- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Kesinliklee özgürlük.. en çok da sevdiğim şey :)nazenin9320 yedirenk79 aslinda araba kullanmaya donme sebebim cesaret degil kizlar ya araba ozgurluk demek o yuzden hayat mecbur ediyor gibi bakalim kazasiz belasiz insallan
Valla 9nda açtım orucu bir ağrı kesici içtim yattım saat 9 olmus eşim diyo mutfak savas alanı gibi ya dedim kadın olmak hergün toplu duruyo san işte böyle durmuyo dedimAllah kolaylık versin canım. Ben son yıllarda sahursuz tutuyordum. Bu yıl hiç güvenemiyorum.zaten ilaç saatlerim var. Hergün aynı saatte içmem gerekiyor. Doktor enerjini tüketme dedi.
Bir de bu ilaç oldukça halsizlik yapıyor. İnanılmaz derece ağzımda kuruluk su içme isteği oluyor. İlaç içeli 3 saat oldu ama hala lıkır lıkır su içesim var. Ondan da güvenemedim.
Sahursuz daha rahar geliyordu bana
Ay inş aldığım günlerinde görürümBen manuel aldım. Valla yaparsın bak. Düşüüüüün ben aldım.üstelik ehliyete bile girişmeyen ben kocamın ısrarı üzerine aldımben aldıysam sen alırsın.
Şimdi de kocişe diyorum. Arabayı otomatiğe çevirirsen kullanırım
İşte deli cesareti ablacitl canım geçmiş olsun, sen de yürek yemişsin ben onu oruçsuz zor yapıyorum, su böreği çok zahmetli ama yemesi bir o kadar da güzel afiyet şifa olsun canım.
Güzel gunlerde kullanEşime banka promosyonu yatmış, bana cep telefonu siparişi verdik Xiamio ama öyle fonksiyonel olanlardan değil bana yetecek kadar olandan olsun dedim kızlarım bu konuda çok iyi hemen bana uygun bir tane bulup sipariş verdik. Promosyon parasının bir kısmını araba alırken borç aldığımız doları ödücez, eşim zeytinlere ilaç (gübre) siparişi vermiş, zaten geriye de pek birşey kalmıyor, kızlara biraz harçlık verir tamamdır.
Saol bacım beni 9 şiddetinde salladı mübarek
Kız su makineleri icat eden nur içinde yatsınSelamm
Babası evde kız mutlu.
Ama iyice simardi bu ara vurdu elime surubu döktü uzerime, kaç cesit sey yaptim ona yesin diye yemedi oyy orucla duble zorluyor
Salavat,vela havle ceke ceke gececek bu ramazan.
Pide ici hazirladim 10 tane cikar gibi geliyor bana.
Ayrica sucuk kasar hazirladim oglan sucuklu kasarli seviyor.
4 tane falan annemlere vericem kalani buzluga koyarım yenir.
5 de getirin dedi adam esim birakacak donustede domates salatalik isticem.
Güya ici bırakıp sahile ineriz biraz diyorduk kız uyudu o 17.30dan önce uyanmaz neyse artık
Bende evi süpürdüm, balkonu sildim, kiza corba yaptim.
Camasir katlayip bulasik mak. bosalticam.
Iftar sonra bos bulasik mak. en sevdigim
Tüm sunlari yaptım esim sabah beri o koltukdan kaliyor otekine devrilip dizi izliyor.
Ama adam sanki taş taşımış o da ayrıca sinirimi bozuyor.
Hic surayida toplim yok salonu bari topla dedim duymadı bile.
Allah bereket versinbiraz da birikim yazayim 40 bin civari nakitte vardi sepet yaparak dagittim .bir kac birikim olmaz gibi bakalim yaz gelince gezme tozma masraflari artiyor yazdan hic umudum yom
Umarım. Artık olan oldu. En azından bundan sonra yaralar hızlı bir şekilde sarılır inşallah.Clarkkent hosgeldiniz bu arada cok gecmis olsun .umarim en kisa surede rutin hayatiniza donersiniz
Rabbim bir daha yqşatmasın canımselam kizlar arabayla korkunc bir durum sonrasi tarlaya uctum ben de .hata bende degildi ama korkusu yetti .simdiki arabada buyuk baya park edemiyorum .bakalim nasipse 1.5 yila araba alip kendi arabamla sahalara donmek istiyorum insallah kazasiz belasiz
Ahh ya gecmis olsunn.Bende bugün pertim hemde çok kötğ
Su böreği yapın dedim yaparken ocak basında
Elim ayağım titremeye basladım başım ağrıyordu
Gece ağrı kesici içip yaratıyorum oruc tutarken bi kaç gün alışana denk dünde unutmusum
Bir titreme aldı beni gözlerim kayıyo hissediyorum
Kıızma dedim babanınara annem titriyofe
Oda yakındaymıs fırın açıktı neyseki geldi baktı
Orucumu 9 da açtığım ezan okununca ağrı kesici attım hemen
İlk günler çok kötü oluyorum ya
amin canim Allah korusun mubarek gunlerde dua ediyorum bol bolRabbim bir daha yqşatmasın canım
Kocam bana herseyde en onde gidersin,bi araba kullanmayi yapmadin diyornazenin9320 yedirenk79 aslinda araba kullanmaya donme sebebim cesaret degil kizlar ya araba ozgurluk demek o yuzden hayat mecbur ediyor gibi bakalim kazasiz belasiz insallan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?