Küçük Düşün Büyük Olsun!

hayırlı olsun arabanız

Gittim geldim arkadaşıma gün paramı da verdim güzel yerlere harcasın. Güzel ağırladı bizi mutlu ayrıldık, Akşama az az yemeklerden var yanına yetmezse konserve karışık domates soslu kızartmalarım var onlardan açarım bu günde böyle olsun. Güzel yağmur yagdı uzun bir aradan sonra, giderken bütün evin camlarını araladım evde bir güzel havalandı. Baharat alışverişi yaptığım bir dükkan var oraya girdim eve dönerken yarım kilo nişasta, 1 küçük paket limon tuzu ve kızarmış kadayıf aldım 45 tl oraya verdim, bimden de kaymak aldım 29.5 tl de oraya verdim. Biraz dinlenim çamaşır makinesini hazırlarım yarın yağmur yok onlar kurusun çok birikti yağmur olunca yıkamadım.

Selammm
Arkadasim simdi gitti
Sabahdan islerimi yaptım.
Supurdum toz aldim yemeklerimi yaptım
Pasta bitti aksam yedik arkadasimda cok beğendi
Cocuguna koyacaktım güya bitti
Haftasonu yapıcam yine
Yarında ablama gidicem öyle gecer
Akşam 1 yemek daha yapıcam yarın yapamam olan yetmicek gibi yarın

Ogluma niyet duam 1.500 kaldi insAllah cumartesiye kadar onu bitiricem sagolsun herkes tek basima bitiremeyecektim.

nazenin9320 abla hayirli olsun ablaniz insallah saglikla kullanin
tr_lelli lellim musait olunca topige gelicem insallah
yedirenk79 telefonun hayirli olsun cancazim
babyloading87 calisirken en cok zorlandigim sey ev isleri vakit yetmiyor.
simdi geleyim benden haberlere ikizleri krese yazdirdim 7500 bir cocuk icin 15 bin iki cocuga .evde mutsuz artik bizimkiler ya annem bakarim dedi sagolsun ama ev artik verimli gelmiyor 3 yas itibariyle gondereyim diyorum bakalim nasip
ev icinde bir ablayla gorustuk 750 lira gunluk .haftada bir gun 3000 toplam olacak sekilde anlasicaz gibi
valla sistim 18 bin lirayi ayin 15 inde direk gondericem aglayacam galiba

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun kardeşpayı. inan paranın miktarı çokmuş ama ikiz olunca tabi fiyatta ikiye katlanıyor. İnşallah evinizin biricikleri mutlu olurlar kreşte.

Bende hastayım pertim yatıyorumm ikidebir nolcak böyle
Gecmis olsun kuzu
Bende korkuyorum yarin ablaya gidicez ama korkarak gidiyorum valla.
Kızı sarıp sarmalıcam biraz yürüme mesafesi var.
Vitaminlerini zaten hergün veriyorum Allaha emanet artık

Baya çokmuş
Gelen gidiyor

Annemlere 680tl elektrik fat. Gelmis.
Tv buyuttuler 1 dondurucu daha aldilar bu ikisi bukadar etkiler mi bilemedim.
Bizede 340tl civarı gelmiş
Bakarsan bizde dondurucu yok ama fırın fritöz falan calisiyor her hafta. Annem fırın acmaz, fritözü falanda yok. Kettle yok ondada bilemedim.
Kettle bozuldu almadim.
Sac k. Mak. Falanda kullanmiyoruz.
Kucuk ev aletlerinin faha fazla yaktığını duymustum.
Hatta ben lambader ışığı cok severim aksam genelde lambederin isiginda oturuyoruz alistirdim bizimkileride.
Kız hemen gidip dugmesinden açıyor aksam olunca.
Su 160-180 civarı geliyor genelde
Sadece d.gazı dusuremiyorum aksam kapatsam ev soğuyor.
Tamam hemen ısınıyor yakinca ama kız hasta olur risk alamam.
En beklentimin uzerinde gelen o
Ama cok şükür eski evde sogukdan cok cekiyordum yakiyordum yakiyordum ısınamıyorduk.
O daha kötü malesef
Simdi gayet incecik seylerle duruyoruz.
Hatta kim gelse bu ev cok sıcak düşür diyor.
Ekonomide calisiyor 40-45° galiba

Allah kolaylik versin.Canım çalışan anneye oncelik veren yerler var belediyeye bagli ama guzel. Orada yokmu acaba oyle yerler.
Elayi gonderdigim okulun yaninda var.hatta ilk yanlışlıkla oraya girmiştim.
Okul ve kres ucretleri cozuttular valla.
Bu arada gecen okula giderken bir kadin sordu şirinleremi gidiyirsunuz diye evet dedim.orasi kurayla aliyor dedi.o nasil oluyorsa bilemedim.
Biz sadece sabah degil öğlen konusunu ayarlartirdik.baska okulun müdürüne.

Yeni televizyonlar daha tasarrufludur bence. Bizimde dondurucu ve tv yi büyüttük. O kadar gelmedi. Ama gunduz hic tv acilmiyor gibi bende hafta ici.

