Ablam yapmıs da kalın gibi geldi bana aparatı mantısıKullaniyormusunuz bilmiyorum ama ben petek şeklindeki mantı aparatiyla yapıyorum çalışmıyorum ama kızım küçük olduğu için yaptırmıyor onunla pratik oluyor üçgen şeklinde olan biraz uğraştırıyor petek şeklinde olanla çok çabuk yapılıyor
Evet bir tık kalın oluyor sulu çorbasını yaparken normal yapıyorum yoğurtlu yapcaksam aparat kullanıyorumAblam yapmıs da kalın gibi geldi bana aparatı mantısı
Çocuğun nasıl oldu ateşini düşürebildinmi?Sen nasılsın ?Yardım edecek birileri var ise azda olsa uyumaya ve dinlenmeye çalış.Anne evin diregi biz iyi olalım ki ailemizede iyi bakalim.Teşekkür ederim Allah razı olsun
Ateşi sürekli 38-39 arasıÇocuğun nasıl oldu ateşini düşürebildinmi?Sen nasılsın ?Yardım edecek birileri var ise azda olsa uyumaya ve dinlenmeye çalış.Anne evin diregi biz iyi olalım ki ailemizede iyi bakalim.
Ahh cokk gecmis olsun.Selamlar kızlar
Salgın var etrafta dün oğlum ateşlendi düşürmek için çok ugraştım daha yeni düzeldi cocuk hep 38-5 -39-5 arası gelip gitti ateş gece hiç uyuyamadım 1-2 satlik uykuyla duruyorum benimde vicudum dökülüyo öksürmeye başladımannelik ne zor hiç dinlenemiyosun bile .
Yeterki canı sağ olsunda uykusuzda kalırım
Çok geçmiş olsun.Ateşi sürekli 38-39 arasıilk kez bu kadar inatçı bi ateşe denk geldim hastanede salgın çok fazla gidesimde gelmiyo ateş hariç başka birşeyide yok anlamadım hiç 2 hafta önce hasta olmuştu o mu tekrarladı bilmiyorum keyifsizim o yüzden ben kötüyüm hala düzelemedim ama öncelik cocuk şuan yardım edecek kimsemde yok eşimden başka . Sordugun için teşekkür ederim
Bu ara heryerde salgın var maalesef .Özellikle küçük cocuklardaAteşi sürekli 38-39 arasıilk kez bu kadar inatçı bi ateşe denk geldim hastanede salgın çok fazla gidesimde gelmiyo ateş hariç başka birşeyide yok anlamadım hiç 2 hafta önce hasta olmuştu o mu tekrarladı bilmiyorum keyifsizim o yüzden ben kötüyüm hala düzelemedim ama öncelik cocuk şuan yardım edecek kimsemde yok eşimden başka . Sordugun için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun babyAhh cokk gecmis olsun.
Benim kiz da evde otururkn hasta ettik cocugu
Geçmiş olsun canım benim oglanda okula gitmedi bu hafta p tesi hastaydi döndü eve boğaz enfeksiyonu ddi doktor şükür iki gündür daha iyi belki yarında yollamayiz sonra salı giderSelamlar kızlar
Salgın var etrafta dün oğlum ateşlendi düşürmek için çok ugraştım daha yeni düzeldi cocuk hep 38-5 -39-5 arası gelip gitti ateş gece hiç uyuyamadım 1-2 satlik uykuyla duruyorum benimde vicudum dökülüyo öksürmeye başladımannelik ne zor hiç dinlenemiyosun bile .
Yeterki canı sağ olsunda uykusuzda kalırım
Çok geçmiş olsun biraz daha iyi olduğuna sevindim.Geçmiş olsun canım benim oglanda okula gitmedi bu hafta p tesi hastaydi döndü eve boğaz enfeksiyonu ddi doktor şükür iki gündür daha iyi belki yarında yollamayiz sonra salı gider
Geçmiş olsun Telli.Bende hiç ses soluk yok ne oldu acaba diyordum alisveristeymissinselamm
Sabah yine pert uyandim tüm vucudum tutuk
Kas gevsetici ve agri kesici ictim esimde masaj yapti iyi geldi.
Ne bet bisi bu ya dün gayet iyiydimsabah nasil o halde kalktım bende şaşırıyorum vucuduma artık.
Banada supriz oluyo.
Suan mesela sabahki halimden eser yok gayet iyiyim.
Esim sepet, alkol falan alicam dedi bunyesindeki sirket mudurlerine. Takildik pesine
Her yılbaşı alıyorlar sirket adına.
Migrosa gittik kalmamis.
Baska migrosları aradik yok dediler.
Araya araya bi semtteki küçük carrefourda bulduk.
Burasida biraz sapa villa muhiti sakin bir yerde
14bin tl lik alkol, 6bin tl likde sepet aldik.
Istiyorlarmis bi de ya koca koca müdürler ayıp valla.
Onlari seç, paketlet arabaya yuklet sepetleri yarin vip aracla aldircak esim alkoller ancak sigdi bagaja.
Suan arabanin arkasinda 14bintl var
Saat gec oldu daha avm falan girilmez dedim bari oglana yetiselim sogukda yürümesin
Onu aldik eve gectik
Kofteci yusuftan sucuk kofte soyledim
Kizda kendine cikolatalar aldi cesit cesit.
Godiva da aldi esim ickilerin yanina 4 pkt de ben eve aldim kahve yani buyuk paket.
kayvedunyası Lavi den sonra en sevdigim godiva cikiletalari.
Lavide indirimden almistim 1kg,yesil fistikli olandan alicam yine.
En cok onu sevdim.
Ne ütü yaptim ne yemek.
Bugun mutfagi toplayip evi süpürüp ciktim evden simdide uzandım kaldim
Daha bisi yapmam.
Geçmiş olsun canım, geçen haftalarda da biz yaşadık. Elayı hiç 40 derece ateşli görmemiştim. Ve 3 saatte ateşi çıkıyordu. Şuan çoğu çıcukta bu hastalık var kimi hafif atlatıyır kimi hastanede yatıyor. Bizim serumdan sonra birşeyi kalmadı şükür ama iki gündür burnu az akıyor gibi. Arkadaşın kızının iki gündür ateşi varmış kaç arkadaştan aynı şeyi duyuyorum. Sadece ateş tabi fazlası da kusma halsizlik vs.Ateşi sürekli 38-39 arasıilk kez bu kadar inatçı bi ateşe denk geldim hastanede salgın çok fazla gidesimde gelmiyo ateş hariç başka birşeyide yok anlamadım hiç 2 hafta önce hasta olmuştu o mu tekrarladı bilmiyorum keyifsizim o yüzden ben kötüyüm hala düzelemedim ama öncelik cocuk şuan yardım edecek kimsemde yok eşimden başka . Sordugun için teşekkür ederim
Müdürlerin istemesine şaşırdım ya kocaman bir sirket yani agizlariyla alkol sepet istiyorlarmışGeçmiş olsun Telli.Bende hiç ses soluk yok ne oldu acaba diyordum alisveristeymissinsirkettekiler çok şanslı vallahi.Ne istiyorlarsa alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?