Suan bnm uyku kacti meselaBenim kız okulda enerji toplayıp geliyor
Nasıl oluyor anlamıyorum. Birşey anlatırken bile insan nasıl ayakta hareket halinde anlatır. Ama en önemlisi en azından biraz uyur oturur dinlenir lellim de. Uykusuzluk Zor.
Canım uyku sorununu nasıl halledebilirsin bilmiyorum ama benim küçük kızda aynı senin ki gibiydi aşırı hareketli hiç susmaz hı uykuda sıkıntı yoktu ama ben çareyi 34 aylıktı kreşe vermekle buldum yarım günSuan bnm uyku kacti mesela
O muhtemel 3 de uyumus olacak ben 1 saat daha donup durcam.
Ama normalde aksam 9 gibi ilacimi alsam 23- 23:30 gibi uyuyorum sabaha kadar pamuk mis.
Anneme 1-2 defa dedim (en azindan uykumuzu alalım 1 aksam diye)o da almak istemiyor ona alisir da basina kalır diye haklı onada bisi diyemiyorum.
Kadın başına iş mi alsın
Ne guzel uyuyosunuz dimi aksam diye özeniyorum bebesizlere bu ara
Baya aksam yatip sabah kalkiyonuz dimi diyorum
Òyle bisi var yani
allahim nasil dayaniyorsun bukadar uykusuzlugaKalktı kızlar bildiginiz ayagimdan indi ve gitti lambaderi acti salonda oturuyo.
Sen git diyor banada.
Sinirlenmicem, sinirlenmicem, sinirlenmicem diye diye bekliyorum.
Su saatde 2.5yasindaki bebe nasıl ayakta olur nasıl uykuya direnir lütfen bilim bunuda araştırsın
Yoksa ben kollarımı sıvıcam ise el atıcam tıp caresiz
dogru benimkide kresden gelince feci yorulmus oluyorCanım uyku sorununu nasıl halledebilirsin bilmiyorum ama benim küçük kızda aynı senin ki gibiydi aşırı hareketli hiç susmaz hı uykuda sıkıntı yoktu ama ben çareyi 34 aylıktı kreşe vermekle buldum yarım gün
Ve o kadar iyi geldi ki inan artık psikoloğa gidiyordum ilaca başlicak tim düşün yani
Bence sende bira araştır istersen
Biz araya mesafe koyduğumuz için ilk çocukla bayağı yaş farkı var ister istemez kuşak farkı oluyor ve büyük kızımda görmediğim şeyleri bu cadı da görüyorum ve gerçekten çok yıpranmıştım
Kreşte enerjisini filan atar geceyi dinlenerek geçirir
Ama şu yanı güzel birbiri ile oynuyorlar hatta birinden haber siz bir parça bişey yemezler beklerler okuldan gelmesiniNe yalan söyleyeyim bekarken bile iki çocuğumun olduğunu hayal etmedim. Hep kafamdaki tek çocuktu. Bana büyük konuşma diyende çok oldu. Hatta tedavi sürecinde ikiz çocuk olmasın dediğimde de büyük konuşma ikiz değil üçüz olur dedilerÇok şükür olmadı.
Bunları kesinlikle hamile kalmama rahatlığıyla söylediğimi düşünmeyin. Hayalim hep bir kızım olmasıydı. Çok şükür oldu. Tercihlerimizde bile ikiz bebek seçeneğini işaretlemedik.
Kardeşimden biliyorum. Tam rahatladı eşi ve oğlu istiyor diye ikinci çocuğu yaptı. Yine zorluğu çeken kim oldu, tabiki kardeşim :) hala kendine gelemedi.
Tabiki Allah hepsine güzel uzun ömürler versin hepimizin her çocuğunun ömrü uzun olsun. Geçecek bu günlerde.
Ama yaş ilerleyince daha da zor. Tahammül gücü azalıyor. Enerji kalmıyor. Ela bebekkenki enerjim hiç hiç yok.
Şimdi bana diceen sen niye uyumuyon saat kaç olmuş.
Tam uyuyayım dedim. Öksürüğüm arttı bugünlerde alerji mevsimi de değil. Gece inanılmaz artıyor bu ara. Heralde petekler çalışıyor ortam nemi azalıyor ondan. Astım ilacı sıktım.
