- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Annesinede kıyamazmış kuzuAyyy yemek yemek yemekçok uğraşlı ve de çok yeyince mideye zararlı.
Bugün Elayı aldım geldik eve.
Hadi gel anne yatalım sarılıp.sabahki gibi yatakta keyif yapalım dedi.
Az uzandık. Kalkmayacakmışım.
Yemek yapmam lazım diyorum. Yemekle hiç işi yok.
Babasına ses kaydı bırakmış :) babacım annemle biz yatsak yatak keyfi yapsak yemekle uğraşmasak, üç tane hamburger söyleriz bundan kolayımı vargetirirler yeriz babacım
Ekmek,yumurta,bütün tavuk ve tuz aldım 135 TL tuttu .Yorulmuşum.Simdi yemek yeriz Allah'tan dünden hazırlamıştım.Kurufasulyeyi ısıtır yeriz Bu ara dondurucudakileri ve bakliyatlari kullanmaya çalışıyorumŞok markette 5 kilo piyale un 53,5 5 kilo toz şeker 113,75 ,5 kilo evin ayçiçek yağı 149,5 TL.komili kalmamış .Yağı sonra almaya karar verdim.Bir arada migrosa bakarım .
Cok sagolasin bimede girdim aslinda ama kalabalikti cabuk cabuk ciktim.Telli bimde 5 kilo efsane un 53.5, söke un 57.5, Sinangil un 53 TL .5 kilo şeker 113,75 TL.Hazir marketteyken sıcağı sıcağına fiyatları bildireyim dedim5 litrelik yağlar 150-175 arası
Bereketli olsun afiyetle yiyinCok sagolasin bimede girdim aslinda ama kalabalikti cabuk cabuk ciktim.
Migros onlineden en son seker ve un aldim (begendim migros unuda)
Migrosun baldo pirincide guzel 2.5 kg onu siparis verdim.
Cay yani bos icmiyolar
Hazirda almiyoruz hal boyle olunca un seker yag eksik etmiyorum
Vallahi helal olsun sana.Kizlar rapor icin bi uzmana gidim sorim bakim randevu bakim sagolun
40tl olmus aldım artik 1 ay gidiyor.
Selamm
Aras a ciktim
Ordan lcw iademi verdim.
Ordan elti kizinin gorumcesine denklestik belki 1.5 saat onunla cene yaptik tam parkin orda denk geldik oturduk valla laf lafı acti
Zor ayrildik
Ordan eczaneye ordan bime eve gelmem 4 oldu.
Bimden meyve, sandvic ekmegi, kakao, süt, garnitur, gofret, kahve(3lu1 arada mavi olan cok hosuma gitti seker orani cok az biz sevdik), krem peynir falan aldim.
Hemen gelince musakka attim ocaga
Kiza corba yaptim
Oglana kofteye usendim sosis hasladim sosisli sandvic yapcam amerikan salatasida yaptim
Bende yerim
Gec saatde yine aciktik dicekler bisi yapcam simdilik oturdum azcik yarim saat sonra gelir erbaslar.
Kardeşinin kesesine bereket canım calisirken değişik değişik giyersin güle güle kullanGunaydin bacimlar
Dun yogundu gelemedim.
Kiz kociyyle pazar,oyun parki ,babamin dukkan Allah ne verdiyse gezdi
Beni alip,yemek yedik,kardesime gittik esyalar vardi onlari aldik.
Bana zilyon tane kiyafet almis,gomlekelr ceketler kazaklar,kiza oyle pijamalar.Kadife bi elbise almis kizla yegenime yilbasi aksami bir ornek giysin diye.Kesesine berekrt
Maas yatsin iyi bi hediye alcam bende.
Yemegim dunden var yesil mercimek.
Aksm 23.00 de bi uyumusm.fosur fosur
Ahh aksam bir yorgunluk cokuyor ki sormaVallahi helal olsun sana.Oğlana ayrı kıza ayrı kocaya ayrı yemek hem de hergün yapıyorsun.Bende o kadar sabir yok.
Ahh aksam bir yorgunluk cokuyor ki sorma
Gunduz yine anlamiyorumda.
