Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla ben sana diyeyim berencim, bu kadın boş kalmış canı sıkılmış acaba telefonda kimi zapinglesem de uğraşsam zaman doldursam derdinde. Senle ne alıp veremediği var. Boş insan işi bu

yedirenk79 yok artık bnm elti kizi 2 vakasi.
Aman aman ben böyle tipleri artık etrafımda asla tutmam.
Sen aynısını yap dene bak cocugunu 1 gün okula goturmeyi ver de ne dicek.
Ayrica digeride hastaymis sen hasta cocugu niye alcan evine Ela'ya bulaş ihtimali var.

Nacizane fikrim sende bırakma ve kimsenin cocugunu emanet alma.
Anliyorum kimsem yok diyorsun ama Ela artik büyüdü.
Seninde hast. Gelir gayet akıllı bir kız o.
Mr var ona anlatirsin mr cekenlerede izah edersij bekler seni yanlarında.

Hastayken okula göndermediğimde çok ciddi birşeyi yoksa gönder niye göndermiyorsun diyordu.
Zaten artık Ela okula gidiyor işlerimi o ara hallediyorum. Şimdilik kimseye ihtiyacım yok. Zaten önce de bıraktığım sayılıydı, hep hastaneye yanımda götürdüm. Belki de insanlara çok şey yapmamak lazım çünkü bir gün yapmayınca oooo olay oluyor. Üstelik yapmayacağım da demediğim halde. Sadece dediğim saat 1 de Elayı okula götüreceğim yetişirmisin olur getir :)

Gecen muayineye gittim amnemlerin muayinesi vardi.
Denk gelseydi muayinem onlara alip goturecektim.
Napim dr. Izah edecektim o da insan neticede birakacak kimsem yok kimseyede emanet edemem k.bakmayin dicektim.
Ben oglumuda annemden baska kimseye bırakmadan büyüttüm cok şükür
Inan hersey okul donemine kadar sonrasında zaten duzen oturuyor büyüyorlar
Sadece kucukken aman hasta olmasin, aman yürümez, aman uykusu gelir diye bir yere gideceksen hesap ediyorsun
O da o dönem sadece.

Tchibo da kar tulumu 450 tl di cocuklara.Ama cidden deger kaliteli.
Surekli kar tatili yapsak hic acimam alirim ama kız kar sevmiyo
Gecen kıs basmadi bile dogru duzgun bu kış bascak mı bakalım. Abisi var diye oynarsa oynar(kiskaniyo abisini)
Ici polarli olan pant. Daha uygun onlara bakiyorum
Bir de termal iclik alicam.
Montu falan kalin ici yün usumez diye umut ediyorum bakalım.
Icine kurklu yelegi var giydiririm.

Bolu daha soguk oluyo Bursa bir tık daha iyidir
Ama yalovada kalmayi dusunuyorum bir yer buldum bakalim tarih netlestirirsek 1 gün Boluya gecer 1 gün uludag öyle 4 gün gezeriz.

Selam arkadaşlar
babyloading87 inşallah daha hayırlı kapılar açılır önünüzde
yedirenk79 insanların temelsiz beklentileri beni benden aliyo gerçekten, ne münasebet okula gönderme diyebilir çok enteresan.
İşe girdigimden beri 5 ay olacak 3 çeyrek alabildim kart borclari eksikler çoktu. Buna da şükür inşallah arttiricam sizi okudukça hevesleniyirum. Aslında hisse senedine hirmek istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum

Evet ben de beğendim ama tr_lelli bence 2. El var mı diye bir bak, nasılsa az kullanılcak.
2.ellerde abartmis inan, baktım.
ici polarli olan pant baya iyi aslinda sonradan aklima geldi oglana almistik kucukken baya kalındı.
Ondan diyorum alsam, termal iclik alsam bi de.
Somineli baktigim yer ee alisikda degiller soba ates sicagina bi sicak bi soguk hasta etmeden getirmek tek gayem.
Hep heves ediyorum kıs tatiline hep de elli kere düşünüyorum böyle.
Olacaksa olacak artık napim.

