Keşke kıyafetler hiç ütü istemeseydiBende A101 den termos aldım 79 tl piknik malzeme sepeti herşeyi var
Valla ütü yapacak bişey çıkarsalar ilk ben alcam kız
Yeminle hiç sevmiyorum anacım ya
Keşke ütü yapan bir herif olaydı su kocam
Benimkide benimkilerden biri bişey dese olay olur
Ama kendi anası habire bıdı bıdı ona buna laf söyler
Sorun olmaz bizimki sorun olur
Bende o yaptıkça
Onu kiler nee dediyse başına kakıyorum
Azaldı böylelikle şükürsende yap
Yazdıklarını okurken birden ilerde benimle Elanın anne kız babaya neler yapacağı nasıl hakkından geleceği geldiNe çektim be citl cim. Canım kızlarım büyüyünceye kadar burnumdan geldi hem çalışıyorum eşimin ayrı kaynana, bir de rahmetli kayınpederim de Allah çok büyük dayandım ama hep kızlarım vardı yanımda küçücüklerdi ben ağlardım onlar da benimle ağlarlardı ama büyüdüler şimdi onların sayesinde 8 yıldır çok şükür bin şükür çok rahatım benim eşim bir de aşırı kaprisli çocuklara ve bana karşı ama biz ona yapalım hemen surat yapar evden çıkar annesine gider arkadaşları ile buluşur kafasını dağıtır gelir. Kısacası iyi huyları da var ama dengesizlik tarafı daha çok şimdi o evden bize surat yapıp çıktımı hemen kızlardan biri bizde çıkıyoruz diyor ben çıkmak istemesem bile hazırlanıp çıkıyoruz hemen kafeye oturup sosyal medyadan foto atıyorlar 10 dakika en fazla 15 dakika sonra arıyor nerdesiniz bana haber vermediniz hemen kızım cevap veriyor ben kızlarla beraberken telefonun hoperlerini açıyorum ben cevap vermiyorum benim yerime onlar çok güzel hakkından geliyorlar. Citl inan her gün diyorum iyi ki sizi doğurmuşum diye.
Benim kız anneci, babası onun yanında bazen şaka yapıyor bana. Gitsin anne diyor. Bana kızar gibi yapıyor. Ela da sen git. Seni polise şikayet ederim diyorSizi okuyunca ben napam.
Oglan hic karışmaz nötr bana dokunmayan yilan bin yaşasın kafasında
Kızim elim kolum olur diyorum ama bu babasiyla bir olur sanki
Güzel babam canım babam diye oksayarak oy oyy diye seviyor babasını
Adamı kedi sever gibi seviyor
Bu babasına laf söyletmez bence
Napcaz mecbur kılıç kuşanmaya devam.
Eskiden sey vardi önümüze gelene 3 tekme
Ben öyle yapicam artık
Allah yarattı demicem tekme tokat Allah ne verdiyse
Keşkeeee. Al benden de o kadarKeşke kıyafetler hiç ütü istemeseydi
Bacım sen 3Sizi okuyunca ben napam.
Oglan hic karışmaz nötr bana dokunmayan yilan bin yaşasın kafasında
Kızim elim kolum olur diyorum ama bu babasiyla bir olur sanki
Güzel babam canım babam diye oksayarak oy oyy diye seviyor babasını
Adamı kedi sever gibi seviyor
Bu babasına laf söyletmez bence
Napcaz mecbur kılıç kuşanmaya devam.
Eskiden sey vardi önümüze gelene 3 tekme
Ben öyle yapicam artık
Allah yarattı demicem tekme tokat Allah ne verdiyse
Evellallah.Bacım sen 30 yeniksin ama tek de yetersin kocana mücadele de
Bizi de hemen ayırıyor. Mümkün değil hep mesafeliyiz.Benim kız küçükken eşimin yanına oturtmazdı eşime derdi o benim aşkım senin değil şimdi anacı oldu
Aynı bizim sahne gözümde canlandıSelamm
Avm 219tl yemek, 100tl kizin oyun alanina verdik
Lcw 160tl hediye kartinda para vardi onunla bluz ve elbise aldim kiza outletden 69tl elbise buldum sevindim valla
Tamda 160tl tuttu ikisi.
Oyun alanından cikmicam diye aglayan kiz 20dk erken cikmak istedi pide yicem diye agladi biz şok.
Yedi 2 dilim.
Dönüşte kahvaltilik isini halledelim dedim
peynircibabaya gectik.
Aiyy esimi gözümle yedim
Kimse yoktu kizlarda bizimle ilgilendiler esim herseye elini atiyo aliyo biside diyemiyorum yani pahalı diyemiyorum hayatim evde var ya diyorum ee saralle yok diyordun ya diyo anlamiyorda
Sucukda yok diyordun dedi baktim sucuk 229tl dedim acelesi yok
Findik kremasi 109tl aliyo hemen len int 69tl birak sunu allasen dedim artik kosede sıkıştırıp
Cennet hurmasi kurusuna yapışmış bak senin sevdiginden diyo 300gr 51tl
1kilosu makbulde 110tl idi.
Aldi anlamadı yine cikinca diyor ki sen kesin fiyatini biliyordun dimi ben anlayamadım diyor.
Bu sebeple iste sen alisveris yapinca hep cok oduyorsun dedim.
Hic bakmadan kiyaslamadan aliyorsun ben ne bilim fiyatlari haberim yok ki diyo
Benimki de böyle a dostlar.
Sucugu danet 99tl aldim.
Salkim domates aldim hemde 19.90
Hapy canterde guzel indirim var (her il, semtde varmi bilmem) yumurta fln hepsi uygundu.
Ordanda bir kac parca aldik 300tl oraya verdik.
Suraya bak bi ciktik 1000tl gectik.
Yarin pazara cikicam marul falan da ordan halledicem
Aldıklarımız bizi 15gün çıkarır gibi.
Dolabimiz doldu yine elhamdülillah
Bi kasap isi kalıyor.
Annnemde yine 600gr kasar, 1.5 kilo kadar kusbasi, kanat, 1 kilo kadar mantı verdi
Yine mantı, kasar, sucuk falan alıcam ben dedi ramazanda.
Fazlasini buzluga koyuyorum iyi oluyor
Kasabinki guzel oluyor marketden alacaksamda ya danet ya namet aliyorum.Aynı bizim sahne gözümde canlandıAllahtan eskiye göre daha dikkatli fiyat konusunda.
Sucuk hiç ucuz yok. Annemlerin oradan kasap sucuğu 270 e almıştı. Daha önce de kayseriden sipariş vermiş.300 ü geçik.
Aşırı sarımsaklı çok sevmiyorum ben. Ela da sevmedi. Ela sucuğu çok seviyor diye en sevdiği hangisiyse onu alıyor.
Hiç ucuz birşey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?