Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlar
babyloading87 yeni işin hayırlı olsun canım umarim huzurla çalışacağım bı ortamın olur, eşin için de çok iyi olmuş. Bı kapı kapanıp bı kapı açılıyor çok şükür
tr_lelli oğluna maşallah canım hep böyle artarak devam eder inşallah ama senin de emeklerin çok ve karşılığını almak ne güzel

Muffin kabıda kalmamış evde
Migrostan siparis girdim sarelle, muffin kabı 80li, un 5kg, ayran, kahve, 174tl
O da 2 de gelir randevulu.
Tavuklu pilavimi yaptim
Ocagi sildim(surasi kirliyse tüm mutfak gozume kirli geliyor)
Evi supurdum, aynalari sildim
Avizeleri silicem zaten çok detaylı degiller hemen bi islak bezle alırım.

2den sonrada kek ve sulu yemeğimi yaparim.
Kizima corbada yaptım.

Aksam kabini mavigücle ovdum kirec lekeleri olmustu bataryalar kabin cami falan.
Bi güc gelse banyonun duvarlarinida silsem.

Cok esmalari cekiyorum bu ara 1000tane kesin cekiyorum tesbihle, arada parmagimlada cekiyorum is yaparken.
Onunda sabrı selameti yoksa kolumu kaldıramam.
Allah yardım ediyor.
Islerimide yetistiriyorum yemegimide bi sekilde halloluyor.

Amin canim insallah.
Kursun rehber ogrt. Gorustuk cok umutluyum ondan dedi.
Onlar böyle diyince bizde daha cok motive ediyoruz onu.

Rahatlarını bozmak istemiyolar bir tanede bende var o anane versiyonundan benimki uzak arabayla 10 dk ama bırakmak istediğimde bile işim çıkmasında minnet etmiyim diyorum artık .. asla istekli bakmıyo zoraki hiç anlamış değilim neden öyleler acaba onlar varken ele mi minnet edicez kolum sıkıntılı aylardır hastaneye gidicem erteliyorum sırf bu yüzden

Gündüz 14 30 da uyuttun diye hatırlıyorum birde gündüz uyutmamayi denesen.Aksam 21_22 ye a kadar bir saat bile uyumasin akşam mecbur uyuyacak.İlk zamanlar miziklanir ama öyle böyle alismazmi

o kadar zorlaniyorum ki lelli hesabi ise giderken aglayasim geliyor birazcik uyusam dinlensem rahatlicam ama yapi meselesi herhalde bu uyku konusu

Ya benim oğlum da uyku konusunda sikintiliydi, sabah 6 ya kadar otururduk güneş doğsun diyordu. Karanlıkta oturuyoduk ikimiz. Gündüz uykusu zaten iki üç ay uyumamistir. Kucağımda tutuyodum uyusun diye. 4 yaşına kadar böyle sürdü. 4 yaşında kreşe başlayınca en azından gece uyuyor, Nisan'da 6 yaşına girecek hala en az 3 kere kalkar geceleri. Uykuyu sevmediğini artık kabul ettim ama sinir dayanmiyor

Yıkılmadım ama ayaktada degilim
Ilacimida aldim bugün acilara yürüyorum korkmuyorum yürekte yemedim emme

Sulukofte, tavuklu pilav, yayla corbasi
Browni kek ve kurabiye yaptim.
Avizeleride sildim bee
Iki ara bir dere hallettim.
Cupcakelerin yarisinı kahveyle yediler bile diyorum ya bilumum ogütücü benimkiler

Akadasimin oglu icin yilbasi sepeti hazirliyorum
Ya anaokuluna gidiyor cok heves etmiş yılbaşı falan diye nasıl heycanla bekliyor sevinsin.
Ama ne yok sepet asdffg
Sepetler ve kutularda baya pahali yarin bi carsiya bakıcam bakim.
Icine cikolatalar, sekerler, sakiz, jelibon, pamukseker, balon, popcorn, cips, meyvesuyu, noel sapkasi, gozlugu, corabi arkadasim icinde kahve, salep, kupa falan bisiler koydum.
Yarin kutu ya da sepet bakip seffaf jelatin alıp süs alicam suslicem.
Bugunki cupcakelerdende yaparim belki uzerine kurdanli yilbasi temali suslerden takarım
Arkadasim icinde atkı şallardan aldım ayrıca.

Bende durumlar böyle gece ağlarım gelip yine sıcak icecegini alan gelsin gece beklerim anacım.

