Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız benim annem de öyle öğlen uykusu vardır
Yatar sürekli bi Kuyucak 4 5 gün işe gitsem ne zaman bitecek der bişey de yapmaz mırın kırım ediyo o gün diyo çamasır ları ı bir katlanan yığılmıs diyo
Akşam Pert olup geliyorım
Kızım sınavları var
O başlamadan su böreği mantı yapıp atım diyorum elim varmıyor
Ütü de yığılmıs
Ehliyet alcam cesaret edebilirsem

Ehliyet cok pahalanmis 11binlerden bahsediyolar

Hayirli ramazanlar bacimlar
Gelemedim kac gundur
Daha yoldayim ins yetiscem top patlamadan.

İlk gun mercimek sevap der annem ,corbayi sahurda yaptim.
Patates oturtma,dunden etli kuru var.
Koz salata yapcm gidince yetsr.
Gullacla hurma aldim cikista.
Allah olmayanlara ,sogukta kalanlara versin en cok bu ramazan
Dun Alya ben bunu yemem dedi yemege,valla kan beynime sicradi,tahammulum yok artik boyle seyleri duymaya,yeme kalk ozman dedim aldim onunden

Ehliyet alın mutlaka. Sakin olursanız almak da araç kullanmak da çok kolay.

Sizler gündelik hayatlarınızdan bahsediyorsunuz, ben de bahsedeyim.

Doktora gittim sabahtan. Sol Yumurtalıkta kist varmış. Doğum kontrole başladık. Zaten 2 aydır düzensizleşti adetim. Sebebi buymuş. Bu ay da çocuk işi hikaye oldu. Önümüzdeki aya kısmet bakalım.

Adıyamanda okullar bu hafta da açılmadı. Evimi özledim ama en azından ramazanın bir kısmını eşimin ailesinin yanında geçiririz. Kalabalık iftar sofraları keyifli oluyor.

Ehliyet cok pahalanmis 11binlerden bahsediyolar
10 binmiş toplam 6 bin kurs
Nazenin abla gec değil bence neden olmasın
Ehliyet alın mutlaka. Sakin olursanız almak da araç kullanmak da çok kolay.
İnş alcam çocukları al gel benim için zor oluyo kendim perişan oluyorum hayırlısı ile alayım dua edin
Oructan sonra yazılcam

Anneannesine çekmiş ama siz terazi burçlarının aceleciliğine ne demeli

Bende bugün domates çorbası, kıza tarhana çorbası. Bize et kavurdum domates biberli sote. Etin altına da patates püresi yaptım. Üzerine eti koydum.

Ben yıllarca kullanırım illa iyice eskiyene kadar kullanacağım. Niye böyleyim bilmiyırum tabi biraz maddi konulardan da ama öyle özel ilgim olmadı sürekli eşya değiştirmeye. Değiştirmek istediğim şeyler elbet var ama sık sık değiştirmiyorum

Ben ehliyet aldım nasıl aldığımı hatırlamıyorum kardeşpayı hele ben aldıysam kesin herkes alır.
Son sınava atarax ve dideral içerek girmişliğim var ama hala direksiyona geçemedim. Kullanmam lazım ama nasıl aşacağım bilmiyorum. Bazen çok üzlüyorum.en hassas konum bu.

Adıyamandamısınız. Çocuk konusunda hayırlısını dileyin inan iş olacağına varıyor.
Allah gönlüne göre versin

Selam kızlar,
Erken uyurum diyerek şimdi yazayım dedim.
İlaç fena uyku yapıyor ondan günde bir kez içiyorum. İçince yine kafam bidünya oldu. Namaz kıldım ama nasıl :)
İçki içmiş gibi
Sabah11 de uyandık. Kahvaltı yaptık. Toparladım. Aile hekimine gittim. Elaya alerji ilacı bana da soğuk algınlığı ilacı yazdı. Klasik tahmin ettiğim ilaçlar.
Öksürüğü bugün çok daha az oldu. Isınmayı kapattım. Temiz hava dışarı çıkmak etkiledi tabi.
Arkadaş çağırdı gitmedim hastayız diye.
Eve geldim market için sipariş verecektim. Bakınıyordum. Diğer arkadaş silikon tabancasını istemişti. O sırada o geldi. Kızlar içeri girmek istedi. Girdiler biraz oturduk. Ela oyun oynamak için tv yi kapattı. Arkadaşın kızı çok az süre oynadı sonra telefonu aldı eline. Böyle oluyor sonra da arkadaş ara tatilde niye görüşmedik diye sızlanıyor. Ela bile farketmiş. Benimle değil telefonla oynadı dedi :)
Onlar gitti yemeğe giriştim. Bayağı geç oldu. Zaten eşim iftara yetişemedi. Ancak yetiştirdim.
Yarın işyerinde iftar yapacak.
İyi olur valla ramazanda daha zor yemek olayı. Zaten oruç tutmuyorum. Cesaret edemedim ilacı bir öğün içmemeye. Nöbet geçiririm korkusu kötü.

Ben bu analarin da 60 yasindayim tribini anlamiyorm,gezme olunca en ondeler ama 60 yasinda anam,her haftasonu bi ilde,2 saat yardim edecekler hemen 60 yasindayim
Ben de 36 yim valla,sen benim yasimdayken 30 tane gune gidiyordun diyorm ben artik fjfjfkfk
Mobing uyguluyorm kadina resmen fjfjdj calisaydin maasin olurdi bak diyorum sinirlenince
Aksama kadar kardesime link atiyo,sinu al bunu al diye,kiz abla beni bi salsin artik diyo.
Calisaydin maasin olirdu,kendin alirdin diyorm ben artik yani

Iyi diyorsun valla bende market market saatlerce gezerken 60yasinda degilsin dedim.
Oralar yakın düz ayak yerler diyo
Dogru hastane erciyeste dağ tırmanıyor cağnımm anamm

Benim gözüm alışıyor değişiklik istiyorum.
Gecen mutfagin halisini yikadim kaldirdim (mak yikaniyor) baska pas pas attım o bile gözüme guzel geldi
Seviyorum
Tüllere bir süre daha dokunmam arabanin taksitinin bitmesi lazim ama yine ucuz bisi alırım
Simdilik ancak pike, mutfak esyasi, ufak tefek halı falan degisirim.

Gunaysss

Akıllı saatimi aldim cokda sevdim
Akıllı dediysem binliklerden diil yarım akıllı
Sneakerımıda aldım onuda sevdim.
(Bu ara alma dönemim)
Kendime sampuan, cımbız, kıza terlik, 1 tane tepsi, telefonuma kılıf, babet corabı aldim hepsi trendyol.
Cimbizima kadar aliyorum valla online memnunum.
Gomlegimin 1i geldi ama iade edicem onu.
Polyestermis alırken dikkat etmemişim bildiginiz naylon o iade
Digeride bugün gelir bakim o viscondu.
Pant ve tshsrtler kaldı hala icime tam sinen bisiler bulamadım.

Dün yemekler bitti sadece corba kaldı o da bu aksam biter.
Kıyma cikardim köfteli bir yemek yapicim
Yine salata tatli falan olur yanina.
Sahura kuymak ve kahvaltılık yedik yine 2de yiyip yattık.
Böyle uyuyorum en azindan diyor esim oglanda zorlanmadım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…