- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Çok şükür sonunda EYT çıktıKizlar emekliligi garantiledik cok sukur.
2023 mayıs ayinda diyor esim emekliyim diyor.
Maas kartina el koyarım dedim
Kirayada ben konarım diyor oglan ünili olcam diyo
Sen calis daha diyoruz
Bence çok güzel bir fikir .Madem oyle boş bir ev var değerlendirin.Kiranın sonu yok.Ona vereceğin parayı kızına harcarsın.Kizimi ozluyorm tek sorunum o suan.Tam gun zorluyor beni bu acidanSaat 14.00 oldu mu huzursuzlaniyorm.
Bide kocinin is olmadi,mail attilar suan alimi durdurduk diye.Zaten 5 aylik bi isti ama uzuldu tabi.
Kpderim halanlarla konustm,alt kata ne kadr istiyolarsa verelim(altt katlari bos daire)yaptiralim icini oturun demis.
İlk evlendigim.zaman olsa asla kabul etmezdim.
Olursa otururum dedim.
Kvdem az cok biliyosnz sessiz kendi halinde bi kadin.
Bize faydasi bile olur.Kiz okula gider gidemediginde cikaririz yukari falan dedik.
Hayirlisi.
Ev alamayacagimiza gore su sartlardaKiradan kurtuluruz olursa dedim.
YaaaYalnız şöyle birşey var.Arkadaşım beş ay farkla EYT yi kaçırdı. Üç tanede küçük çocuğu vardı.Üzüldüm.
Allah ödeme kolaylığı versin.Çok şükür sonunda EYT çıktıEşim sabah akşam EYT ile kalkıp EYT ile yatıyordu.Sonunda emekli olabilecek.Nasipse hem emekli olup hemde çalışmaya devam edecek.Tabi işten çıkartılmazsa.Bu ara işyerinde durumlar net değil.
Birde o evde oturmayı sevmiyor.İşsizlik maaşı aldığında bile evde otururken çok sıkılmıştı.Çalışmayı seviyor.
Ben 25 yıldır çalışıyorum.Bende hakettim ama çalışmaya devam.Maaşlar yarıya düşüyor yoksa.
Oğlanın üniversite devam ediyor. Evin 8 sene daha kredisi var.
Bende eşime diyorum maaşın birini bana vereceksin altın alacağım
İşyerinde negatif insanlar beni işimden soğutuyordu. Zamanında güzel bir işimi bırakmıştım hiç unutmuyorım.İsyerinde de ortam guzel.
En guzeli mudur yokAmir yok basinda.
Yildizimin barismadigi bi kisi var solumda oturan bi kizOnu da anlamaya calisiyorm suan ruh hali musait degil.
1 yildir bebek dusunuyomus,bazi rahatsizliklari varmis olmamis.
Reglisi gecikmisti bu hafta umutlandi,olunca modu dustu tabi .
Bu bize de yansiyor.
Ben kendimi telkin ediyorm,baby sen de gectin bu yollardan anlaman lazim diye.
Eski bide 5-6 senelik,mudurluk istiyor ama bana yapmasina izin vermem kusura bakmasin.
Minimum seviyede iletisim kuruyorm.
Bu hafta pc kurulumlarim yapildi falan,boyle bi havalae cok yogunumlar,he dedim baby bunla mesafeni koru
Digerleri kucuk ekipte,abla diyolar 95liler
Sizin adınıza çok sevindimYalnız şöyle birşey var.Arkadaşım beş ay farkla EYT yi kaçırdı. Üç tanede küçük çocuğu vardı.Üzüldüm.
Kendi Teşekkür ederimSizin adınıza çok sevindimarkadaşınıza kötü olmuş ya hayırlısı artık rabbim yardımcısı olsun
İnşallah en kısa sürede hakkını alırsınSelam kızçeler
Buğün işyeriyle uzlaşma vardı arabulucuyla anlaşma olmadı yaniBizde mahkeme yoluna başvurucaz artık hayırlsı bakalım kaç sene sürecek allah bilir ama bebemin parasını ellerine koymuycam şayet hakkım varsa sonuna kadar peşindeyim bu işin en azından yarın bir gün aklıma geldiğinde keşke hakkımı arasaydım dememek için çabalıyorum Bilmiyorum iyimi kötümü yapıyorum ama asla haksızlıga tahammül edemiyorum iyi niyetim su istimal edilince
Kendi adıma teşekkür ederimSizin adınıza çok sevindimarkadaşınıza kötü olmuş ya hayırlısı artık rabbim yardımcısı olsun
Darısı bizlere olsunKendi adıma teşekkür ederimArkadaşımda olsa çok iyi olacaktı.Gerci ben şartlardan dolayı işten ayrılmayı düşünmüyorum ama en azından istediğim zaman dilekçe verebilecek olmakta güzel birsey .Kafam rahat
Rabbim yardım ediyor hemen aklıma siz geldiniz lellinin eşi onlarda olcak oğlan için iyi oldu dedim sevindimAllah ödeme kolaylığı versin.
Esimde mutlu oldu en azindan olsun oglan üni okucak tamda ona denk geliyo iyi oldu falan diye sevindi.
Allah yardımcımız olsun
Aynı benimde vardı çalışmaktan nefret eder oldum çıktım kurtuldum ne illet biterdi evlerden ırak eşimle çalışıyorum ama eski çalıştığım yerden rahatİşyerinde negatif insanlar beni işimden soğutuyordu. Zamanında güzel bir işimi bırakmıştım hiç unutmuyorım.
