- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
O bir dünya markası.
Simdide kendi gorumcesine yürüyor ama okumus kız tabi senin gibi salak degilim diyemiyor bana lelli abla bahane buluyorum atlatiyorum diyor
Her pazartesi onu arıyormuş simdide
1-2 Gelmis (benle mevzuyuda bildiginden ve onu tanidigindan) cocuk hasta falan bahane bulmaya başlamış.
Kız resmen vampir gibi kendine yeni kurbanlar arıyor
Esgalini verim size görünce kacin assdff
O bir dünya markası.
Simdide kendi gorumcesine yürüyor ama okumus kız tabi senin gibi salak degilim diyemiyor bana lelli abla bahane buluyorum atlatiyorum diyor
Her pazartesi onu arıyormuş simdide
1-2 Gelmis (benle mevzuyuda bildiginden ve onu tanidigindan) cocuk hasta falan bahane bulmaya başlamış.
Kız resmen vampir gibi kendine yeni kurbanlar arıyor
Esgalini verim size görünce kacin assdff
Kayınvalidesi iyi kadındı.Kiymetini bilseydi keşke.Kadincagiz birşey diyemiyor diye afedersin sırtına binmişti.Kadincagiz kızının çocuğuna bakıyordu birde buda benim çocuğuma bakacaksın diye zorladı diye hatırlıyorum.Yasli kadın iki çocuğa birden nasıl baksın.Hic vicdan merhamet yoktu bu elti kızında. Anlattıklarından hatirladiklarim.Teyzenin mekanı cennet olsunKız da annemin eltisi, annemin yengesi buyuk kucuk algisi yok.
Menfaati nerdeyse secdesi orasi.
Yani o soyle seviyo hazir yemek olsun, önüme gelsin, cocuguma bakilsin.
Ama kisi fark etmiyo kim yaparsa o.
Iyi niyetli insanları kullanıyor.
Baktı benim elim açık, laf sokan vs bi tipde degilim bana çöktü.
Ama sabırda bir yere kadar.
Bak eltim yapmaz ona bisi diyemem.
O oyle gelim gidim demiyordu, cagirmiyorduda.
Gorumcesininde eli cok açık Allah icin
Cok misafirperver annesinin elini almis belli ama akilli kiz kullandirmaz kendini.
Bu kizdan siyrilamadim ozaman
Bir de k.v vefat ettikden sonra cozuttu.
Ozaman k.v gidiyordu orda doyuruyordu karnini bana sarmiyordu.
Kiz hazir yemek cok seviyo eve alisveris yapmiyor, yemek yapmiyor iste böyle somurecek birini bulursa yapışıyor.
Gelin almışlardı (ben görüşmeyi kestigim zaman oldu nikahi) ondanda sikayetciymis yemek yapmiyo falan diye
Kendisi sadrazam tohumu herkes onu agirlicak.
Şimdiden bereketli olsun cnm. Hisse neleri alıyorsun. Tabi paylaşmak istersen.İyigecelerr
Cebren ve hileyle anama coktuk
Su doldurmaya daga gittik,annem koydeymis,gelin balik yapcaz dedi .
Coktuk ona
Mangal falan yaktik yedik ictik kactik.
Kizi uyuttum kahve bastim.
Babam kizla bana 300 tl verdi .
Pazartesi hisse alcm onla.
Zaten beni üzen de yaptığımın görülmeyip sanki hiç vakit ayırmıyormuşum, hiç fedakarlık yapmamışım gibi bir de hep beni ikinci plana attın demesi ve üstelik bu arkadaştan öyle birşey de hiç beklemiyordum. İlk kırııldınmı diye soran ve izah etmeye çalışan da bendim. Demekki içinde birikmiş içten içe :)İyilik yapıyorsun sonra görevin haline geliyor.Ayrica o zamanki şartlarla şimdiki bir değilki .Ela okula gidiyor Söylediğinde birşey yok.Onlardan erkek olan izin almayıp çocuğun başında senin durmani beklemiş .O çocuğun anası babası senmisin.Herkes kendi yetistirdigi çocuğun sorumluluğunu alsın.
Demekki bu rahatlığı vermemek lazım onu anladım. Eskiden öyleydim ama en iyisiymiş. Başım ağrımıyormuşSelam arkadaşlar
babyloading87 inşallah daha hayırlı kapılar açılır önünüzde
yedirenk79 insanların temelsiz beklentileri beni benden aliyo gerçekten, ne münasebet okula gönderme diyebilir çok enteresan.
İşe girdigimden beri 5 ay olacak 3 çeyrek alabildim kart borclari eksikler çoktu. Buna da şükür inşallah arttiricam sizi okudukça hevesleniyirum. Aslında hisse senedine hirmek istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum
Şimdiden bereketli olsunİyigecelerr
Cebren ve hileyle anama coktuk
Su doldurmaya daga gittik,annem koydeymis,gelin balik yapcaz dedi .
Coktuk ona
Mangal falan yaktik yedik ictik kactik.
Kizi uyuttum kahve bastim.
Babam kizla bana 300 tl verdi .
Pazartesi hisse alcm onla.
