- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Alalh kabul etsin ekürim.. Bende artık silkelenip teheccüde çağrılmak istiyorum.. Teheccüd nasip işi ben bunu anladım.. her zaman nasip olmuyor.. Günahlarımızdan sanırımTeheccude uyandim uykum kaçtı iyimi.
Teheccude kalkarken yine heryerim agriyarak kalktim ( sabit durunca cok etkiliyo) simdi gecti.
Bu ne enteresan bir hastalik nasıl bisi.
Resmen 5dakikan 5 dakikaniza uymuyor.
Öluyorumm ahh sirtim falan derken biraz hareket masaj falan vs kaslar yumusuyor sanırım agri geciyor bir süre
Baris musluda travmalari okumustum
Ben bir travmadan otekine malum
Allahdan gelene raziyim ama kuvvet, güç diliyorum kendime.
Oh ne mutlu size.. Bizlerede dua edincanım .. Rabbim nasip eylesin. O teheccüddeki huızuru hiç birşeyde bulamıyorum ben.. Rabbim nasip ederse bende artık başlamak istiyorum..Devamlı olacak şekilde istiyoprum.. Ölüm yakın yanı başımızda.. Ahirete ne kadar hazılanırsak o kadar huzurlu rahat oluruz inşallah..Çok huzursuz oluyorum ben eksik kalınca yapamayınca ibadetlerimiBen de kalkınca kıldım teheccu :) senin sayende öğrenmiştim Allah kabul etsin
Kesinlikle canım.. Spor insanı dinçleştiriyor.. İnan bazen işten çıktığımda zorla gidiyorum.. Am gititkten sonra öyle kaptırıyorum ki kendimi:)Sonrasında öyle böyle değil bir rahatlama geliyor...Sonrasında evede yürüyorum birde.. ohh miss..Salon evime baya uzak .. İşe yakın.. O dediğin salon stadın orası değilmi? Orayı yıktılar .. AVM olcak demişlerdi.. Bizim emniyet müdürlüğü binasını taşıdılar veyıktılar.. oraya yeni spor salonu yapıyorlar. Dört gözle onu bekliyorum.. hem eve hem işime yakın.. Bir an önce yapılıp biterse süper olur bana.. En aznadn buradan taşınana kadar giderim kısmetse:)Spor gerçekten çoğu hastalığın ilacı. Yapmak lazım aslında çok önemli ama ihmal sdiyoruz. Senin oralarda bir spor salonu vardı az gitmemiştik zamanında. ahh hatıralar.
Şuan kilo da almıyorum koşturmadan ama yürüyüşe de başlayamadım. Yorulmak kötü yapıyor.
İyi yapmışsınız canım.. Benimde bakalım primler eksik ama yaşda bekleyeceğim.. Kimbilir kısmet olursa belki bizde yaparız bir ara doğum borçlanmasını..Ödenmiş olursa iyi olur gün kazanımı açısından..Gece gece bir de doğum borçlanması başvurumu yaptım. 20 ay benim hakkım. Çünkü bizde bebek bakım sözleşmesini imzaladığımız tarihten 2 yaşına kadar hakkımız varmış.
Eşim dedi başvur ödeyelim.
Belki de emekli olurum bellimi olur.
OFOFF.. Valla artık yetişmek zor bu zamlara .. Allah sonumuzu hayreylesin .. valla bıktık artık zam zam .. Birde akşam haberlerde market fişlerinizi kontrol edin diyor.. etikette yazandan farklı geçiriyorlarmış kasa dada.. Allah sorsun bunun hesabını.. Yazık günah. ettikleri kar az gelmiş haramzedeler..Dün süt ve doğal yumurta aldım. Getiren adam dedi 5 kilo alın bence yarın süte zam gelecek. Hooop akşamına zam geldi.
Zam gelmeden biraz peynirde zulolamak lazım. Üstüste zam Allah yardımcımız olsun.
Canimm bende cok sık kalkamıyorumAlalh kabul etsin ekürim.. Bende artık silkelenip teheccüde çağrılmak istiyorum.. Teheccüd nasip işi ben bunu anladım.. her zaman nasip olmuyor.. Günahlarımızdan sanırımAllsh kabul etsin canım.. Darısı başıma..Ağrıların içinse spor tavsiye ederim sanada.. kasları rahatlatmak adına esneme egzersizleri iyi gelir dene bak faydasını görürsün..
