Küçük Düşün Büyük Olsun!

Keşke kıyafetler hiç ütü istemeseydi

Yazdıklarını okurken birden ilerde benimle Elanın anne kız babaya neler yapacağı nasıl hakkından geleceği geldi
Şaka bir yana eskiden olsa böyle laflarımdan sonra olay çıkarır tartışmaya çevirirdi.
Evden çıkıp gitmezdi hiç. Çenesiyle beynimi yerdi. Şimdi çok daha dirayetli.ama ilerde ne olur bilmiyorum. Dengesizlik gerçekten beni de yoran şey. İşte iyi yanlarını düşünüp teselli olacağız ne yapalım

Benim kız anneci, babası onun yanında bazen şaka yapıyor bana. Gitsin anne diyor. Bana kızar gibi yapıyor. Ela da sen git. Seni polise şikayet ederim diyor annemin yerine oturma diye kaldırıyor onu. Vahh babası vaaah.

Bugün gece olmadan yazayım dedim :)
Kıza meyve hazırladım. Kociş kahvesini kendi yaptı.
Gezmeye çıktım. Markete uğradım. Zaten yağmur yağıyordu gezilecek gibi değildi.
Pazara uğradım. Ramazan öncesi pahalı olur dedim ama aşırı pahalı değildi.
Çeri domates 17 tl
Salatalık 20 tl
Çilek 25 tl
Armut 15 tl
Limon 10 tl
Peynir aldım 3 çeşit
Evde sebze meyve vardı.
Markete uğradım. Pizza aldım bize. Elaya hamburger ekmeği. Eve geldim. Köfteyi çıkarttırmıştım. Babası hazırladı hamburgerini. Bir de patates kızarttı.
Pizzayı pişirdi. Kızın odayı süpürdüm. Sildim.Hergün süpür hergün toz. Bu dyson valla beni paranoyak yaptı. Hergün uyku öncesi süpürüyorum. Alerjisi var diye..
Bugün arkadaşında kediyle haşır neşir olmuş. Burnu akıyor.
Bir de kedimiz olsun diye ölüp bitiyor. Kafayı yerim kesin. Bugün su oynama sevdasına 3 defa kıyafet değiştirdik. Ben yokken oynamışlar iyi sevindim.

Bacım sen 3 0 yeniksin ama tek de yetersin kocana mücadele de

Selamm
Avm 219tl yemek, 100tl kizin oyun alanina verdik
Lcw 160tl hediye kartinda para vardi onunla bluz ve elbise aldim kiza outletden 69tl elbise buldum sevindim valla
Tamda 160tl tuttu ikisi.
Oyun alanından cikmicam diye aglayan kiz 20dk erken cikmak istedi pide yicem diye agladi biz şok.
Yedi 2 dilim.

Dönüşte kahvaltilik isini halledelim dedim
peynircibabaya gectik.
Aiyy esimi gözümle yedim
Kimse yoktu kizlarda bizimle ilgilendiler esim herseye elini atiyo aliyo biside diyemiyorum yani pahalı diyemiyorum hayatim evde var ya diyorum ee saralle yok diyordun ya diyo anlamiyorda
Sucukda yok diyordun dedi baktim sucuk 229tl dedim acelesi yok
Findik kremasi 109tl aliyo hemen len int 69tl birak sunu allasen dedim artik kosede sıkıştırıp
Cennet hurmasi kurusuna yapışmış bak senin sevdiginden diyo 300gr 51tl
1kilosu makbulde 110tl idi.
Aldi anlamadı yine cikinca diyor ki sen kesin fiyatini biliyordun dimi ben anlayamadım diyor.
Bu sebeple iste sen alisveris yapinca hep cok oduyorsun dedim.
Hic bakmadan kiyaslamadan aliyorsun ben ne bilim fiyatlari haberim yok ki diyo
Benimki de böyle a dostlar.
Sucugu danet 99tl aldim.
Salkim domates aldim hemde 19.90
Hapy canterde guzel indirim var (her il, semtde varmi bilmem) yumurta fln hepsi uygundu.
Ordanda bir kac parca aldik 300tl oraya verdik.
Suraya bak bi ciktik 1000tl gectik.
Yarin pazara cikicam marul falan da ordan halledicem
Aldıklarımız bizi 15gün çıkarır gibi.
Dolabimiz doldu yine elhamdülillah
Bi kasap isi kalıyor.

