuyorm
Gorusmeden ciktik yemek yedik,kiz lahmacun istedi.
Onun oncesinde avm yaptik caribouda turkcelliye 1 kahve ucrtsiz kizlar.Biz aldik bi tanesi ucretsiz 2 kahve 1 velvet pasta bugun.26 tl bedava oldu.
Yemek yedik pazara gittik,pazar gunleri gozleme gunumuz oldu
Yemek yapmiuorm o gun,yufka aliyorz pazardan.
İspanak yikadim ayikladim gelince,kavurdm gozleme yaptik yedik.

Bugun kafam kazann
Sabah iademi verdim gelirken bime girdim cocuklarin eline bisiler alim diye kiza pogaca simit aldim.
Oglen arkadasa gectim bi abla var ortak tanidigimiz o da gelecekti geldi ama annesi rahatsizlanmis apar topar cikti.
Onun pesine oglan aradi kapida kaldim diye anahtari almadi anneannemden alirim dedi annemlerde çıkmış disari cocuk kaldı kapida.
Bende 16.30 da ciktim mecbur tam da cocuklar guzel oynamaya baslamisti
O saatden sonra evdede bisi yapmadım
Icimden gelmedi.
Kizda uyumustu.
Kahvaltilik yedik aksamda.
Her yer her yerde

Bi ağırlık çöktü abla nazat etti.
Ya ben kimseye iste evin var araban var söyle boyle diyemem.
Varsa var yani banane
Bana diyor ki kirada evin var, arabaniz var, iste oturuyorsun kira vermiyosun yaa kimene.
(Mobilya fiyatları, ev fiyatları konusuyorduk o ara daha ev de alamayız alınmaz falan konusuyorduk)
Ben böyle sohbetleri sevmiyorum
Kimseyede demem uzerime vazife diil yani.
Böyle evimiz var falan aşırı zenginiz gibi algı yaratiliyor cok şükür kimseye muhtac degiliz elhamdulillah.
Ama ne bilim hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…