Amin insAllah burdanda paylasacagim sagoluntr_lelli lellim duayı bana da gönderirsen okurum canım. Allah kabul etsin niyetini.
Amin insAllah burdanda paylasacagim sagolun
kesinlikle almayın tadı korkunçkızlar a101 den hiç karides aldınız mı?
Hayırlı olsun Allah güle güle yemeyi nasip etsinkızlar selam :):)
artık bende emekliyim
size haber vermek istedim
Kızda bende diyom açtımı baktım açda okuruz inşCanımm cok tesekkur ederim pazartesiden sonra acacagım yine dua topiginde bir arkadas var o da etiket yapıp yardimci olacak ozaman sanada atarim duayı
Arsa mantıklı şimdi millet napsın kiracıya uğraşmayı en azından mantıklısı buselam kizlar verdiginiz fikirler icin cok cok tesekkur ederim . bir iki ev begendik ama kiracilar bir tuhaf cikti .benim ikizlere annem bakiyor .mayista krese baslicaklar malum dedim ki annemler yeni eve gecsin rahatca baksinlar kreste surekli hasta oluyorlar ayni evde zor oluyor .neyse evler 1.5 milyon dedik krediye de okey ama icindeki kiracilar iki bine oturuyor ve kimse cikmak istemiyor .mahkeme yoluyla anca cikariz modunda herkes cunku ederi 6 bin .2 yil daha otursam mahkemeyle kar kardir mantigindalar .simdi anneme kiralik ev bakiyoruz onu da bulamadik cunku kimse ev alip kiraya vermiyor .az kaldi deliricem
izmirden arsa bakiyoruz evden vazgectik gibi artik hayirlisi
Ayy bendeeeeÖzledik seni
Yemekli 104 ama yemeksiz secenek de var galiba 27 bin yazmislar yemege cumku.Dün haberlerde de bir kadın çıkmıştı çocuğum özel okula gidiyor bu sene 100 bin lira diyordu servis hariç .Yanlış duymadiysam yemek içinde 30 bin lirami ne istemişleryemek okul parasına dahil olmuyormuydu?
Teşekkür ederim
Bereketli olsunnnselam kizlar bu ara cok harcamam oldu .bir kac gundur disarda yiyoruz zorunluluktan giden paraya yazik
bugun bi miktar miras geldi .seceneklerim 2+1 ev yada arsa almak .borsaya para yatiyorum ama bu kadar miktar yatiramam sanirim
kiraci fobim var bildiginiz yoksa ev alcam ama bu devirde isler karisti
Cocuga niye soruyosn acaba sen mi aradin o mu aradiBacak ağrılarım başladı. Yürüyüş de yapmaya enerjim yetmiyor. Geçen yılki gibi yürüyüş yapmayı çok istiyorum çoook.
Bugün annem aramıştı. Yaşın 40 ı geçti farkındamısın dedisen bilirsin 60 ı geçinceyi de dedim :)
Doktorun verdiği hareketlere başlayacağım inşallah faydası olur. Bunların hepsi galiba oturarak çalışmanın mirası. Tabi sporsuz hayatın da kalıntısı. Namazı zor kıldım o derece.
Biz yemek yedik. Eşim geldi. Arkadaşın eşiyle çiğ köfte yemişler. Midem rahatsız oldu dün diyor, gidip çiğ köfte yiyorçiğ köfte de rahatsız eden birşey.,neyse onun sebze yiyesi gelmedi. Hiç özel birşey de yapmadım valla. Zaten hiç yapacak halim de yoktu. Elaya yaptım
Elayla konuşuyor bugün kimlerle konuştun. Şununla bununla konuştunmu sıradan sayıyor. O da konuştum şununla bununla konuşmadım vs. Anneannemle konuştum diyor ya, o mu aradı senmi aradın diye soruyor. Ne irdeliyor anlamıyorum. Ben de bazen yoğun oluyorum annemi iki hafta aramadığım oluyor.
