Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydin bacimlar
Dun yogundu gelemedim.
Kiz kociyyle pazar,oyun parki ,babamin dukkan Allah ne verdiyse gezdi
Beni alip,yemek yedik,kardesime gittik esyalar vardi onlari aldik.
Bana zilyon tane kiyafet almis,gomlekelr ceketler kazaklar,kiza oyle pijamalar.Kadife bi elbise almis kizla yegenime yilbasi aksami bir ornek giysin diye.Kesesine berekrt
Maas yatsin iyi bi hediye alcam bende.
Yemegim dunden var yesil mercimek.
Aksm 23.00 de bi uyumusm.fosur fosur

Kesesine bereketAllah daha çok versin böyle iyi insanlara

Selammm,
Yine yorulmuş bir ben bırakıyorum buraya
Sabah 8 e doğru uyandım. Tekrar dalamadım. Kardeşim aradı bir saat konuştuk.konumuz okul ve çocuklar ayrıca ev hanımlığıydı
Ela 9:30 da uyandı yatakta yat yuvarlan istedi küçük hanım.
Kahvaltı hazırlarken o arada kum oynadı oyuncaklarını da döktümü. Okul için çıktık.
Onu bıraktım. Kargoya uğradım yolu şaşırmışım bayağı yol yürüdüm.spor olsun dedim ama gerçekten hiç eskisi gibi yürüyeniyorum.
Kargoda pazarlık yaptım. Kuzenimin kızlara hediye almıştım. Astarı yüzünden pahalı
Bilsem internetten alır oranın adresini verirdim. Küçüçük şeye 93 tl istiyor.
Online alsam 20 tl kargo ücreti. Neyse hadi 57 ye anlaştık. Dönüşte bir kaç markete uğradım fiyatlara baktım. Akşama karışık kızartma yapacağım. Tavuk pirzolada aldım yanına yaparım diye. Domates armut aldım. Market kasasında Benden önceki bayanlar Türk değil. Maşallah yığınla şey almışlar, ve kredi kartı kullanmıyorlar kirpik kaş dudak heryeri yapılmış. Dün de asansörde görmüştüm. O da Türk değil. Bu kadınsa ben neyim dedim kendi kendime Valla burda fakir olan biziz onu anladım. Daha çok şey diyeceğimde şimdi bamlanmayayım.
Eve gelmek için marketin servisine bindim. Daha yürüyecek takatim kalmamıştı.
60 kiloya az kaldı. Eşim de sabah aramış kek istiyor az önce aramış helvamı yapsak yesek akşama diyor. Yine beni 70 kiloya getirecek bu adam. hergüm tatlı alıp geliyor. Valla helvayı da yapsın kendisi. Uğraşamayacağım.
Geldim mutfağı oyuncakları kumu vs topladım. Az dinlenmek için de oturdum. Yarım saat sonra kızı almaya çıkarım.
Biraz da online market alışverişi yapacağım.
Gün böyle bitiyor.

Akşam şoktan komili sıvıyağ aldım 4 litre 139 TL.Bir tane kalmış .Stok dursun.Hakmarda da 4 litre yudum 139 tl
Bende 2 tane yag, 5kg seker 5kg un alicam
Un yetmezde digeri en azindan 3-4 ay goturur bizi diyorum.
Ben hamurisi yapmasam aslında uzun gidiyor işte

Selamm
Dün kek falan yapinca saat 6 gibi komsu ablaya goturdum bi kosu (esi yok kiziyla kaliyorlar) illa otur dedi
Bi de cay koydularmı etmen dedim kocam gelcek bebem uyuyo
Telefonumda yanimda yoktu oglana komsuya tabak bırakıp gelcem die ciktim öyle
Oturttular dahada ara benim telf. Esini otur diyo dedim sizin gibi bi basima olsam yatarim surda valla ne iyi gelirdi
Eve gelince gözlemeye bulastim tabi bi de mutfakdan 12 de ancak cikmistim.

Bugun dünden kalanlar yendi.
Dolaplarin dislarını sildim akşam meyveledim ahiliyide
Islak kekti ıhlamurdu uzandım valla ancak.
Eşimde bana yapma ben yemicem diyo gec saatde oglana yaptiklarimdan ama önune gelincede silip supuruyor.
Anksiyatem icin kullandigim ilacim bitti
Parayla aliyorum gidip yazdirmam icin norolojiye gitmem lazim
Sıra bul git ouff
Ilaci tamamen kesince uyuyamıyorum bu sefer.
Resmen kısır dongudeyim
azaltip azaltip tekrar duzenli icmeye basliyorum uyku sorunu yasiyorum boyle ara verince.
Yarin alıcam

Kargo fiyatlari cok fena ya.
Artik bisi yollican zaman oyle yapmak lazim .
Uygulamadan yolla dicem onunda kargosu hizmet bedeli bisileri yok kucuk boy yok buyuk boy 2.el satis siteleride pahalı artik

Kendime akilli saat almistim hani oyle cok akıllılardan değil
Zaten cok detayli ozelliklerini kullanamam surekli kolumda degil suda hep elim falan.
Siyahdı simdi beyazına yukseliyorum alıcam galiba.

