Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kayınvalidesi iyi kadındı.Kiymetini bilseydi keşke.Kadincagiz birşey diyemiyor diye afedersin sırtına binmişti.Kadincagiz kızının çocuğuna bakıyordu birde buda benim çocuğuma bakacaksın diye zorladı diye hatırlıyorum.Yasli kadın iki çocuğa birden nasıl baksın.Hic vicdan merhamet yoktu bu elti kızında. Anlattıklarından hatirladiklarim.Teyzenin mekanı cennet olsun Vefat ettiğini duyunca bende üzülmüştüm.Görümceside annesi gibi hanımefendi biriydi sanırım.İnsanlar iyi diyede sömürmemek lazım.Kancayi bu seferde görümceye takmış beleş bir yer daha ariyor demek .

İyigecelerr
Cebren ve hileyle anama coktuk
Su doldurmaya daga gittik,annem koydeymis,gelin balik yapcaz dedi .
Coktuk ona
Mangal falan yaktik yedik ictik kactik.
Kizi uyuttum kahve bastim.
Babam kizla bana 300 tl verdi .
Pazartesi hisse alcm onla.
Şimdiden bereketli olsun cnm. Hisse neleri alıyorsun. Tabi paylaşmak istersen.
Thy bayağı artmış. İyi kazanmışlar. Eşim de ondan kazanmış ama artık alınmaz diye düşünüyırum.

Zaten beni üzen de yaptığımın görülmeyip sanki hiç vakit ayırmıyormuşum, hiç fedakarlık yapmamışım gibi bir de hep beni ikinci plana attın demesi ve üstelik bu arkadaştan öyle birşey de hiç beklemiyordum. İlk kırııldınmı diye soran ve izah etmeye çalışan da bendim. Demekki içinde birikmiş içten içe :)
Bu ara buna benzer şeyler yaşadım. Birkaçını burada anlattım. Başka tavır yapan arkadaşlaruma sormamıştım bile. Ama buna sorma gereği duydum.
Demekki sormamak empati yapmamak, çok fedakarlık yapmamak gerekli. Dediğim gibi görev haline geliyor

Bir de sabah bana cevap yazmış. Hep bir işin var hep arkadaşlarınlasın. Aaa acilmiydi diyorsun hep demiş. Ve ertelediğim birşeyleri hatırlamıyormuş. Enteresan. Yani onun için ertelememişim. Yanlış yapmışım bence erteleyerek.
Bir de kızı çok kötü olduğunu ve ayılıp bayıldı hastanede diyor . 1 saat geçmeden eşi eşimi arayıp yeni aldığımız televizyonun modelini soruyor. akşam da kızın danseden videosunu koyuyor instagrama.
Gün oldu birine kırıldım dile getirmedim bu soruna ilgisizliğe yorumlandı.Hastalandım sormadın oldu. sorduğum kişide de böyle şey. İnsanlarmı garip ben mi anlamadım.,

Demekki bu rahatlığı vermemek lazım onu anladım. Eskiden öyleydim ama en iyisiymiş. Başım ağrımıyormuş

Dinsizin hakkından imansız gelir derler belki bu yeni gelinde i
İyigecelerr
Cebren ve hileyle anama coktuk
Su doldurmaya daga gittik,annem koydeymis,gelin balik yapcaz dedi .
Coktuk ona
Mangal falan yaktik yedik ictik kactik.
Kizi uyuttum kahve bastim.
Babam kizla bana 300 tl verdi .
Pazartesi hisse alcm onla.
Şimdiden bereketli olsun

Şu senin elti kızı
Sanki abimin karısı gibi hergün bana yıkılmaya kalkıyo Du küstük iyi oldu ya yemek aş hergün bana geliyordu resmen gına gelmişti şükür uzaklaştırdım
Hatta annem demiş evine gidilmez hergün herkesin işi var yok çok şükür kurtuldum
Bacım benim binada biri vardı oda aynı kızı koymaya kalktı hergün annem çağırıyor dedim anneme gitcem perdeyi çekip evde oturdum halbuki gitmedim
Kan emicilerden uzak dur
Madem öyle kocası işe gitmeyip baksın dadı değilainki niye çocugun okuldan geri kalsın
KV varken hem sen niye bakacaksın millet ne rahat geniş rehavet çökmüş

Çocuk hastanede ayilip bayılıyor ama akşama dans videosuçok enteresanlar gercekten

Kayınvalidesi uzak değil. Biz hafta içi şebi arusa izlemeye gideceğiz iki arkadaş eşlerle birlikte. Başka arkadaşım bu dediğim.
O akşam Elayı bırakmak için eşim teyzesini çağırdı.Üstelik eşimin teyzesi çok daha uzakta. Mesela eşim de ben de akşam aman adam işten geliyor yorgun der çocuk bırakmayız. Düşünürüz ama herkes aynı değil demekki. Bir de olay suçlar gibi konuşmaya dönüyor

Bana daha önce buradaki arkadaşlar demişti sık sık görüşüyordum ya o dönemde. Çok doğru demişler haklılarmış. Bakalım tecrübeleniyorum. Belli insanlar olacak çok kişi olmayacak hayatında. Rahatsıx olunca uzak duracaksın net!!!

Kocası İki hafta önce bademcik ameliyatı oldu. Ama bir sıkıntı yoktu. İzinliydi işten. Birkaç gün.
İşe gitmemiş onu söylüyor bana. Mecbur gitmeliydi gitti diyor.

Basbayagi kadın sana duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor
Hiç yapmadığım birşey bu. Minnet etmem mecbur kalmadıkça.
Bu ara zaten yorgun düşüyorum. Duygu sömürüsü çekecek halim hiç yok. Elanın okulunun bile tam zamanında olduğunu düşünüyorum. Eminim daha zorlanacaktım bu yık okul olmasa. Geri kalan vaktimi de kızıma ayırmayı istiyorum

Şimdiden bereketli olsun cnm. Hisse neleri alıyorsun. Tabi paylaşmak istersen.
Thy bayağı artmış. İyi kazanmışlar. Eşim de ondan kazanmış ama artık alınmaz diye düşünüyırum.
Thy 2 tane var.ozbu 10 tane,eregli,alarko,sasa bunlarin hepsni 10 ar yapmak istiyorm.ytd
Koci tehemmudhocam i takip ediyo igda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…