teşekkür ederimAhh cokk gecmis olsun.
Benim kiz da evde otururkn hasta ettik cocugu
Amin canim insallah.Selam kizlar
babyloading87 yeni işin hayırlı olsun canım umarim huzurla çalışacağım bı ortamın olur, eşin için de çok iyi olmuş. Bı kapı kapanıp bı kapı açılıyor çok şükür
tr_lelli oğluna maşallah canım hep böyle artarak devam eder inşallah ama senin de emeklerin çok ve karşılığını almak ne güzel
Rahatlarını bozmak istemiyolar bir tanede bende var o anane versiyonundanYerimede uyuyun anacım
Az once oda oda bi evin vehametine bakim dedim.
Icler acısı
Hani biri arasa telf. Acmam o derece
Oglanin oda dersen kitaplar, silgi pislikleri, aksam yedigi seyler
Oyuncaklarin oldugu oda öyle
Mutfakda bulasigim yok ama ocagi silmemistim kirli.
Salonuda aksamda toplamamanın verdigi vicdan azabı oturdu böğrüme suan.
Asla halim yok.
Vitamine baslicam yine dvit ve cinko-biotin almistim ama onlarada duzenli baslayamadim.
Bir de cvit alim.
Oglanin kursu yok erken gelir 1 damla yemek yok.
Dün daha enerjiktim tüm evi falan silmistim bugun esamesi yok
Annemede biraz idare et uykusuzum diyemiyorum minnet duygum hic yok.
Ama kizin gec uyudugunu esimde surekli soyluyor hatta aksam bile 3 de uyuyor falan diye bahsetti yine.
Ama kizi 20dk falan oyaliyor hemen geri yolluyor.
Yani en azindan biraz baksa ben dinlensem.
Bakda demek istemiyorum minnet etmek istemiyorum.
Kız kendi anneanneme gidicem ben diye esiyor kendi gidiyor sonra annem geri getiriyor
Bari bi yemek falan yedir (zor yiyo biliyonuz o sıkıntımızda var) yemiyo diyo çıkıyor işin icinden.
Onun zaten rahatı önemli konforunu bozmaz.
Kız onunla duruyor istese bakabilir.
Gecen kargoya ciktim iade ,lcw falan derken iste elti kizinin gorumcesine denk gelince lafa daldik kac defa aradi gel kız durmuyo diye.
Oysa durdugunu biliyorum. Toplasan 2 saat kaldım dışarıda.
Gun icinde gitmek istiyor hep oraya o bakmak istemiyor.
Markete gidicem yollama, pazara gidicem yollama falan diyor.
Disari cikmak zorunda kalmadigim zamanlar yani evdeyken zaten hic hadi git anneannene demiyorum.
Hatta oyalamaya calsiyorum gitmesin diye dedigim gibi minnet duygum yok.
Ama kız evde hep sıkılıyor gidicem diye tutturuyor ondada hemen geri yolluyor zaten.
Ben ömrümde bukadar rahat gormedim
1 beybinin annesi 2 benim anam.
Yok kizlar yok kimseden kimseye fayda yok
Allah güc kuvvet versin
Gündüz 14 30 da uyuttun diye hatırlıyorum birde gündüz uyutmamayi denesen.Aksam 21_22 ye a kadar bir saat bile uyumasin akşam mecbur uyuyacak.İlk zamanlar miziklanir ama öyle böyle alismazmiKalktı kızlar bildiginiz ayagimdan indi ve gitti lambaderi acti salonda oturuyo.
Sen git diyor banada.
Sinirlenmicem, sinirlenmicem, sinirlenmicem diye diye bekliyorum.
Su saatde 2.5yasindaki bebe nasıl ayakta olur nasıl uykuya direnir lütfen bilim bunuda araştırsın
Yoksa ben kollarımı sıvıcam ise el atıcam tıp caresiz
o kadar zorlaniyorum ki lelli hesabi ise giderken aglayasim geliyor birazcik uyusam dinlensem rahatlicam ama yapi meselesi herhalde bu uyku konusuAyyy sizin işiniz hepten zormuş. Allah kolaylaştırsın. 9 ayda gündüz uykusu bırakmak ne ya3 yaşında hala uyuyordu Ela. Şuan tek sıkıntı dediğim. Uyumasının gece bazen 23:30 u bulması. Valla geri aldım lafımı. Erken uyandırsam erken uyur belki. Hepinizin çocuklarına Elanın uykusu gibi uyku versin. Çok amin.