Bi kahverengi pant. Aldim kalıp efso ama nerden aldim almaz olaydım hic bisile kombinlenmiyo
Yuksek bel cins bisi.
Ama kalıbı cok hosuma gitti.
Hic kahve bej tonlarida o tarz bisim yok.
Iademi etsem bilmiyorum.
Ben alismisim siyah beyaz renk kombinleyemiyorum bir de zıt renkleri sevmiyorum, ayakkabiya uyacak çantaya uyacak illa tipik teraziyim malum

İyi geceler,
Kız yine geç uyudu. Yok ya sabah erken kaldırsam da gece şaşmıyor. Babası varken saat kaçı buluyor. Aslında benimle oynuyor ama neden bilemedim. Aslında sıkıntı geç yemek yememiz ve yemek ardından eşimin ağzı hiç durmuyor. Bu defa Ela da ben şundan yiyeceğim bundan yiyeceğim saat kaçı buluyor. Zaten sağlıklı değil o saatte birşeyler yemek. Bugün dedim 60 kiloya gram kalmış. Yeter artık şu tatlılarından
Neyse 23:30 da uyudu. Duş aldım. Sütü mayaladım.
Paskalya yumurta boyası ve etiketi geldi. Malesef az etiket var. Çocuklar ben onu istiyorum diye kavga yaparlar. Yeniden gelmesi de zaman alır. Öğretmene sordum o da benimle aynı fikirde. Çok güzel şey düşünmüşsünüz çocuklar çok sevinecek dedi.Ayrıca çocuklara da yumurta boyatabiliriz dedi. Ben de matruşka bebek resmi boyatmayı düşündüğümü söyledim. Bunu da çok beğendi. Oo daha neler var dedim. :) tavşan maskemiz, şarkımız dans oyun. Bir de yılbaşında simli kartpostal istiyorum ama bakalım. Bizim çocukluğumuzun kartpostalları. Ne de çok severdim.

Beyazla kullan canım. Ben de kahverengini çok sevmem. Canlı renk severim.
Ahh teraziler :) eşim beni de karattıı siyah beyaz giy diye diye tarzımı bozdu. Canlı renk ve taşlı pullu simli çok severim.pullu giyince düğünemi gidiyorsun demişti geçen yıl. Gittiğimiz yer annemin evi.
Taşlı kot pantolonlara rus kadınları gibi giyme dedi
Ben aslan burcuyum şıkırtı ışıltı benim adım
Ben ona hoş bir mavi kazak aldırdım. Yıllarca giymedi.sonra da verdi gitti. Ama ona evde giymeye kırmızı pijama takımı almıştım evde giyiyor.

Benim eşim de koy önüne yer, helva yapacakmısın dedi. Yemek yedim yiyemem dedim. Onun da yapası gelmedi üşendi bence, yapsam siler süpürürdü ama benim halim yoktu.yemek yap mutfağı toparla ocak sil.kızartmayı sevmiyorum. Hem heryer yağ oluyor hem de midemi mahfediyor.,
Oturuyoruz bana diyor; kabak çekirdeği kavurayımmı yermisin. Hayır yemem dedim. Yersin yersin dedi kavurdu. Yemedim yerim kalmadıki.
Bu ilacın için rapor yazdıramıyormusun canım. Eğer rapor yazdırısan aile hekimi bile yazabiliyor., ben keppra için rapor yazdırdım.

Ayyy yemek yemek yemek çok uğraşlı ve de çok yeyince mideye zararlı.
Bugün Elayı aldım geldik eve.
Hadi gel anne yatalım sarılıp.sabahki gibi yatakta keyif yapalım dedi.
Az uzandık. Kalkmayacakmışım.
Yemek yapmam lazım diyorum. Yemekle hiç işi yok.
Babasına ses kaydı bırakmış :) babacım annemle biz yatsak yatak keyfi yapsak yemekle uğraşmasak, üç tane hamburger söyleriz bundan kolayımı var getirirler yeriz babacım

Sen renk seviyosun ben renk sevmiyorum bu sebeple kombin yaparken cok zorlaniyorum.
Kahve tonlarini aslinda severim ama kombin yapmak zor.
Ondan elim hic gitmez almaya.
Benim tamtersi esim benden daha renklidir o daha gosterisli esya falan sever.
Hatta biz koltuk alirken satici sey demisti abi hep daha gosterislilere bakiyo siz sade hep tersi olur ilk defa gördüm böylesini demisti.

