- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.310
- 798
Benim en korktuğum şey. Kan versem tansiyonum düşermi diye.Bugün bende eşim aradı tanıdığı arkadasınız birine kan lazımmıs kadın ameliyat olcakmıs bekliuomus benim kanda az bulunan bir kanmıs
Neyse gidelim dedim ilk defa verdim
Kalkınca basın döndü bian gerri yatırdılar ya beni ayağının altına kocaman top gibi yastık bacakları diktiler havaya,
Biraz daha durdum neyse gecti
Eşimde benim hatun uyuduğu galiba diyomus hemşireye
Bası döndü kaldırdık geri yatırdık demiş
Doğum gününüz kutlu olsun kutlayacak nice güzel yaşlarınız pastanın üzerinde üfleyecek çok mumunuz olsun, sağlıklı yıllarınız olsun.İyi akşamlar misafirim vardı gelemedim.Kardesimler pasta alıp ailecek süpriz yaptilar. Doğumgünümü kutlamaya geldilerOğlumda iki günlüğüne doğumgünüm için geldi.Gelirken çiçek almış çok mutlu oldum 45 oldum kizlar ama hiç 45 gibi hissetmiyorum .Rabbim hep sevdiklerimle olmayı ve sağlıklı olmayı nasip etsin
Aynı kendi ailesi pek iyi ama aslında hiç iyi değilBenimki herkesi sorgular, öyle değişik huyu var. Yani kendi ailesi ile ilgili de sorar. Her türlüsü tuhaf geliyor bana.
Ama ailesi birşey yapınca havalara uçurur gibi gözüme sokmaya çalışır. Biraz bak yapıyorlar havası olabilir diye düşünüyırun,
Ama benim ailem yapınca çok lafı olmaz nedense.
Allahtan şimdilik bayağı bir değişim var eskiden daha beterdi.
Valla baya şey soruyorlar belki almaya bilirler tansiyon filan varmı diye soruyorlar zatenBenim en korktuğum şey. Kan versem tansiyonum düşermi diye.
Kan değil de şu organ bağışı olayını yapmak isterim.hep aklımdan geçiyor da unutuyorum. Ölünce başkasına can olsun diye. Öyle zor durumda bekleyen insan varki. Kan konusu kendimden korkutuğum için hiç yapmadım. Zaten düşük tansiyonluyum.
Teşekkür ederimNice güzel yaşların olsun canım, bundan sonraki ömrün önceki geçirdiğin günlerinden daha güzel geçsin.
Ben de 43 yaşındayım. 79 luyum. Sen çocuğu büyütmüşsün ben daha bebek eyleyeyim
Kendimi valla hiç 43 yaşında hissetmiyorum ama kaybettiğim enerjim hariç.
Neyseki köprüden önceki son çıkışla kurtardım :) yoksa 40 yaşından sonra bebek çok zor olurdu.
Teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun kutlayacak nice güzel yaşlarınız pastanın üzerinde üfleyecek çok mumunuz olsun, sağlıklı yıllarınız olsun.
Bizdede coraplar öyle teklemem lazım aşırı üşeniyorum kimse corap bulamıyor evdeBenim salon küçük dağ gibi çamasır ağrı dağına yaklaştı katlanmaya fırsat yok kızın sınavı var diye saldım valla bi biteydi
Bereketli olsun ağız tadiyla yensinBilindik bir pazar günü değil, yazlıktan getirdiğim ayvaların bir kısmını doğramaya başladım ellerim acıdı ayvalar hem sert hem de kurtlu şimdi doğradıklarımın çogunu ayva reçeli yapıcam karanfil ve tarçın ekleyerek yapıyorum evdekiler sevdi. Akşam için dondurucudan bir tane büyük balık çıkardım palamut onu kızartırım mısır unu ile biraz da ayva kompostu yapıyorum yanına annem hep yapardı balık olunca mutlaka ayva, elma veya elmalı kuru üzümlü kompostalar birde yanına salata yapıcam tamamdır. Yarın çok yogun olucam malum temizlikte var bugünden yarının yemeği olan kapuskapıyı da ocağa koydum pişiyor. Malum günlerdir ilk defa bu pazar telaşsız evdeyız Allahım her pazar günü böyle olsun. Bu kış hiç evimde oturamadım hep bir şeyler çıktı şikayet etmem asla ama ben rutinimi severim öğleden sonraya hiç bir iş kalmayacak bende oturup tv izleyip laptopta takılmayı seviyorum. Ayvaların bir kısmını ayırdım kereviz yemeğine doğruyorum eşim ve ben ayva tatlısını seviyoruz eşim yapsana dedi akşama dedim ellerimin acısı geçsin biraz dedim.