Bugün Ela amcasıyla konuştu zaten çok da aramıyorlar. Ne eşim ne kardeşi özel diyalogları yok. Ela amcasına görüntülü konuşurken siz diye konuşuyordu, amcası da bir kaç defa dediğinde ne sizli bizli konuşuyorsun yabancımıyım dedine yapsın çocuk gidip gelmeyince böyle oluyor. Hala bizi kahvaltıya çağıracaklar
Bisey dicem sizip kaliyorm ev yikiliyo kiz sormaSelamm
Bende gelemeyrum hayır plazadada calismiyorum ama bilemedim
Ben bu beybi bizi eker demistim kızlar.
Dün ogleden sonram hep disarda gecti.
Gün öldü valla.
Kargoya iadelere, ordan bime kestane aldim ordan eve gel kız anne bende gidicem diye ayaklandi hadi gönlü olsun onunda dedim annemle aldik markete cikardik eve gelmemiz oldu aksam oldu
Arkadasin kizi bademcik ameliyati oldu ona ugramam lazim gecmis olsuna aradim biraz duzelsin öyle gelicem dedim suan yeni bulaş fln bisi olmasin aman.
Benim salon küçük dağ gibi çamasır ağrı dağına yaklaştı katlanmaya fırsat yok kızın sınavı var diye saldım valla bi biteydiBisey dicem sizip kaliyorm ev yikiliyo kiz sorma
Bide nede bende var ondan öküzün altında buzağı ararCocuga niye soruyosn acaba sen mi aradin o mu aradiNe farkeder kim aradi aranmis iste Ayni kocamin laflar
Ruhen ve bedenen göçeceğine al kadın en azından yorulmasın iyi olurSlm bacimlar
Kizla sizip kaliyorum.
Dun Alya annanem diye tutturdu annem de koyde,koci aldi goturdi koyeAnama herhalukarda cokuyoruz djdjsjs
Ben oglen yemeklerimi atiyorm Alya bana da getir diyo.Patates yemegi yemeyen cocuum isyerinden getirdim dedim,oturdu bi tabak yedi
Dun patates ve corba vardi,kirmizi corba da getir dedi,aksm gelince mercimek corbasi yaptim hemen,icti 1 kase.
Yeni yemek yedirme sistemimiz bu
Tabi kostur kostur zorluyor biraz.
Aman yesinde.
2 mak.camasir yikadim gelince asilck bekliyor
Ev yikiliyo yarin dip kose temizlik lazim.
Olmadi ayda bir kadin alcm basa cikamiyorm
Nice güzel yaşların olsun canım, bundan sonraki ömrün önceki geçirdiğin günlerinden daha güzel geçsin.İyi akşamlar misafirim vardı gelemedim.Kardesimler pasta alıp ailecek süpriz yaptilar. Doğumgünümü kutlamaya geldilerOğlumda iki günlüğüne doğumgünüm için geldi.Gelirken çiçek almış çok mutlu oldum 45 oldum kizlar ama hiç 45 gibi hissetmiyorum .Rabbim hep sevdiklerimle olmayı ve sağlıklı olmayı nasip etsin
Benimki herkesi sorgular, öyle değişik huyu var. Yani kendi ailesi ile ilgili de sorar. Her türlüsü tuhaf geliyor bana.Bide nede bende var ondan öküzün altında buzağı arar
Ne dedi niye dedi
Kaynana hastaymış öksürüyor kendini nazlandırıyo biz hastayken bir kere aramaz çocukları oğluna sorar valla bende aramıyorum hiçde umrumda değil
Dün diyoki gitsekmi kızın sınavı var gidersen git dedim valla canı çıksın unrum değil ben neler gecirdim
Hasta olan zırt pırt telefonla oynamaz habire çevrim içi
Benimki nerdeysse ağlayacak anasına umursamadım
Bize gelince yok hak ediyorlar
Zaten benziyorlar, eleştiri konusunda da kapışır ya bizim kocalarCocuga niye soruyosn acaba sen mi aradin o mu aradiNe farkeder kim aradi aranmis iste Ayni kocamin laflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?