Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen hazırlıkları yapmışsın ellerine sağlık.
Ben bu hafta bir şey yapmadım kayınvalidem bizi, annemleri eltimi onu ailesini yemeğe çağırdı ramazanda eltimin ailesi burada olmayacak diye tolanalım hep birlikte dedi. Biz de öncesinde eltimle netten beğendiğimiz pantolon , bluz falan vardı onları denemeye avm ye gittik, üzerimizde beğenmeyince almadık,sonra kahve içtik kayınvalidelere geldik.
Yarın konserve taze fasulye vardı hemen işten gelince onu koyarım ocağa, salı günü dolaptan köfte patates. Sonrasını artık hafta içi düşünürüz

sepet olusturmak istiyorum canim .yatirim tavsiyesi degildir tabi bu. ama gumusu ben de hic almadim .burada tek kuyumcu satiyormus ama bozdurmak falan nasil oluyor bilmiyorum daha . alim satim makasi coksa almam mesela .
Anladım, evet sepet yapmak mantıklı. Ben fiziki almayı sevmiyorum gidip kasaya koymak zor geliyor netten daha kolay geliyor

yarin yatirimlik bir seyler almayi dusunuyorum .gumus bakicam kuyumculardan hic fiziki gumus almadim simdiye kadar

Ben tanıdık kuyumcumuzla konuştum
Elimde yok ama getirtirim dedi
Ama fiyatı bankaya oranla 600 700 tl daha fazlaydı
Vazgeçtim
denizbanktan 1 kilo gümüş aldım
13.300 civarı

Ben tanıdık kuyumcumuzla konuştum
Elimde yok ama getirtirim dedi
Ama fiyatı bankaya oranla 600 700 tl daha fazlaydı
Vazgeçtim
denizbanktan 1 kilo gümüş aldım
13.300 civarı
ne zaman aldiniz 13300 cok iyi .ben fiziki baktim yeni 15 civari .oyle olursa ben de fiziki almam sanirim gerek yok

ne zaman aldiniz 13300 cok iyi .ben fiziki baktim yeni 15 civari .oyle olursa ben de fiziki almam sanirim gerek yok

Bankadan şimdi baktım 6 şubat tarihinde almışım ama 13300 değilmiş 14 binmis yanlış yazmışım kusura bakmayın

Ama kuyumcu (akrabamız bi de tanıdık) çok daha fazla demişti bankaya göre

O su kadar tutar dediği an bankaya girip alım fiyatına bakıp aradaki farka sasirmistim

saolun ya ben de hic bilmiyorum .iki ay once falan ciddi miktarda altin bozdurdun bankada makas coktu o yuzden acaba fizikiler nasil dedim .ama onda da durum boyleyse tipis tipis bankadan devam

Anladım, evet sepet yapmak mantıklı. Ben fiziki almayı sevmiyorum gidip kasaya koymak zor geliyor netten daha kolay geliyor
ben de yarin banka ve fiziki alim satim farkina bakicam insallah . bankadaki makas mi daha fazla kuyumcu da bilmiyorum acikcasi

Gümüşü bozdurmak kolay mı?
Bir de altın ve gümüş arasında artış farkı aynı oranda mi?

Fiziki olmadigi için, bankadan olduğu için kolay. Al sat kısmına girip sat dediginiz an tamamdır

Altın ve gümüş grafikleirne eş zamanlı bakmadım

Benim mantığım o da olsun bu da olsun altın gümüş hisse fon prim iadeli hayat sigortası da olsun bes de olsun her şey olsun :)

Ne güzel
Ben alışmışım sadece fiziki altın

Kızlar selammm
İyi akşamlar. Sabaha doğru Ela uyandırdı.Burnu tıkanmış. Az ateş de vardı gibi. Ama sabahtan bu yana yok. Anlıkmı anlamadım. Zaten geniz tıkanıklığı başladı. Bahar polen.. Allahım eve oda kokusu alayım diyorum. Alamıyorum. Mis kokan evlere bayılıyorum ama anne kız alerjik astım teşhisi koyulmuş insanlarız. Benim gıcık şeklinde öksürüğümü tek kesen şey keppra oldu. Enteresan.
Arkasaşa söyledim. Onun kızda aynıymış. Geldiler kahvaltıya.
Erken uyandım sonra namaz kılıp uyudum. 8:30 da uyandım. Kahvaltıyı hazırladım. Eşim de yardım etmese belki yetişmezdi. Çünkü evi toparla mutfağı toparla ancak.
Eşim masayı hazırladı. Arkadaşla eşi geldi. Kahvaltı yaptık. Kızlar oynadı güzel anlaşıyorlar.
Bugün biraz daha erken kalktı erken uyuturum. Benim de çok uykum var.

Afyona gitmiştik canım daha önce almıştık. Daha çocuk yoktu.
Kaplıca keyfimizdi :)
Sucuk aldık bol.
Kaymaklı lokumu vazgeçemediğimiz

canim Ela kac yasina girdi? 5 yasindan sonra arka disler cikmaya basliyor. Grip gibi oluyor cocuklar. Kulak agrisi, ates yapa biliyor. Komsu cocuklarinda gördüm. Gecmis olsun prensese

Bende gecen aldım Gercekten anlamıyorlar

Slm hatunlar
Bugün yine işteydim
Arabasız lık zormus in bin otobüsle gittik geldik
Mantı yapcam Ramazana ama ne ara valla yetişemiyorum
Yarın yine işteyim
Su böreği yapıp atayım diyorum
Sigaraa böreği ama ne ara yapcam off çok bunaldım u ara işler kamyonla
Nolcaksa böyle ful iş güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…