lellim cok saol ya hic bilmiyordum bi bakayim o taraflara da .buralar istanbula gore cok uygun tabiK kardespayi sen yasadigin ilden baktin sanirim dimi evlere.
Buralara göre uygun oralar yine.
Iyide olurmus annen yakininizda olurdu yatirimlik bakiyorsan daha gebze taraflarina bak derim marmaray gitti ya oraya metroda hatti falanda acilacak yakinda orasida pahalanacak suandada cok ucuz degil ama baya artis olacak bence.
Ama arsada mantikli hatta findik bahceleri falan var duzce taraflarinda oralarada yatirim yapabilirsin 3 ton findik 100binden fazla etti bu sene.
kiraya versen alamazsin okadar senelik daireden.
Ne güzel düşünmüş annen canım bereketli olsunAnnemin yanindada bisi demeye gelmiyor
Babam nekadar bencilse annem okadar fedakardır.
Bu ay nakit avans cektik eyt odemesi icin falan diye konusmustuk sen git kıyma, et al gel.
Yağ, un, sekerde almis biraz.
Kasaba para vermeyin simdi bi de diyor.
Ee var evde dedim olsun bir dahaki ay kullanirsin dedi.
Zaten pirinc, mercimek falanda vermisti 5er kilo.
Siginagada deterjanlar indirmis c.suyu, cif falan ordan kullan dedi.
Allah razı olsun düşünüyor.
Yag ben 1 tane daha alicam 6 ay almam alirsam 5lt daha.
Anpada orkide 5lt 144.90dı sanırım
Esime dicem ugrayip alalim 8i sondu sanki indirim.
Söyle fazla alincada 6-7 ay kafan rahat oluyor.
Boğaların yüzü gulermi bu sene kuzum maddi manevisağ ol cnm
sana da hayırlı olsun
aslanlar artık rahat 2,5 yıldır sağlıktan çektiler
Nice yaşlara canımİyi akşamlar misafirim vardı gelemedim.Kardesimler pasta alıp ailecek süpriz yaptilar. Doğumgünümü kutlamaya geldilerOğlumda iki günlüğüne doğumgünüm için geldi.Gelirken çiçek almış çok mutlu oldum 45 oldum kizlar ama hiç 45 gibi hissetmiyorum .Rabbim hep sevdiklerimle olmayı ve sağlıklı olmayı nasip etsin
Başınız sagolunSlm bacimlar
Zor bi gundu.
Gece anneannemi kaybetmisiz.
Biliyorsunuz annemler konusmiyordu.Haberi geldi.
Gecen hafta yogun bakima alinmisti,annem kan gerekiyrmus kostu hemen tabi
Dayimlarla laf dalasi olmis,cenazede bile durmadi adamlar
Annem sabah beri kendinde degil kardesimde.
Oyle iste Allah rahmet eglesin diye aradigimiz adamin ilk lafi ne istiyorsunuz siz oldu (anneanmin evi var 3 katli,lan anan olmjs o mu geldi aklina)
Bide kardesime diyo bunu .O da sen den ne isticm demis kapamis telefonu.
Annemin tansiyonlar oynadi tabi.Aksm normale dondu eve geldik.
Kzii yikadim,kendm yikandim Yasin okudum.
Anneme de dedim biz kendmiz okuruz kendini hasta etme evine gidip bide.
Adamlarin oluye bile saygisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?