Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunduz uyutmadigim zaman kanepede halida uyuyakaliyor saat 8de 9da 1 saat uyuyor hoop ayakta yine gece yarisina kadar
Acaba diyorum birgün nöbette bekleyip tam uykusunun geldiği zaman hadi kızım dışarı parka gidelimm deyip uykusunu acsanmi ya da ne bileyim ilgisini çekebilecek başka birşey oyun v.s .Azıcık kötü anne olacaksın ne yapalım ama mecbur akşam bu sefer seni uyutmuyor

Çok güzel bir kalbin var TelliAllah'ta bunun mükâfatını veriyor hep

Adakent villalarının orda şirin yüzler anaokulu var iki senedir oraya gönderiyorum, memnunum kızım da oraya gitmişti. Ama ilkokulda kızımı devlete yolladık beykentte pilot okul secilmis gayet de iyiydi, saatlerine uyarsa yine oraya yollarız uymazsa hiç bı fikrim yok eğer okul çıkışı babannesi karsilarsa devlet olur aksi halde biz de arayışa giricez mecburen. 2017 doğumlu evet. Fiyatlar bayagi ucmus ya

Uykusu varsa her türlü uyuyor aslında
Kucagimda, yerde, arabada, market arabasinda uyumuslugu var. Dısarisi guzel geliyor yoruyordu aslinda.
Yazın daha rahattik uyku konusunda
Kış gelince cozuttu

Günaydınnn
Biraz ilacin etkisi bir de kız 1 de uyudu (cok şükür şuna bile şükür yani)bende uyumusum 7-8 saat.
Resmen aylar günler sonra yani.
Ama erbaslar son anda cikiyor hep evden 2 gündür uyuyakaliyorum.
Dunki yemeklerden az az var biraz takviye yapabilirim.

Sepet bakacakken esim ben sepetleri daha almadim bugun gidip alicam boş varsa isterim olmadi alirim dedi.
Bir de eve de 1 tane alacakmis sepet olmadi o sepeti kullanırım bulamazsa.
Iyiki esime sormusum.
Onunda icerigi baya var onuda bolustururum.

Bugun kapilari silcem bismillah sırayla güzel gidiyorum böyle bir duzen rutin olustursam hem yorulmuyorum hemde halloluyor isler.

Allah kızına bol bol uyku versin senin için rahat etmiyordur ama sabah eşinle oğlan kendi kahvaltı yapsa olmaz mı? Sen kahvaltılıkları dolaba hazırlarsın.yumurta yiyorlarsa mesela tencere koy suyunu koy sadece açıp kaynatsınlar, ya da omletse yumurtayı kavanoza kır hazırla sadece tavaya boşaltsınlar. Ben kızım küçükken ücretsiz izindeyken eşime öyle bırakıyordum kalkmıyordum hiç.

Kızlar şimdi geleyim işin birikim yanına
Bu ara bildiginiz harcayan, biriktiremeyen, gelenin gittigi donemlerdeyim.
Mesela oglana az once kitap aldim 128tl
Eksikler ihtiyaclar hic bitmiyor.

Yil sonu degerlendirmesi yaptigimda.
400dolarim var
7 bilezigim hala mevcut
Araba keza öyle güzel bir yatirim oldu
Bes'i ödemeye devam
Patronun bize araba alirken verdigi borcun 60binini geri ödedik kalan 40bin civarı
Esim dolar almaya devam ediyor her ay az az
Oglanin 15bin kurs parasi bitti
Arabanin 7.taksitinide ödedik cok sukur kaldi 17 taksit
Bende de nakit 2.750tl var onunlada altin alacagim
Soyle hizlica bi geriye bakinca buna şükür
En onemlisi borçların biran önce bitmesini istiyorum.

Yeni senedende dilegim önce sağlık, sonra evimde huzur, oğlum istediği okula bölüme yerleşsin , esimin is ihalesi yine olsun bu bizim rahatlamamiz icin suan gerekli (yilbasinda belli olacak).
Borclarimiz bitsin Rabbim daha cogunu fazlasini isteyen ihtiyaci olan herkese versin

Aslinda hani oturup zeytin peynir gibi oyle kahvaltilik yemiyorlar.
Misal kek, borek, tost, pogaca o an evde ne varsa öyle
Ben kalkmasam hic bisilerinide bulamiyorlar. Surekli evde kemerim nerde, hangi ceketi giycem? Hepsini aksamdan hazirlamam lazım gözlerinin önüne.
Bizim evin rutinini ben bu sekilde oturttum böylede gidiyor.
Cikamazlar evden yemezler icmezler oyle giderler.
Ben ogluma sandvic falanda yapiyorum sabah okul icin.
Seslerinden yine uyanırım

Aksam esime kiza kurabiye versene dedim ona kurabiye yapmistik sekilli heves etti o anda da mutfakda esim vardi kalkmadim 1 tane koy dimi zaten istahsiz yemez 3 tane koymus hepsini döktü bi de kalkip hali süpürdüm kendime is cikariyorum onlardan bisi istedigimde.

Selamm arkadasimi kahveye cagirdim cocugunu okula birakip kahveye geldi simdi gitti.
Benim cupcakeler sabah bitti cayla yiyip gittiler erbaslar.
Hemen bi kek yaptim mini köstebek pasta yaptim o kekle.
8 porsiyon çıktı
3 tane arkadasima koydum o seviyor tatliyi
2 biz yedik aksam erbaslarda kalani yer bitti gitti
Yap uğraş hemencik bitsin nankör bu yemek iside.
Spagetti yaptim, takviye bi de az bisi tursu kavurcam esim seviyo öyle dunden kalanlarda yenir biterler.

