Küçük Düşün Büyük Olsun!

İlaç icmeyeli başlayalı sanki daha rahat söylüyorsun konuya gelirsek hep ben geldim birazda siz gelin diye sitem etmen normal yani.Azicikta onlar gelsin.Ama bir konuda kardeşine katılıyorum.Oraya gittiğinde herkesi görüyorsun o aile ortamı seni çok mutlu ediyorelada aynı şekilde.O mutluluğunuz burayada yansiyorBazen diyorum İstanbul değilde oraya tasinsalar yedirenk çok mutlu olur diye içimden geçiriyorum ne yalan söyleyim

canim uykusuzluk cok fena. Anliyorum seni. Insanda sabir kalmiyor.
Lavanta yagini denedin mi? Yastigina iki-üc damla koysan. Uyku yapar. Yanliz üc damlayi gecmesin, bas agrisi yapar.

tr_lelli lelli bizim ikizlerin uyku felaket otesi .gunduz uykularini 9.ayda biraktilar doktorlari bile sok oldu .10 gibi tum isiklar kapaniyor ama 12 1 de ancak uyuyorlar .sabah da biz ise gitmeden ayaktalar kari koca antidepresan kullaniyoruz .cocuk psikiyatri krese gidince saatler uykular duzelir dedi bekliyoruz

2 yas sendromu yasiyor sanirim.Gececek ama gecerken cok yipratiyor.
Allah affetsin 1 haftadir dinlendigimi hissediyorm
Tmm cokk yogun ,kafan dolu ama en azindan oturuyosn.
Eve geliyorm 19.00 2 saatte pilim bitiyo.Cunku kapidan giriyorm atliyr uzerimw tabi ozluyor cocugum.
Ama yemek hazirlarken cekistiirince benim de sabrim sinaniyor

Kardesler arasinda kim geldi kim gitti yapiyo musunuz ya?Sehirler arasi tabi isin maddi tarafina bisey diyemem ama benim kardesim en son evime sanirim 2 sene once geldi.
Biz de 3-4 ayda bir belki gideriz.Annemde toplaniyorz genelde.
Ben hic takilmam geldi gelmedi.Evet sana gelmelerini istemen cok norml.Ama siz 3 kisisiniz,annenler,diger kardeslerin toplasip gelse daha zor olmaz mi?
Bu konuda eslerin gazina gelmeyin kizlar
Onlara bizim aileler napsa batar.
Toplasip gelseler,toplasip geldiler seni yordular der cunku o bir kocaMantikli dusunmesi beklenemez dkdkdkdkd

%100 haklısımin
İkinci çocuk beni çok etkiledi birinciyi büyütmemişim gibi ona göre yapın arkadaslar
Düzeliyor bacım kanıtı bende okuldan gelince mayısıyor

ayyyy baby güldürdün ya, Allah seni de güldürsün.
Bu gününe kadar hiç yapmadım. İlk defa atarlandım inan.
Biraz tabi kocanın etkisi de var ama niye laf vereyim ağzına. Bir de yeğenimle kardeşimle konuşurken Ela ya söylediler geleceğiz diye. Ela da hergün tekrarlıyor gelecekler şunu göstereceğim şöyle şu oyunu oynayacağız. Şu arkadaşıma şunu vermem ama saklıyırum o gelince vereceğim vs. Netleşmeden ne eşime söylesinler ne Elaya. Sonra konu şuraya geliyor. Kızım gelmez onlar diyor. Niye Ela da etkilensin. O da bu defa siz grlmiyorsunuz ben de gelmem demeye başlıyor. Benim İki kardeşim en son elanın 2 yaş doğum gününde gelmişti.Tabi eşleri gelmedi. En Küçük kardeşime laf edemem o hep geldi. Şimdi evlendi. Eskisi gibi olamaz.
Sanırım bugün aslan damarıma basıldı
Ama bundan sonra eşime de illa sen de gel vs vs demem. Çünkü onlar gelse de eşleri gelmiyor ben niye zorlayayım eşimi. Bu konuda kararlıyım.