Şimdiden bereketli olsun
Şu senin elti kızıKız da annemin eltisi, annemin yengesi buyuk kucuk algisi yok.
Menfaati nerdeyse secdesi orasi.
Yani o soyle seviyo hazir yemek olsun, önüme gelsin, cocuguma bakilsin.
Ama kisi fark etmiyo kim yaparsa o.
Iyi niyetli insanları kullanıyor.
Baktı benim elim açık, laf sokan vs bi tipde degilim bana çöktü.
Ama sabırda bir yere kadar.
Bak eltim yapmaz ona bisi diyemem.
O oyle gelim gidim demiyordu, cagirmiyorduda.
Gorumcesininde eli cok açık Allah icin
Cok misafirperver annesinin elini almis belli ama akilli kiz kullandirmaz kendini.
Bu kizdan siyrilamadim ozaman
Bir de k.v vefat ettikden sonra cozuttu.
Ozaman k.v gidiyordu orda doyuruyordu karnini bana sarmiyordu.
Kiz hazir yemek cok seviyo eve alisveris yapmiyor, yemek yapmiyor iste böyle somurecek birini bulursa yapışıyor.
Gelin almışlardı (ben görüşmeyi kestigim zaman oldu nikahi) ondanda sikayetciymis yemek yapmiyo falan diye
Kendisi sadrazam tohumu herkes onu agirlicak.
Bacım benim binada biri vardı oda aynı kızı koymaya kalktı hergün annem çağırıyor dedim anneme gitcem perdeyi çekip evde oturdum halbuki gitmedimZaten beni üzen de yaptığımın görülmeyip sanki hiç vakit ayırmıyormuşum, hiç fedakarlık yapmamışım gibi bir de hep beni ikinci plana attın demesi ve üstelik bu arkadaştan öyle birşey de hiç beklemiyordum. İlk kırııldınmı diye soran ve izah etmeye çalışan da bendim. Demekki içinde birikmiş içten içe :)
Bu ara buna benzer şeyler yaşadım. Birkaçını burada anlattım. Başka tavır yapan arkadaşlaruma sormamıştım bile. Ama buna sorma gereği duydum.
Demekki sormamak empati yapmamak, çok fedakarlık yapmamak gerekli. Dediğim gibi görev haline geliyor
Çocuk hastanede ayilip bayılıyor ama akşama dans videosuBir de sabah bana cevap yazmış. Hep bir işin var hep arkadaşlarınlasın. Aaa acilmiydi diyorsun hep demiş. Ve ertelediğim birşeyleri hatırlamıyormuş. Enteresan. Yani onun için ertelememişim. Yanlış yapmışım bence erteleyerek.
Bir de kızı çok kötü olduğunu ve ayılıp bayıldı hastanede diyor . 1 saat geçmeden eşi eşimi arayıp yeni aldığımız televizyonun modelini soruyor.akşam da kızın danseden videosunu koyuyor instagrama.
Gün oldu birine kırıldım dile getirmedim bu soruna ilgisizliğe yorumlandı.Hastalandım sormadın oldu. sorduğum kişide de böyle şey. İnsanlarmı garip ben mi anlamadım.,
Kayınvalidesi uzak değil. Biz hafta içi şebi arusa izlemeye gideceğiz iki arkadaş eşlerle birlikte. Başka arkadaşım bu dediğim.Karı koca öncelikleri kendi rahatları .Hele erkek olan çok bencil geldi.Senin önemli bir rahatsızlık geçirdiğini biliyorlar çocuğun okuluda başladı yedirengi yormayalim deyip daha anlayışlı olabilirlerdi .Sende orada oturmayabilirdin.O zaman ne yapacaklardi.Kari koca baslarinin çaresine baksınlar
Kocası İki hafta önce bademcik ameliyatı oldu. Ama bir sıkıntı yoktu. İzinliydi işten. Birkaç gün.Şu senin elti kızı
Sanki abimin karısı gibi hergün bana yıkılmaya kalkıyo Du küstük iyi oldu ya yemek aş hergün bana geliyordu resmen gına gelmişti şükür uzaklaştırdım
Hatta annem demiş evine gidilmez hergün herkesin işi var yok çok şükür kurtuldum
Bacım benim binada biri vardı oda aynı kızı koymaya kalktı hergün annem çağırıyor dedim anneme gitcem perdeyi çekip evde oturdum halbuki gitmedim
Kan emicilerden uzak dur
Madem öyle kocası işe gitmeyip baksın dadı değilainki niye çocugun okuldan geri kalsın
KV varken hem sen niye bakacaksın millet ne rahat geniş rehavet çökmüş
Hiç yapmadığım birşey bu. Minnet etmem mecbur kalmadıkça.Basbayagi kadın sana duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor
Thy 2 tane var.ozbu 10 tane,eregli,alarko,sasa bunlarin hepsni 10 ar yapmak istiyorm.ytdŞimdiden bereketli olsun cnm. Hisse neleri alıyorsun. Tabi paylaşmak istersen.
Thy bayağı artmış. İyi kazanmışlar. Eşim de ondan kazanmış ama artık alınmaz diye düşünüyırum.
TesekkurlerDinsizin hakkından imansız gelir derler belki bu yeni gelinde i
Şimdiden bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?