- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Ne enteresan insanlar.Kaybettiği kişi annesi mal davasına düşmüşler .Annenede sabırlar diliyorum.Slm bacimlar
Zor bi gundu.
Gece anneannemi kaybetmisiz.
Biliyorsunuz annemler konusmiyordu.Haberi geldi.
Gecen hafta yogun bakima alinmisti,annem kan gerekiyrmus kostu hemen tabi
Dayimlarla laf dalasi olmis,cenazede bile durmadi adamlar
Annem sabah beri kendinde degil kardesimde.
Oyle iste Allah rahmet eglesin diye aradigimiz adamin ilk lafi ne istiyorsunuz siz oldu (anneanmin evi var 3 katli,lan anan olmjs o mu geldi aklina)
Bide kardesime diyo bunu .O da sen den ne isticm demis kapamis telefonu.
Annemin tansiyonlar oynadi tabi.Aksm normale dondu eve geldik.
Kzii yikadim,kendm yikandim Yasin okudum.
Anneme de dedim biz kendmiz okuruz kendini hasta etme evine gidip bide.
Adamlarin oluye bile saygisi yok
İnşallah sende en kısa zamanda dileğine kavuşursun canım. Neler neler oldu elbet oda olurDün aksam uzeri kizi götürelim dedik oynasin biraz asiri üşendim
Bugun sabah beri esim bul bi yer gidelim dedi
Hic ayağım cekmiyor her yer kalabalık sevmiyorum arkadas.
Yazın ne guzel sakin açık alan yerleri buluyordum kışın yok.
Kıza kiyamiyorum baba park baba park diye agliyor avm parkları için.
Biz cikmayinca esimde cikim bi cay icim dedi dernege gitti
Oglanin sinavi vardi gitti geldi.
16.30 gibi gelirim dedi esim çıkaralım dedi yine kızı ben hala ayak surtuyorum olmadı en kötü anpaya alır gideriz ordada küçük bi park var icerde 1 saat takilir geliriz bende yağ alırım.
Giyin kızı giydir falan filan kışın zor yaw.
Yazın hop atlayıp gidiyorduk
Corba var, sote var pilavda yaptim.
Kiz mercimek icmiyor diye ona yayla yaptım.
Uyudu saat 2 de
16 gibi uyanirsa giderim yoksa gitmem derbi varmis ztn aksam 19 da donmemiz lazim diyordu eşim.
Canım gezmekde istemiyor evdede sıkılıyorum muallaktayım bu ara.
Şu kar tatili olayının uzerine dusmem lazım 3-4gün sakin sessiz bir yer iyi gelir belki.
Karda yagmadiki kar yagsın diyorduk öyle gideriz
15 tatile denk gelecek rezv. Sıkıntı bu sefer
Dün yakin koyde yazligi olan bi tanidik esime sobanin resmini attı ulan dedim hayallerimi şunlar yaşıyor ya zoruma gidiyor.
insAllah.İnşallah sende en kısa zamanda dileğine kavuşursun canım. Neler neler oldu elbet oda olur
lellim cok saol ya hic bilmiyordum bi bakayim o taraflara da .buralar istanbula gore cok uygun
Mekanı cennet olsun.Nurlar içinde uyusunHaftaya kuran okutmayı düşünüyorum
Hani öyle kalabalık degil 8-9 kisi hafız bir ablam var ondan rica edicem. Onada bir hediye alıcam lcw cok severim onu.
Babannecigimin ayin 15inde 15. senesi doluyor Rabbim rahmet eylesin mekanini cennet etsin
Hem onun ruhuna hem anneannemin dedelerimin
Hamur isi çay falan yaparım
Babannem kuranlarda lokum muhakkak alirdi ve gülsuyu, gulsuyu ve lokum yaptiricam paketlerde mevlitlik
Onun cabasinin emeginin sayesinde oturuyoruz burada hakkı napsak ödenmez insAllah bizden razidir
Biz ondan cok raziydik cok nurluydu Allah nurlarda yatirsın yine böyle bir pazartesi aksamı vefat etti
Hem bu ay hem bugün aklıma dustü öyle
Baby annen napıyo nasıl olduSlm bacimlar
Zor bi gundu.
Oyle iste Allah rahmet eglesin diye aradigimiz adamin ilk lafi ne istiyorsunuz siz oldu (anneanmin evi var 3 katli,lan anan olmjs o mu geldi aklina)
Kuran okumak ne güzelHaftaya kuran okutmayı düşünüyorum
Hani öyle kalabalık degil 8-9 kisi hafız bir ablam var ondan rica edicem. Onada bir hediye alıcam lcw cok severim onu.
