- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Madem kendisine iftira atıldığını düşünüyor ya da yanlış anlaşıldığını ne demeye kaynanam bize o taraftan ev alsın diyor.Hala eski kocanın dibine dibine gidiyor .Normalde aman bana laf gelmesin diye uzak durmasi lazım.Tam bir manyak belli.Tutarsizda.Önce Allah belanı versin diyor sonra bacımsın diyorSavcılıkla uğraşmak istemiyorum vaktim yok.Belaya taş atınca üstüne sıçrar
Isler büyüsün istemiyorum.Bir yandan da üzülüyorum kadının haline bir yuvanın yıkılmasına sebep oldu millete karşı da kötü durumda kaldı.Kendini aklamaya calisiyor galiba.Mesaj ayarlarimi değiştirdim artık yazamaz ins
Nasıl bir dengesizlik dimi.Madem kendisine iftira atıldığını düşünüyor ya da yanlış anlaşıldığını ne demeye kaynanam bize o taraftan ev alsın diyor.Hala eski kocanın dibine dibine gidiyor .Normalde aman bana laf gelmesin diye uzak durmasi lazım.Tam bir manyak belli.Tutarsizda.Önce Allah belanı versin diyor sonra bacımsın diyorİyiki boşanmış uzaklasmissin bunlardan.Tam kurban kesmelik.Engelle her yerden .Kendi kendine sinirlensin dursun
Aynen .Nasıl bir dengesizlik dimi.
Bi de msjda gordum evlerden ırak tovbeler tovbesi.
Bence bak sen yanlis anladin diye Berene dedirtip bunu önce kendini aklama sonra berenin hastalikli kiskanc bir tip oldugunu millete bir tür ispatlayip olaydan siyrilmaya çalışma gibi geldi.
Olmus 4 sene cok püru paksın gel yüzleş yani
Hala kaynini oldugu yere tasinmak ne dedigin gibi adam bile farkettide kaçıyor bundan belki.
Saplantilimidir nedir
Günaydın geçmiş olsun.Geçen haftada ben öyleydim.Üşüme gelmişti.Banada 1000 lik c vitamini ve dinlenme iyi geliyor.Boşver gitme bir yere dinlenGunayss bu sabahda elimi bir seye surmedim (bakim kim gelim mi dicek asdffg)
Esim grip oldu kızda babasinin tepesinden inmiyor hosgeldin hastalik, suruplar, ilaclar falan diyip cagirmak istemiyorum ama herkesi sirayla deler gecer artık.
Kızın macun geldi dün hemen devam aksam verdim.
Bende aksam cok usudum ki hep yanan bir tipimdir.
Hemen ilac ictim vit. Ictim.
Dvite bide cinko biotin ekledim (kafama göre aliyorum bunlarida insallah bi halt etmiyorumdur)
Arkadaslar falanda kullaniyo hep ben ilk defa kullaniyorum dvit harici vitamin bakalım hayırlısı gülüm.
Oglanin kurs günü ondanda bi rahatım telasem yok.
Kizda uyuyo
Yemek yapar evi toparlarım
Kız disari cikmak istiyor bu ara dun arkadasa giderken parkdan gittik.
Bakim park derse az çıkarırım
Yarinda arkadas bekliyo
Aksam ki gibi usume vs gelirse yine gitmem.
Onlarda hastami degil mi ne bilim esim hasta malum bulasmasin kimseye bizede.
Hastayiz derim.
Kimseyle gorusesim yok bu ara degisiklik oluyo falan ama kafam götürmüyor sakinlik istiyorum.
Aynı fikirdeyim.Alacaksan çocukların ikisinede alacaksın .Ayy bak aklıma geldi simdi yazmayı unuttum.
Bir de dun ki abla diyor ki çocuklara bisi birakmican birbirlerine giriyorlar mal icin calissinlar alsinlar falan dedi.
Ev sahibi arkadas yorum yapmadi ben katılmıyorum dedim.
Eger imkan var ise yani yoksa zaten yoktur istesende alamazsın ama gelirin iyidir kredi odeme imkanın vardır tabiki eskide olsa, kucukde olsa almak en doğrusu
Cocuklar en guzel yaslarinda yillarca niye kredi ödesinler?
Haa hanlar hamamlar sirketler degil kastim(olsa imkanim onuda yaparim) yani kira vermesinler diye yillarca bankalara faiz odemesinler diye.
Diceksiniz ki babandan kaliyo ya sana tuzun kuru hayir.
Buranin tapusu bnm diil babamin hala
Diger evimizi biz kendimiz aldik.
Burasi olmasa 1+1 olsa yine ev alirdim sirf kizima yatirim icin.