Napim ya içim el vermiyor ana yüreği
Al yemek bu desem oglan patlican yemiyo ya ben yemiyorum ozaman dicek aç aç durcak.
Dayanamiyorum
Tarhanayı Alyadan baska kimse icmiyor mesela onun icin 1 corba kasigindan yapiyorum 2 gun iciyor.
Ama icti 1 kase icim rahat etti ozaman.
Suan uzandım kaldım ama kalk mantı yap deseler dayanamam yaparım az bisi yaparım ama yine yaparım.
Icim el vermiyor bu konularda hiç ne varsa onu yiyin diyemiyorum.
Vicdanımida kopekler yesin
Mantida çok zahmetli yaAhh aksam bir yorgunluk cokuyor ki sorma
Gunduz yine anlamiyorumda.
Napim ya içim el vermiyor ana yüreği
Al yemek bu desem oglan patlican yemiyo ya ben yemiyorum ozaman dicek aç aç durcak.
Dayanamiyorum
Tarhanayı Alyadan baska kimse icmiyor mesela onun icin 1 corba kasigindan yapiyorum 2 gun iciyor.
Ama icti 1 kase icim rahat etti ozaman.
Suan uzandım kaldım ama kalk mantı yap deseler dayanamam yaparım az bisi yaparım ama yine yaparım.
Icim el vermiyor bu konularda hiç ne varsa onu yiyin diyemiyorum.
Vicdanımida kopekler yesin
Ben meyve aldim esimde almış.
Oldu cesit cesit meyve..
Neyse o üzüm cilek mandalina hurma falan almis.
Ben ayva elma armut almistim nasil olduysa denk gelmedi meyveler ama cok cesit oldu.
Cilegide kızı istiyor diye dayanamiyor
Hurmayida bana alıyor kendide sevmez yemez.
Maca gitti gelir az sonra.
Mutfağı topladim.
Kizida yikicaz gelince ben hala tek yikarken ter icinde kaliyorum.
Hala yüzüne su degince çığlık kıyamet asamadık şunu bi.
Konusuyorum oyuncakda sokuyoruz bebekde balikda yok yok yok ikna olmuyor.
Gündüz bi ablamı aricaktım ,teyzemi aricaktım asla vaktim kalmadı aramaya.
Kızda konusturmuyo ben konuscam diye.
Bi kosturmacadır, bir vakitsizliktir gidiyor
Renkli renkli ne güzel görünüyor öyleBen meyve aldim esimde almış.
Oldu cesit cesit meyve..
Neyse o üzüm cilek mandalina hurma falan almis.
Ben ayva elma armut almistim nasil olduysa denk gelmedi meyveler ama cok cesit oldu.
Cilegide kızı istiyor diye dayanamiyor
Hurmayida bana alıyor kendide sevmez yemez.
Maca gitti gelir az sonra.
Mutfağı topladim.
Kizida yikicaz gelince ben hala tek yikarken ter icinde kaliyorum.
Hala yüzüne su degince çığlık kıyamet asamadık şunu bi.
Konusuyorum oyuncakda sokuyoruz bebekde balikda yok yok yok ikna olmuyor.
Gündüz bi ablamı aricaktım ,teyzemi aricaktım asla vaktim kalmadı aramaya.
Kızda konusturmuyo ben konuscam diye.
Bi kosturmacadır, bir vakitsizliktir gidiyor.
Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerimSelamlar kızlar
Salgın var etrafta dün oğlum ateşlendi düşürmek için çok ugraştım daha yeni düzeldi cocuk hep 38-5 -39-5 arası gelip gitti ateş gece hiç uyuyamadım 1-2 satlik uykuyla duruyorum benimde vicudum dökülüyo öksürmeye başladımannelik ne zor hiç dinlenemiyosun bile .
Yeterki canı sağ olsunda uykusuzda kalırım
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim
Kullaniyormusunuz bilmiyorum ama ben petek şeklindeki mantı aparatiyla yapıyorum çalışmıyorum ama kızım küçük olduğu için yaptırmıyor onunla pratik oluyor üçgen şeklinde olan biraz uğraştırıyor petek şeklinde olanla çok çabuk yapılıyorLelli bende mantı yapayım diyorum ama pertim aslında istemiyorum ama yapsam fena olmaz ahh napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?