- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Acaba diyorum birgün nöbette bekleyipGunduz uyutmadigim zaman kanepede halida uyuyakaliyor saat 8de 9da 1 saat uyuyor hoop ayakta yine gece yarisina kadar
Çok güzel bir kalbin var TelliYıkılmadım ama ayaktada degilim
Ilacimida aldim bugün acilara yürüyorum korkmuyorumyürekte yemedim emme
Sulukofte, tavuklu pilav, yayla corbasi
Browni kek ve kurabiye yaptim.
Avizeleride sildim bee
Iki ara bir dere hallettim.
Cupcakelerin yarisinı kahveyle yediler bile diyorum ya bilumum ogütücü benimkiler
Akadasimin oglu icin yilbasi sepeti hazirliyorum
Ya anaokuluna gidiyor cok heves etmiş yılbaşı falan diye nasıl heycanla bekliyor sevinsin.
Ama ne yok sepet asdffg
Sepetler ve kutularda baya pahali yarin bi carsiya bakıcam bakim.
Icine cikolatalar, sekerler, sakiz, jelibon, pamukseker, balon, popcorn, cips, meyvesuyu, noel sapkasi, gozlugu, corabi arkadasim icinde kahve, salep, kupa falan bisiler koydum.
Yarin kutu ya da sepet bakip seffaf jelatin alıp süs alicam suslicem.
Bugunki cupcakelerdende yaparim belki uzerine kurdanli yilbasi temali suslerden takarım
Arkadasim icinde atkı şallardan aldım ayrıca.
Bende durumlar böyle gece ağlarım gelip yine sıcak icecegini alan gelsin gece beklerim anacım.
Adakent villalarının orda şirin yüzler anaokulu var iki senedir oraya gönderiyorum, memnunum kızım da oraya gitmişti. Ama ilkokulda kızımı devlete yolladık beykentte pilot okul secilmis gayet de iyiydi, saatlerine uyarsa yine oraya yollarız uymazsa hiç bı fikrim yokKreş nereye gönderiyorsun canım. 2017 doğumlumu. Seneye ilk okul nereyi düşünüyorsun. Biz böyle sık sık ( kara kara ) düşünmeye başladık.
Arkadaş diyor okyanus eski öğrencisi olduğu halde 60 bin fiyat çekmiş. Kitabı bu yıl 10 bine yakındı. Servis 20 bin demişler. Vazgeçtik mecbur seneye devlet okuluna göndereceğiz diyor. Fiyatlar inanılmaz pahalı. Siz ne karar verdiniz
Yarim elma gönül alma işte. Keske herkese yetisebilsekÇok güzel bir kalbin var TelliAllah'ta bunun mükâfatını veriyor hep
Uykusu varsa her türlü uyuyor aslındaAcaba diyorum birgün nöbette bekleyiptam uykusunun geldiği zaman hadi kızım dışarı parka gidelimm deyip uykusunu acsanmi ya da ne bileyim ilgisini çekebilecek başka birşey oyun v.s .Azıcık kötü anne olacaksın ne yapalım ama mecbur akşam bu sefer seni uyutmuyor
Allah kızına bol bol uyku versinGünaydınnn
Biraz ilacin etkisi bir de kız 1 de uyudu (cok şükür şuna bile şükür yani)bende uyumusum 7-8 saat.
Resmen aylar günler sonra yani.
Ama erbaslar son anda cikiyor hep evden 2 gündür uyuyakaliyorum.
Dunki yemeklerden az az var biraz takviye yapabilirim.
Sepet bakacakken esim ben sepetleri daha almadim bugun gidip alicam boş varsa isterim olmadi alirim dedi.
Bir de eve de 1 tane alacakmis sepet olmadi o sepeti kullanırım bulamazsa.
Iyiki esime sormusum.
Onunda icerigi baya var onuda bolustururum.
Bugun kapilari silcem bismillah sırayla güzel gidiyorum böyle bir duzen rutin olustursam hem yorulmuyorum hemde halloluyor isler.
Aslinda hani oturup zeytin peynir gibi oyle kahvaltilik yemiyorlar.Allah kızına bol bol uyku versinsenin için rahat etmiyordur ama sabah eşinle oğlan kendi kahvaltı yapsa olmaz mı? Sen kahvaltılıkları dolaba hazırlarsın.yumurta yiyorlarsa mesela tencere koy suyunu koy sadece açıp kaynatsınlar, ya da omletse yumurtayı kavanoza kır hazırla sadece tavaya boşaltsınlar. Ben kızım küçükken ücretsiz izindeyken eşime öyle bırakıyordum kalkmıyordum hiç.
Yola cikmadan soylemesinler gelcez diye cocuga ya.Orda haklisin hayal kirikligi yasatmasinlar.ayyyy baby güldürdün ya,Allah seni de güldürsün.
Bu gününe kadar hiç yapmadım. İlk defa atarlandım inan.
Biraz tabi kocanın etkisi de var ama niye laf vereyim ağzına. Bir de yeğenimle kardeşimle konuşurken Ela ya söylediler geleceğiz diye. Ela da hergün tekrarlıyor gelecekler şunu göstereceğim şöyle şu oyunu oynayacağız. Şu arkadaşıma şunu vermem ama saklıyırum o gelince vereceğim vs. Netleşmeden ne eşime söylesinler ne Elaya. Sonra konu şuraya geliyor. Kızım gelmez onlar diyor. Niye Ela da etkilensin. O da bu defa siz grlmiyorsunuz ben de gelmem demeye başlıyor. Benim İki kardeşim en son elanın 2 yaş doğum gününde gelmişti.Tabi eşleri gelmedi. En Küçük kardeşime laf edemem o hep geldi. Şimdi evlendi. Eskisi gibi olamaz.
