Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne enteresan insanlar.Kaybettiği kişi annesi mal davasına düşmüşler .Annenede sabırlar diliyorum.

İnşallah sende en kısa zamanda dileğine kavuşursun canım. Neler neler oldu elbet oda olur

İnşallah sende en kısa zamanda dileğine kavuşursun canım. Neler neler oldu elbet oda olur
insAllah.
Önce sağlık tabide tek istediğim o kaldi en cok istedigim oldugundan mı sinavım oldu bu bilmiyorum.
Hayırlısı olsun artık

Selamm.
Bugun çayın yaninada bisi yapmadim.
Ancak yemek yaptim evi supurup sildim
Toz aldim
Camasir as topla
Kız cok nazlanıyor bu ara
Anne kucagina al , anne otur, anne şu anne bu
Onu nazliyoruz sabah aksam.
Babası gelsede az da ona sarsa.
Bi kahve ictik oğlanla
Arkadasimla konustum 2 saat kadar.
Bi sıkıntısı var benim ona soylediklerimde onda ise yarıyor yani suan cok muallakta birinin fikrine ihtiyacı var
Hergun konusuyoruz umarım hersey onun icin güzel olur.
Ama en azindan morali daha yüksek ona iyi geliyorum sanırım fikrimi soruyor sürekli
Allah herkese huzur versin.

Haftaya kuran okutmayı düşünüyorum
Hani öyle kalabalık degil 8-9 kisi hafız bir ablam var ondan rica edicem. Onada bir hediye alıcam lcw cok severim onu.
Babannecigimin ayin 15inde 15. senesi doluyor Rabbim rahmet eylesin mekanini cennet etsin
Hem onun ruhuna hem anneannemin dedelerimin
Hamur isi çay falan yaparım
Babannem kuranlarda lokum muhakkak alirdi ve gülsuyu, gulsuyu ve lokum yaptiricam paketlerde mevlitlik
Onun cabasinin emeginin sayesinde oturuyoruz burada hakkı napsak ödenmez insAllah bizden razidir
Biz ondan cok raziydik cok nurluydu Allah nurlarda yatirsın yine böyle bir pazartesi aksamı vefat etti
Hem bu ay hem bugün aklıma dustü öyle

lellim cok saol ya hic bilmiyordum bi bakayim o taraflara da .buralar istanbula gore cok uygun

Mekanı cennet olsun.Nurlar içinde uyusunGüzel insanmışki güzel anıyorsun.İnsallah bizim evlatlarimizda torunlarımızda bizi hep güzel hatırlar dualarindan eksik etmezler.Evde Kuran okutulunca evede ayrı bir huzur doluyor

Baby annen napıyo nasıl oldu
Kuran okumak ne güzel
Babanede nurlar içinde yatsın bak iyiki nasıl güzel anıyosun

İyi geceler kizlar,
Bugün telefonum bozuldu.Hatirlamissinizdir 3 sene önce yine bozulmuştu tam pandemi dönemiydi gözüm gibi bakıyordum bozulmasın diye.oyle pahaliki telefonlar can yakıyor . Yine aynı sorun oldu.aniden görüntü kayboldu sarjdayken.ve birdaha açılmadı.elanin tabletinden Instagramdan yazdım eşime. Akşam geldi benim sözümü dinlemedin gcen alalım yeni telefon dedim dedi.dogru daha iki hafta oluyor.çöp olana kadar devam demiştim.oyle bir hastaligim var.bozukmayan telefonu değiştiremiyorum illa bozulacak gündüz birara üzüldüm.ama sonre dedim giden telefon olsun boşver.sagligin yerinde kızım var kizimin yanındayım.ne günler gördüm.
Neyse önereceğiniz telefon model varmı ?
Bugün günüm sıradan geçti.okulda trafik polisleri aile egitimindeydi ona katıldım.sonra eve geldim.biraz takıldım.is yaptım.oyle geçti.telefonsuz çok eksiklik hissettim

Kizla dua topigine oglum icin konu actim yardim ederseniz cok sevinirim.
Burda link paylasabilirmiyim yasak mi bilmedigimden paylasmadim.
Hepinizi seviyorum tesekkur ederim

"Inna fetahna leke fethan mubina" cekicez ama 9999 defa bu sebeple sayiyi yazmamiz onemli oraya.

Yedirenkcim yenisine sağlık üzülme daha güzelini alırsınız ben Xaimio deyip susarım. Nacizane sorduğun için yazdım ben pek telefondan anlamam ama bu marka bana güven veriyor.
Allah kabul etsin lellim, ben okuyunca yazarım sana.

Kızlar çok şükür paramızın yettiği arabayı aldık, kardeşim getiriyor arabamızı (İstanbuldan)Allah razı olsun birde gönlümüzü yapıyor ki sormayın çok güzel bir araba bindiğim en güzel araba diyor oysa yurt dışında kullandığı araba ile şimdi bizim aldığımız araba arasında büyük fark var ama onun gönlü güzel sağolsun. Allah ödeme kolaylığı versin bize de.
Bugün günlerden bende sarma-dolma günüydü herkesi evden gönderip kafamda ki işleri yapınca akşamdan 12 adet patlıcan ve 12 adet biber kurusu ve bir litrelik pet şişesine yazdan bastığım asma ve dut yaprakları olan şişedeki yaprakları da akşamdan hazırlamıştım. 6 bardak karışık bulgur-pirinç ile hazırladığım içi 3 adet dondurma kutusu ve küçük tencereme de az birşey hazırladıklarımdan koydum akşam için, dondurma kutuları dondurucuya biraz belim agrıdı ama bence büyük organizasyon yaptım bu gün. Sonra çorba ve sarmayı pişirdim, dışarıda da işlerim vardı önce iade kargolarımı verdim ordan alışveriş yaptım tavuk fileto, tavuk baget, 2.5 kilo yogurt, salatalık, 1adet laktozsuz süt, ped, cips, çikolata 192 tl bıraktım geldim.

Ben oppo A91 kullanıyorum normalde Samsung kullanıyordum ama oppodan çok daha memnun kaldım kızım defalarca yere attı maşallahı var 1 buçuk senedir kullanıyorum çok şükür bı sıkıntı yok şimdilik

Hayırlı uğurlu olsun Arabanızi iyi günlerde kullanın.

Önceden lenova kullanıyordum Bozuldu oppo aldık .Daha tam alışamadım ama fena sayılmaz.Lenovanin kullanımı daha kolaydı sanki .Uzun bir sürede gitti .Ben bazen telefonla uyuyakaliyordum.O zaman bir kac kere yüksekten düşmüştü.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım keşke hayattayken evlet ayrımı yapilmasa sonra kardeşler düşüyor birbirine
boğalar düğümler geçsin rahatlayacak. şuan akpre noğa aksında ondan salladı .
Saol kuzu inşallah rahatlariz ya bu sene
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın

Teşekkür ederim Sekreterim. Allah razı olsun.

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Güzel günlerde kullanın binin gezin insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…