Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kizlar verdiginiz fikirler icin cok cok tesekkur ederim . bir iki ev begendik ama kiracilar bir tuhaf cikti .benim ikizlere annem bakiyor .mayista krese baslicaklar malum dedim ki annemler yeni eve gecsin rahatca baksinlar kreste surekli hasta oluyorlar ayni evde zor oluyor .neyse evler 1.5 milyon dedik krediye de okey ama icindeki kiracilar iki bine oturuyor ve kimse cikmak istemiyor .mahkeme yoluyla anca cikariz modunda herkes cunku ederi 6 bin .2 yil daha otursam mahkemeyle kar kardir mantigindalar .simdi anneme kiralik ev bakiyoruz onu da bulamadik cunku kimse ev alip kiraya vermiyor .az kaldi deliricem
izmirden arsa bakiyoruz evden vazgectik gibi artik hayirlisi

kızlar selam :):)
artık bende emekliyim
size haber vermek istedim
Hayırlı olsun Allah güle güle yemeyi nasip etsin
Canımm cok tesekkur ederim pazartesiden sonra acacagım yine dua topiginde bir arkadas var o da etiket yapıp yardimci olacak ozaman sanada atarim duayı
Kızda bende diyom açtımı baktım açda okuruz inş
Arsa mantıklı şimdi millet napsın kiracıya uğraşmayı en azından mantıklısı bu

Bugün bende eşim aradı tanıdığı arkadasınız birine kan lazımmıs kadın ameliyat olcakmıs bekliuomus benim kanda az bulunan bir kanmıs
Neyse gidelim dedim ilk defa verdim
Kalkınca basın döndü bian gerri yatırdılar ya beni ayağının altına kocaman top gibi yastık bacakları diktiler havaya,
Biraz daha durdum neyse gecti
Eşimde benim hatun uyuduğu galiba diyomus hemşireye
Bası döndü kaldırdık geri yatırdık demiş

Yemekli 104 ama yemeksiz secenek de var galiba 27 bin yazmislar yemege cumku.

Bereketli olsunnn

Cocuga niye soruyosn acaba sen mi aradin o mu aradiNe farkeder kim aradi aranmis isteAyni kocamin laflar

Bisey dicem sizip kaliyorm ev yikiliyo kiz sorma

Cocuga niye soruyosn acaba sen mi aradin o mu aradiNe farkeder kim aradi aranmis isteAyni kocamin laflar
Bide nede bende var ondan öküzün altında buzağı arar
Ne dedi niye dedi
Kaynana hastaymış öksürüyor kendini nazlandırıyo biz hastayken bir kere aramaz çocukları oğluna sorar valla bende aramıyorum hiçde umrumda değil
Dün diyoki gitsekmi kızın sınavı var gidersen git dedim valla canı çıksın unrum değil ben neler gecirdim
Hasta olan zırt pırt telefonla oynamaz habire çevrim içi
Benimki nerdeysse ağlayacak anasına umursamadım
Bize gelince yok hak ediyorlar

Slm bacimlar
Kizla sizip kaliyorum.
Dun Alya annanem diye tutturdu annem de koyde,koci aldi goturdi koyeAnama herhalukarda cokuyoruz djdjsjs
Ben oglen yemeklerimi atiyorm Alya bana da getir diyo.Patates yemegi yemeyen cocuum isyerinden getirdim dedim,oturdu bi tabak yedi
Dun patates ve corba vardi,kirmizi corba da getir dedi,aksm gelince mercimek corbasi yaptim hemen,icti 1 kase.
Yeni yemek yedirme sistemimiz bu
Tabi kostur kostur zorluyor biraz.
Aman yesinde.
2 mak.camasir yikadim gelince asilck bekliyor
Ev yikiliyo yarin dip kose temizlik lazim.
Olmadi ayda bir kadin alcm basa cikamiyorm

Ruhen ve bedenen göçeceğine al kadın en azından yorulmasın iyi olur
Evde olmusken sinir oluyorum bacım ben

