- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Misafir gelecekse kahvaltıya gelsinEşim cumartesi arkadaşını ( yani patronunun oğlunu ) çağırmaktan bahsetti. Sonra vazgeçti yorulursun kalabalıklar falan dedi. Üçüzleri var bir de bakıcıları.
Sordu farketmez ama cumartesi olmasın dedim.Söylediği saat akşam yemeğine denk geliyor. Kendisi de işe gider öyle olursa. Pazar kahvaltıya çağırayımmı dedi.çağırabişirsin dedim. Ben kahvaltıda çeşit hazırlamayı daha çok seviyorum ya. Yemek yapmak daha zor geliyor.
Tatlı da yaparım ama ne yapsam
Ela kaç gündür ağlayan pasta diyor. Onu çok seviyor.
Bir de dün okulda kurabiye yapıldı. Video ve resimleri görünce ama ben de yapmak istiyordum dedi. Evde yaparız dedim. Okuldaki gibi olmazmış
Belki kurabiye de yaparım. Bana hamur işi şeyleri yap deyin. Sarma falan bana göre değil :)
sağ ol cnmHadi gözün aydın canım, güle güle harca. Çok sevindim. Seneye de ben emekliyim inşallah, günümden dolayı kaybettim.
Aslan burcu ne zaman paralanıyor bir anlatıver
bende küçük taze görünüyor diye heveslendim aldımBen birkez aldım küçüktü ama güzeldi.
şubat sonu faiz indirimi belki ama yansıma olur mu? bilmiyorumArabımızı sattık çok şükür, az önce eşim almak istediğimiz araç için bir görüşme yaptı eşime de sorayım iki saat verin bana demiş hayırlısı artık. İlkkez içimizde ki bir arabayı alamıyoruz para neye yetiyorsa onu almak zorunda kalıyoruz ya bana çok dokundu eşim banka faizleri biraz düşşsün istediğimizi alırız diyor. Düşermi bilmiyorum faizler.
analar başkaAnnemin yanindada bisi demeye gelmiyor
Babam nekadar bencilse annem okadar fedakardır.
Bu ay nakit avans cektik eyt odemesi icin falan diye konusmustuk sen git kıyma, et al gel.
Yağ, un, sekerde almis biraz.
Kasaba para vermeyin simdi bi de diyor.
Ee var evde dedim olsun bir dahaki ay kullanirsin dedi.
Zaten pirinc, mercimek falanda vermisti 5er kilo.
Siginagada deterjanlar indirmis c.suyu, cif falan ordan kullan dedi.
Allah razı olsun düşünüyor.
Yag ben 1 tane daha alicam 6 ay almam alirsam 5lt daha.
Anpada orkide 5lt 144.90dı sanırım
Esime dicem ugrayip alalim 8i sondu sanki indirim.
Söyle fazla alincada 6-7 ay kafan rahat oluyor.
ay hayırlı olsun sizede canım benim :)):Esimde oluyor mayista
Keyfini sür bebeğimm
tr_lelli bana ne okucagimi ginderirsen ben okurum lellimKizlar dua topiginde konu acicam sizlerde yardim ederseniz oglumun sıvan icin niyet edip fetih suresinin ilk ayeti kerimesini okuyalım istiyorum.
Tek basima yapamıcam gibi 9999 tane cekilmesi gerekiyor.
Hep bir elden cabucak cekeriz diye düşündüm.
Cekebilen olursa cok mutlu olurum
Gün gün değişiyor herşey gerçektende . Arkadaşınıza kötü olmuş ya tam alacakken vazgeçilmesiŞuan evini satsan ev alamazsın yetişemezsin ev artışlarıyla paran çöp olur diyen de var. Geçen yıl arkadaş ev alıyordu, tabi evi satan kadın para verecekleri anda vazgeçti. Sebep tabiki ev fiyatlarının ani artışı. Belliki niye ucuza satayım diye geçirmiştir aklımdan.
Canımm cok tesekkur ederim pazartesiden sonra acacagım yine dua topiginde bir arkadas var o da etiket yapıp yardimci olacak ozaman sanada atarim duayıve
tr_lelli bana ne okucagimi ginderirsen ben okurum lellim
Of of Rakamlara inanamıyorumİyiki zamanında almişsiniz.Barinma zaruri bir ihtiyaç olduğu için ev fiyatları hiç düsmez. 15000 rakamlari doğrudur.Haberlerde Beşiktaş'ı duymuştum uçuk kaçık rakamlardan bahsediyorlardı Bakirköyde öyle olabilir.Biz Anadolu yakasındayiz .Bizim buradaki semttede bu sene yeni kiraya verilen evler 6000 TL den başlıyor.8-10 diye gidiyor.Evin özelliğine konumuna göre değişiyor.Bizim oturduğumuz sitede de 15.000 TL. 20 000 TL Karşımizdaki sitede 27.000 tl.Rakamlari duydukça ağzımız açık kaliyor .İnsanların aldığı maaş zammı ne ki ne yiyecek ne içecek nasıl bu kiraları ödeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?