hayırlı olsun arabanızGünaydın, hepimize güzel bir hafta olsun. Temizlik bitti sabah sabah lavabonun bataryası bozuldu kapatamadım kapatmaya çalışıyorum etkilemiyor en sonunda fazlaca zorladım kapandı. Masraf masraf hep bunlar neyse canımız sağolsun. Araba bulduk İstanbuldan eşim ekspertiz raporu bekliyor bir gün önce yaptığımız plan bir gün sonra işlemez hale geliyor. Dün otobüs biletimizi aldık bugün iptal ettik erkek kardeşim İstanbuldaydı aradı bizi sağolsun ben birgün daha kalırım yarın arabayı alır gelirim dedi Allah razı olsun nasıl zor bir yolculuktan bizi kurtardı. Birazdan gidip altın ve euro bozdurup eşimin hesabına yatıracagım. Alış veriş de yapmam lazım al al bitmiyor, şikayet ettiğimden değil en azından hafta da bir pazar yapıyorsam 2 defa da market yapmak istiyorum, pazarı tutturuyorum ama market asla tutmuyor.
Günaydın.Arabanız hayırlı olsun.Allah kaza ,beladan korusun. Güzel günlerde kullanın.
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun.hayırlı olsun arabanız
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun kardeşpayı. inan paranın miktarı çokmuş ama ikiz olunca tabi fiyatta ikiye katlanıyor. İnşallah evinizin biricikleri mutlu olurlar kreşte.nazenin9320 abla hayirli olsun ablaniz insallah saglikla kullanin
tr_lelli lellim musait olunca topige gelicem insallah
yedirenk79 telefonun hayirli olsun cancazim
babyloading87 calisirken en cok zorlandigim sey ev isleri vakit yetmiyor.
simdi geleyim benden haberlere ikizleri krese yazdirdim 7500 bir cocuk icin 15 bin iki cocuga .evde mutsuz artik bizimkiler ya annem bakarim dedi sagolsun ama ev artik verimli gelmiyor 3 yas itibariyle gondereyim diyorum bakalim nasip
ev icinde bir ablayla gorustuk 750 lira gunluk .haftada bir gun 3000 toplam olacak sekilde anlasicaz gibi
valla sistim 18 bin lirayi ayin 15 inde direk gondericem aglayacam galiba
Gecmis olsun kuzuBende hastayım pertim yatıyorumm ikidebir nolcak böyle
Baya çokmuşnazenin9320 abla hayirli olsun ablaniz insallah saglikla kullanin
simdi geleyim benden haberlere ikizleri krese yazdirdim 7500 bir cocuk icin 15 bin iki cocuga .evde mutsuz artik bizimkiler ya annem bakarim dedi sagolsun ama ev artik verimli gelmiyor 3 yas itibariyle gondereyim diyorum bakalim nasip
ev icinde bir ablayla gorustuk 750 lira gunluk .haftada bir gun 3000 toplam olacak sekilde anlasicaz gibi
Allah kolaylik versin.Canım çalışan anneye oncelik veren yerler var belediyeye bagli ama guzel. Orada yokmu acaba oyle yerler.nazenin9320 abla hayirli olsun ablaniz insallah saglikla kullanin
Yeni televizyonlar daha tasarrufludur bence. Bizimde dondurucu ve tv yi büyüttük. O kadar gelmedi. Ama gunduz hic tv acilmiyor gibi bende hafta ici.Annemlere 680tl elektrik fat. Gelmis.
Tv buyuttuler 1 dondurucu daha aldilar bu ikisi bukadar etkiler mi bilemedim.
Bizede 340tl civarı gelmiş
Bakarsan bizde dondurucu yok ama fırın fritöz falan calisiyor her hafta. Annem fırın acmaz, fritözü falanda yok. Kettle yok ondada bilemedim.
Kettle bozuldu almadim.
Sac k. Mak. Falanda kullanmiyoruz.
Kucuk ev aletlerinin faha fazla yaktığını duymustum.
Hatta ben lambader ışığı cok severim aksam genelde lambederin isiginda oturuyoruz alistirdim bizimkileride.
Kız hemen gidip dugmesinden açıyor aksam olunca.
Su 160-180 civarı geliyor genelde
Sadece d.gazı dusuremiyorum aksam kapatsam ev soğuyor.
Tamam hemen ısınıyor yakinca ama kız hasta olur risk alamam.
En beklentimin uzerinde gelen o
Ama cok şükür eski evde sogukdan cok cekiyordum yakiyordum yakiyordum ısınamıyorduk.
O daha kötü malesef
Simdi gayet incecik seylerle duruyoruz.
Hatta kim gelse bu ev cok sıcak düşür diyor.
Ekonomide calisiyor 40-45° galiba
merhabanazenin9320 abla hayirli olsun ablaniz insallah saglikla kullanin
biz bu yil oyun grubuna goturuyoruz orada da cok yasadik ama ona yapacak bir sey yok ya .yasitlariyla mutlular hasta olduklarinda annem bakicak insallahmerhaba
kreşe verince hastalıklara hazır olun her hafta hasta oluyorlar. ben verdim 3 yaş da 6 ay sonra çok hasta olunca almak zorunda kaldım.
ama ilkokulda fazla hasta olmuyor. iyi tarafı o
allah sağlık kolaylık versin
hic bilmiyorum canim ya burasi evime yakin,etkinlikleri guzel diye tercih ettik bakalimAllah kolaylik versin.Canım çalışan anneye oncelik veren yerler var belediyeye bagli ama guzel. Orada yokmu acaba oyle yerler.
Elayi gonderdigim okulun yaninda var.hatta ilk yanlışlıkla oraya girmiştim.
Okul ve kres ucretleri cozuttular valla.
Bu arada gecen okula giderken bir kadin sordu şirinleremi gidiyirsunuz diye evet dedim.orasi kurayla aliyor dedi.o nasil oluyorsa bilemedim.
Biz sadece sabah degil öğlen konusunu ayarlartirdik.baska okulun müdürüne.
Saol cnm bugün iyiyim biraz oda misafir geldi akşamı ettik gece yarısı olduGecmis olsun kuzu
Bende korkuyorum yarin ablaya gidicez ama korkarak gidiyorum valla.
Kızı sarıp sarmalıcam biraz yürüme mesafesi var.
Vitaminlerini zaten hergün veriyorum Allaha emanet artık
Valla aynı benim oğlqnda öyle o kadar çok hasta olduk bu sene inş 1 sınıfta olmazmerhaba
kreşe verince hastalıklara hazır olun her hafta hasta oluyorlar. ben verdim 3 yaş da 6 ay sonra çok hasta olunca almak zorunda kaldım.
ama ilkokulda fazla hasta olmuyor. iyi tarafı o
allah sağlık kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?