Bir de 3 aydır adet olamadım bugün oldum başım çatlıyor.
Hergün aynı kısır döngü. Erken kalkacağım planı hooop saat 10 oluyor ancak gözümü açıyorum
Çok şükür öyle yapmaz benimkiler küçükten alıştılar Birtane hakkınız var derim bir tane alırlar bazen sunuda alsak tamam derim öyle çok zor be lelli marketlerde görüyorum annesi çıldırıyor kadınlarBuralar cok karışık zaten gelmek isteyen gelmesin aman
Cantani alipda evden istedigin zaman çıkamıyorsun.
Hele markete falan gitmek benimki gibiyle resmen eziyet.
Pazar günü o aldı ben biraktim ve ne aldigini öyle takip ediyor ki bıraktığımı anladigi an geri kosup alıyor tek tek kontrol ediyor.
Kendi verdi kasiyere kontrol ediyor kasa yanı aldıklarını sayamadim bile
Zor bir çocuk yani beni zorluyor bilemedim herkesin zor çıtası nasıldır.
Benim gibi bir bünyeye zor.
Ayagim uyustu sallamakdan uyumuyor uyumuyor
Soyleli zamanlarda rahatımın ayağına kurşun sıkmışım diyorum.
Benim oglum cok sakin bir cocuktuCanım uyku sorununu nasıl halledebilirsin bilmiyorum ama benim küçük kızda aynı senin ki gibiydi aşırı hareketli hiç susmaz hı uykuda sıkıntı yoktu ama ben çareyi 34 aylıktı kreşe vermekle buldum yarım gün
Ve o kadar iyi geldi ki inan artık psikoloğa gidiyordum ilaca başlicak tim düşün yani
Bence sende bira araştır istersen
Biz araya mesafe koyduğumuz için ilk çocukla bayağı yaş farkı var ister istemez kuşak farkı oluyor ve büyük kızımda görmediğim şeyleri bu cadı da görüyorum ve gerçekten çok yıpranmıştım
Kreşte enerjisini filan atar geceyi dinlenerek geçirir
Geride uyuyamadim yine uyku duzenim ve uykuyu saglayan hormonum bozuldu benim kesin artık.allahim nasil dayaniyorsun bukadar uykusuzluga
Benim 3 yaştı en zoru o da ağlayarak yaptırmaya çalışmasıydı. çok şükür atlattık. Darısı başına.Buralar cok karışık zaten gelmek isteyen gelmesin aman
Cantani alipda evden istedigin zaman çıkamıyorsun.
Hele markete falan gitmek benimki gibiyle resmen eziyet.
Pazar günü o aldı ben biraktim ve ne aldigini öyle takip ediyor ki bıraktığımı anladigi an geri kosup alıyor tek tek kontrol ediyor.
Kendi verdi kasiyere kontrol ediyor kasa yanı aldıklarını sayamadim bile
Zor bir çocuk yani beni zorluyor bilemedim herkesin zor çıtası nasıldır.
Benim gibi bir bünyeye zor.
Ayagim uyustu sallamakdan uyumuyor uyumuyor
Soyleli zamanlarda rahatımın ayağına kurşun sıkmışım diyorum.
Böyle degildi bunuda babam ve esim yaptiÇok şükür öyle yapmaz benimkiler küçükten alıştılar Birtane hakkınız var derim bir tane alırlar bazen sunuda alsak tamam derim öyle çok zor be lelli marketlerde görüyorum annesi çıldırıyor kadınlar
Kız bize iki gün teyze geliyor huy değiştiriyor diye nasıl kızıyorduk teyzeye. Yapsın çocuk ne olcak diyordu. Sonra dayı da alıp markete götürüyordu ne istediyse alıp sepete atıyordu.Böyle degildi bunuda babam ve esim yapti
Alsin nolcak alsin nolcak dediler 3e 5e bakmiyor artik buldugunu atiyor sepete.
Mum aliyor ya napcan yani sen mumu.
Bunu benim kizimda yapıyorKız bize iki gün teyze geliyor huy değiştiriyor diye nasıl kızıyorduk teyzeye. Yapsın çocuk ne olcak diyordu. Sonra dayı da alıp markete götürüyordu ne istediyse alıp sepete atıyordu.
Bir ara marketten birşey aldınmı diye sormaya başladı kapıda. Düşün misafir geliyor bunu soruyor poşete ne almış diye bakıyor.