Arkadasimi cagirinca hemen evede supurge attim.
Mutfagi topladim
Tatliyi hallettim
Toz aldim falan derken 3 tanede cam sildim yani benim rutin olan camlar bunlar diger 3ü rutinime girmiyor onlar 2 ayda 1
Oglan gelecek ona yemek verip kapıları silcem sonra Esra Erol izlicem kızı uyutup.
Yani umarım.

Sabah oğlanın montunun cebini diktim.
Insanlık icin küçük benim için büyük bisi bu.
Surekli unutmakdan bunalmistim hep sonradan aklıma geliyordu.
Balık hafızama bir çare ariyorum duu bakalım

İyi geceler,
Yoğun bir gündü.
Bugün okulda sunumumu yaptım. Çocuklar da çok eğlendi ama biri de yerinde durmazmı. Tam anlatıyorum hopp hepsi ayağa kalkıp yanıma geliyor. Yok yok bence okulda enerji depoluyorlar. Çünkü ben Elayla da giderken sakin almaya gidince okuldan bir çıkışı var. Depoyu doldurmuş şekilde okulda yorulur konusuna artık katılmıyorum. Sesim zaten azdı olanı da okulda gitti şuan fısırtıyla konuşabiliyorum.
Çıkarken öğretmene Allah kolaylık versin dedimne diyebilirimki başka.
Neyse kısaca anlattım. Sonra matruşka bebeği oynattık sırayla. Ardından yumurta saklama oyunu oynadık. Herkesin seçtiği yumurtayı sırayla sakladık. Sırayla buldular.
Tavşan maskelerini takıp dans yaptırdım. Tabi o da karışıktı. Hazırladığım tatlıyı verdim yediler. En son boyanacak matruşka resmi vardı. Onu ben dağıtırım dedi öğretmen dağıtmamış. Belki yarın boyatacaktır. Çünkü zaman kısıtlıydı.
Elaya aldım avm ye gittik. Yine sınıfa yılbaşı hediyesi alacaklar. Baktım birkaç şey. Almadım. Eşimi beklerken takıldık oyun yerinde. Eşim gelince yemeğe gittik. Bir de orada oyun yerinde oynadı. Eve geldik hala uyumamaktan bahsediyor. Meyve verdim uyuttum. Bugün kitabı o okudu. Sesim kısık okuyamam dedim. O zaman ben sana kitap okuyayım dedi. Uyudu 23:30 da..

Emeklilik konusunu duydum. Bana vuran kısmı 5000 gün olması. Eşim haber dinledi 5000 günde netleşmiş galiba. Ve 20 ay doğum borçlanması yaparım. 8 ayda doldururum bir şekilde. Yani sanırım seneye emekliyim. İnşallah bakalım. Eşim de seneye galiba. Emekli olunca kartını bana verecekmiş. Hadi bakalım gelsin paracıklar :)
Yaşlılığın en iyi yanı da bumu bilemedim

Yola cikmadan soylemesinler gelcez diye cocuga ya.Orda haklisin hayal kirikligi yasatmasinlar.

Ben sürekli unutuyorum. he bir de ne senin kadar evde iş yapıyorım ne senin kadar cam siliyorum ne de senin kadar çeşit çeşit yemek pasta börek mümkün değil. Yarın güzel bir yemek yapmaya karar verdim. Kaç gündür düzgün yemek yapmıyorum evde. Du bakim ütü de var ama o beklesin. Yarınki boş vaktimi yemek yapmaya ayıracağım inşallaaaaaah çok amin

Bak 1 haftadir gormuyor kizi,bugun yalandan kizi ozledik neden gelmiyonuz diyo.Kocinin 2 gun isi vardi disarda,kvdeme birakti.Hic demediki ben daha yakinim bana biraksin.Cunku evi dagilir

Valla lellim ben bazen eşimin sesine uyanıyorum. Sonra biraz takılıp yeniden uyuyorum. uyku konusunda hiç kaçışım yok. Bakma bu ara uyanınca uykuya zor dalıyorum. O da ilaçtan sanırum

Gelemeyrummmm
7 de eve giriyorum yemek biraz aktivite siizip kaliyoruz kizla
Aksamlari makinaya caamasir atiyorm sabah asiyorm valla o derece.
Alya uyuyana kadsr bi is yapmiyorm mutfagi toplamak disinda onla vakit gecireyim diye.
Evin icinden geciyorlar valla
Bugun 1 haftalik maasim yatti.Motive oldum.
Carrefourda 150 tl biraktim,Domestos,icecek,atistirmaliklar,miller,yogurt,sut aldim.
120 tl yemek aldim ilk maas diye,elimde posetler kizarmis tavukcu aradimYok hep aldigimiz yerde 1 gr bisey kalmadi abla dedi.
Hatay durum yaptirdim bende(buna bayiliyorum)
Alya yemiyor tavuk et durum aldim ama yemediBabasi oglen lahmacun soylemjs ondan kalani yedi 1 tane .
Yarin icin bezelye yaptm.
Sali gunu kvdemdeydi,kadina bezelye istiyorm demis.Yapmis o da saolsun 2 tabak yedi ddedi kvdem
Oyle iste yogunluktan bakamiyorm biseye.
Bi de subatta bi sinava girmem lazim isle ilgili.Vakit buldukca ona calisiyorm,cikmis sorulari cozuyorm falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…