- 21 Ağustos 2015
- 31.942
- 96.967
- 598
- 38
bacim ama havlu utulemek nedir yaHiç eskisi gibi değilim. Ütü birikir.eskiden havlu iç çamaşırıma kadar ütülerdimşimdi çeşiti oldukça azalttım. Ona rağmen yetişemiyorum. Bugün yaptığım iş koltuk sil yemek yap. Çamaşırlar katlanacak dünden bu yana sepette. Bir parça katladım gerisi kaldı.
Oyun oynadık yemek sonrası. Zaten enerjimde bitikti. Boşver dedim.
Valla ben yapmıyorum bide onları yapsam kafayı yrrimbacim ama havlu utulemek nedir ya
Var cnm 6lı tabak, bardak, catal'lı cantasiyla almistim.Piknik setin yokmu canım. O da çok işe yarıyor. Tabak bardak çatal kaşık bıçak. Yıllaaaar önce bir marketten almıştım. Her yaz işimi görüyor. Bir de bölmeli kahvaltılığım var. Her daim iyi oluyor. Daha üç bölmeli beslenme kabı var üç tane :))) koca mıtfakta dolap niye yetmiyor diyordum. Bundanmış demek
Ama bir hamur yoğurma için kapaklı büyük kabım yok onu alıcam. Bir de minik rendemi kaybettim. Kesin eşim yanlışlıkla çöpe attı. Onunla sarımsak rendelemek kolay oluyordu.
Dimi ya ben sadece eşimin tişörtleri ütülüyorum o da giyeceği zamanbacim ama havlu utulemek nedir ya
Benim adam takim elbise giymiyor olsa gomlegin ona hic yakismadigina ikna edecegim sırf utulemekden kurtulmak için yeminle.bacim ama havlu utulemek nedir ya
Ben aile katılımına gittiğimde de farkettim onu. Oğlan çocukları yerlerde yuvarlanıyordu. Güreş halinde.. yerlerinde duramıyorlardı. Hepsi ollmasa da bir kaçı.ya cidden enerji mi topluyorsunuz nedir yani .oglanlarin fıtrati farkli cidden kizla etkinlik yapiyoruz .oglan gelip anne dövüşem mi diyor garip bir çocuk
Bekardım. Koca yoktu çocuk yoktubacim ama havlu utulemek nedir ya
Benim eşim de kazak içine gömlek giyiyor. Onları ütülersem eğer ne gerek var yakasını ütüle yeter diyor. Tabi ben ayda yılda bir ütü yapıyorum ya artık. Bazen ütüleneceklerin arasından alıyor aman birşey yok deyip giyiyor. Aman ne yapayım eskisi gibi olamıyorum artık.Dimi ya ben sadece eşimin tişörtleri ütülüyorum o da giyeceği zaman
Ütülemeden askıya asıyorum bakıyor kim ütüleyecek neyse neyse gerek yok diyip alıp giyiyor çok mutlu oluyorum valla
Yedirenkcim arayı bulmak için büyüklerin bu kadar çaba harcamaları beni çok üzüyor, kayınvalidem de öyleydi biz gençken diyeyim eşime sözünü istediği gibi geçiriyordu ben gitmek istemesem bile zorla götürüyordu. Şimdi tabii çocuklar büyüdü aynı şeyleri yapamıyor kızlarım benim arkamda durunca bazen söylemek istediklerini bile söyleyemiyor kızlara bana söylüyor, bende hiç alttan almam zamanında bize yaşattıklarına tut diyorum. Benim eltim bana gelmeyi çok sever gelsin yesin içsin, yatsın ve ayda yılda bir değil canı istedikçe ama kızlar mesafesini koydular babalarına hiç çekinmeden söylediler şimdi artık gelemiyorlar valla hoşuma da gitti. Beni evinde 3-4 kez agırlamıştır ama asla yemek yemedik çay-kahve geçiştirdi hep. Ay canım ya ben zaten bu tür konularda çok dolu biriyim senin için yazacaktım kendimi anlattım sorryyy.Eşim teyzesiyle konuşmuyordu. Anlatmıştım depremde niye annemleri sormamış diye aramıyordu teyzesini.Tabi haklı ama ben sadece kandilde aradım. Kısa konuştum. Sonra mr çektirme konumu sordu. Ertesi gün de aradı beni.
Geçen teyzesiyle konuşmuş. Eve gelmiş bana dedi niye söylemedin konuştuğunuzu. Ben de söyledim hatırlamıyormusun dedim.
Kardeşi kızına doğum günü yapacakmış cumartesi. Teyze de illa gelin vs demiş.
Bana sordu gidelimmi diye, senin fikrin ne dedi. Ben de sen bilirsin ama geçen yıl günlerce duvarda süsleri beklettik gelecek diye ama gelmedi dedim. Ama gidelim dersen gideriz sorun yok dedim. İçimden gitmek gelmiyor. Çünkü ev uzak diyor gelmiyor vs. Teyzede mum üflettik ona geldi. Teyzede yaparsa gidelim dedim.
Ertesi gün oldu eşim yine aradı bana diyor ne yapsak. Kesin teyze aradı gelin diye ısrar etti. Dedim hala ordamısın. Gidiyorsak gidelim o zaman. Ama sonra bana gelip yok bem böyle yaptım da o yapmadı diye ağlanma bana dedim.bugün gitmemeye karar vermiş.
Bence isabetli karar oldu. Tabi cumartesiye kadar fikri değişmezse.
Kardeşinin duyarsızlığını sevmiyorum.
Benim için hatrı sayılan bir insan değil. Tabi eşim için de değil ama işte arada teyzesinin laflarıyla ne yapsaklar oluyor. Ders olsun ona gitmemem dedi şimdilik.
Benimde en sevmediğim iş ütüBenim eşim de kazak içine gömlek giyiyor. Onları ütülersem eğer ne gerek var yakasını ütüle yeter diyor. Tabi ben ayda yılda bir ütü yapıyorum ya artık. Bazen ütüleneceklerin arasından alıyor aman birşey yok deyip giyiyor. Aman ne yapayım eskisi gibi olamıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?