Bu arada okuyamadım yazamadım, gelecek olan kardeşim bugün aradı. Gelmeyeceğim nerden çıktı dedi. O annemin yorumuymuş. Maraşa gideceğim oradan da istanbula geçeceğim dedi.öyle karar verdim zaten dedi. Anneme kızdığım konu, bayramda bile gitsek aman uğrayın falan oluyor.
Tabi annemi de kırmak istemiyorum ama çok özverili davranıyor insanlara. Nazı bizemi geçiyor anlamadım.
Tabi birgün, niye anneme bunu dedim diye üzülmek istemiyorum ama bugün biraz sesli konuştum galiba :)
Biraz da annem gibi değilim. Annem çok alttan alır idare eder aman şu şunu demesin bu bunu demesin muhabbeti. Bir şey söyleyince de ağlar alınır
Ben öyle olamıyorum. Kimsenin lafına bakmam.

%100 haklısımin
İkinci çocuk beni çok etkiledi birinciyi büyütmemişim gibi ona göre yapın arkadaslar

Düzeliyor bacım kanıtı bende okuldan gelince mayısıyor
Ne yalan söyleyeyim bekarken bile iki çocuğumun olduğunu hayal etmedim. Hep kafamdaki tek çocuktu. Bana büyük konuşma diyende çok oldu. Hatta tedavi sürecinde ikiz çocuk olmasın dediğimde de büyük konuşma ikiz değil üçüz olur dediler Çok şükür olmadı.
Bunları kesinlikle hamile kalmama rahatlığıyla söylediğimi düşünmeyin. Hayalim hep bir kızım olmasıydı. Çok şükür oldu. Tercihlerimizde bile ikiz bebek seçeneğini işaretlemedik.
Kardeşimden biliyorum. Tam rahatladı eşi ve oğlu istiyor diye ikinci çocuğu yaptı. Yine zorluğu çeken kim oldu, tabiki kardeşim :) hala kendine gelemedi.
Tabiki Allah hepsine güzel uzun ömürler versin hepimizin her çocuğunun ömrü uzun olsun. Geçecek bu günlerde.
Ama yaş ilerleyince daha da zor. Tahammül gücü azalıyor. Enerji kalmıyor. Ela bebekkenki enerjim hiç hiç yok.

Ayyy sizin işiniz hepten zormuş. Allah kolaylaştırsın. 9 ayda gündüz uykusu bırakmak ne ya 3 yaşında hala uyuyordu Ela. Şuan tek sıkıntı dediğim. Uyumasının gece bazen 23:30 u bulması. Valla geri aldım lafımı. Erken uyandırsam erken uyur belki. Hepinizin çocuklarına Elanın uykusu gibi uyku versin. Çok amin.

Tabiki güzel geçiyor günlerimiz. Ortam hep beraberiz, hoş vakit. Benim ev küçük istanbulda bir yere gitmek istesen ızdırap.biliyorsundur.
Ama annemlerin orada yaşamayı düşünmedim. Hatta eşim kardeşlerimin evin üst kata ev yaptıracaktı, yaptırmadım.
Zaten eşim uyumlu insan değil. Burada 1-0 başlıyoruz. Eee annemle babam da çok karışıyormuş yakın oturan kardeşime ( bunu geçen anlattı evde durunca daha çok farkına varmış :) )
Ailelerden uzak olup arasıra biraraya gelmek o geçen zamanı güzel geçirmek en güzeli bence. Mesafe hep olmalı.
Annem bana karışmıyor ama dibinde otursam karışırdı
Üniversite sonrası istanbulda kalmaya karar verirken bile dikkafalılığımı ( aslan burcu yönüm ) yapmışım.
Kızımı başka şehire okula gönderemem diyorum şimdi. Annemi anne olunca daha iyi anladım tabi.