Evet bak plates gerçekten iyi gelir.. Belediyenizde yokmu sizin? Bizim belediyenin spor salaonların da oluyor çok cüzi bir miktar .. Benim fitnesa gittitğim yerde mesela 18 kontür, 83 küsür sanırım.. Ben kamuda çalıştığım için bana 63,75 gibi bir rakam geliyor bir aydan fazla gidebiliyorum ben.. Haftada 2 gün gitsem sadece 2 ay bile gider.. ama haftada 3 gün gidecek olursam 1,5 ada falan bitiyor.. Platsede var ama bana saat uymuyor.. Bizim salon yapılıp açılırsa oraya geçerim inşallah bende.. Orası eivmede daha yakın hem .. Ben zamandan dolayı biraz stres yapıyorum..Canimm bende cok sık kalkamıyorum
Iste Rabbim cagirdikca nasip oluyor
Evet hareket edince daha iyiyim pilates onermisti seanslari cok pahali kultur merkz. Sorcam
İyiyim cnm Allah razi olsunbabyloading87 canım nasılsın? Bu mbarek cuma gününde size özel dua edeceğim.. Rabbim tez vakitte feraha çıkarsın sizi.. Tez vakitte hayırlı rızık kapıları açsın.. Aklıma geldin yazmak istedim sadece.. Dualarım size bugün....
Hayırlısı iyi olur ya biran evvel bitsin eğer emekli oluyorsan kredi çekip ödüyo çoğu oda maaştan kestirirsin yada eşinin hesaba ödersin maas titan mantıklıGece gece bir de doğum borçlanması başvurumu yaptım. 20 ay benim hakkım. Çünkü bizde bebek bakım sözleşmesini imzaladığımız tarihten 2 yaşına kadar hakkımız varmış.
Eşim dedi başvur ödeyelim.
Belki de emekli olurum bellimi olur.
Senin gittigin yer belediyenin mi?Evet bak plates gerçekten iyi gelir.. Belediyenizde yokmu sizin? Bizim belediyenin spor salaonların da oluyor çok cüzi bir miktar .. Benim fitnesa gittitğim yerde mesela 18 kontür, 83 küsür sanırım.. Ben kamuda çalıştığım için bana 63,75 gibi bir rakam geliyor bir aydan fazla gidebiliyorum ben.. Haftada 2 gün gitsem sadece 2 ay bile gider.. ama haftada 3 gün gidecek olursam 1,5 ada falan bitiyor.. Platsede var ama bana saat uymuyor.. Bizim salon yapılıp açılırsa oraya geçerim inşallah bende.. Orası eivmede daha yakın hem .. Ben zamandan dolayı biraz stres yapıyorum..
Bereketli olsun beybimmHayirli cumalar
Kiz dunden beri ev temizliyorm
Halilari verdim sabah gelip aldilar,dun yerleri sildim dip kose.
Boya yapacagiz ins.
Dun kiymali bezelye yaptm yedik,kiza kadar var akssma.
Bize de tazefasulye yaptm.
Dun migrosa ciktm 200 tl;yedek finis tablet 22 li,(39 tldi)ace kopuk camasir suyu,domestos,popcorn,sut,dus jeli.
Alyanin parasi vardi kardesim 1000 tl hesaba gecmisti biz annemdeyken,babamda 500 tl verdi .520. Tl ye 0.5 gr aldim dun ,birde 10 usd aldim.Onumuzu gorelim diye nakitte biraktim.
Evet ekürim belediyenin.. Hem çok temiz hemde benim gittİiğim saatler akşam saatleri olduğundan kalabalık olmuyor.. Baya da büyük bir salon..Ben gayet memnunum.. Tek sıkıntım işte hafta içleri eve biraz geç gidiyorum o yüzden tam istediğim kadar kalamıyorum.. Ama gayet memnunum ben..Senin gittigin yer belediyenin mi?
