Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız anca uyudu
Zaten bu saatler rutinimiz oldu artık ben sızıp kaldigimdan bakamiyorum daha bu saatlerde buralara.
Arkadasim gelecek aksam rulo pasta yaptim.
Oglana krep yaptım yine iyi alisti her aksam istiyor
Persembe ben bi ablama gidicem baska 2 arkadasla birlikde
Cuma kizin kontrol var
Bu haftayıda böyle kapatırız artık.

Başın sağolsun baby.Ananeciğinin meka nı cennet olsun.
Saolasin cnmKiz varligini bile unutmustuk,sungunu agir gelmesin oyle pek anneannecigim degildi ama.Yine de insan uzuluyor.
Koye cikarken mecbur onun evin ordan gecerrdik,bakardik gorurmuyuz diye.Ben en son nisanliyken davettiye goturdum ayildi bayildi,digune gelmedi.Bidaha da gormedm.
İstemiyordu gorusmek bizle,biz de israr etmedik..

Saolasin abla.
Annem kucuk kardesine uzuluyor en cok.Cenaze gunu kufurler etmis bize,hala oyle demeyin cani yaniyor onunda diyor
Ya Allah afftsin de dedim ana mi vardi basinda,zaten yalniz yasiyordu nesine cani yaniyor,kandirma kendini dedim.
Ayni evin icinde aylarca kus yasayan insanlar bunlar.
İllaki annesidir uzuluyodur ama kendine uzuluyodur o en cok dedim
40 kusur yasinda evlenmedi bekar,coluk cocuk yok,abisi zaten ilgilenmez.Otursun simdi yalniz bi basina.Gelin zaten fena.Akrabalar oteki diye bahsediyor kucuk icin dediler.Adini oteki koymus

Gunaydinlar
Gelemeyenler de bugun.
Acayip karisti duzenimiz hatta artik bi duzenimiz yok,aksm yemekten sonra supurge acilan bi ev
Sabah Alya uyanmadan cikiyorm evden,uyanir da cikarsam kaos
Aksm icin yapip biraktigim yemegi oglen yiyolar geneldeHem oglene hem aksma yemek yapack kadr gelisemedim henuz 1 ay olck
Bugun oyun parkina goturdu koci,yorulmus uyur dedik 22.00 da anca uyudu canim evladim
Sabah icin gozleme yaptm istediler,koci pisircek tavada sadece.
Ama yemek yok uyumus kalmisim.
Oyleli geciyor gunlr
1400 dogalgaz
400 elektrik geldi.
Faturalari ben oducem,kirayi koci simdilik.
Kiza daha okul bakamadim cikip

Mekani cennet olsun insallah

Gule gule kullanin abla kazasiz belasiz insallah

Günaydın
Dün eşim telefonu almış,samsung A53 5g,açıkçası son yıllarda telefon özelliklerini iyice unuttum. Üst komşum kullanıyormuş eşi daha önce eşime önermiş bu telefonu.aslinda aynı fiyata iPhone 11 alınırdı ama ben istemedim,ilk yıllar şarjı bozuldu sonra telefon bozuldu daha sonra orijinal şarjı kullanamaz oldum.sesi de bozulmuştu zaten.disarida kimseyle konuşamıyorum.
Neyse akşam telefonla uğraştık.
Gündüz kızı okula bıraktım. Biraz gezdim alınacaklar aldım.silikon ve kızın odasına ampul aldım. Evde vardı ama Elanin odasında dimmer anahtar koymuştuk.o ampuller olmuyor.onlari hallettim.donuste süt aldım.aksama kahvaltı niyetimdi.Ela pişi istemişti onun için hamur yogurdum.sutu pişirdim.kardesimle konuştuk. Kahve içtim. Kızı okuldan aldım banyo yaptırdım.
Gece de öksürüğüne uyandım.hic yoktu gece gece tuttu.odayi havalandırdım.teheccud namazi kıldım. mışıl mışıl uyuyor.benim uykum kaçtı.esim de uyanmıştı uyudu şimdi.

İlerde nerede yaşasam diye araştırma yapıyorum şimdilerde. Balıkesir Çanakkale:)
Küçük sakın bölgeleri olur.
Seneye emekli olacağız ya inşallah. Keşke okula burada başlamadan gidebilsek.Ablam diyor evi satarsınız bir ev yaşayacağınız yerden bir evde İstanbuldan küçük ev alırsınız kiraya verirsiniz ek gelir olur diyor.sitede 1+1 1+0 evler var mantıklı.
Geçen okul parası içinde anneme demiş; o kadar parayı üç yeğenimin okulu için vermek yerine,o paraya bir ev alırım.zaten aldığım hersey onlara kalacak demiş. Doğru söylüyor bence mantıklı. Zaten kurs vs gönderirseniz destek olurum dedi.
Tek isteğim İstanbuldan gitmek.okul her anlamda sıkıntılı.her iyi okul uzak.ozeli de devleti de cok uzak.trafik fena.

Bizim dogalgaz 300 gelmisti ama aidat 800 ortak alan ısınma elektrik su 400.
Calisip yemek yapmak da zor.ben calismadigim halde zorlaniyirum. Allah kolaylık versin

Aynen ozelliklsri daha guzel.iste kör topal idare ediyordum.kamerayla cekerken bile ses kotuydu.bozulmasini beklemek prensipim

Hayirli olsun canim.Allah kazasız belasiz kullanmayi nasip etsin.odeme kolayligi versin

Gule gule kullanin abla kazasiz belasiz insallah

Hayirli olsun canim.Allah kazasız belasiz kullanmayi nasip etsin.odeme kolayligi versin
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun sizlerden. Babym çalışmak çok güzel ama işte en zor yanı da ev işleri yine maşallahın var sabah sabah gözlemelerini bile hazırlamışsın daha ne olsun.
Yedirenkcim telefonun hayırlı uğurlu olsun hep güzel haberler alırsın inşallah.

Çalışınca zor ya
Heem yorgunluk hem iş den gelene kadar dağıtırlar eşin süpürmrzmi baby ev işi filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…