Personel kısmıyla ilgileniyordu. Aynı odada dipdibeydik. Ben de satın alma muhasebesiyle ilgileniyordum.
Çok bilmiş edaları, suratsız bakışları, herşeye karışması. Hemen modumu düşürüyordu.
Allah kolaylık versin. Biran önce hamile kalsın da izne çıksın :)
Evdeki bezelye stokumu Alyaya göndercemGelemeyrummmm
7 de eve giriyorum yemek biraz aktivite siizip kaliyoruz kizla
Aksamlari makinaya caamasir atiyorm sabah asiyorm valla o derece.
Alya uyuyana kadsr bi is yapmiyorm mutfagi toplamak disinda onla vakit gecireyim diye.
Evin icinden geciyorlar valla
Bugun 1 haftalik maasim yatti.Motive oldum.
Carrefourda 150 tl biraktim,Domestos,icecek,atistirmaliklar,miller,yogurt,sut aldim.
120 tl yemek aldim ilk maas diye,elimde posetler kizarmis tavukcu aradimYok hep aldigimiz yerde 1 gr bisey kalmadi abla dedi.
Hatay durum yaptirdim bende(buna bayiliyorum)
Alya yemiyor tavuk et durum aldim ama yemediBabasi oglen lahmacun soylemjs ondan kalani yedi 1 tane .
Yarin icin bezelye yaptm.
Sali gunu kvdemdeydi,kadina bezelye istiyorm demis.Yapmis o da saolsun 2 tabak yedi ddedi kvdem
Oyle iste yogunluktan bakamiyorm biseye.
Bi de subatta bi sinava girmem lazim isle ilgili.Vakit buldukca ona calisiyorm,cikmis sorulari cozuyorm falan.
Çok iyi olur valla hem göz kulak olur kiralar da çok pahalı ya gittikçe artıyor belki sende çalışırsan devamlı ev alabilirsiniz içinde rahat olur hem napcan gecim dünyası kaynanan iyise sıkıntı yokKizimi ozluyorm tek sorunum o suan.Tam gun zorluyor beni bu acidanSaat 14.00 oldu mu huzursuzlaniyorm.
Bide kocinin is olmadi,mail attilar suan alimi durdurduk diye.Zaten 5 aylik bi isti ama uzuldu tabi.
Kpderim halanlarla konustm,alt kata ne kadr istiyolarsa verelim(altt katlari bos daire)yaptiralim icini oturun demis.
Olursa otururum dedim.
Bize faydasi bile olur.Kiz okula gider gidemediginde cikaririz yukari falan dedik.
Hayirlisi.
Çok haklısın baby bu konudaBugun sirketin ceosu 80 yasina yakin bi amca ayrildi artik.
Nerdeyse 40 senedir burdaymis.
Cok seker biriydi.Azcik kufurlu konusan tonton biri.
Tanima sansim oldu.Agladi herkes.Benim bile gozlerim doldu giderken.
40 sene bi yere omrunu vermissin,elinde bi poset cikti gitti.
Pasta kesildi falan ama sirket sahiplleri gecirmedi kapidan bile ne bilim ..İcim acidi.
Aha dedim bukadar iste,ise fazla anlam yukleme.İsini yap gec.
Evdeki bezelye stokumu Alyaya göndercemGelemeyrummmm
7 de eve giriyorum yemek biraz aktivite siizip kaliyoruz kizla
Aksamlari makinaya caamasir atiyorm sabah asiyorm valla o derece.
Alya uyuyana kadsr bi is yapmiyorm mutfagi toplamak disinda onla vakit gecireyim diye.
Evin icinden geciyorlar valla
Bugun 1 haftalik maasim yatti.Motive oldum.
Carrefourda 150 tl biraktim,Domestos,icecek,atistirmaliklar,miller,yogurt,sut aldim.
120 tl yemek aldim ilk maas diye,elimde posetler kizarmis tavukcu aradimYok hep aldigimiz yerde 1 gr bisey kalmadi abla dedi.
Hatay durum yaptirdim bende(buna bayiliyorum)
Alya yemiyor tavuk et durum aldim ama yemediBabasi oglen lahmacun soylemjs ondan kalani yedi 1 tane .
Yarin icin bezelye yaptm.
Sali gunu kvdemdeydi,kadina bezelye istiyorm demis.Yapmis o da saolsun 2 tabak yedi ddedi kvdem
Oyle iste yogunluktan bakamiyorm biseye.
Bi de subatta bi sinava girmem lazim isle ilgili.Vakit buldukca ona calisiyorm,cikmis sorulari cozuyorm falan.
Çok iyi olur valla hem göz kulak olur kiralar da çok pahalı ya gittikçe artıyor belki sende çalışırsan devamlı ev alabilirsiniz içinde rahat olur hem napcan gecim dünyası kaynanan iyise sıkıntı yokKizimi ozluyorm tek sorunum o suan.Tam gun zorluyor beni bu acidanSaat 14.00 oldu mu huzursuzlaniyorm.
Olursa otururum dedim.
Hayirlisi.
Çok haklısın baby bu konudaBugun sirketin ceosu 80 yasina yakin bi amca ayrildi artik.
Nerdeyse 40 senedir burdaymis.
Cok seker biriydi.Azcik kufurlu konusan tonton biri.
Tanima sansim oldu.Agladi herkes.Benim bile gozlerim doldu giderken.
40 sene bi yere omrunu vermissin,elinde bi poset cikti gitti.
Pasta kesildi falan ama sirket sahiplleri gecirmedi kapidan bile ne bilim ..İcim acidi.
Aha dedim bukadar iste,ise fazla anlam yukleme.İsini yap gec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?