Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşime banka promosyonu yatmış, bana cep telefonu siparişi verdik Xiamio ama öyle fonksiyonel olanlardan değil bana yetecek kadar olandan olsun dedim kızlarım bu konuda çok iyi hemen bana uygun bir tane bulup sipariş verdik. Promosyon parasının bir kısmını araba alırken borç aldığımız doları ödücez, eşim zeytinlere ilaç (gübre) siparişi vermiş, zaten geriye de pek birşey kalmıyor, kızlara biraz harçlık verir tamamdır.

Valla 9nda açtım orucu bir ağrı kesici içtim yattım saat 9 olmus eşim diyo mutfak savas alanı gibi ya dedim kadın olmak hergün toplu duruyo san işte böyle durmuyo dedim
Ay inş aldığım günlerinde görürüm
citl canım geçmiş olsun, sen de yürek yemişsin ben onu oruçsuz zor yapıyorum, su böreği çok zahmetli ama yemesi bir o kadar da güzel afiyet şifa olsun canım.
İşte deli cesareti abla
Basım ağrıyordu yaparım dedim ama işte yapamadım

Selamm
Babası evde kız mutlu.
Ama iyice simardi bu ara vurdu elime surubu döktü uzerime, kaç cesit sey yaptim ona yesin diye yemedi oyy orucla duble zorluyor
Salavat,vela havle ceke ceke gececek bu ramazan.

Pide ici hazirladim 10 tane cikar gibi geliyor bana.
Ayrica sucuk kasar hazirladim oglan sucuklu kasarli seviyor.
4 tane falan annemlere vericem kalani buzluga koyarım yenir.
5 de getirin dedi adam esim birakacak donustede domates salatalik isticem.
Güya ici bırakıp sahile ineriz biraz diyorduk kız uyudu o 17.30dan önce uyanmaz neyse artık
Bende evi süpürdüm, balkonu sildim, kiza corba yaptim.
Camasir katlayip bulasik mak. bosalticam.
Iftar sonra bos bulasik mak. en sevdigim
Tüm sunlari yaptım esim sabah beri o koltukdan kaliyor otekine devrilip dizi izliyor.
Ama adam sanki taş taşımış o da ayrıca sinirimi bozuyor.
Hic surayida toplim yok salonu bari topla dedim duymadı bile.

Güzel gunlerde kullan

Kız uyandı saldım babasının peşine
Kasaba girmisler orda parka giderler
Biraz paraları saçsın bugün bende kartını costurdum.
Kiza lcw 2 bluz, 1 elbise, 1 tayt, 1 sort aldim 351tl.
Yani gayet iyi bence bu kuponlar çok güzel oldu.
1 bluz magzada 150tl.
Minicityden kıza salvar tarzı bi tulum almistim kac kisi sormustu bu sezonda alicam.
Hem fiyatlar uygun hemde cesit cok.
Öyle öyle alırım artık.
1 saat daha kalkmam yerimden uzandim kaldım sessiz sessiz.

Tatlılar nekadar pahalanmış öyle gerci ne pahalanmadıkı ama tatli beni asiri sasirtti.
Yarim kilo tatliya 190tl vermis esim.
Her aksamda olur tatlımız bu + tatlı masrafı diyorum esime yaz bunuda.

Selam kızlar
Hayırlı iftarlar oruçlu olanlara
Bugün eşim oruçlu kızla ben kahvaltı yaptık. Ona krep yaptım. Nutella fındık kreması sürdürdü. Almış balı şimdi show zamanı deyip krepe bal da katıyor. Allahım aynı babası.
Mutfağı toplamam bayağı zaman aldı. Orayı hallettim. Ebeveyn banyosunun lavaboyu yıkadım. Eşime saçımı boyattım. Diğer banyoyu temizledim. Lavabo tuvalet.komple Yıkadım pakladım girdim banyoya. Eşim diyor niye yaptın. O oruçlu olmasa yapamazdım kesin. Kahve içelim film izleyelim ne yesek acaba vs vs.
Banyodan çıktım bornozla bir uzandım yatağa.Ahhh dedim uzun zamandır yapamadığım şeydi. Ne de özlemişim banyo sonrası uzanıp keyif yapmayı
Onlar markete ve parka gitti. Çamaşır attım. Kuruyanları topladım. Katlamak için beni bekliyor. Robotu çalıştırdım valla diğeriyle süpürecek halim kalmamıştı.
İftara arkadaş çağırdı ondan rahatım.
Dağınıklık hiç bitmez. Daha dün gece topladım ama yine aynı.
Şimdilik dinleniyorum. Selam vereyim dedim.

citl gecmis olsun cnm
Ilk gün hepimizi bi salladı aclik
Saol bacım beni 9 şiddetinde salladı mübarek
Kız su makineleri icat eden nur içinde yatsınonlar olmasa ben gecede uyumam herhal
biraz da birikim yazayim 40 bin civari nakitte vardi sepet yaparak dagittim .bir kac birikim olmaz gibi bakalim yaz gelince gezme tozma masraflari artiyor yazdan hic umudum yom
Allah bereket versin
Bu sura altın dırmanısa gecmiş öle diyolar

Kizlar getirde 50tl indirim oluyo takip edin
32li solo wc kagidi 100tl geldi
Super oldu.
Yarinda devam ederse esimin hesabiylada alicam.
Gec oldu vermedim yine siparis.
Yarin bakicam varsa alicam.

Pide okadar bereketli oldu ki tam 17 tane cikmis etli ekmek olarak yapmis kocaman kocaman. Birazda sucuklu kasarli olarak.
Annemlere verdim biraz, komsu ablama götürdüm orda da onlarin gelini vardi o da komsumuz o da nasiplendi.
iftardan sonra goturebildim sahurda yerler artık çünkü iftar saatine yakın geldi eşim.
2 saatde orda oturdum cay sohbet ne güzel oldu.
Mutfagi topladim hemen gelince cay tatli faslı.
Hic de uykum yok.
Esim kiyma, kusbasi, 1 sucuk almis 1000tl
Pideyede 150tl vermis
Hesap ettikde malzemeside bizdendi ya 350tl falan harcamis olduk 17 pide aldik.
Normalde 1 pideyi 53tl satiyorlardi burda yani zam gelmissede bilemem 2 ay oldu alali.
Neredeyse 10 pide fazla fazla almis olduk cok da guzel olmustu.
4 posetde buzluga kaldirdim.
Ramazan bitmeden bir kere daha yaptırırız.
Sasirdim ama ya okadar yedik ettik verdim hala 4 poset dolu dolu kaldı.

Son düzenleme:
Rabbim bir daha yqşatmasın canım

Ahh ya gecmis olsunn.
Kiz oruclu oryclu ne su boregi yapmayin boyle seyler anacim

nazenin9320 yedirenk79 aslinda araba kullanmaya donme sebebim cesaret degil kizlar ya araba ozgurluk demek o yuzden hayat mecbur ediyor gibi bakalim kazasiz belasiz insallan
Kocam bana herseyde en onde gidersin,bi araba kullanmayi yapmadin diyor
Ya ben nefret ediyorm araba kullanmaktan.Hic sevemedim.
O trafikte gecen vakit falan,metrocuyum ben.
En kotu taksiyle hallediyorm isimi
Benim sansim ev onceki yerde 5 dkdi ise,simdi 15 dk.
Belki is yeri uzak olsa niyetlenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…