Yaa bak seneye falan duzelir umudum vardi
Ay ne diyim ya cok yorucu

Gündüz 14 30 da uyuttun diye hatırlıyorum birde gündüz uyutmamayi denesen.Aksam 21_22 ye a kadar bir saat bile uyumasin akşam mecbur uyuyacak.İlk zamanlar miziklanir ama öyle böyle alismazmi
Gunduz uyutmadigim zaman kanepede halida uyuyakaliyor saat 8de 9da 1 saat uyuyor hoop ayakta yine gece yarisina kadar

3 CÜ de benim anam el salla anne

Gecen işe gittim bana kaçta gelecem diyo sanki hemen gidip bitivericek ya
Anne iş çok dedim bitirmemiz lazım nolcak eşim ölüyo yetişmeyecek
Dedim artık pazarda geliriz nolcak tabiki geldik çalıştık o hafta pertim yani
Yatıyorum o biçim yorgunluktan öldüm
Çamaşırları salona serip topluyorum sepet dağ gibi bana bu ne heryer dağınık çamasır ları bile dürmemişin
Dedim pazar cumartesi hafta içi de full işteyim napıyım. Gari dedim ya öleyim anne dedim
Ee ben yoruluyorum diyo bana ya 6 7 gün bakıyo
Yemek hazır iş yap drmem
Annem geldiğinde evi afedersiniz götürüyo
Çocuklara baksın da artık bişey istemiyorumbuna şükür

Bende gecen sildim gecen baya mayısmıstın ama süşükür heryeri alt üst edip sildim

Selam kızlar
Bugün yoğun gündü.
size anlattığım arkadaş dün mesaj yazmıştı bana. Geçmişte olanları unutalım memleketime gideceğim 1.5 aylığına, gitmeden seni görmek isterim. Konuşalım kırgınlıklarımızı atalım Sevdiğim arkadaşımsın vs. Memleketi yurtdışında.
Sana uğrayayım müsaitsen demiş. Ben de iyi madem konuşalım dedim. Kaç yılllık arkadaşlığımız var tabi. Ama işte anlam veremediğim insanların anlık anlık halleri.
Neyse bugün Elayı bıraktım okula. Geldi arkadaş konuştuk. Zaten ilk an soğuk davrandım. Sonra konuştuk. Aslında acillik bir durumu da yokmuş. Sanırım abartmış durumu. Bir de en önemli konu benim başka arkadaşlarım konusuna çok değiniyor.ama tek o olacak değil ya arkadaşım. Onun sitede görüştüğü tek arkadaşı benim. Benden de mi onu bekliyor. Olabilir belki de.
Bir de konuşmak istiyor müsaitsen sana geleyim diyor. Zaten küçük kızı gerçekten daha da hareketlenmiş. Oturamıyorki benim evde sürekli peşinde. ( zamanında Elaya demişti aaayy çok hareketli biz yapma deyip uyarıyorduk kural koyuyorduk diye :) )
Tabi büyük konuştum diyor. Hareket konusunda Eladan beter. Allah yardımcısı olsun tabi., Ama çok duramadı. Sen gel bundan sonra ben başka evde zabtedemiyırum bunu dedi.
O gitti. Yumurtaları boyadım. Birkaç tane Elaya bıraktım. O da boyamak istiyordu.
Sonra çıktım Elayı almaya gittim.
Gelince birlikte minik kurabiye yaptık.
Yemek yedik. Ardından krepleri yaptık. Süslemek istedi. Şimdilik süsledik. Yarın muzları falan değiştiririm. Sabah birlikte kesin yetiştiremeyiz.,
İçin kötü tarafı da bugün öğleden bu yana sesim kısık. Zaten ses yoktu iyice gitti yarın çocuklara sesimi nasıl duyuracağım bilmiyorum tam aksi zamanda kısılıcağı tuttu :) Yarın eve iyice sessiz dönerim kesin.,

Eklentiler

• 26C5B5B4-8DCD-4BE9-B6D7-1FA3546DF25A.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 128
  • 1E6CD31B-C747-4EE2-BDDC-B6F78B910D30.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 121
Yaa bak seneye falan duzelir umudum vardi
Ay ne diyim ya cok yorucu
Canım bizim her yaş büyüme döneminde uyku saati düzeni değişti. Tam da yaşı değişirken bir değişim yaşıyoruz. Yani uyku azalıyor
Ama bence uykuyu sevmeyen çocukların da belli yaştan sonra bir düzen olur diye düşünüyorum. Kreş belki iyi gelir. Yorulur.

Çok güzel düşünmüşsün. Ben de yılbaşı için sınıfta çıcuklara simli kartpostal istiyordum. Çocukluğumun en güzel anılarından bu. Ama diğer şeyle ilgilenmekten kaldı o.
Ben yumurta için sepeti bugün aldım 55 tl. Üstten saplı sepet istiyordum. Hoşuma da gitti. Hemen aldım. Sonra ceviz falan koyarım içine. Ekmek sepetine koyuyordum. :) bir de metal sepetim var kumaşı çok kötü oldu ona da bişi ayarlayacağım.

Kreş nereye gönderiyorsun canım. 2017 doğumlumu. Seneye ilk okul nereyi düşünüyorsun. Biz böyle sık sık ( kara kara ) düşünmeye başladık.
Arkadaş diyor okyanus eski öğrencisi olduğu halde 60 bin fiyat çekmiş. Kitabı bu yıl 10 bine yakındı. Servis 20 bin demişler. Vazgeçtik mecbur seneye devlet okuluna göndereceğiz diyor. Fiyatlar inanılmaz pahalı. Siz ne karar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…