- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Valla ben sana diyeyim berencim, bu kadın boş kalmış canı sıkılmış acaba telefonda kimi zapinglesem de uğraşsam zaman doldursam derdinde. Senle ne alıp veremediği var. Boş insan işi buSelam kızlar bu eski elti durmuyor durmuyor kadın sabah 10 da başlamış akşam 19.30 a kadar kocasının adıyla mesengerdan bana mesajlar yollamis sesli aramalar yapmış görüntülü aramış.Isteklere düşmüş tesadüf gordum arada bakarım isteklere.Kadin kafayı yemiş ya yok Allah benim belamı versinmis, ona nasıl böyle bir şey kondurur muşum.Biz baciymisiz beni çok sevmiş.Hala da seviyormuş yaptıklarımı unutamıyormuş..Yemin ederim x abi (eski eş) beni çok seviyormuş da hep onlara diyormuş beren melek gibi diyormuş da.Kadin kafayı benle bozmuş.
Bir de eski Esin tarafi söyle diyormuş 5 kilo altın alıp gitmişim ayrılırken evi onunla almışım.5 kilo altını nerden aldilarsa3 yil önce 275000 tl ne almıştım evi 250000 tl kredi cektim 25000 tl birikmisim vardi içini de taksitle yaptırdım dolapları vs. Hala 3500 kredi oduyorum .Aman konuşsun dursunlar
Bir de benim eski eş evini satıp.uste ailesi kredi.cekmis. x semtten ev almış.Bu elti diyormuş ki ex kaynanalara bize de kredi çekin biz de x semtten ev alalım diyormuş.Kadin hala.eski.kocamin olduğu semte.gitmek istiyor pes yani
Hastayken okula göndermediğimde çok ciddi birşeyi yoksa gönder niye göndermiyorsun diyordu.yedirenk79 yok artık bnm elti kizi 2 vakasi.
Aman aman ben böyle tipleri artık etrafımda asla tutmam.
Sen aynısını yap dene bak cocugunu 1 gün okula goturmeyi ver de ne dicek.
Ayrica digeride hastaymis sen hasta cocugu niye alcan evine Ela'ya bulaş ihtimali var.
Nacizane fikrim sende bırakma ve kimsenin cocugunu emanet alma.
Anliyorum kimsem yok diyorsun ama Ela artik büyüdü.
Seninde hast. Gelir gayet akıllı bir kız o.
Mr var ona anlatirsin mr cekenlerede izah edersij bekler seni yanlarında.
Gecen muayineye gittim amnemlerin muayinesi vardi.Hastayken okula göndermediğimde çok ciddi birşeyi yoksa gönder niye göndermiyorsun diyordu.
Zaten artık Ela okula gidiyor işlerimi o ara hallediyorum. Şimdilik kimseye ihtiyacım yok. Zaten önce de bıraktığım sayılıydı, hep hastaneye yanımda götürdüm. Belki de insanlara çok şey yapmamak lazım çünkü bir gün yapmayınca oooo olay oluyor. Üstelik yapmayacağım da demediğim halde. Sadece dediğim saat 1 de Elayı okula götüreceğim yetişirmisin olur getir :)
Surekli kar tatili yapsak hic acimam alirim ama kız kar sevmiyoTchibo da kar tulumu 450 tl di cocuklara.Ama cidden deger kaliteli.
2.ellerde abartmis inan, baktım.Evet ben de beğendim amatr_lelli bence 2. El var mı diye bir bak, nasılsa az kullanılcak.
Karı koca öncelikleri kendi rahatları .Hele erkek olan çok bencil geldi.Senin önemli bir rahatsızlık geçirdiğini biliyorlar çocuğun okuluda başladı yedirengi yormayalim deyip daha anlayışlı olabilirlerdi .Sende orada oturmayabilirdin.O zaman ne yapacaklardi.Kari koca baslarinin çaresine baksınlarTam da bu işte fazla yüz veriyorum sanırım.
Ve en önemli şey ben dile getirip sitem etmiyorum. Belki de duymamazlıktan gelmek lazım.
Mesela bayağı oldu, benim eşim işyerine kuşu götürecekti. Onun eşi yarı yolda buradan dönmem lazım demiş bırakmış orada elinde kuş kafes gitmiş işe. Ve eşim kaç defa onların eve gitti yapamadığı şeyleri yaptı yardım etti.saymakla bitmez. Sonra da dedi o düşünmüyorsa ben niye düşüneyim. Haklı.
Bir de ben çağırıyorum uygun günde. Çocuğu eğitime götürüyor çok vaktimiz olmadı. Yani ben kendimi onun saatine göre ayarlayamamki.
Eskiden kahvaltıya çağırıyordum artık onu da yapamıyorum. Vaktim kısıtlı.
Zaten o da çağırmıyor.
İşte yaparsın yaparsın yapmayınca kötü olursun misali.
Bende bilmiyordum ama biraz mesai arkadaşlarım biraz YouTube biraz tweter derken girdim bakalımSelam arkadaşlar
babyloading87 inşallah daha hayırlı kapılar açılır önünüzde
yedirenk79 insanların temelsiz beklentileri beni benden aliyo gerçekten, ne münasebet okula gönderme diyebilir çok enteresan.
İşe girdigimden beri 5 ay olacak 3 çeyrek alabildim kart borclari eksikler çoktu. Buna da şükür inşallah arttiricam sizi okudukça hevesleniyirum. Aslında hisse senedine hirmek istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum
Aynen bende o hissi aldım.Ama senin elti kızını kimse geçemezyedirenk79 yok artık bnm elti kizi 2 vakasi.