İyi akşamlar misafirim vardı gelemedim.Kardesimler pasta alıp ailecek süpriz yaptilar. Doğumgünümü kutlamaya geldiler Oğlumda iki günlüğüne doğumgünüm için geldi.Gelirken çiçek almış çok mutlu oldum45 oldum kizlar ama hiç 45 gibi hissetmiyorum .Rabbim hep sevdiklerimle olmayı ve sağlıklı olmayı nasip etsin

İyi geceler kızlar,
Biz böyle daldık eşimle yargı dizisini izlemeye başladık. Kız uyuyunca izliyoruz. Bir de kız tablet izlerken de izliyoruz. Onu süreli izletiyorum. Zaten uyanmamız 11 i geçiyor. Uykucu aile. :)
Kahvaltıdan sonra toparla vs biraz kahve keyfi. Kahveler kocişdendi.
Neyse yarın misafir var. Bana dün diyor belki akşam yemeğe de kalırlar. Bunlar eşimle arkadaşı fuara uğrayacak. Akşamda maç varmış.
Neyse dedim ; patlatırsın bir akşam yemeği olur biter yani işte akşam yemeğe kalın demek lazım vs diyordu. Şimdi hem kalabalık olacağız. Hem kahvaltı çeşiti yap sonra kahveydi, akşam yemeğiydi ardından maç keyfinde çaydı. Ailelerimiz ya da aşırı samimi olduğumuz arkadaşl olsa bir nevi olur. Sonuçta eşimde yemek konusunda sıkıntılı işte gelene illa detaylı uğraşlı yemek olacak.Neyse yemeği ona kilitledim balık aldık pazardan. Normalde balıkla asla çorba istemez. Balığın yanına salata çeşiti yapmayı severim gerek yok der. Ama bu defa yemeğe kalırlarsa çorba yaparız diyor. Neyse kolay birşey olur. Valla gün boyu uğraşacak hiç halim yok. Eskisi gibi asla değilim. Neyse oturdu tek tek bayağı balığı temizledi Ayy ayy diye diye. Ben ds dedim sen kaşındın ama yalanmı.,
Bilsem cumartesi yemeğe çağır derdim. Ne bileyim ben akşama da yemeğe kalın demek lazım yok birlikte maç izleriz belki diyeceğini.,
Gündüz alışveriş pazar sonra yemek yedik. Ben aldıklarımızı yerleştirşrken o masayı hazırladı. O balık temizlerken Elayla ben de kurabiye yaptık. Tatlı yapmaya da vaktim kalmadı zaten. Toparla makina boşalt. Eşim de yardım etti tabi. Bir de gitti odadaki standart kullandığımız camı sildi. Sadece camını ama öyle olsa ne kolay iş ya. Sabah da mutfağın camı silecekmiş.
Bir türlü sevemedim şu cam silme işini. Detaylara girmesem hiç içim rahat etmiyor.
Eski eşimde bahçe katıydı. Pencerelere hortumla yapıyordum oh ne rahattı.
Sabah buzluğa koyduğum börekten pişiririm. Patates kızartırım. Pankek yaparım. Çocuklar çok severler., Sucuktu yumurtaydı. Eskiden daha çok çeşit yapıyordum ama artık olmuyor. Ela hamur kızart yarın diye tutturdu. Nerdeeee. Başka gün yaparım dedim.
Bende durumlar böyle yarın yoğun gün beni bekliyor

Nice güzel yaşların olsun canım, bundan sonraki ömrün önceki geçirdiğin günlerinden daha güzel geçsin.
Ben de 43 yaşındayım. 79 luyum. Sen çocuğu büyütmüşsün ben daha bebek eyleyeyim
Kendimi valla hiç 43 yaşında hissetmiyorum ama kaybettiğim enerjim hariç.
Neyseki köprüden önceki son çıkışla kurtardım :) yoksa 40 yaşından sonra bebek çok zor olurdu.

Benimki herkesi sorgular, öyle değişik huyu var. Yani kendi ailesi ile ilgili de sorar. Her türlüsü tuhaf geliyor bana.
Ama ailesi birşey yapınca havalara uçurur gibi gözüme sokmaya çalışır. Biraz bak yapıyorlar havası olabilir diye düşünüyırun,
Ama benim ailem yapınca çok lafı olmaz nedense.
Allahtan şimdilik bayağı bir değişim var eskiden daha beterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…