Annnemde yine 600gr kasar, 1.5 kilo kadar kusbasi, kanat, 1 kilo kadar mantı verdi
Yine mantı, kasar, sucuk falan alıcam ben dedi ramazanda.
Fazlasini buzluga koyuyorum iyi oluyor

Bacım sen 3 0 yeniksin ama tek de yetersin kocana mücadele de
Evellallah.
Önceden olsa daha sesim çıkmıyordu simdi esimin tarafındanda bisi diyemiyorlar bakma sen.
Esimin isguzarligi bazen sulaleciligi kabarıyor
Ama hic biri benim karsima gecip laf edemez
Ancak laf sokarlar ortaya soylerler yoksa diyemezler dedirtmem kendime laf.
Aile bağlarının kopuk oluşuda isime geliyor acikcasi.
Birbirleriyle küs kardesleri
Misal ablasi abisine gitmez gelmez mecburen dugunde vs konusuyorlar.
Yine 2 kardesiyle küs
Yegenleriylede öyle
Hepsi kopuk yani bayramlasmiyorlar bile birbirleriyle.
Gorumcem kaynanamin yanina gitmiyor bayramda(eltimde kaliyor ya) küsler çünkü eltimle kaynimla
Düşün annesiyle telf. Bayramlasiyor aralari 5dk.
Yolda birbirlerini gorseler konuşmuyorlar vs vs
Valla isime geliyor siz kendinize bakin diyorum esime.

Benim kız küçükken eşimin yanına oturtmazdı eşime derdi o benim aşkım senin değil şimdi anacı oldu
Bizi de hemen ayırıyor. Mümkün değil hep mesafeliyiz. illa aramızda olacak.
Şimdi depremden bu yana da kızın odasında yatıyorum. İyice ayrı gayrı olduk.
Geçen ela yokken yolda elele tutup yürüyünce, bir değişik geldi

Aynı bizim sahne gözümde canlandı Allahtan eskiye göre daha dikkatli fiyat konusunda.
Sucuk hiç ucuz yok. Annemlerin oradan kasap sucuğu 270 e almıştı. Daha önce de kayseriden sipariş vermiş.300 ü geçik.
Aşırı sarımsaklı çok sevmiyorum ben. Ela da sevmedi. Ela sucuğu çok seviyor diye en sevdiği hangisiyse onu alıyor.
Hiç ucuz birşey kalmadı.

Günaydın pazar günü günaydını biraz geç oluyor. Biz eşimle erkenciyiz kalktık böreği fırına koydum, ama kahvaltıyı hazırlamadım çünkü kızlar uyansa bile günün anlamını ve önemine uygun bir saatte kalkıyorlar. Neyse eşimle tv de takıldık sonra ben çay demledim, yumurta haşladım, salatalık-domates doğradım eşimle masayı hazırladık kızlara seslendik geldiler evimin yegane prensesleri güzel sohbetli kahvaltı bitti, masa toplandı bulaşıklar makinaya dizildi elde yıkanacaklar yıkandı hemen yemege giriştim mercimek çorbası, tas kebabı koydum küçük kızım anne evde ıspanak varmı dedi olmazmı dedim canı ıspanak çekmiş dondurucudan ıspanagı da çıkardım yemekler pişiyor. Pirinci de ısladım yemek olayı tamamsa birazdan bir duş alıp bir kahve içeriz kızlarımla eşim yazlığa gitti internet malzeme dolabı ve dışarıya monte ediecek çekilde metal ayakkabılık aldık bir yakını ile gitti onları monte etmek için pek ümidim yok yapmaları konusunda eşim bu konuda oldukça yeteneksiz bakalım nasıl bir şey çıkacak bakalım akşama kadar.

Kasabinki guzel oluyor marketden alacaksamda ya danet ya namet aliyorum.
Çocuklar yiyo uygun uyduruk almam sosis salam hele pilic hindi olanı hic sokmam eve dikkat ediyorum.
Keske hic yemeseler ama seviyorlar.

Selamm
Evde oldugum pazarlarıda hic sevmiyorum
Evin isi bitmiyor
Bi dunya camasir var yigildi yıkancak.
Aksama balık kizartcam

Pazara çıktım erkenden salata malz aldim.
Marul yesil sogan falan
Dolmalık biber aldim yarin dolma yapar yanina bi sulu yemek uydururum.
Oglana tutkunun atletinden aldim 3 tane.
Tanesi 30tl idi uygun geldi.
Yine alirim.

76tl sarelle trendyolda aldım (109tl idi dün baktigimiz)bir de siyah poset istiyordum cöp icin kalın 100lusu 29tl ondan aldim.

Aslında bazen diyorum ki esim icin alsın kaziklansın iyi oluyor buna(genelde ona kizdigimda) sonra ayni fiyata daha uygununu bildigim halde alınca kendimi enayi gibi hissediyorum.

sucuk bizim evin hassas noktasi .esim cok sever oglan da hastayken sadece sucuk yer. benim en sevdigim apikoglu migrosun kampanyalarinda stokluyorum ama denk gelmiyor her zama . yedirenk79 afyonun marka sucuklari var .sarimsaklari yogun degil genelde oralardan aliyorum ben kilolari 250-300 arasi sanirim suan . ramazan gelicek diye toptan almadim su ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…