- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Her okul erasmus yapmıyormuydutr_lelli lellim bence de özel üniversite daha iyi olur kendini geliştirir sadece şunu yapsın tercih yaparken nacizane tavsiyem yurt dışında bir üniversite ile erasmus yapabilme imkanı var mı diye aile dostlarımızın çocugu tercih yaparken bu kriteri araştırmış bir yıl Almanya da eğitim aldı o zaman denklik sorun olmuyormuş dediler. Bence yurt dışında belki çalışabilir denklik belgesi yolunu açabilir. Hayırlısı olsun çok güzel heyecan.
penceremden Benimde 1 1 evim var kiraya verdik inanın hep aklımda iki öğrenci kalıyor 3740 tl devletin dediği oranda artırdık. Bu yıl eşime diyorum sözleşme bitince çıkmalarını söyleyelim içime sinmiyor inşallah çıkarabiliriz.
K kardespayi miras gelmiş çok sevindim, canım bence siz bir yatırım danışmanına danışın, benim bu gün 1000000 milyon üzeri param olsa gider sorarım ne daha çok kazandırır diye ama ben olsam küçük bir yazlık alırdım. Neresi dersen kafamı dinleyecek kadar uzak bir yerden alırdım. Tekrar hayırlısı olsun.
Çok sağol. Gece gece ne vereceğimi şaşırmıştım. Bal verdim su verdim. Sabah uyandık, boğazını soruyorum ağrımıyor diyor. Gün boyunca sordum ağrımıyor dedi. Neydi öyle gece anlamadım :) doktora götürdüm baktı boğazına çok birşey yok antibiyotiğe gerek yok dedi. Ama gece dedim heeeh başladı kesin iğne verir diye. Bu ara kimden duysam hepsi aşamadı hastalığı iğne çare oldu diyor. İyice hastalık paranoyağı oldukÇok geçmiş olsun anne olmak zor zanaat hele çocuklar hastayken yüreği ağzinda geziyor insanın.
Oğlum 15 yasinda o küçükken
Iburamin şurup hakkında ağır elestiiri ve araştırmalar vardı şü an tam hatırlamıyorum ama benim devrem olan anneler hatırlar belki o dönem öksürüğu dahada arttıriyor diye
Bence mantıklı. Nereye geçiş yapmayı düşünüyor.Cidden evi olmayan anlayamiyor kiraci icin ev alinmaz diyince.
Gidin bi servis araci alin,plaka alin kiraya verin en temizi.
Servis araclarindan bile en az 8-9bin para alirsin her ay.
3 kurus kira aliyosun cikinca bir suru tadilat aldigin kiranin yarisini zaten ona harciyorsun.
Ben cocuklar icin diyordum fakat diger yatirim araclarindan gelen parayida biriktirip ev pesinati yapilir zaten alirken.
Eşim Bes'i 2.500tl cikardı.
InsAllah 10 sene sonra ordanda toplu bir para alacagiz yaş ozaman doluyor.
Onu bile pesinat yapabiliriz atip kenara unutacaksin ancak birikim öyle oluyor.
Simdi su emeklilik olayiyla ilgili sorusturuyoruz esime son bir kac ayini en tavandan yatirt maasin bir tık fazla gorunecektir demis arkadasi.
Onu konusacak patronuyla.
Sene sonu ver emekliliginide demis 8.500 maaş alirsin kesin diyormuş 2024 de.
Emekliligini verme mayista demiş.
Herkes bisi diyor.
Bir mali musavire falan sor dedim herkesin dedigine bakma sen.
Oglan ilk 50bine girerim gozuyle bakiyor ama devlet okullarinda ist ici istedigi bolum icin yeterli degil.
Bi özel üni var evede yakın %100 bursulu ilk 54bin civariyla cift anadal olarak (hem yazilim hem bilg. Müh. Olarak) girebiliyor mantiklimi sizce ya.
Bana mantikli geldi.
Olmadı gecis yaparim diyor en kötü.
Aksam baya okullara baktık
(Denemelerine göre bakiyoruz suan )
Benim kafama öyle daha cok yattı
Sehir disi istemiyor
Dev. Olmazsa Özel uni burslu düşünüyor zaten
Kendinide gelistirsin artik napim kurslara gidersin yazin staj gibi gider calisirsin deneyimin olur diyorum
Biz kardeşpayının yaşadığı yerden hobi bahçesi çok istedik hatta birara gözattık güzel yer ya tam anlattığına uygun.Valla arsa alabilirsin araba kiralamak işletmek sana zor geelebilir
Eğer aynı şehirden uzaklaşmazsan hobi bahçesi alabilirsin
Çocuklar orda oyun oynar toprak uğtasırskn stresten uzak oluyor
Etini mangalı pişir çayını iç ağaç dilersin
Bazılarının içinde evde oluyor sen öyle al çok güzel annemgil aldı çocuklar top toprakla oynuyor ekiyor lar
Eğer param olsa ayriyeten alcam zaten
İnş bitecek
Hadi gözün aydın canım, güle güle harca. Çok sevindim. Seneye de ben emekliyim inşallah, günümden dolayı kaybettim.kızlar selam :):)
artık bende emekliyim
size haber vermek istedim
GünaydınKızlar sabahladım yine :)
Tabi sabah (öğlen) 12 ye doğru uyanırsan olacağı bu
Bugün kahvaltıyı öğlen yaptık. Sonra aile hekimine gittim. Boğazlarımıza baktı. Ciddi birşey yok. Elaya balgam sökücü bana gargara pastil dedi. Zaten kullanıyordum.