Hatta vizon kaban bakiyorum epeydir alirda giyermiyim ona bile emin değilim.
Hic bej, beyaz pant. Olmadi mesela hic benlik diil.
Kırmızı, pembe, sarı falan tshrtumde yok desem yeri
Ama cok cart renk olmadigi surece azicik katasim var artık renk, hep ayni seylere elim gidiyor.
Okadar aldim ve iade ettim ki bu ara asla icime sinmiyor.
Bakiyorum dolapda duracak öyle elim gitmicek iade ediyorum.

Bizim evin bam teli yemek
Surekli ne yicem diye gezen bir ergen var evde.
Evi kurutuyor
Oglan uzak bi uniye gitse bizim mutfak masrafi yariya duser gibi geliyor
Allah canlarını sağ etsin tabi ama bazen saatlerce mutfakdan cikamiyorum.

Rahatlıkda Ela gibi olalım

Bilmem rapor yaziliyormu ki
Bisi dememisti noroloji.
Ama en son doktora gittigimde azaltalim demistik zaten 10mg.
Azaltinca uyku sorunum yine basgosterdi
Gitmedim dahada.
Yine randevu almam lazım.
Mesela tüm gece uyumadan sabah edebilirim ilaci almadigimda kendimi zorluyorum uyumak icin.
Gun icinde oysa yeterincede yoruluyorum ama uyuyamıyorum.
Uykusuzluk sonrasida sersemlik oluyo malum gunduzde uyuyamaya fırsat olmadigindan bu da bende sinir yapıyor falan.
Ilac iyi geliyor alicam bugun en son 32tl almistim ama annem ilac fiyatlar artmis diyordu

Günaydınn
Yil bitmeden 2 tane 5kg yag, un, deterjan ve şeker almak istiyorum.
Bakim indirim kovaliyorum yakalarsam alıcam.
2.5kg pirinc siparis verdim.
Annemde verdi 3kilo pirinc, 1 blok kasar, ped falan almis verdi.
Kıyma ve kusbasi verdi bi de.
Kasaba gitmeyiz yeter bunlar.
Kahvaltilikda esim almisti ayin 10una kadar yeter evdekiler.
Saralle, findik kremasi alicam bi.
Oglan sabah seviyor ekmege sürüp

Gecen aksam krepde dokmustum sabah ugrasamiyorum diye dün kız epey yedi şükür
Gitti geldi börek yicem diye yedi.
Bugunde öyle sevdigi bisi yapim yumurtalı ekmek kizartim diyorum.
Kek ve kurabiyde bitti bizim eve cok bile dayandi
Aksam esimin maci var macdan geliyo o da araniyor
Yine una bulasicam gibi görünüyor bakim.
Yemek de yok.
Musakka yapim diyorum az yanjna pilav oglan patlican yemiyo ona kofte yaparim.
Kizda pilavla karistirinca yer musakkadan.
Hanfendi kırmızı corba istedi aksam 2 gundur beyaz corba(yayla) iciyordu bıktı herhal.
Ona tarhana corbası yapıcam.
İadeye cikamadim ona cikmam lazım lelli neye yetişsin.

Aslında az renk yani senin sevdiğin renkler daha çabuk kombinlenir. Ama kahverengi gerçekten uyum anlamında zor renk.
Ben renk uydurmada sıfırım. Teraziler o anlamda iyi. Sadece siyah lacivert ve kahverengi seviyor eşim.

psikiyatriden yazdirirsan ucret odenmiyor lellim

O bölümün doktoru yazıyor.
Hatta ben alerjik astım için de rapor yazdırmaya niyetim var. Çünkü her zaman kullanıyorum. Her defasında göğüs hastalıkları bölümüne ilaç yazdırmak için randevu almaya uğraşmayayım diye.,
Ama her ay takipteysen ayrı. Fakat birkaç ay aynı ölçüde içiyorsan rapor yazdırabilirsin.

Gerçi 2
Bende 2 tane yag, 5kg seker 5kg un alicam
Un yetmezde digeri en azindan 3-4 ay goturur bizi diyorum.
Ben hamurisi yapmasam aslında uzun gidiyor işte
Sen çok hamur işi yapıyorsun anca yeter.Zamlar gelmeden bende stok yapmak istiyorum ama yazdan bayağı bir stok yapmıştım.Zeytinyağı,ayçiçek yağı,un,çay,bakliyatlar,bulgur vs.,tuvalet kağıdı, kağıt havlu,bulaşık deterjanı,çamaşır deterjanı,şampuan,sabun,ev temizlik ürünleri,v.b .Bazanın altı tuvalet kağıdı dolusanki savaşa gidiyorum

Elimde ayçiçek yağı azaldı geçen bir tane aldım ama bize yetmez yine alsam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…