- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Teşekkür ederim Lellim. Allah razı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Güzel günlerde kullanın binin gezin insAllah.
Saolasin cnmBasın sağolsun
Millet parayı mezara götürecek sanki biride benim abim
Saolasin kuzubaşınız sağ olsnm cnm
Aminn saolasin cnmBaşınız sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin
Saolasin cnmBaşın sağolsun baby.Ananeciğinin meka nı cennet olsun.
Saolasin abla.babyloading87 babym başınız sağolsun Rabbim rahmeti ile muamele etsin. Her ölüm erkendir, inan ben de annemi ve babamı Allah gecinden versin kaybetsem kızkardeşlerimin bana yapacağı muamelede aynısı olur. Ama yakışanı yapıyor herkes kendisine. Anneciğin de annesinin kayıp acısını yaşasın ötekilerin gösterdiği tepkiyi umursamasın insana acısını bile yaşamasına müsaade etmiyorlar.
Mekani cennet olsun insallahHaftaya kuran okutmayı düşünüyorum
Hani öyle kalabalık degil 8-9 kisi hafız bir ablam var ondan rica edicem. Onada bir hediye alıcam lcw cok severim onu.
Babannecigimin ayin 15inde 15. senesi doluyor Rabbim rahmet eylesin mekanini cennet etsin
Hem onun ruhuna hem anneannemin dedelerimin
Hamur isi çay falan yaparım
Babannem kuranlarda lokum muhakkak alirdi ve gülsuyu, gulsuyu ve lokum yaptiricam paketlerde mevlitlik
Onun cabasinin emeginin sayesinde oturuyoruz burada hakkı napsak ödenmez insAllah bizden razidir
Biz ondan cok raziydik cok nurluydu Allah nurlarda yatirsın yine böyle bir pazartesi aksamı vefat etti
Hem bu ay hem bugün aklıma dustü öyle
Gule gule kullanin abla kazasiz belasiz insallahKızlar çok şükür paramızın yettiği arabayı aldık, kardeşim getiriyor arabamızı (İstanbuldan)Allah razı olsun birde gönlümüzü yapıyor ki sormayın çok güzel bir araba bindiğim en güzel araba diyor oysa yurt dışında kullandığı araba ile şimdi bizim aldığımız araba arasında büyük fark var ama onun gönlü güzel sağolsun. Allah ödeme kolaylığı versin bize de.
Bugün günlerden bende sarma-dolma günüydü herkesi evden gönderip kafamda ki işleri yapınca akşamdan 12 adet patlıcan ve 12 adet biber kurusu ve bir litrelik pet şişesine yazdan bastığım asma ve dut yaprakları olan şişedeki yaprakları da akşamdan hazırlamıştım. 6 bardak karışık bulgur-pirinç ile hazırladığım içi 3 adet dondurma kutusu ve küçük tencereme de az birşey hazırladıklarımdan koydum akşam için, dondurma kutuları dondurucuya biraz belim agrıdı ama bence büyük organizasyon yaptım bu gün. Sonra çorba ve sarmayı pişirdim, dışarıda da işlerim vardı önce iade kargolarımı verdim ordan alışveriş yaptım tavuk fileto, tavuk baget, 2.5 kilo yogurt, salatalık, 1adet laktozsuz süt, ped, cips, çikolata 192 tl bıraktım geldim.
Bizim dogalgaz 300 gelmisti ama aidat 800 ortak alan ısınma elektrik su 400.Gunaydinlar
Gelemeyenler de bugun.
Acayip karisti duzenimiz hatta artik bi duzenimiz yok,aksm yemekten sonra supurge acilan bi ev
Sabah Alya uyanmadan cikiyorm evden,uyanir da cikarsam kaos
Aksm icin yapip biraktigim yemegi oglen yiyolar geneldeHem oglene hem aksma yemek yapack kadr gelisemedim henuz 1 ay olck
Bugun oyun parkina goturdu koci,yorulmus uyur dedik 22.00 da anca uyudu canim evladim
Sabah icin gozleme yaptm istediler,koci pisircek tavada sadece.
