Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydin bacimlar
Hayirli cumalar
Gelemeyrum cunku bos buldugum her vakitte test cozeyrum.
Eve git ,ortalik topla,kizla ilgilen,uyut hergun ayni.
Duzelicez be insaallah
Dun koci tiyatroya goturdu 2.gidisi cok sevdi.
Anne senle de gidelim diyor.
Yemegim yok yine,dun izmir kofte yaptim 1 borcam bitti
Kiz kek yapalim dedi,bide kek yaptik aksam elmali.
Ama yemek dont

Günaydın canlar, Cumamız mübarek olsun. Hafta sonu temizlik yapmamak için bugün her yeri temizledim toz aldım. Yemeğimi de attım ocaga dondurucudan ıspanak çıkardım pişiyor. Az makarnam çorbam da var yeter. Biraz saçımı kestim hafta sonu boyamak istiyorum kırlar o kadar çok ki açık renk boyuyorum karamel yapmak istiyorum ama haftasına beyazlar çıkıyor neyse dert bu olsun diyorum. Akşam sipariş verdim çiğ fındık, dolmalık fıstık, kuru kayısı, tütsü, bu günde marketten sipariş verdim akşam üstü gider eşimle alırız eve getirecekleri zaman kargo ücreti istiyorlar biz gidip alıyoruz. Alınacaklar bitmiyor bu gün dışarı çıkmak istemiyorum çıktıkça para harcanıyor kişisel bir ihtiyaç değil hep zaruri ihtiyaçlar. Altın almak için para biriktirdim şimdi de altın fırladı, ne zaman alırım bilmiyorum. Biraz düşse diyorum almak için.

Sinavamı hazirlaniyosun kuzu kaçırdım galiba

Selam kızlar nasılsınız

Koşturmacalo gün bitmedi hala bebe şaftımı kaydırdı ya sürekli dagıtıyo maşallah
Yemeği zor yapıyorum ..
Bir miktar param var ama altın hesabı açıp vadeliye mi atsam yoksa direk bilezikmi alsam bilemiyorum hala kararsızım . Aslında bir tarafım bilezik al diyor gelinlikten bu yana 1 bileziğim dahi yok hepsini ev alırken kullanmıştık. İnsanda bir heves oluyor işte

İyi geceler,
Gece kuşu ben.
Dün yazamadım koşturmalı geçti.
Sabah uyanmış ağlamaklı ses,gözler yaşlı.soruyorum ne oldu.rüya görmüş.Birinin kardeşi varmış onu sevmek istemiş sevdirmemiş. Ondan ağlamış :)
İçimden dedim çocuğum ne kardeşi
Örnekler verdim kardeşi olmayan yeğenimi söyledim.arkaslarını söyledim.
Okula gitti.arkadaş çağırmıştı gittim.ye iç doydum. akşam da ablamla eşime çiğ börek yaptım çorba da vardı ben yemek yemedim.
Dün ablam geldi.yine geç uyudu tabi ela.
Bugün de geç uyandı 11:30
Ablam Elaya bebek alacakmış.onun için bu gece de kaldı.yarın ona beğendirecekmiş.
Bugün artık saat 23:00 da uykum geldi dedi yattı.bizde film izledik.
Eşim de tabi klasik şey.Alma yapma yok.kendi ailesi yaparkem alma yapma verme oluyor

İyi sabahlar
Gece gece Elanın öksürüğüne uyandım.uykum kaçtı.eskiden hiç böyle değildim.hemen uyurdum.
Elanın gece uyku arası öksürmesi birkaç gündür var.önceden yoktu.ancak hasta olunca oluyordu.şimdiki gece reflüsümü anlamadım.geç saatte abur cuburu bitmiyor.Eşime söyleyeceğim bir kaç gün deneyeceğim.geç saatte yedirmeyeceğim.Bir zahmdt o da yemesinki çocuk da yemesin.
Namaz kıldım.Elanın odasına geçtim yattım.
Yatınca iki telefon karıştırıyorum.hala uyumadınmı bıdı bıdı1
Kitap zaten hiç okuyamıyorum yatak odasında.hemen ışığı kapat uyuyamıyorum der.yatak odama abajur heveslenip almıştım yıllar önce.hiç abajur keyfi yapamadım.
Elanın odası ohh rahat.Açıyorum masa led lambasını kitap okuyorum uzanıp keyifle.

Selammm iyiki bu ay idare edelim dedik iyiki yani
Oglana ayakkabı bakicaz
Ayakkabisi patlamis önlerden marka takıntısı yoktur aslında ama ayakkabida adidas cok rahat oluyo ayagina nikelerin pumanin kalbini uymuyor ayagi tarakli
Adidas daha genis kalıp.
Alicaz artık.
Yemegide disaridanyeriz dedik
Oglan kustan 3 de gelecek esimde berbere çıktı
4 gibi gideriz.

Evi supurdum, nevresim degistim yıkaniyorlar sirayla bi sürü kirli çıktı
Bugun yarin calisir makine durmaz.

Mutfagida toplarsam tamamım daha bisi yapmam.