Sanırım bugün aslan damarıma basıldı
Ama bundan sonra eşime de illa sen de gel vs vs demem. Çünkü onlar gelse de eşleri gelmiyor ben niye zorlayayım eşimi. Bu konuda kararlıyım.
Ben sürekli unutuyorum.Selamm arkadasimi kahveye cagirdim cocugunu okula birakip kahveye geldi simdi gitti.
Benim cupcakeler sabah bitti cayla yiyip gittiler erbaslar.
Hemen bi kek yaptim mini köstebek pasta yaptim o kekle.
8 porsiyon çıktı
3 tane arkadasima koydum o seviyor tatliyi
2 biz yedik aksam erbaslarda kalani yer bitti gitti
Yap uğraş hemencik bitsinnankör bu yemek iside.
Spagetti yaptim, takviye bi de az bisi tursu kavurcam esim seviyo öyle dunden kalanlarda yenir biterler.
Arkadasimi cagirinca hemen evede supurge attim.
Mutfagi topladim
Tatliyi hallettim
Toz aldim falan derken 3 tanede cam sildimyani benim rutin olan camlar bunlar diger 3ü rutinime girmiyor onlar 2 ayda 1
Oglan gelecek ona yemek verip kapıları silcem sonra Esra Erol izlicem kızı uyutup.
Yani umarım.
Sabah oğlanın montunun cebini diktim.
Insanlık icin küçük benim için büyük bisi bu.
Surekli unutmakdan bunalmistim hep sonradan aklıma geliyordu.
Balık hafızama bir çare ariyorum duu bakalım
Bak 1 haftadir gormuyor kizi,bugun yalandan kizi ozledik neden gelmiyonuz diyo.Kocinin 2 gun isi vardi disarda,kvdeme birakti.Hic demediki ben daha yakinim bana biraksin.Cunku evi dagilirYerimede uyuyun anacım
Az once oda oda bi evin vehametine bakim dedim.
Icler acısı
Hani biri arasa telf. Acmam o derece
Oglanin oda dersen kitaplar, silgi pislikleri, aksam yedigi seyler
Oyuncaklarin oldugu oda öyle
Mutfakda bulasigim yok ama ocagi silmemistim kirli.
Salonuda aksamda toplamamanın verdigi vicdan azabı oturdu böğrüme suan.
Asla halim yok.
Vitamine baslicam yine dvit ve cinko-biotin almistim ama onlarada duzenli baslayamadim.
Bir de cvit alim.
Oglanin kursu yok erken gelir 1 damla yemek yok.
Dün daha enerjiktim tüm evi falan silmistim bugun esamesi yok
Annemede biraz idare et uykusuzum diyemiyorum minnet duygum hic yok.
Ama kizin gec uyudugunu esimde surekli soyluyor hatta aksam bile 3 de uyuyor falan diye bahsetti yine.
Ama kizi 20dk falan oyaliyor hemen geri yolluyor.
Yani en azindan biraz baksa ben dinlensem.
Bakda demek istemiyorum minnet etmek istemiyorum.
Kız kendi anneanneme gidicem ben diye esiyor kendi gidiyor sonra annem geri getiriyor
Bari bi yemek falan yedir (zor yiyo biliyonuz o sıkıntımızda var) yemiyo diyo çıkıyor işin icinden.
Onun zaten rahatı önemli konforunu bozmaz.
Kız onunla duruyor istese bakabilir.
Gecen kargoya ciktim iade ,lcw falan derken iste elti kizinin gorumcesine denk gelince lafa daldik kac defa aradi gel kız durmuyo diye.
Oysa durdugunu biliyorum. Toplasan 2 saat kaldım dışarıda.
Gun icinde gitmek istiyor hep oraya o bakmak istemiyor.
Markete gidicem yollama, pazara gidicem yollama falan diyor.
Disari cikmak zorunda kalmadigim zamanlar yani evdeyken zaten hic hadi git anneannene demiyorum.
Hatta oyalamaya calsiyorum gitmesin diye dedigim gibi minnet duygum yok.
Ama kız evde hep sıkılıyor gidicem diye tutturuyor ondada hemen geri yolluyor zaten.
Ben ömrümde bukadar rahat gormedim
1 beybinin annesi 2 benim anam.
Yok kizlar yok kimseden kimseye fayda yok
Allah güc kuvvet versin
Valla lellim ben bazen eşimin sesine uyanıyorum. Sonra biraz takılıp yeniden uyuyorum.Aslinda hani oturup zeytin peynir gibi oyle kahvaltilik yemiyorlar.
Misal kek, borek, tost, pogaca o an evde ne varsa öyle
Ben kalkmasam hic bisilerinide bulamiyorlar. Surekli evde kemerim nerde, hangi ceketi giycem? Hepsini aksamdan hazirlamam lazım gözlerinin önüne.
Bizim evin rutinini ben bu sekilde oturttum böylede gidiyor.
Cikamazlar evden yemezler icmezler oyle giderler.
Ben ogluma sandvic falanda yapiyorum sabah okul icin.
Seslerinden yine uyanırım
Aksam esime kiza kurabiye versene dedim ona kurabiye yapmistik sekilli heves etti o anda da mutfakda esim vardi kalkmadim 1 tane koy dimi zaten istahsiz yemez 3 tane koymus hepsini döktü bi de kalkip hali süpürdüm kendime is cikariyorum onlardan bisi istedigimde.
Saolasin cnm.İyi sukurteşekkür ederimŞuan iyidir umarım bebişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?