İyi sabahlar kızlar,
Çok sağolun daha güzelleri sizlerin olsun.
Kızın yatağında yattık uyutmaya, eşimde alt yatakta yattı.uyumuşuz hepimiz.uykuya zor daldı çünkü saat 12 de uyandık bugün
Ben uyanmasam uyanacağı yok.
Gece 2 de uyandım.namaz kılacaktım.o ara Elanın öksürük tuttu yine.su isteyecekmiş ama babası dibinde beni arıyor evde.
Abdest alıyordum bıraktım.babası da bana niye söylemiyorsun diyor.
Biraz odasını da havalandırdım.
Eşim yatak odaya geçti.namaz kıldım.mutfağı toparladım.
Bugün okula göndermedim.tiyatro vardı okulda zaten sürekli oluyor.birkaç sınıf birarada izliyor.o parayla dışarıda tiyatroya götürürüm diye düşündüm.iki defadır katılıyof okulda tiyatroya.
Siteden arkadaş da göndermeydcekmiş.gelin bize oynar kızlar dedi. Saat 3 te gittik.iki saat oturduk.kızlar oynadı. Bir de ayrılamıyorlar sanki hergün aynı sınıfta değiller bize gelsinler diyor Ela. Ara tatilde çağırırım.zaten bir hafta da kardeşim gelecek.bizim gelindd demiş bizde gelelim diye.o da kardeşim gelincd geleceği tuttu.sinsi görümcelik yapayım neyse kardeşime dedim gelsin ama birkaç gün biryerlere kalmaya gideceğiz plsn yapmıştık de.4 gün sonra gelsin dedim.ne yapayım 3 çocuk var onun.birer tanede bizde var her yere rahat gidemeyizki.kızları tiyatroya sinemaya götürmeyi istiyordum.Birde kardeşim ben gidince elinden geldiği kadar biryerlere götürüyor.ama onlarda görmedim pek öyle bişi. Gerçi erkek kardeşim ( üvey olan) demiş.onlar kardeş kardeşe vakit geçirmek ister diye. Ama gelmek istiyormuş.neyse gelsin sıkıntı yok dedim kardeşime.

merhaba
kreşe verince hastalıklara hazır olun her hafta hasta oluyorlar. ben verdim 3 yaş da 6 ay sonra çok hasta olunca almak zorunda kaldım.
ama ilkokulda fazla hasta olmuyor. iyi tarafı o
allah sağlık kolaylık versin

merhaba
kreşe verince hastalıklara hazır olun her hafta hasta oluyorlar. ben verdim 3 yaş da 6 ay sonra çok hasta olunca almak zorunda kaldım.
biz bu yil oyun grubuna goturuyoruz orada da cok yasadik ama ona yapacak bir sey yok ya .yasitlariyla mutlular hasta olduklarinda annem bakicak insallah

hic bilmiyorum canim ya burasi evime yakin,etkinlikleri guzel diye tercih ettik bakalim

Selammm
Öglen 1 de bir ciktim kizlari toplaya toplaya yoldan 6 da eve girdim
Cok guzel gecti bol gülmeli Allah gulmekden ayirmasin.
6 da eve girdim sadece 1 saatim vardı erbaslarin gelmesine (aksam yemegini yapmazsan böyle cekersin lelli kostur dedim)
Hemen 1 menemen actim
bi spagetti
Mis gibi yediler ıhlamur attim ocağa kekim var.
Kız orda uyumadi eve girdik anında uyudu yani geceler yine uzunnnnn anlıcanız
Kahveleri alın gelin bacım sabahlicazzz dukkan açık bu gece.

Oglanin son 500 kaldı duasi onu bitirmeye calisiyorum.
Arkadasimin sikintisi icin fetih suresini tamamen okucam insallah yatmadan.
Cok üzülüyorum hergun konusuyoruz
Allah aydınlığa cikarsın karışık biraz durum.
Desteğe ihtiyacı var dedim benlik ne gerekiyorsa yaparım.
Maddi degil manevi olarak destege ihtiyacı var.
Bir süre onun cocugunu belli saatlerde idare etmem gerekebilir biraz karışık.
Allah büyük Rabbim buna beni layık gördüyse bir kulunun işi böyle hallolacaksa seve seve.
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin yinede hepimizin başına ne gelecek Allah bilir.
Rabbim bir yol açsın insAllah.

Gecmis olsun kuzu
Bende korkuyorum yarin ablaya gidicez ama korkarak gidiyorum valla.
Kızı sarıp sarmalıcam biraz yürüme mesafesi var.
Vitaminlerini zaten hergün veriyorum Allaha emanet artık
Saol cnm bugün iyiyim biraz oda misafir geldi akşamı ettik gece yarısı oldu
merhaba
Valla aynı benim oğlqnda öyle o kadar çok hasta olduk bu sene inş 1 sınıfta olmaz

Mahvetti yine beni bu kız
Artık bnm uyku, sinir sistemim falan çöktü
Daha yeni uyudu ve sabah randevusu vardi iptal ettim.
Ben nasil 2-3 saat uykuyla goturim onu 50saat mizmizlanacak ben daha cok sinir olucam.
Ben uyuyabilirsem 2 saat uyucam esimi yollarim geride uyuyamıyorum gelde tüm gün enerjin olsun, sakin kal falanda falan.
Tek özledigim saat 10da 11de uykularım sabaha kadar deliksiz.
Esiminde hakkini yemim adamda az önce uyudu kız onuda dikti ayağa o ise gidecegi halde yinede bnm kadar mizmizlanmaz
Uykuya zaafım var napim ya.
O 3 saat uykuyla durabiliyo bunyesi alışık benim değil
Ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…