Küçük Düşün Büyük Olsun!

Her okul erasmus yapmıyormuydu ben hep yapıyor sanıyormuşum :)
Benim kardeşim de erasmusa girmek istiyordu. Mulakatta çok heyecan yapmış. Ama arkadaşı polonyaya gitti. Tabi devlet üniversitesiydi. Özel değildi.

Çok sağol. Gece gece ne vereceğimi şaşırmıştım. Bal verdim su verdim. Sabah uyandık, boğazını soruyorum ağrımıyor diyor. Gün boyunca sordum ağrımıyor dedi. Neydi öyle gece anlamadım :) doktora götürdüm baktı boğazına çok birşey yok antibiyotiğe gerek yok dedi. Ama gece dedim heeeh başladı kesin iğne verir diye. Bu ara kimden duysam hepsi aşamadı hastalığı iğne çare oldu diyor. İyice hastalık paranoyağı olduk

Bence mantıklı. Nereye geçiş yapmayı düşünüyor.
Ben de puanımın tuttuğu yere gitmiştim. Sonra izmire geçiş yapmak istedim. Kabul etmiyormuş. Sonra istanbula geçiş yaptım. Çakıldım kaldım burada :)
Muhasebe dersi sınavında kar zarar bilançosunda bir sıfır fazlalığıyla dersten kalıp sonra geçiş yapmak için öğretmene yalvardığımı. Ve öğretmenin muhasebede bir sıfır farkının ne kadar önemli olduğunu söylediğini hiç unutmam yaz okuluna gidip dersi geçmiştim.
Kesinlikle lellim o işte de deneyim çok önemli tatillerde çalışır deneyim kazanır.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah kazanır

Biz kardeşpayının yaşadığı yerden hobi bahçesi çok istedik hatta birara gözattık güzel yer ya tam anlattığına uygun.
İnşallah alırlar oradan ikizler oynar yemyeşil temiz havalı kırlarda K kardespayi

Kızlar sabahladım yine :)
Tabi sabah (öğlen) 12 ye doğru uyanırsan olacağı bu
Bugün kahvaltıyı öğlen yaptık. Sonra aile hekimine gittim. Boğazlarımıza baktı. Ciddi birşey yok. Elaya balgam sökücü bana gargara pastil dedi. Zaten kullanıyordum.
Dönüşte markete uğradım.Elayı okula göndermedim bugün.
Arkadaş gelecekti onu aradım geldim eve diye. 1 saatlik geldi. Lafladık biraz. Sağolsun Elaya çorba getirmiş. Onu yedirdim. Ada çayı içtik.
O gitti yemeğe giriştim. Evde üç beş işimi yaptım. Elayla oynadık. Öğretmencilik
Namaz kılacağım, ona bile ağlıyor oyun oynuyorduk diye. Nefes almak yok :)
Akşam da tablet izledi biraz. Gündüz hiç açtırmadım.
Onu uyutunca da eşimle filme daldık.
Yarın da arkadaşın eşi çağırmış akşama çaya.

Günaydın

selam canim, aceba reflux ola bilir mi? Ben bi ara hep gec yemek yiyip bide kilo almistim öksürükten ölüyordum resmen. Kuru öksürük. Doktor doktor gezdikten sonra gizli reflux cikmisti

Selamm
Kuru ve pilav bugun menü.
Dün aksam browni yaptım bitti.
Elmalı kurabiye ve dereotlu pogaca yapicam malz. çıkardim kız uyusa diye ugrasiyorum. Aksam esimin maçı var gelince yer cay istiyo illa.
Her aksam kesin ya cay genelde ıhlamur mutlaka oluyor. Yatana kadar ocakdan inmiyor. Gider gelir icer esim.

Sabah 7 de uyandi bu kızın asla bir dengesi yok.
Gece saatleri geriye cekti ama ya sabah 11 e kadar uyuyoya da 7 de uyaniyor
Şu uykudan çektiğimi bir ben bir Allah bilir.
Evi supurdum camasir yikaniyor.
Mutfagi topladim.
Yemekleri aksam uzeri pisircem hazirladim.