Karı koca öncelikleri kendi rahatları .Hele erkek olan çok bencil geldi.Senin önemli bir rahatsızlık geçirdiğini biliyorlar çocuğun okuluda başladı yedirengi yormayalim deyip daha anlayışlı olabilirlerdi .Sende orada oturmayabilirdin.O zaman ne yapacaklardi.Kari koca baslarinin çaresine baksınlar

Bende bilmiyordum ama biraz mesai arkadaşlarım biraz YouTube biraz tweter derken girdim bakalım ilk hisse arzımida aldım ondan kar yok ama digerlerinde zararım yok .Buranin ekonomi borsa sayfasında borsa sevenler diye bir yer var orayada bakabilirsin

Aynen bende o hissi aldım.Ama senin elti kızını kimse geçemezbeleş mezar bulsa girerbirgün sende bir gün annesinde birgün kayinvalide vs deyip milletin sırtından geciniyordu.Senden yüz bulamayınca kayinvalideyide fazla stres yorgunluk ve üzüntüden mezara gönderince birtek gecinebilecegi annesi kaldı .Sanırım şimdi ondan geçiniyor .

İyilik yapıyorsun sonra görevin haline geliyor.Ayrica o zamanki şartlarla şimdiki bir değilki .Ela okula gidiyor Söylediğinde birşey yok.Onlardan erkek olan izin almayıp çocuğun başında senin durmani beklemiş .O çocuğun anası babası senmisin.Herkes kendi yetistirdigi çocuğun sorumluluğunu alsın.

Hadi insanın annesi canı kanı.Zaten anneler hep vermek ister çocuğum rahat etsin der.Annenin eltisinden niye böyle birşey beklenir ben anlamıyorum.Yüzsüzlükte nirvana

Karda ici polarli su cekiyo.Degistrine kadat usuyo cocukSen bilirsin tabi ama bu yagmur gecirmez tulumlar ruzgar falan gecirmiyor ya,sehirde de cok rhaat kisin.

Amin cnm saolasin
Bereketli olsun

O bir dünya markası.
Simdide kendi gorumcesine yürüyor ama okumus kız tabi senin gibi salak degilim diyemiyor bana lelli abla bahane buluyorum atlatiyorum diyor
Her pazartesi onu arıyormuş simdide
1-2 Gelmis (benle mevzuyuda bildiginden ve onu tanidigindan) cocuk hasta falan bahane bulmaya başlamış.

Kız resmen vampir gibi kendine yeni kurbanlar arıyor
Esgalini verim size görünce kacin assdff

Karda ici polarli su cekiyo.Degistrine kadat usuyo cocukSen bilirsin tabi ama bu yagmur gecirmez tulumlar ruzgar falan gecirmiyor ya,sehirde de cok rhaat kisin.
Kendimiz diksek bundan ya
Resmen fakirler almasın diyolla kibarca

Hadi insanın annesi canı kanı.Zaten anneler hep vermek ister çocuğum rahat etsin der.Annenin eltisinden niye böyle birşey beklenir ben anlamıyorum.Yüzsüzlükte nirvana
Kız da annemin eltisi, annemin yengesi buyuk kucuk algisi yok.
Menfaati nerdeyse secdesi orasi.
Yani o soyle seviyo hazir yemek olsun, önüme gelsin, cocuguma bakilsin.
Ama kisi fark etmiyo kim yaparsa o.
Iyi niyetli insanları kullanıyor.
Baktı benim elim açık, laf sokan vs bi tipde degilim bana çöktü.
Ama sabırda bir yere kadar.
Bak eltim yapmaz ona bisi diyemem.
O oyle gelim gidim demiyordu, cagirmiyorduda.
Gorumcesininde eli cok açık Allah icin
Cok misafirperver annesinin elini almis belli ama akilli kiz kullandirmaz kendini.

Bu kizdan siyrilamadim ozaman
Bir de k.v vefat ettikden sonra cozuttu.
Ozaman k.v gidiyordu orda doyuruyordu karnini bana sarmiyordu.
Kiz hazir yemek cok seviyo eve alisveris yapmiyor, yemek yapmiyor iste böyle somurecek birini bulursa yapışıyor.

Gelin almışlardı (ben görüşmeyi kestigim zaman oldu nikahi) ondanda sikayetciymis yemek yapmiyo falan diye
Kendisi sadrazam tohumu herkes onu agirlicak.

Valla ben sana diyeyim berencim, bu kadın boş kalmış canı sıkılmış acaba telefonda kimi zapinglesem de uğraşsam zaman doldursam derdinde. Senle ne alıp veremediği var. Boş insan işi bu
Günah çıkartıyor canım. Cevap alamayınca çıldırıyor.Terbiyesiz.Yuvami yıktı.simdi vicdan azabı çekiyor kendini anlatmaya calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…