Napar eder oderdim
Ha tek cocuk olsaydi kalsaydi oglum bu yeter ogluma der kasmazdim.
Bu arada ben terazi burcuyum adalet benim diger adim.
Asla ogluma sunum kalsında kizima bunum kalsın ya da ona alim digerine sonra bakarız diyemem, demem, dedirtmem..
Almazsam ikisinede almam.
Alirsam ikisinede alirim..
Ortada 2 ev varsa biri 30 senelik digeri yeni olsa yeni olan oglumun eski kiziminda demem esimede dedirtmem.
Bende adalet, esitlik en başta gelir.
Ona yapilacak gucum varsa otekine yapamicaksam birine yapmam yani.
Bu abla cevremde duydugum 2. Kisi.
Biri daha demisti cocuklar icin bisi yapmicam, yapılmaz diye
Yani niye?
Siz ne dusunuyorsunuz?
Allah rahmet eylesin.Ha şöyle birşey var ama kendi hayatından da çok ödün vermemek lazım.Misal annemler tek maaşlıydı.Ufak eski demeden evler aldılar.Çocuklarını okuttular evlendirdiler.Ama annem birgün bile tatile gitmemiştir.Ne bileyim kendi için bi güzellik yapmamıştır.Rahatını düşün anne derdik dinlemezdi gereksiz masraf olarak görürdü.O da çok abartı geliyor.Ne oldu peki vefat etti.Mekanı cennet olsun
Bu kadarına gerek varmıydı yoktu
Amin inşallah.Sağolasın.Allah rahmet eylesin.
Çok haklısın ona bende karşıyım
Yemeyelim, icmeyelim, gezmeyelim, benzin yakar arabaya binmeyelim, misafir gelmesin aman yemesin, cocumdan esirgim vs bunlara bende karşıyım.
Benim babannem ve anneannem böyleydi.
Sanırım eski topraklar zor bulduklarından kıyamiyorlar.
Çünkü ikiside anlatırdı köyden söyle geldik böyle calistik.
Babannem bahcelerde calismis yillarca, anneannem inek bakmis süt satmış.
Hic bos durmamışlar.
Biz derdik hepde yiyin, gezin ama dinlemezlerdi.
Ben hep dua ediyorum onlara.
Yinede çocuklarını dusunmusler arkalarindan bıraktılar emanetlerini.
Sey duymustum köyde bi teyzeden kizim tereyagimiz olurdu mesela hayvanimiz vardi kendimiz yapardik kaynanam dolaba koyar dolabida kilitler lazim oldugu kadar cikarir gerisini geri koyar kilitler demisti.Amin inşallah.Sağolasın.
Annemlerde derdi zor bulurlarmış .Köyde yaşamışlar sonra kasabaya gelmişler. Biz çocukken bir portakal bulursak çok sevinirdik diye.Gerçekten alım imkanları yokmuş çoğu şey yokmuş zaten.Evlendiğinde de babama destek olmak için bahçe işlerinde çalışırdı.Elinden geldiği kadar tutumlu davranırdı.Bizden hiç kısmazdı kendinden kısardı.Ben onun kadar becerikli değilim.Biçki dikiş olsun hamur işleri olsun.Kasabadayken biz çocukken mahalle firinimiz vardi.Ekmeği bile kendi yoğurur fırında pişirirdi.Elinden her iş gelirdi.
Tam rahat etti ama işte o zamanda alışkanlıkmı diyeyim başka birşeymi diyeyim kendini kasmaya devam etti.Biz çok söylüyorduk ama gereksiz masraf olarak görürdü.Bir yardımcı tutardım mesala kızardı bana ikinci kere istemiyorum derdi kendide tutmazdı.
Allah mekanlarını cennet eylesin cümlesinin.Çok emekleri var.
Valla ben evlenirken dairesini vermek isterim.Kiralarda surunmesin.En guzel yillarini gecim derdiyle gecirmesin.Kocasina karsi da (eger evlenirse)anam babam arkamda diyebilsinAyy bak aklıma geldi simdi yazmayı unuttum.
Bir de dun ki abla diyor ki çocuklara bisi birakmican birbirlerine giriyorlar mal icin calissinlar alsinlar falan dedi.
Eger imkan var ise yani yoksa zaten yoktur istesende alamazsın ama gelirin iyidir kredi odeme imkanın vardır tabiki eskide olsa, kucukde olsa almak en doğrusu
Haa hanlar hamamlar sirketler degil kastim(olsa imkanim onuda yaparim) yani kira vermesinler diye yillarca bankalara faiz odemesinler diye.