Dönüşte markete uğradım.Elayı okula göndermedim bugün.
Arkadaş gelecekti onu aradım geldim eve diye. 1 saatlik geldi. Lafladık biraz. Sağolsun Elaya çorba getirmiş. Onu yedirdim. Ada çayı içtik.
O gitti yemeğe giriştim. Evde üç beş işimi yaptım. Elayla oynadık. Öğretmencilik
Namaz kılacağım, ona bile ağlıyor oyun oynuyorduk diye. Nefes almak yok :)
Akşam da tablet izledi biraz. Gündüz hiç açtırmadım.
Onu uyutunca da eşimle filme daldık.
Yarın da arkadaşın eşi çağırmış akşama çaya.
Günaydın, günümüz sağlıklı ve huzurlu geçsin.Günaydın
selam canim, aceba reflux ola bilir mi? Ben bi ara hep gec yemek yiyip bide kilo almistim öksürükten ölüyordum resmen. Kuru öksürük. Doktor doktor gezdikten sonra gizli reflux cikmistiÇok sağol. Gece gece ne vereceğimi şaşırmıştım. Bal verdim su verdim. Sabah uyandık, boğazını soruyorum ağrımıyor diyor. Gün boyunca sordum ağrımıyor dedi. Neydi öyle gece anlamadım :) doktora götürdüm baktı boğazına çok birşey yok antibiyotiğe gerek yok dedi. Ama gece dedim heeeh başladı kesin iğne verir diye. Bu ara kimden duysam hepsi aşamadı hastalığı iğne çare oldu diyor. İyice hastalık paranoyağı olduk
Ben birkez aldım küçüktü ama güzeldi.kızlar a101 den hiç karides aldınız mı?
GünaydınGünaydın, günümüz sağlıklı ve huzurlu geçsin.
Hayırlısı olsunCumamız mübarek olsun kızlar. Bu hafta o kadar çok yoruldum ki misafir agırlamaktan, bugün evden herkes gidince temizlik yaptım içime sine sine az az yemeklerden var akşam annemlere de koydum hepsinden bize de kaldı sadece mercimek çorbası yaptım. Hafta sonu temizlik yapmak istemiyorum hafta içi çok yaptığımdan bende dinlenmek istiyorum. Nasipse bu gün arabımızın satışı gerçekleşecek bir aksilik olmazsa sonra biz araba bakıcagız kredi çekemiyoruz faizler çok yüksek vadesi az biraz borç aldık az da bizim birikmişimiz vardı paranın yettiği kadar bir araç alıcaz. Eşimden haber bekliyorum altınları sabah bıraktı almadı yanına bir şey olur almazlar dedi ben seni ararım sen getirirsin bozdururuz dedi.
Hayırlı olsun, umarım gönlunüzce yenisini bulursunuzCumamız mübarek olsun kızlar. Bu hafta o kadar çok yoruldum ki misafir agırlamaktan, bugün evden herkes gidince temizlik yaptım içime sine sine az az yemeklerden var akşam annemlere de koydum hepsinden bize de kaldı sadece mercimek çorbası yaptım. Hafta sonu temizlik yapmak istemiyorum hafta içi çok yaptığımdan bende dinlenmek istiyorum. Nasipse bu gün arabımızın satışı gerçekleşecek bir aksilik olmazsa sonra biz araba bakıcagız kredi çekemiyoruz faizler çok yüksek vadesi az biraz borç aldık az da bizim birikmişimiz vardı paranın yettiği kadar bir araç alıcaz. Eşimden haber bekliyorum altınları sabah bıraktı almadı yanına bir şey olur almazlar dedi ben seni ararım sen getirirsin bozdururuz dedi.
Allah gönlünüze göre versin canım.Cumamız mübarek olsun kızlar. Bu hafta o kadar çok yoruldum ki misafir agırlamaktan, bugün evden herkes gidince temizlik yaptım içime sine sine az az yemeklerden var akşam annemlere de koydum hepsinden bize de kaldı sadece mercimek çorbası yaptım. Hafta sonu temizlik yapmak istemiyorum hafta içi çok yaptığımdan bende dinlenmek istiyorum. Nasipse bu gün arabımızın satışı gerçekleşecek bir aksilik olmazsa sonra biz araba bakıcagız kredi çekemiyoruz faizler çok yüksek vadesi az biraz borç aldık az da bizim birikmişimiz vardı paranın yettiği kadar bir araç alıcaz. Eşimden haber bekliyorum altınları sabah bıraktı almadı yanına bir şey olur almazlar dedi ben seni ararım sen getirirsin bozdururuz dedi.
File marketten alıyorduk eskidenkızlar a101 den hiç karides aldınız mı?
Ondan da şüphelendim birara. Hatta eşime dedim şu akşam abur cuburlarını kes kız da yiyor diye. Ama baktırmadım açıkcası. Alerji doktoruna gidince alerji çıkınca ondan olduğunu düşündüm. Çünkü sürekli olan birşey değil. Özellikle alerji aylarında yoğunlaşıyor. Başka zamanlar gece öksürüğü yok.selam canim, aceba reflux ola bilir mi? Ben bi ara hep gec yemek yiyip bide kilo almistim öksürükten ölüyordum resmen. Kuru öksürük. Doktor doktor gezdikten sonra gizli reflux cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?