Ama yemek yok uyumus kalmisim.
Oyleli geciyor gunlr
1400 dogalgaz
400 elektrik geldi.
Faturalari ben oducem,kirayi koci simdilik.
Kiza daha okul bakamadim cikip
Aynen ozelliklsri daha guzel.iste kör topal idare ediyordum.kamerayla cekerken bile ses kotuydu.bozulmasini beklemek prensipimYedirenkcim yenisine sağlık üzülme daha güzelini alırsınız ben Xaimio deyip susarım. Nacizane sorduğun için yazdım ben pek telefondan anlamam ama bu marka bana güven veriyor.
Allah kabul etsin lellim, ben okuyunca yazarım sana.
Hayirli olsun canim.Allah kazasız belasiz kullanmayi nasip etsin.odeme kolayligi versinKızlar çok şükür paramızın yettiği arabayı aldık, kardeşim getiriyor arabamızı (İstanbuldan)Allah razı olsun birde gönlümüzü yapıyor ki sormayın çok güzel bir araba bindiğim en güzel araba diyor oysa yurt dışında kullandığı araba ile şimdi bizim aldığımız araba arasında büyük fark var ama onun gönlü güzel sağolsun. Allah ödeme kolaylığı versin bize de.
Bugün günlerden bende sarma-dolma günüydü herkesi evden gönderip kafamda ki işleri yapınca akşamdan 12 adet patlıcan ve 12 adet biber kurusu ve bir litrelik pet şişesine yazdan bastığım asma ve dut yaprakları olan şişedeki yaprakları da akşamdan hazırlamıştım. 6 bardak karışık bulgur-pirinç ile hazırladığım içi 3 adet dondurma kutusu ve küçük tencereme de az birşey hazırladıklarımdan koydum akşam için, dondurma kutuları dondurucuya biraz belim agrıdı ama bence büyük organizasyon yaptım bu gün. Sonra çorba ve sarmayı pişirdim, dışarıda da işlerim vardı önce iade kargolarımı verdim ordan alışveriş yaptım tavuk fileto, tavuk baget, 2.5 kilo yogurt, salatalık, 1adet laktozsuz süt, ped, cips, çikolata 192 tl bıraktım geldim.
Gule gule kullanin abla kazasiz belasiz insallah
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun sizlerden. Babym çalışmak çok güzel ama işte en zor yanı da ev işleri yine maşallahın var sabah sabah gözlemelerini bile hazırlamışsın daha ne olsun.Hayirli olsun canim.Allah kazasız belasiz kullanmayi nasip etsin.odeme kolayligi versin
Çalışınca zor yaGunaydinlar
Gelemeyenler de bugun.
Acayip karisti duzenimiz hatta artik bi duzenimiz yok,aksm yemekten sonra supurge acilan bi ev
Sabah Alya uyanmadan cikiyorm evden,uyanir da cikarsam kaos
Aksm icin yapip biraktigim yemegi oglen yiyolar geneldeHem oglene hem aksma yemek yapack kadr gelisemedim henuz 1 ay olck
Bugun oyun parkina goturdu koci,yorulmus uyur dedik 22.00 da anca uyudu canim evladim
Sabah icin gozleme yaptm istediler,koci pisircek tavada sadece.
Ama yemek yok uyumus kalmisim.
Oyleli geciyor gunlr
1400 dogalgaz
400 elektrik geldi.
Faturalari ben oducem,kirayi koci simdilik.
Kiza daha okul bakamadim cikip
Günaydın.Arabanız hayırlı olsun.Allah kaza ,beladan korusun. Güzel günlerde kullanın.Günaydın bu gün günüm var arkadaşıma gidicem, bana iyi geliyor terapi yapıyoruz diyorum birbirimize.
amin canım benim :)Saolasin kuzu
Senin de hayirli olsun emeklilikSaglikla yemesi nasip olsun insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?