Aman aman ben böyle tipleri artık etrafımda asla tutmam.
Sen aynısını yap dene bak cocugunu 1 gün okula goturmeyi ver de ne dicek.
Ayrica digeride hastaymis sen hasta cocugu niye alcan evine Ela'ya bulaş ihtimali var.
Nacizane fikrim sende bırakma ve kimsenin cocugunu emanet alma.
Anliyorum kimsem yok diyorsun ama Ela artik büyüdü.
Seninde hast. Gelir gayet akıllı bir kız o.
Mr var ona anlatirsin mr cekenlerede izah edersij bekler seni yanlarında.
İyilik yapıyorsun sonra görevin haline geliyor.Ayrica o zamanki şartlarla şimdiki bir değilki .Ela okula gidiyor Söylediğinde birşey yok.Onlardan erkek olan izin almayıp çocuğun başında senin durmani beklemiş .O çocuğun anası babası senmisin.Herkes kendi yetistirdigi çocuğun sorumluluğunu alsın.Hastayken okula göndermediğimde çok ciddi birşeyi yoksa gönder niye göndermiyorsun diyordu.
Zaten artık Ela okula gidiyor işlerimi o ara hallediyorum. Şimdilik kimseye ihtiyacım yok. Zaten önce de bıraktığım sayılıydı, hep hastaneye yanımda götürdüm. Belki de insanlara çok şey yapmamak lazım çünkü bir gün yapmayınca oooo olay oluyor. Üstelik yapmayacağım da demediğim halde. Sadece dediğim saat 1 de Elayı okula götüreceğim yetişirmisin olur getir :)
Hadi insanın annesi canı kanı.Zaten anneler hep vermek ister çocuğum rahat etsin der.Annenin eltisinden niye böyle birşey beklenir ben anlamıyorum.Yüzsüzlükte nirvanaAynen bende o hissi aldım.Ama senin elti kızını kimse geçemezbeleş mezar bulsa girer birgün sende bir gün annesinde birgün kayinvalide vs deyip milletin sırtından geciniyordu.Senden yüz bulamayınca kayinvalideyide fazla stres yorgunluk ve üzüntüden mezara gönderince birtek gecinebilecegi annesi kaldı .Sanırım şimdi ondan geçiniyor .
Karda ici polarli su cekiyo.Degistrine kadat usuyo cocukSurekli kar tatili yapsak hic acimam alirim ama kız kar sevmiyo
Gecen kıs basmadi bile dogru duzgun bu kış bascak mı bakalım. Abisi var diye oynarsa oynar(kiskaniyo abisini)
Ici polarli olan pant. Daha uygun onlara bakiyorum
Bir de termal iclik alicam.
Montu falan kalin ici yün usumez diye umut ediyorum bakalım.
Icine kurklu yelegi var giydiririm.
Bolu daha soguk oluyo Bursa bir tık daha iyidir
Ama yalovada kalmayi dusunuyorum bir yer buldum bakalim tarih netlestirirsek 1 gün Boluya gecer 1 gün uludag öyle 4 gün gezeriz.
Amin cnm saolasinSelam arkadaşlar
babyloading87 inşallah daha hayırlı kapılar açılır önünüzde
yedirenk79 insanların temelsiz beklentileri beni benden aliyo gerçekten, ne münasebet okula gönderme diyebilir çok enteresan.
İşe girdigimden beri 5 ay olacak 3 çeyrek alabildim kart borclari eksikler çoktu. Buna da şükür inşallah arttiricam sizi okudukça hevesleniyirum. Aslında hisse senedine hirmek istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum
2.elde de 400 yazmis millet ben de baktim.Evet ben de beğendim amatr_lelli bence 2. El var mı diye bir bak, nasılsa az kullanılcak.
O bir dünya markası.Aynen bende o hissi aldım.Ama senin elti kızını kimse geçemezbeleş mezar bulsa girer birgün sende bir gün annesinde birgün kayinvalide vs deyip milletin sırtından geciniyordu.Senden yüz bulamayınca kayinvalideyide fazla stres yorgunluk ve üzüntüden mezara gönderince birtek gecinebilecegi annesi kaldı .Sanırım şimdi ondan geçiniyor .
Evet yaa zalımlar2.elde de 400 yazmis millet ben de baktim.
Kendimiz diksek bundan yaKarda ici polarli su cekiyo.Degistrine kadat usuyo cocukSen bilirsin tabi ama bu yagmur gecirmez tulumlar ruzgar falan gecirmiyor ya,sehirde de cok rhaat kisin.
Kız da annemin eltisi, annemin yengesi buyuk kucuk algisi yok.Hadi insanın annesi canı kanı.Zaten anneler hep vermek ister çocuğum rahat etsin der.Annenin eltisinden niye böyle birşey beklenir ben anlamıyorum.Yüzsüzlükte nirvana
Günah çıkartıyor canım. Cevap alamayınca çıldırıyor.Terbiyesiz.Yuvami yıktı.simdi vicdan azabı çekiyor kendini anlatmaya calisiyor.Valla ben sana diyeyim berencim, bu kadın boş kalmış canı sıkılmış acaba telefonda kimi zapinglesem de uğraşsam zaman doldursam derdinde. Senle ne alıp veremediği var. Boş insan işi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?