Uykuyu sevmedimi sevmiyor,o kadar zorlaniyorum ki lelli hesabi ise giderken aglayasim geliyor birazcik uyusam dinlensem rahatlicam ama yapi meselesi herhalde bu uyku konusu
Yaa bak seneye falan duzelir umudum vardiYa benim oğlum da uyku konusunda sikintiliydi, sabah 6 ya kadar otururduk güneş doğsun diyordu. Karanlıkta oturuyoduk ikimiz. Gündüz uykusu zaten iki üç ay uyumamistir. Kucağımda tutuyodum uyusun diye. 4 yaşına kadar böyle sürdü. 4 yaşında kreşe başlayınca en azından gece uyuyor, Nisan'da 6 yaşına girecek hala en az 3 kere kalkar geceleri. Uykuyu sevmediğini artık kabul ettim ama sinir dayanmiyor
Gunduz uyutmadigim zaman kanepede halida uyuyakaliyor saat 8de 9da 1 saat uyuyor hoop ayakta yine gece yarisina kadarGündüz 14 30 da uyuttun diye hatırlıyorum birde gündüz uyutmamayi denesen.Aksam 21_22 ye a kadar bir saat bile uyumasin akşam mecbur uyuyacak.İlk zamanlar miziklanir ama öyle böyle alismazmi
3 CÜ de benim anamYerimede uyuyun anacım
Az once oda oda bi evin vehametine bakim dedim.
Icler acısı
Hani biri arasa telf. Acmam o derece
Oglanin oda dersen kitaplar, silgi pislikleri, aksam yedigi seyler
Oyuncaklarin oldugu oda öyle
Mutfakda bulasigim yok ama ocagi silmemistim kirli.
Salonuda aksamda toplamamanın verdigi vicdan azabı oturdu böğrüme suan.
Asla halim yok.
Vitamine baslicam yine dvit ve cinko-biotin almistim ama onlarada duzenli baslayamadim.
Bir de cvit alim.
Oglanin kursu yok erken gelir 1 damla yemek yok.
Dün daha enerjiktim tüm evi falan silmistim bugun esamesi yok
Annemede biraz idare et uykusuzum diyemiyorum minnet duygum hic yok.
Ama kizin gec uyudugunu esimde surekli soyluyor hatta aksam bile 3 de uyuyor falan diye bahsetti yine.
Ama kizi 20dk falan oyaliyor hemen geri yolluyor.
Yani en azindan biraz baksa ben dinlensem.
Bakda demek istemiyorum minnet etmek istemiyorum.
Kız kendi anneanneme gidicem ben diye esiyor kendi gidiyor sonra annem geri getiriyor
Bari bi yemek falan yedir (zor yiyo biliyonuz o sıkıntımızda var) yemiyo diyo çıkıyor işin icinden.
Onun zaten rahatı önemli konforunu bozmaz.
Kız onunla duruyor istese bakabilir.
Gecen kargoya ciktim iade ,lcw falan derken iste elti kizinin gorumcesine denk gelince lafa daldik kac defa aradi gel kız durmuyo diye.
Oysa durdugunu biliyorum. Toplasan 2 saat kaldım dışarıda.
Gun icinde gitmek istiyor hep oraya o bakmak istemiyor.
Markete gidicem yollama, pazara gidicem yollama falan diyor.
Disari cikmak zorunda kalmadigim zamanlar yani evdeyken zaten hic hadi git anneannene demiyorum.
Hatta oyalamaya calsiyorum gitmesin diye dedigim gibi minnet duygum yok.
Ama kız evde hep sıkılıyor gidicem diye tutturuyor ondada hemen geri yolluyor zaten.
Ben ömrümde bukadar rahat gormedim
1 beybinin annesi 2 benim anam.
Yok kizlar yok kimseden kimseye fayda yok
Allah güc kuvvet versin
Bende gecen sildim gecen baya mayısmıstın ama süşükür heryeri alt üst edip sildimDün kıza bez aldim 165tl yine iyi indirimden aldim
Ben uzerine düşüp ogretmedim aslinda ogrenebilir suan ona asla hazır değilim.
Yaza artık.
Su siparisi verdim.
Sarelle falan bitmis kahvaltiliga takviye yapmam lazim oglan sabah kahvaltida ekmege falan surunce yiyor 3-4 dilim.