Napar eder oderdim
Asla ogluma sunum kalsında kizima bunum kalsın ya da ona alim digerine sonra bakarız diyemem, demem, dedirtmem..
Ortada 2 ev varsa biri 30 senelik digeri yeni olsa yeni olan oglumun eski kiziminda demem esimede dedirtmem.
Yani niye?
Siz ne dusunuyorsunuz?
Merhaba. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Sizi baştan beri takip ediyorum.Adalet duygunuz çok gelişmiş.Yerine göre harcayıp kalanı da tasarruf etmek te fayda var.Sadece çocuklara yatırım da değil. Yaşlılıkta ,hastalıkta v.s para her zaman gerekiyor.Çocuklara eşit davranırsak sorun da çıkmaz.Cinsiyeti ne olursa olsun her çocuk çok kıymetli. Keşke imkanlar elverse de bütün çocuklar güzellikleri yaşayabilse.Her şey gönlünüzce olsun.Ayy bak aklıma geldi simdi yazmayı unuttum.
Napar eder oderdim
Yani niye?
Siz ne dusunuyorsunuz?
Evet ben olsam uzak durmayı seçerim.Millete karşı kaynimla gorusmem bile.Bu hala adamın dibine gitmek istiyor.Engelliyorum yeni hesaplar aciyor yaziyor bu sefer ayarlari tamamıyla değiştirdim yazamayacak artık.Cevap vermiyorum yesin kendiniMadem kendisine iftira atıldığını düşünüyor ya da yanlış anlaşıldığını ne demeye kaynanam bize o taraftan ev alsın diyor.Hala eski kocanın dibine dibine gidiyor .Normalde aman bana laf gelmesin diye uzak durmasi lazım.Tam bir manyak belli.Tutarsizda.Önce Allah belanı versin diyor sonra bacımsın diyorİyiki boşanmış uzaklasmissin bunlardan.Tam kurban kesmelik.Engelle her yerden .Kendi kendine sinirlensin dursun
Gecmis olsun cnm
Valla imkanım varsa yaparım ben ödüycem diye çatlıyorumAyy bak aklıma geldi simdi yazmayı unuttum.
Napar eder oderdim
Yani niye?
Siz ne dusunuyorsunuz?
ANnem der bizim babane ede aynıymıstıSey duymustum köyde bi teyzeden kizim tereyagimiz olurdu mesela hayvanimiz vardi kendimiz yapardik kaynanam dolaba koyar dolabida kilitler lazim oldugu kadar cikarir gerisini geri koyar kilitler demisti.
Nasil zorluk yasamislar ozelliklede kadinlar cok ezilmis.
Nacizane instada "onlyherstory" diye bi hesap var ben her hayat öykusunu okudugum kadinin yasaminda hayretlere dusunuyorum.
Nasıl dayanmislar, nasil sabretmisler diye..
Cok zorluk yaşadıkları asikar malesef.
Dusunsene evde yağ saklaniyor yağ yahu
Yemek yapican kaynanan azicik veriyo geri saklıyo
Kadin hem ağladı hem anlattı aa kızım ne zorluklarla su gunlere geldik diye.
Yine bugunumuze cok sukur
Ölenlerimizden Rabbim razı olsun biz razıyız.
Insanların keşkeleri hep şey keske azıcıkta gün yüzü gorselerdi diye
Cok tesekkur ederim güzel dusunceleriniz içinMerhaba. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Sizi baştan beri takip ediyorum.Adalet duygunuz çok gelişmiş.Yerine göre harcayıp kalanı da tasarruf etmek te fayda var.Sadece çocuklara yatırım da değil. Yaşlılıkta ,hastalıkta v.s para her zaman gerekiyor.Çocuklara eşit davranırsak sorun da çıkmaz.Cinsiyeti ne olursa olsun her çocuk çok kıymetli. Keşke imkanlar elverse de bütün çocuklar güzellikleri yaşayabilse.Her şey gönlünüzce olsun.
Rahmetli babannem (allah yattigi yeri nur etsin) 3 kiz dogurmus ust uste ve k.v hep kız doguruyorsun diye süt verdirmemis ve açlıkdan ölmüş bebek.Valla imkanım varsa yaparım ben ödüycem diye çatlıyorum
Varsın onlar rahat yasasınlar çekmesinlrr
Eşimde varsa niye saklıycam
Annem kıyamaz parasına puluna 1 lirasına
Demez ki kızım al çocuklarına bişey çıkarıp vermez
Ama oğluna verir onun bebelere verir
Baby ailesi o konuda çok iyiler
ANnem der bizim babane ede aynıymıstı
Düşün ineklerde süt dolu abime içsin diye vermemiş ağlamıs
Keserim o ineği
Olan şey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?