Kızın iştahı sanki daha iyi
Kahvalti istemedi babasi yerken az bisi yedi, 1 bardakda ayran icti
Ayran en sevdigi gunde 3 bardak icer verince. sonra corba istedi 2 kase icti cok şükür
Sebzeli bulgur pilavı yapmistim ona uyusa uyaninca ondan yer azda.
Aksamda pilav kuru karistiririm.
Bi uykum geldiki benimde kız uyuyunca uyusam mı bilmiyorum.
Hamur isi aksama kalcak bu seferde, zaten esimin gelmesi 11i buluyo mactan sonra, olmadı oglan kızı oyalarken yaparım yat lelli

Cumamız mübarek olsun kızlar. Bu hafta o kadar çok yoruldum ki misafir agırlamaktan, bugün evden herkes gidince temizlik yaptım içime sine sine az az yemeklerden var akşam annemlere de koydum hepsinden bize de kaldı sadece mercimek çorbası yaptım. Hafta sonu temizlik yapmak istemiyorum hafta içi çok yaptığımdan bende dinlenmek istiyorum. Nasipse bu gün arabımızın satışı gerçekleşecek bir aksilik olmazsa sonra biz araba bakıcagız kredi çekemiyoruz faizler çok yüksek vadesi az biraz borç aldık az da bizim birikmişimiz vardı paranın yettiği kadar bir araç alıcaz. Eşimden haber bekliyorum altınları sabah bıraktı almadı yanına bir şey olur almazlar dedi ben seni ararım sen getirirsin bozdururuz dedi.

Hayırlısı olsunGönlünüze göre bir araç nasip olsun

Hayırlı olsun, umarım gönlunüzce yenisini bulursunuz

Selam kızlar,
Tabiki geç uyandık :)
Kahvaltı yaptık, topladım. Hazırlandık okula bıraktım. Şükür hastalık çıkmayınca rahatça bıraktım. Bugün hediyeleşme günleriydi.
Eve geldim lavabo yıkadım. Robotu çalıştırdım. Ufak bir mola. Selam vereyim dedim.
Börek sarıp buzluğa atacağım,,
Yemek var evde. Bugün uğraşmayacağım
Ev dağınık tabiki onu da yaparım. Zaten ekstra bir iş yapma şansım olmuyor. Yine klasik eşim de aramış diyor alırsın kahveni dizi izlersin nerdeee.. o günlere kavuşurmuyım bilmiyorum.
Benim evin en büyük sorunu evin çok dağılması galiba.
Çamaşır da attım. Katlanacaklar da beni bekliyor.okuldan gelince de banyo faslımız var. Gün bitiyor.

Allah gönlünüze göre versin canım.
Araba değiştirmek de artık zor.

selam canim, aceba reflux ola bilir mi? Ben bi ara hep gec yemek yiyip bide kilo almistim öksürükten ölüyordum resmen. Kuru öksürük. Doktor doktor gezdikten sonra gizli reflux cikmisti
Ondan da şüphelendim birara. Hatta eşime dedim şu akşam abur cuburlarını kes kız da yiyor diye. Ama baktırmadım açıkcası. Alerji doktoruna gidince alerji çıkınca ondan olduğunu düşündüm. Çünkü sürekli olan birşey değil. Özellikle alerji aylarında yoğunlaşıyor. Başka zamanlar gece öksürüğü yok.
Dün balgam sökücü verince gece hiç öksürmedi.
Bu ara benim de deli gibi geniz akıntım var. Bir çaresi de yok sanırım.
Dün eşim birşey bulamadı irmik helvasımı yapsam diyor valla yemek yedim hiç yiyemem dedim. Sonra dayanamadı çerez koymuş. Tabiki Elaya da koymuş ayrıca. Meyve vermiştim onu yerken ek olarak illa getirecek birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…