Sucuk, sarelle, marul, sandvic ekmegi falan siparis gircem artık.
Çıkamam annemin cenesini cekemicem hic.
Çıksam aslında kestanede alırdım aksam seviyorlar bimdekini begendim bir kac sefer aldim közmatikde yapiyorum kızda seviyor
Oglana sandvic koyamadim ekmek yoktu parcalar vardı.
Bi de ona beslenme hazırlıyorum isede sefertası götürür
Pahalı diye almiyo okuldan evladim baban para veriyor al yani
Fazlası beni geriyor artık yetisemiyorum.
Surekli takip edicem sandvic malz. Varmi evde sandvic ekmegi falan.
Bu lelli neye yetissin.
Kafamda yemek belirlemeye calisiyorum
Cupcakede yapicam firinida acinca izmir koftemi yapsam versem firina diye bi düşünüyorum.
Tavuklu pilav yapıcam dun yapamadim.
Dun telf. Bi ablamla konustum dolaplarin ustunu sildim nasil toz dedi.
Ben dolaplarin uzerini silmeyeli aylar oldu onuda aklima soktu geldi bak.
Oglanin dolap, bizim dolap bi de mutfak dolabinin ustu var zaten.
Cok bi zamanimi almaz ama aklıma bile gelmemisti.
Öff tozludurda hep, siz surekli siliyonuzmu ya ben merdivenle siliyorum yetisemiyorum ki
Hiç belli olmaz daha erken de duzelebilir. Sabah erken kaldirsan bikac gün oturur mu düzeni acaba ama tabi o günler aksi olur o ayri onu göze alarak yaniYaa bak seneye falan duzelir umudum vardi
Ay ne diyim ya cok yorucu
Canım bizim her yaş büyüme döneminde uyku saati düzeni değişti. Tam da yaşı değişirken bir değişim yaşıyoruz. Yani uyku azalıyorYaa bak seneye falan duzelir umudum vardi
Ay ne diyim ya cok yorucu
Çok güzel düşünmüşsün. Ben de yılbaşı için sınıfta çıcuklara simli kartpostal istiyordum. Çocukluğumun en güzel anılarından bu. Ama diğer şeyle ilgilenmekten kaldı o.Yıkılmadım ama ayaktada degilim
Ilacimida aldim bugün acilara yürüyorum korkmuyorumyürekte yemedim emme
Sulukofte, tavuklu pilav, yayla corbasi
Browni kek ve kurabiye yaptim.
Avizeleride sildim bee
Iki ara bir dere hallettim.
Cupcakelerin yarisinı kahveyle yediler bile diyorum ya bilumum ogütücü benimkiler
Akadasimin oglu icin yilbasi sepeti hazirliyorum
Ya anaokuluna gidiyor cok heves etmiş yılbaşı falan diye nasıl heycanla bekliyor sevinsin.
Ama ne yok sepet asdffg
Sepetler ve kutularda baya pahali yarin bi carsiya bakıcam bakim.
Icine cikolatalar, sekerler, sakiz, jelibon, pamukseker, balon, popcorn, cips, meyvesuyu, noel sapkasi, gozlugu, corabi arkadasim icinde kahve, salep, kupa falan bisiler koydum.
Yarin kutu ya da sepet bakip seffaf jelatin alıp süs alicam suslicem.
Bugunki cupcakelerdende yaparim belki uzerine kurdanli yilbasi temali suslerden takarım
Arkadasim icinde atkı şallardan aldım ayrıca.
Bende durumlar böyle gece ağlarım gelip yine sıcak icecegini alan gelsin gece beklerim anacım.
VarmışNe çok uyumayan bebe varmış
Kreş nereye gönderiyorsun canım. 2017 doğumlumu. Seneye ilk okul nereyi düşünüyorsun. Biz böyle sık sık ( kara kara ) düşünmeye başladık.Ya benim oğlum da uyku konusunda sikintiliydi, sabah 6 ya kadar otururduk güneş doğsun diyordu. Karanlıkta oturuyoduk ikimiz. Gündüz uykusu zaten iki üç ay uyumamistir. Kucağımda tutuyodum uyusun diye. 4 yaşına kadar böyle sürdü. 4 yaşında kreşe başlayınca en azından gece uyuyor, Nisan'da 6 yaşına girecek hala en az 3 kere kalkar geceleri. Uykuyu sevmediğini artık kabul ettim ama sinir dayanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?