Eriste, un, ve baharat siparisi verdim.
Begendim migrosun ununu 5kilosu 50tl
Eristede degisik olsun dedim evde yoktu hep pilav makarna arada eriste yaparim.
Dag kekigi, pulbiber, sumak siparis verdim.
Satici hediye yolluyormus reyah istedim 1 tutam yani rica ettim
Reyhan hic kullanmadim arkadasim yemeklere katiyorum demisti denicem begenirsem alırım ondanda.
Baharatlariki boylr ara ara siparis veriyorum epey gidiyor
Nane almistim yine böyle kendileri kurutup yapiyordu 1 sene oldu hala bitmedi.
Bereketli oluyor

Sabah sabah gözümüzü kardeşimin isteği ile Dikili de açtık. İyi geldi deniz havası, nescafemizi yudumladık yazlıkta. Sonra market alışverişi muz, soğan, lahana, karışık çerez, iki adette kardeşimin aldıkları vardı ödetmedim ona kartan geçtim 290 tl sabah sabah ödedik. Eve geldik bir güzel kahvaltı yaptık, şimdi ben mutfagı topladım diğerleri uzandı uyukluyorlar bende takılıyorum mutfagı topladım aldıklarımızı yerleştirdim akşam üzeri de pazara çıkıcam bakalım ne kadar daha gidecek yemeğim dünden var az önce de tarhana çorbası yaptım bu gün idare ederler. Siparişlerim gelmeye başladı fındığım güzel iri boy sevdim. İkide ekmek aldık büyüklerden birini dondurucuya koydum.(20 tl tanesi).

Ayakkabı begenmedi bizimki.
Bizde yemek yedik kizi biraz oyun alanında oynatıp geldik.
Allahimbi avm de anpa açılışı vardi piuuu nasil kuyruk
Iceri girmek icin kuyruk vardi.
Yani soyle bi baktim aktüaline acilisa ozel indirim diyo ee bizim ordakiyle ayni hemen hemen.
3-4tl az
Mesela solo 32li wc kagidi 134.90yazmis online aldim haftaici 139.90
Yani oturup evde indirim takip etseler o fiyata zaten alırlar
Yaglarda öyle benim aldigim fiyatdi.
Adamlar 1 aylık ciroyu 1 günde yaptı o ayrı.
350tl yemege verdik
3 iskender icecek piyaz 350tela beğ.

Oturup online bakicam ayakkabi ama ayagı cok sikintili bir tane denedi adidas 43 bile dar geldi.
Olmadı zaten okuldan izinli bu haftada baska avm bakicaz.
Yarin yine bi avm bakicaz.
Onlineyle kalıp sebebiyle ugrasmakda istemiyorum acikcası.
Sweatlar 800tl falan.
Asagi bisi yok markalarda
Bu sezon sonu indirimden oglana sweat almam lazım mutlaka seneye lazim olacak.
kizada pijama takimlari kapmam lazim sezon sonundan.
Seneye hic biri olmayacak 3 takim kesin alicam.

Gunaydinlar
Dun kocinin keyfi yoktu,hem hasta oluyo gibi hem de migreni tutmus.
Kiz kendi kendine oynamis odassinda yavrum
Resim ypti hamur oynadi oyaladi kendini dedi.
Koci de ytmis odasinda,evde ilac yoktu.
Aradim.eczaneden rica ettim,esim cikamiyor cocikla diye,saolsunlar getirdildr.
Oglenden sonra gozum acildi toparladim dedi .
İste kadin ordan bile yetiyo ama anlayana
Bezelyem vardi bide makarna yaptm yedik,
2 mak.camasir yikadm.
Alya bayildi 21.00 gibi.
Bursa bulbulunu izledik bizde .
1 de uyumusum Alya 2,30 gibi seslendi uyumasi 1 saati gecti
Uzerimden tir gecmis gibi valla .
Ev yikiliyo yemek yok ben uyumak istiyorm

Canim esin evdeyken ev isini yapamaz mi? Sen kac parca olacaksin böyle?

Dün pazarımızı da yapıp günü taçlandırdık. Portakal, mandalina, elma, armut, limon, marul, mor lahana, pırasa, patates aldık eşim ödedi ne kadar bilmiyorum ama fiyatları gözümün önüne gelince bayağı gitti herşey olagan üstü pahalı marketten de alıyoruz pazardan da dün 850 tl lik olduk. Akşam pazar dönüşü meyveleri buzdolabına yerleştirdim sadece muzu ve ayvayı balkona koyuyorum diğerleri buzdolabına, lahanayı haşladım iki küçük poşet sarmalık iki poşette kapuskalık oldu, pırasayı da iki yemeklik olacak şekilde dilimledim içlerine de birer havuç koydum onlarıda dondurucuya hazırladım.Sabah kahvaltı öncesi erken kalkınca saçımı boyadım, hep aklımdaydı akşam boyayacaktım ama mutfakta çok vakit geçti gücüm kalmamıştı neyse halloldu. Eşimin bir arkadaşının babası rahatsızlanmış çocukları şehir dışında yaşadıkları için eşimi aradılar meyve götürebilirmisin diye eşim tabi dedi meyve hazırladım içine de adaçayı ve limon koydum, akşam içinde tavuk suyuna şehriye çorbası göndericem tavuk kaynıyor. Bize de balık, ayva kompostosu ve salata var. İki çamaşır makinesi çamaşırım vardı kurumuş onları katladım bu gün dinlenicem dedim ya oturamam hiç bitmiyor kahvaltıda sucuklu-peynirli-menemen yaptık bir de ekşi maya ev ekmeği aldı eşim çok yemişim hafta sonu olu o kadar diyorum kendime.

arkadaslar bes yaptiranlardan bilgi alabilir miyim altin endeksli dusunuyorum ama emin olamadim

Benim de var 5 yaşi daki oğlumunda

Birazı altın
Birazı hisse senedi
Birazi da farklı bir şey endeksli

Arada degistiriyorum mesela altının yönü yukarı gibi belki onun yüzdesini 50 ye çıkarıp diğerlerini düşürürüm

Geçen yıl altın iyi gitmedi benim de yüzde 25 altındaydı falan filan :)

Kredi kartımdan otomatik kesiliyor ruhum duymuyor ama birikiyor

Oglumunki üni cağına gelince bozdururum

Kendiminki emeklilik inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…