Dün gece yeniden uyuyamadım neden bilmiyorum. Ama bir kaç defa tam dalıyorum kolumdan biri dürtüyor gibiydi. Biraz da ilaçtan korkuyorum ondanmı dedim. Sonra tam dalacağım baktım sabah ezanı sesi. Demekki ondan uyuyamadım dedim. Kalktım yine namaz kıldım. Eşim gidince bir dalmışım uykuya 11 e doğru uyandım. Oohh rahatça uyudum.Alalh kabul etsin ekürim.. Bende artık silkelenip teheccüde çağrılmak istiyorum.. Teheccüd nasip işi ben bunu anladım.. her zaman nasip olmuyor.. Günahlarımızdan sanırımAllsh kabul etsin canım.. Darısı başıma..Ağrıların içinse spor tavsiye ederim sanada.. kasları rahatlatmak adına esneme egzersizleri iyi gelir dene bak faydasını görürsün..
O fiş olayını ben eskiden de kontrol ediyordum. Şimdi çalışanlar hepten yetişemiyorlardır.Kesinlikle canım.. Spor insanı dinçleştiriyor.. İnan bazen işten çıktığımda zorla gidiyorum.. Am gititkten sonra öyle kaptırıyorum ki kendimi:)Sonrasında öyle böyle değil bir rahatlama geliyor...Sonrasında evede yürüyorum birde.. ohh miss..Salon evime baya uzak .. İşe yakın.. O dediğin salon stadın orası değilmi? Orayı yıktılar .. AVM olcak demişlerdi.. Bizim emniyet müdürlüğü binasını taşıdılar veyıktılar.. oraya yeni spor salonu yapıyorlar. Dört gözle onu bekliyorum.. hem eve hem işime yakın.. Bir an önce yapılıp biterse süper olur bana.. En aznadn buradan taşınana kadar giderim kısmetse:)
İyi yapmışsınız canım.. Benimde bakalım primler eksik ama yaşda bekleyeceğim.. Kimbilir kısmet olursa belki bizde yaparız bir ara doğum borçlanmasını..Ödenmiş olursa iyi olur gün kazanımı açısından..
OFOFF.. Valla artık yetişmek zor bu zamlara .. Allah sonumuzu hayreylesin .. valla bıktık artık zam zam .. Birde akşam haberlerde market fişlerinizi kontrol edin diyor.. etikette yazandan farklı geçiriyorlarmış kasa dada.. Allah sorsun bunun hesabını.. Yazık günah. ettikleri kar az gelmiş haramzedeler..
Eşim onun için kredi çekti. 40 bin civarı hisse almış. bir ay olmadı şimdilik 6 bin kazanmış. Böyle giderse ödemekte zorlanmayız inşallah.Hayırlısı iyi olur ya biran evvel bitsin eğer emekli oluyorsan kredi çekip ödüyo çoğu oda maaştan kestirirsin yada eşinin hesaba ödersin maas titan mantıklı
Saolasin kuzumBereketli olsun beybimm
Ohh gozun aydinnn sefan olsun,Ben bugun bi de biraz korkuyordum meme usg gittim
Koltuk altimda agri var malum aylardir.
Neyseki korkulcak bisi yok dedi dr.
Anneme haber verdim o da haber bekliyordu benden.
Dedim avm gidip az dolascam git dolas dedi bakarim kiza ben
Gidip biraz magza gezdim
Kendime mantarli tavuklu kremali makarna ısmarladim.
Evdekiler yemiyo kremali mantarli falan makarna bende cok severim hep de kendime göre yapmaya usenirim.
Ne güzel gitti valla
Sakindide avm
Kafama göre takıldım.
Bisi almadim denemeye üşendim açıkçası
Arkadas cagirdi normalde bugun icin, kizla yasit kizi var dedim hafta ici gelim olurmu kıza kitap bisi bakicaktim onuda unuttum.
Lcw cikarsam haftasonu olmadi bere gibi bisi alırım
Kizimin bereleri geldi cok tatlislar biri büyük oldu seneye takar degismicem kuponla aldim 30-32tl falan geldi tanesi.
Atkı ve boyunluk bakicam bende kıza.
Gecen sene kardan korkmustu ellemek istemedi bu sene kar oynicam diyo bilmem yaginca oynarmı
Kartepeye cikalım diyorum en kötü kucuk kizaklar var onlardan kiralar kaydırırız biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?