Babannecigimin ayin 15inde 15. senesi doluyor Rabbim rahmet eylesin mekanini cennet etsin
Hem onun ruhuna hem anneannemin dedelerimin
Hamur isi çay falan yaparım
Babannem kuranlarda lokum muhakkak alirdi ve gülsuyu, gulsuyu ve lokum yaptiricam paketlerde mevlitlik
Onun cabasinin emeginin sayesinde oturuyoruz burada hakkı napsak ödenmez insAllah bizden razidir
Biz ondan cok raziydik cok nurluydu Allah nurlarda yatirsın yine böyle bir pazartesi aksamı vefat etti
Hem bu ay hem bugün aklıma dustü öyle
Yedirenkcim yenisine sağlık üzülme daha güzelini alırsınız ben Xaimio deyip susarım. Nacizane sorduğun için yazdım ben pek telefondan anlamam ama bu marka bana güven veriyor.İyi geceler kizlar,
Bugün telefonum bozuldu.Hatirlamissinizdir 3 sene önce yine bozulmuştu tam pandemi dönemiydi gözüm gibi bakıyordum bozulmasın diye.oyle pahaliki telefonlar can yakıyor . Yine aynı sorun oldu.aniden görüntü kayboldu sarjdayken.ve birdaha açılmadı.elanin tabletinden Instagramdan yazdım eşime. Akşam geldi benim sözümü dinlemedin gcen alalım yeni telefon dedim dedi.dogru daha iki hafta oluyor.çöp olana kadar devam demiştim.oyle bir hastaligim var.bozukmayan telefonu değiştiremiyorum illa bozulacakgündüz birara üzüldüm.ama sonre dedim giden telefon olsun boşver.sagligin yerinde kızım var kizimin yanındayım.ne günler gördüm.
Neyse önereceğiniz telefon model varmı ?
Bugün günüm sıradan geçti.okulda trafik polisleri aile egitimindeydi ona katıldım.sonra eve geldim.biraz takıldım.is yaptım.oyle geçti.telefonsuz çok eksiklik hissettim
Allah kabul etsin lellim, ben okuyunca yazarım sana.Kizla dua topigine oglum icin konu actim yardim ederseniz cok sevinirim.
Burda link paylasabilirmiyim yasak mi bilmedigimden paylasmadim.
Hepinizi seviyorum tesekkur ederim
"Inna fetahna leke fethan mubina" cekicez ama 9999 defa bu sebeple sayiyi yazmamiz onemli oraya.
Ben oppo A91 kullanıyorum normalde Samsung kullanıyordum ama oppodan çok daha memnun kaldım kızım defalarca yere attı maşallahı var 1 buçuk senedir kullanıyorum çok şükür bı sıkıntı yok şimdilikİyi geceler kizlar,
Bugün telefonum bozuldu.Hatirlamissinizdir 3 sene önce yine bozulmuştu tam pandemi dönemiydi gözüm gibi bakıyordum bozulmasın diye.oyle pahaliki telefonlar can yakıyor . Yine aynı sorun oldu.aniden görüntü kayboldu sarjdayken.ve birdaha açılmadı.elanin tabletinden Instagramdan yazdım eşime. Akşam geldi benim sözümü dinlemedin gcen alalım yeni telefon dedim dedi.dogru daha iki hafta oluyor.çöp olana kadar devam demiştim.oyle bir hastaligim var.bozukmayan telefonu değiştiremiyorum illa bozulacakgündüz birara üzüldüm.ama sonre dedim giden telefon olsun boşver.sagligin yerinde kızım var kizimin yanındayım.ne günler gördüm.
Bugün günüm sıradan geçti.okulda trafik polisleri aile egitimindeydi ona katıldım.sonra eve geldim.biraz takıldım.is yaptım.oyle geçti.telefonsuz çok eksiklik hissettim
Hayırlı uğurlu olsunKızlar çok şükür paramızın yettiği arabayı aldık, kardeşim getiriyor arabamızı (İstanbuldan)Allah razı olsun birde gönlümüzü yapıyor ki sormayın çok güzel bir araba bindiğim en güzel araba diyor oysa yurt dışında kullandığı araba ile şimdi bizim aldığımız araba arasında büyük fark var ama onun gönlü güzel sağolsun. Allah ödeme kolaylığı versin bize de.
