Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annesinede kıyamazmış kuzu

Şok markette 5 kilo piyale un 53,5 5 kilo toz şeker 113,75 ,5 kilo evin ayçiçek yağı 149,5 TL.komili kalmamış .Yağı sonra almaya karar verdim.Bir arada migrosa bakarım .
Ekmek,yumurta,bütün tavuk ve tuz aldım 135 TL tuttu .Yorulmuşum.Simdi yemek yeriz Allah'tan dünden hazırlamıştım.Kurufasulyeyi ısıtır yeriz Bu ara dondurucudakileri ve bakliyatlari kullanmaya çalışıyorum Dolap biraz boşalsin

Telli bimde 5 kilo efsane un 53.5, söke un 57.5, Sinangil un 53 TL .5 kilo şeker 113,75 TL.Hazir marketteyken sıcağı sıcağına fiyatları bildireyim dedim 5 litrelik yağlar 150-175 arası
Cok sagolasin bimede girdim aslinda ama kalabalikti cabuk cabuk ciktim.
Migros onlineden en son seker ve un aldim (begendim migros unuda)
Migrosun baldo pirincide guzel 2.5 kg onu siparis verdim.
Cay yani bos icmiyolar
Hazirda almiyoruz hal boyle olunca un seker yag eksik etmiyorum

Kizlar rapor icin bi uzmana gidim sorim bakim randevu bakim sagolun
40tl olmus aldım artik 1 ay gidiyor.

Selamm
Aras a ciktim
Ordan lcw iademi verdim.
Ordan elti kizinin gorumcesine denklestik belki 1.5 saat onunla cene yaptik tam parkin orda denk geldik oturduk valla laf lafı acti
Zor ayrildik
Ordan eczaneye ordan bime eve gelmem 4 oldu.
Bimden meyve, sandvic ekmegi, kakao, süt, garnitur, gofret, kahve(3lu1 arada mavi olan cok hosuma gitti seker orani cok az biz sevdik), krem peynir falan aldim.
Hemen gelince musakka attim ocaga
Kiza corba yaptim
Oglana kofteye usendim sosis hasladim sosisli sandvic yapcam amerikan salatasida yaptim
Bende yerim
Gec saatde yine aciktik dicekler bisi yapcam simdilik oturdum azcik yarim saat sonra gelir erbaslar.

Bereketli olsun afiyetle yiyin Maşallah beceriklisinde ben çok üşeniyorum birazda kilo problemim olduğu için hamuişi v tatlıyı az yapmaya çalışıyorum.Büyük oğlum eve geldiğinde ya da misafir olunca daha çok.

Vallahi helal olsun sana.Oğlana ayrı kıza ayrı kocaya ayrı yemek hem de hergün yapıyorsun.Bende o kadar sabir yok.

Kardeşinin kesesine bereket canım calisirken değişik değişik giyersin güle güle kullan

Vallahi helal olsun sana.Oğlana ayrı kıza ayrı kocaya ayrı yemek hem de hergün yapıyorsun.Bende o kadar sabir yok.
Ahh aksam bir yorgunluk cokuyor ki sorma
Gunduz yine anlamiyorumda.
Napim ya içim el vermiyor ana yüreği
Al yemek bu desem oglan patlican yemiyo ya ben yemiyorum ozaman dicek aç aç durcak.
Dayanamiyorum
Tarhanayı Alyadan baska kimse icmiyor mesela onun icin 1 corba kasigindan yapiyorum 2 gun iciyor.
Ama icti 1 kase icim rahat etti ozaman.

Suan uzandım kaldım ama kalk mantı yap deseler dayanamam yaparım az bisi yaparım ama yine yaparım.
Icim el vermiyor bu konularda hiç ne varsa onu yiyin diyemiyorum.
Vicdanımida kopekler yesin

Ben meyve aldim esimde almış.
Oldu cesit cesit meyve..
Neyse o üzüm cilek mandalina hurma falan almis.
Ben ayva elma armut almistim nasil olduysa denk gelmedi meyveler ama cok cesit oldu.
Cilegide kızı istiyor diye dayanamiyor
Hurmayida bana alıyor kendide sevmez yemez.
Maca gitti gelir az sonra.

Mutfağı topladim.
Kizida yikicaz gelince ben hala tek yikarken ter icinde kaliyorum.
Hala yüzüne su degince çığlık kıyamet asamadık şunu bi.
Konusuyorum oyuncakda sokuyoruz bebekde balikda yok yok yok ikna olmuyor.
Gündüz bi ablamı aricaktım ,teyzemi aricaktım asla vaktim kalmadı aramaya.
Kızda konusturmuyo ben konuscam diye.
Bi kosturmacadır, bir vakitsizliktir gidiyor.

Mantida çok zahmetli yaincik cincik uğraş dur yorgun olsam kalkmazdim sanırım .Birtek oğluma zaafım var .O birşey istese yaparım kıyamam herhalde.Oda bir iki şey dışında yemek seçmiyor Allah'tan.Kelle paça sevmez balık pek sevmez ama ucundan olsada yer.Allah dağına göre kar veriyor derler ya doğru.Yemek konusunda biri birşey derse ya da mizmizlanirsa hiç hoşuma gitmiyor elimde değil beğenmeyen kendi yapsın kafasindayim oğlum hariç Oğluma eve geldiğinde pasta börek çörek pizza sarma tatlı falan yapıyorum .Anne yüreği yurtta kaldığı sonrasında da öğrenci evinde olduğu için birçok şeyden mahrum kalir canı çeker diye yemeğe boğuyorumoda anne bu eve gelince çok kilo alıyorum diyor

Renkli renkli ne güzel görünüyor öyle afiyet olsun.Ne zaman akşam oldu bende anlamadım.İse git gel akşam yemeği akşam çayı mutfak vs derken oturdum yalı çapkını izliyorum.Artik zaman bize yetmiyor iyi geceler

Selamlar kızlar

Salgın var etrafta dün oğlum ateşlendi düşürmek için çok ugraştım daha yeni düzeldi cocuk hep 38-5 -39-5 arası gelip gitti ateş gece hiç uyuyamadım 1-2 satlik uykuyla duruyorum benimde vicudum dökülüyo öksürmeye başladım annelik ne zor hiç dinlenemiyosun bile .
Yeterki canı sağ olsunda uykusuzda kalırım

Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim

Lelli bende mantı yapayım diyorum ama pertim aslında istemiyorum ama yapsam fena olmaz ahh napsam
Kullaniyormusunuz bilmiyorum ama ben petek şeklindeki mantı aparatiyla yapıyorum çalışmıyorum ama kızım küçük olduğu için yaptırmıyor onunla pratik oluyor üçgen şeklinde olan biraz uğraştırıyor petek şeklinde olanla çok çabuk yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…