Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşim cumartesi arkadaşını ( yani patronunun oğlunu ) çağırmaktan bahsetti. Sonra vazgeçti yorulursun kalabalıklar falan dedi. Üçüzleri var bir de bakıcıları.
Sordu farketmez ama cumartesi olmasın dedim.Söylediği saat akşam yemeğine denk geliyor. Kendisi de işe gider öyle olursa. Pazar kahvaltıya çağırayımmı dedi.çağırabişirsin dedim. Ben kahvaltıda çeşit hazırlamayı daha çok seviyorum ya. Yemek yapmak daha zor geliyor.
Tatlı da yaparım ama ne yapsam
Ela kaç gündür ağlayan pasta diyor. Onu çok seviyor.
Bir de dün okulda kurabiye yapıldı. Video ve resimleri görünce ama ben de yapmak istiyordum dedi. Evde yaparız dedim. Okuldaki gibi olmazmış
Belki kurabiye de yaparım. Bana hamur işi şeyleri yap deyin. Sarma falan bana göre değil :)

Annemin yanindada bisi demeye gelmiyor
Babam nekadar bencilse annem okadar fedakardır.
Bu ay nakit avans cektik eyt odemesi icin falan diye konusmustuk sen git kıyma, et al gel.
Yağ, un, sekerde almis biraz.
Kasaba para vermeyin simdi bi de diyor.
Ee var evde dedim olsun bir dahaki ay kullanirsin dedi.
Zaten pirinc, mercimek falanda vermisti 5er kilo.
Siginagada deterjanlar indirmis c.suyu, cif falan ordan kullan dedi.
Allah razı olsun düşünüyor.
Yag ben 1 tane daha alicam 6 ay almam alirsam 5lt daha.
Anpada orkide 5lt 144.90dı sanırım
Esime dicem ugrayip alalim 8i sondu sanki indirim.
Söyle fazla alincada 6-7 ay kafan rahat oluyor.

Misafir gelecekse kahvaltıya gelsinkahvaltı hazirlamak yanına poğaçalar kekler borekler kurabiyeler menemen patates yapmak daha zevkli.Misafire akşam yemeği işini bende sevmiyorum.Ne yapacağına karar vermek zor birde herkes herşeyi yermi.Gelecek kişide çok fazlaymış .Kahvaltı daha pratik olur sanki.Ağlayan pasta yakışır gelin pastası ıslak kekte olur

Son düzenleme:
Arabımızı sattık çok şükür, az önce eşim almak istediğimiz araç için bir görüşme yaptı eşime de sorayım iki saat verin bana demiş hayırlısı artık. İlkkez içimizde ki bir arabayı alamıyoruz para neye yetiyorsa onu almak zorunda kalıyoruz ya bana çok dokundu eşim banka faizleri biraz düşşsün istediğimizi alırız diyor. Düşermi bilmiyorum faizler.

şubat sonu faiz indirimi belki ama yansıma olur mu? bilmiyorum

analar başka
anan yoksa baban hiç olmaz derler bizim orada
allah sağlık sıhhate versin sevgili anneciğine

Kizlar dua topiginde konu acicam sizlerde yardim ederseniz oglumun sıvan icin niyet edip fetih suresinin ilk ayeti kerimesini okuyalım istiyorum.
Tek basima yapamıcam gibi 9999 tane cekilmesi gerekiyor.
Hep bir elden cabucak cekeriz diye düşündüm.
Cekebilen olursa cok mutlu olurum

ve tr_lelli bana ne okucagimi ginderirsen ben okurum lellim

Gün gün değişiyor herşey gerçektende . Arkadaşınıza kötü olmuş ya tam alacakken vazgeçilmesi

Of of Rakamlara inanamıyorum

2023 hedefim birikimi artırmak umarım olur eşime kalsak aldıgmızı yiycez
Hiç biriktirelim kafasında değil . Geçinelim yeter mantıgında
Bense rahat ve lüks yerine ihyacım olanı alayım gerkirse biraz daha sıkıp kenara atalım mantıgındayım çalışırken bu kadar değildim
Şimdi tek maaşla geçiniyoruz o yüzden daha bir sıkar modundayım
Maaş zamlarıda belli olmadı henüz ama 2023 birikim yılı olucak kendi açımdan
Valla bir ben beceremedim market alışverişi 200 tutupta 400 tutu diyen kadınlardan olmayı instda görüyorum hep sayfalarda kadınların itiraflarını ne kadar safmışım ay kocasından haberisz ev araba arsa alan bile var ben ne yapsam pat diyenlerdenim

Selamm
Erbaslar ancak evden cikti hemen kızı uyuttum
Yani uykusu vardi yoksa mümkünmü uyutmak.
Aksam uzeri bi oyun parkı var kapalı yani ilk defa gidicez bizde oraya goturcez 1 saatlik. Bakim severse arada götürürüz.
Avm gir çık başım ağrıyor, burasi sadece oyun alaniymis.
Okadar elektrik yukleniyoruz ki o avmlerde o kadar işığın cilde bile zararı var ben rozaliyim malum bu tarz ışıklar beni daha cok etkiliyor.
Bir de ben artik netten alistim alamaya bulamiyorum hic bisi avm de. Magza gezmek sarmıyor daha beni.
Yemegide disarıda yeriz.

Bir hirka ve etek begendim onuda alicam sanırım
Bu ara aldiklarim cok icime sindi
Hirkalar güzel düştü onceden hırka sevmezdim ama simdi rahat geliyor özellikle mevsim gecislerinde baya iyi

Yemekte yapmam
Oglan 4 de gelir sinav icin gitti ona tonbalikli sandvic yapicam
Bizde disarida yicez.
Kizimin corbasi var uyaninca icer.

Cok fazla hasta duymaya başladım yine evde de soguk alginligi ilaci yok
Almak lazim
Ihlamur ve vitamine yukleniyoruz.

Güzel bir Cumartesi olsun Hepimize, Kahvaltıda sucuklu-peynirli melemen yedik nasıl da özlemişim yazdan yaptığım kavanozlardan açtım. Akşam için birşey yapmıyacagım kızlar kendilerine tavuklu salata yapıcaklar bizde az az kalan yemekleri tüketiriz. Kahvaltı sonrası eşimle hem yürüyüş hemde alışveriş yaptık, kestane, 5 kilo un, 5 kilo şeker, 1 kilo çay, 2.5 kilo osmancık pirinç 1 paket adaçayı, 1 paket kabartma tozu 386 tl verdik geldik. İçime oturuyor fiyatlar daha yumurta, peynir kahvaltılıklar var alınacak az sonra da pazara gideriz orda da bırakırız. Akşamdam beri araba bakıyoruz görüştüklerimizde var satılanlarda var hayırlısı diyorum artık. Acelemiz yok diyoruz ama arabasız fazla dayanamayız biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…