Ve bingo bebe sallıyorum su saatde yok kızlar ben ruhsal ve bedenen devam edemicem siz devam edin
Eşim uyudu ihale bana kaldı.
Uyumuyor arkadasim uyumuyor
Bknz herkes uyuyor sessizlik hakim bu uyumuyor.
Yarim saatdirde sallamak suretiyle debeleniyorum.
O hala cene peşinde anlatiyor he kızım, aynen kızım, uyumamız lazım kızım aiy bi de bacak bacak ustune attı kalkip kahve getiresim var şu keyfine.
Geçecek lelli geçecek ama değer geçer ama deler geçer.
Bişiler edip geçcek duu bakalım.

Oyyy ya Allah sizede güç kuvvet versin.

Ben mesela ilacimi 2 gundur almadim bunlarda beni yipratiyor.
Aliyorum aksam uyku yapiyor bende bu sefer uyku yaptikca ve kız uyutmadikca daha sinirli oluyorum. Çünkü içim uyuyor dış uyanık olmak zorunda bağırıyorum bu sefer.
Almiyorum uyumam 4 oluyo 3 saat uykuyla o sağ ben selamet devam ediyoruz.
Duzelmiyor bizim bilmiyorum insAllah diyorum kocaman.

Ayy Alya yedin anneni Alya. Bir de anne kız kahve keyfi yapın hepten gitsin uyku

Şimdi bana diceen sen niye uyumuyon saat kaç olmuş.
Tam uyuyayım dedim. Öksürüğüm arttı bugünlerde alerji mevsimi de değil. Gece inanılmaz artıyor bu ara. Heralde petekler çalışıyor ortam nemi azalıyor ondan. Astım ilacı sıktım.
Bir de 3 aydır adet olamadım bugün oldum başım çatlıyor.
Hergün aynı kısır döngü. Erken kalkacağım planı hooop saat 10 oluyor ancak gözümü açıyorum

Buralar cok karışık zaten gelmek isteyen gelmesin aman
Cantani alipda evden istedigin zaman çıkamıyorsun.
Hele markete falan gitmek benimki gibiyle resmen eziyet.
Pazar günü o aldı ben biraktim ve ne aldigini öyle takip ediyor ki bıraktığımı anladigi an geri kosup alıyor tek tek kontrol ediyor.
Kendi verdi kasiyere kontrol ediyor kasa yanı aldıklarını sayamadim bile
Zor bir çocuk yani beni zorluyor bilemedim herkesin zor çıtası nasıldır.
Benim gibi bir bünyeye zor.
Ayagim uyustu sallamakdan uyumuyor uyumuyor
Soyleli zamanlarda rahatımın ayağına kurşun sıkmışım diyorum.

Valla en son bi saglikocagina ugramistim yerini degissem nasil seediliyor diye aiy bi sessiz bi sicak gelmistiki 2 saat surda uyusam valla ses etmem falan dicektim.
Dinlenmek icin isemi girmek lazim valla bilmiyorum
Esimde rahat ofiste odasi var cay kahve elinin altinda zaten pc isliyor islerini notlarini aliyor sicak yer oturuyor
Hatta patronun kardesi gecen uyuyakalmis onun resmini cekmiş
Yani istese uyurda 1 saat sekerleme yapar.
Yok arkadaş lelliye dinlenmek zinhar haram

Amin cnm
Bende ona bagladim
Cunku cumartesi aksami cok gerildim öylede uyudum sabah yatakdan kalkamadim resmen hani hic bisim yokken biranda olması tabiki stresten

Kalktı kızlar bildiginiz ayagimdan indi ve gitti lambaderi acti salonda oturuyo.
Sen git diyor banada.
Sinirlenmicem, sinirlenmicem, sinirlenmicem diye diye bekliyorum.
Su saatde 2.5yasindaki bebe nasıl ayakta olur nasıl uykuya direnir lütfen bilim bunuda araştırsın
Yoksa ben kollarımı sıvıcam ise el atıcam tıp caresiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…