- 27 Şubat 2013
- 14.738
- 42.083
- 798
5 yaşında canım. Ateşi sabaha doğru 38.5 tu. İburamin verdim.birşey yok şükür. Anlık ateşe de anlam veremiyorum. İlk dişi 1 yaşında çıktı. Bende geçen dişimi çıkıyor diye dişlerini incelemiştim. Bu defa aklıma gelmedi.canim Ela kac yasina girdi? 5 yasindan sonra arka disler cikmaya basliyor. Grip gibi oluyor cocuklar. Kulak agrisi, ates yapa biliyor. Komsu cocuklarinda gördüm. Gecmis olsun prensese
Benim buzlukta en çok kurtarıcım. Köfte standart zaten mantıyla börek sulu köftenin köftesi ve bulgurla yuvarlama genel kurtarıcım oluyor. Eskiden pizza da yapar koyardım. Şimdi Ela yemeyince bize de koymayı bıraktım. Ama birara yapıp koyacağım. Tabi vaktin varsa ve seviyorsanız.Sen hazırlıkları yapmışsın ellerine sağlık.
Ben bu hafta bir şey yapmadım kayınvalidem bizi, annemleri eltimi onu ailesini yemeğe çağırdı ramazanda eltimin ailesi burada olmayacak diye tolanalım hep birlikte dedi. Biz de öncesinde eltimle netten beğendiğimiz pantolon , bluz falan vardı onları denemeye avm ye gittik, üzerimizde beğenmeyince almadık,sonra kahve içtik kayınvalidelere geldik.
Yarın konserve taze fasulye vardı hemen işten gelince onu koyarım ocağa, salı günü dolaptan köfte patates. Sonrasını artık hafta içi düşünürüz
Benim annemlerin evide öyle alıp yigma hastaligi varGunaydin bacimlar
Cmrtsi is gunumdu,kardesimler aksma kahveye geldi,bayagidir gelmiyolardi.
Kociye dedim evi toplayin
Ben de tatli tuzlu kurupasta,cerez falan aldim.
Kardesim zaten gelirken yigmis yine.
Pazar da annem kahvaltiya cagirdi.
Tum gun ordaydik ev temizlendi diye yaydik
Balik falan yaptik aksm yemeginden sonra kactik.
Anam yarin koye cikiyo malum ramazanda
Kasimda gelir artik,evi 3 ay kullandi
Bugun icin bezelye yaptm,kiymam vardi kavrulmus soganli ,rahat oluyor boyle.
Kociye de dedim sana da Ali nazikSabah patlican kozledim.
Annemin evi temizledik biraz,temizleme derken atma .
6 li 1 er lt pepsiler attik
Son kullanmasi temmuzda dolmus,buzlukta kalamarlar,karidesler hep dolmus.
Yazik gunah dedim yemiyosaniz almayin.
Anamin evinden son.kul dolmis makarna attigimi bilirim lohusayken
HosgeldinizSelam bayanlar ben de aranıza katılabilir miyim ? Birikimle çok alakam yok ama belki sizle motive olurum. Ufak ufak da yapsam yeter bana.
Hepsinde al sat yapinca bir miktar zarar oluyorpeki kizlar 6 ay 1 yil sonra bozdurmak icin sizce hangi yatirim daha iyi olur
ya ben elimde uzun sure tutmuyorum .makaslarda cok acik oldugundan arada gelen kar makasa gidiyor gibi oldu son bozdurdugumda .borsayla ilgileniyorum ama hala buyuk yatirim yapma cesaretim yok ona .Hosgeldiniz
Hepsinde al sat yapinca bir miktar zarar oluyor
Dolar ve euro cok yukselmedi ama altin yukseliste.
1 sene sonra bile altinda kâr etmis olursun diye dusunuyorum.
Borsa vs hic bilgim yok.
2020de ata almistik 5 tane ozaman 3000-3.500tl civariydi
2022de araba alirken bozdurduk 6.500tl den
Suanda ata 8bini gecti.
Ordan bi hesap yap istersen altinin cakildigini hic hatirlamiyorum.
Borsa tehlikeli bir gecede batma riskide varya ben elimde uzun sure tutmuyorum .makaslarda cok acik oldugundan arada gelen kar makasa gidiyor gibi oldu son bozdurdugumda .borsayla ilgileniyorum ama hala buyuk yatirim yapma cesaretim yok ona .
Borsa tehlikeli bir gecede batma riskide varya ben elimde uzun sure tutmuyorum .makaslarda cok acik oldugundan arada gelen kar makasa gidiyor gibi oldu son bozdurdugumda .borsayla ilgileniyorum ama hala buyuk yatirim yapma cesaretim yok ona .
Altın yinede fark ediyo demi bizde iki bilezik te bile kısa sürede kar etmiştik arabaya satmıstımHosgeldiniz
Hepsinde al sat yapinca bir miktar zarar oluyor
Dolar ve euro cok yukselmedi ama altin yukseliste.
1 sene sonra bile altinda kâr etmis olursun diye dusunuyorum.
Borsa vs hic bilgim yok.
2020de ata almistik 5 tane ozaman 3000-3.500tl civariydi
2022de araba alirken bozdurduk 6.500tl den
Suanda ata 8bini gecti.
Ordan bi hesap yap istersen altinin cakildigini hic hatirlamiyorum.
Borsadan batmadım ama bir kazanıp bir düştü çok kazancım olmadı. Pek bir anlam veremedim. Bu ara çok durgun.Borsa tehlikeli bir gecede batma riskide var
Yani ben girmem
Ama sen arastırıyosun galiba
Altıncıyım ben
Kuzu gecen sene ocak ayimiydi subatmiydi bileziklerimi yeniledim.Borsa tehlikeli bir gecede batma riskide var
Yani ben girmem
Altıncıyım ben
Altın yinede fark ediyo demi bizde iki bilezik te bile kısa sürede kar etmiştik arabaya satmıstım
ben uzun zamandir yatirim egitimleri aliyorum . aslinda kendimiz gelistirmemiz gereke cok fazla alan var ama ogrenmek lazim .borsa,fonlar bence cok ciddi emek istiyor.Borsa tehlikeli bir gecede batma riskide var
Yani ben girmem
Altıncıyım ben
Bizimlede paylaş bilgilerini yawben uzun zamandir yatirim egitimleri aliyorum . aslinda kendimiz gelistirmemiz gereke cok fazla alan var ama ogrenmek lazim .borsa,fonlar bence cok ciddi emek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?