Eşim de aburcubur konusunda malesef abartıyordu.oyuncak konusunda abartmadı şükür. Aburcuburu ben almayınca babam alır diyordu. Ama alerji olayı çıkınca sınırlı alıyor.
Ben mutfağı ihmal ediyorum çoooook oldu. Hele şuan hiç yapamıyorum. Öyle duruyor bakalım tozlar. Otursunlar oradaDün kıza bez aldim 165tl yine iyi indirimden aldim
Ben uzerine düşüp ogretmedim aslinda ogrenebilir suan ona asla hazır değilim.
Yaza artık.
Su siparisi verdim.
Sarelle falan bitmis kahvaltiliga takviye yapmam lazim oglan sabah kahvaltida ekmege falan surunce yiyor 3-4 dilim.
Sucuk, sarelle, marul, sandvic ekmegi falan siparis gircem artık.
Çıkamam annemin cenesini cekemicem hic.
Çıksam aslında kestanede alırdım aksam seviyorlar bimdekini begendim bir kac sefer aldim közmatikde yapiyorum kızda seviyor
Oglana sandvic koyamadim ekmek yoktu parcalar vardı.
Bi de ona beslenme hazırlıyorum isede sefertası götürür
Pahalı diye almiyo okuldan evladim baban para veriyor al yani
Fazlası beni geriyor artık yetisemiyorum.
Surekli takip edicem sandvic malz. Varmi evde sandvic ekmegi falan.
Bu lelli neye yetissin.
Kafamda yemek belirlemeye calisiyorum
Cupcakede yapicam firinida acinca izmir koftemi yapsam versem firina diye bi düşünüyorum.
Tavuklu pilav yapıcam dun yapamadim.
Dun telf. Bi ablamla konustum dolaplarin ustunu sildim nasil toz dedi.
Ben dolaplarin uzerini silmeyeli aylar oldu onuda aklima soktu geldi bak.
Oglanin dolap, bizim dolap bi de mutfak dolabinin ustu var zaten.
Cok bi zamanimi almaz ama aklıma bile gelmemisti.
Öff tozludurda hep, siz surekli siliyonuzmu ya ben merdivenle siliyorum yetisemiyorum ki
Kızımın beşiği benim yattigim tarafta elimi tutuyor o şekilde uyuyoruz bizde güvende hissediyor galiba öyle yoksa uyumucak bizimkide 12 gibi uyuyoruz biz yatmadan yatmıyor çok denedik erken yatmayı veya yatirmayi ama tekrar uyanıyor böyle düzen oluşturduk elimi uzatıyorum uyuyoruz sonra çekiyorumVe bingo bebe sallıyorum su saatdeyok kızlar ben ruhsal ve bedenen devam edemicem siz devam edin
Eşim uyudu ihale bana kaldı.
Uyumuyor arkadasim uyumuyor
Bknz herkes uyuyor sessizlik hakim bu uyumuyor.
Yarim saatdirde sallamak suretiyle debeleniyorum.
O hala cene peşinde anlatiyor he kızım, aynen kızım, uyumamız lazım kızım aiy bi de bacak bacak ustune attı kalkip kahve getiresim var şu keyfine.
Geçecek lelli geçecek ama değer geçer ama deler geçer.
Bişiler edip geçcek duu bakalım.
Allah razı olsunGeçmiş olsun canım, geçen haftalarda da biz yaşadık. Elayı hiç 40 derece ateşli görmemiştim. Ve 3 saatte ateşi çıkıyordu. Şuan çoğu çıcukta bu hastalık var kimi hafif atlatıyır kimi hastanede yatıyor. Bizim serumdan sonra birşeyi kalmadı şükür ama iki gündür burnu az akıyor gibi. Arkadaşın kızının iki gündür ateşi varmış kaç arkadaştan aynı şeyi duyuyorum. Sadece ateş tabi fazlası da kusma halsizlik vs.
İnşallah çabuk atlatır. Şimdi nasıl?
Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun umarım toparlanmıştır oğlunuz biraz dahaGeçmiş olsun canım benim oglanda okula gitmedi bu hafta p tesi hastaydi döndü eve boğaz enfeksiyonu ddi doktor şükür iki gündür daha iyi belki yarında yollamayiz sonra salı gider
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?