Bugün günlerden bende sarma-dolma günüydü herkesi evden gönderip kafamda ki işleri yapınca akşamdan 12 adet patlıcan ve 12 adet biber kurusu ve bir litrelik pet şişesine yazdan bastığım asma ve dut yaprakları olan şişedeki yaprakları da akşamdan hazırlamıştım. 6 bardak karışık bulgur-pirinç ile hazırladığım içi 3 adet dondurma kutusu ve küçük tencereme de az birşey hazırladıklarımdan koydum akşam için, dondurma kutuları dondurucuya biraz belim agrıdı ama bence büyük organizasyon yaptım bu gün. Sonra çorba ve sarmayı pişirdim, dışarıda da işlerim vardı önce iade kargolarımı verdim ordan alışveriş yaptım tavuk fileto, tavuk baget, 2.5 kilo yogurt, salatalık, 1adet laktozsuz süt, ped, cips, çikolata 192 tl bıraktım geldim.
Önceden lenova kullanıyordum Bozuldu oppo aldık .Daha tam alışamadım ama fena sayılmaz.Lenovanin kullanımı daha kolaydı sanki .Uzun bir sürede gitti .Ben bazen telefonla uyuyakaliyordum.O zaman bir kac kere yüksekten düşmüştü.İyi geceler kizlar,
Çok teşekkür ederim penceremden Allah razı olsun.Hayırlı uğurlu olsunArabanızi iyi günlerde kullanın.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım keşke hayattayken evlet ayrımı yapilmasa sonra kardeşler düşüyor birbirineSlm bacimlar
Zor bi gundu.
Saol kuzu inşallah rahatlariz ya bu seneboğalar düğümler geçsin rahatlayacak. şuan akpre noğa aksında ondan salladı .
Hayırlı olsun canımGünaydın, hepimize güzel bir hafta olsun. Temizlik bitti sabah sabah lavabonun bataryası bozuldu kapatamadım kapatmaya çalışıyorum etkilemiyor en sonunda fazlaca zorladım kapandı. Masraf masraf hep bunlar neyse canımız sağolsun. Araba bulduk İstanbuldan eşim ekspertiz raporu bekliyor bir gün önce yaptığımız plan bir gün sonra işlemez hale geliyor. Dün otobüs biletimizi aldık bugün iptal ettik erkek kardeşim İstanbuldaydı aradı bizi sağolsun ben birgün daha kalırım yarın arabayı alır gelirim dedi Allah razı olsun nasıl zor bir yolculuktan bizi kurtardı. Birazdan gidip altın ve euro bozdurup eşimin hesabına yatıracagım. Alış veriş de yapmam lazım al al bitmiyor, şikayet ettiğimden değil en azından hafta da bir pazar yapıyorsam 2 defa da market yapmak istiyorum, pazarı tutturuyorum ama market asla tutmuyor.
Teşekkür ederim Sekreterim. Allah razı olsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım keşke hayattayken evlet ayrımı yapilmasa sonra kardeşler düşüyor birbirine
Saol kuzu inşallah rahatlariz ya bu sene
Hayırlı olsun canımgüle güle kullanın
Teşekkür ederim Citlcim Allah razı olsun.Nazenin ablacım hayırlı olsungüle güle kullanın
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Kızlar çok şükür paramızın yettiği arabayı aldık, kardeşim getiriyor arabamızı (İstanbuldan)Allah razı olsun birde gönlümüzü yapıyor ki sormayın çok güzel bir araba bindiğim en güzel araba diyor oysa yurt dışında kullandığı araba ile şimdi bizim aldığımız araba arasında büyük fark var ama onun gönlü güzel sağolsun. Allah ödeme kolaylığı versin bize de.
Bugün günlerden bende sarma-dolma günüydü herkesi evden gönderip kafamda ki işleri yapınca akşamdan 12 adet patlıcan ve 12 adet biber kurusu ve bir litrelik pet şişesine yazdan bastığım asma ve dut yaprakları olan şişedeki yaprakları da akşamdan hazırlamıştım. 6 bardak karışık bulgur-pirinç ile hazırladığım içi 3 adet dondurma kutusu ve küçük tencereme de az birşey hazırladıklarımdan koydum akşam için, dondurma kutuları dondurucuya biraz belim agrıdı ama bence büyük organizasyon yaptım bu gün. Sonra çorba ve sarmayı pişirdim, dışarıda da işlerim vardı önce iade kargolarımı verdim ordan alışveriş yaptım tavuk fileto, tavuk baget, 2.5 kilo yogurt, salatalık, 1adet laktozsuz süt, ped, cips, çikolata 192 tl bıraktım geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?