Küçük Düşün Büyük Olsun!

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun canınm . Kalanlarına sabır diliyorum.
Gözünü para bürümüş. İnsanların.
Malesef para için kardeş kardeşe düşüyor,

basiniz sagolsun canim

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun canınm . Kalanlarına sabır diliyorum.
Gözünü para bürümüş. İnsanların.
Malesef para için kardeş kardeşe düşüyor,
Saolasin cnm Amin
Gercekten dk bir utanir onu dusunmeye.Ne yasiyo ya neyin kafasi bu

Günaydın
Kız gec yatıp erkenden kalktı asla bi dengesi yok
Akşam anpaya yine 800tl bıraktık
5lt orkide yağ aldim indirimin son gunuydu 144.90
Domates, salatalik, patlican, meyve,soda falan aldik.
Annemin aldigi kiymayi fln soylemedim 1 kilo kiyma 1 kilo kusbasi aldik yine. (Surasi 350tl zaten.)
4 poset sey şu fiyat.
Kız oyun alanına girdi 50tl
Oglan bugun okula gitmedi sinavları bitti gitmek istemiyor izin alicaz okuldan.
3kitap daha istedi 297tl de onlar.

Hindistancevizi yagı falan siparis vercem daha.
Aiy güya bu ay idare edelim diyoruz bisiler çıkıyor
Subatda doktor randevum var.
Orayada gidecek para.

Pilav ve corba var sadece
Sulu kofte yaparım

Basın sağolsun
Millet parayı mezara götürecek sanki biride benim abim

idare edelim dediğimiz ay daha çok harcanıyor

Başınız sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin

Başın sağolsun baby.Ananeciğinin meka nı cennet olsun.

babyloading87 babym başınız sağolsun Rabbim rahmeti ile muamele etsin. Her ölüm erkendir, inan ben de annemi ve babamı Allah gecinden versin kaybetsem kızkardeşlerimin bana yapacağı muamelede aynısı olur. Ama yakışanı yapıyor herkes kendisine. Anneciğin de annesinin kayıp acısını yaşasın ötekilerin gösterdiği tepkiyi umursamasın insana acısını bile yaşamasına müsaade etmiyorlar.

Günaydın, hepimize güzel bir hafta olsun. Temizlik bitti sabah sabah lavabonun bataryası bozuldu kapatamadım kapatmaya çalışıyorum etkilemiyor en sonunda fazlaca zorladım kapandı. Masraf masraf hep bunlar neyse canımız sağolsun. Araba bulduk İstanbuldan eşim ekspertiz raporu bekliyor bir gün önce yaptığımız plan bir gün sonra işlemez hale geliyor. Dün otobüs biletimizi aldık bugün iptal ettik erkek kardeşim İstanbuldaydı aradı bizi sağolsun ben birgün daha kalırım yarın arabayı alır gelirim dedi Allah razı olsun nasıl zor bir yolculuktan bizi kurtardı. Birazdan gidip altın ve euro bozdurup eşimin hesabına yatıracagım. Alış veriş de yapmam lazım al al bitmiyor, şikayet ettiğimden değil en azından hafta da bir pazar yapıyorsam 2 defa da market yapmak istiyorum, pazarı tutturuyorum ama market asla tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…